2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bildiğim kadariyla kuluçka donemindeyken bulasiyor. Yani ilk kabarcik cikarken. Annem küçükken bende su cicegi cikinca kardesime de bulassin diye ayni kaşıkla yemek yedirmis zaten hep beraber oynardık uyurduk filan ama ona bulasmamis :)

Canım kabarcıklar geçtikten sonra, 15-20 günlük nekahat süresi var. Bence buluşma.

Bulaşma ihtimali çok yüksek çünkü.

Kızlar nasılsınız?

Asaf çok hasta ishal, mide bulantısı, halsizlik salgın var. Dikkat edin sizler de.

Çocuğumun yürürken ayakları birbirine dolaşıyor o kadar halsiz

Gecmis olsun canım ya Allah acil sifalar versin...

Sorma ya maymun olduk peslerinde 1 senede

Teyzemin bahçesinde 2 tane tavuk var. Biri daha yavru. Bugün Asaf yavruyu yakalamış, boynunu da sıkmış baktım bana doğru geliyor Gülsem mi, anı yakalamak için tlf a mı sarılsam, hayvanı mı ölmeden kurtarsam bilemedim

Ahahahahha ayyy tam trajikomik olmus

Merhaba kızlar. Epeydir giremedim. Arada girip baktım da yazamadım bir türlü. Yoğunluğum yeni bitti şükür. Gelen giden düğün dernek bitemedi. Şimdilik bir ay bi sakiniz bakalım sonra yine düğünler var bayılcam bu yıl artık. Biz dün 1 yaş kontrolümüzü olduk aşılarımızı yaptırdık. Şuan iyiyiz. Birkaç gün sonra ateş yapabiliyormuş bu aşılar bakalım inşallah yapmaz. Toprak daha önce ateşlenmedi hiç yine olmaz umarım. Kilomuz 10,5 boyumuz 78cm. Dişler bizi mahvediyor. Çok huzursuz o yüzden. İki diş çıkarıp durduk gerisi gelmedi. Şimdi muhtemelen dört tane birlikte çıkacak patlıyorlar. Vitaminleri bıraktı doktorumuz. İki ay sonra kan tahlili yapıp bakcaz ne var ne yok eksik bişey var mı diye. 1 yaş göz muayenemizi de olduk maşallah hiç bir sorun yok. 18 aylıkken ikinci kez yine kontrole gitcez. Paşa ayakta duruyo bi yere tutunmadan böyle sabit yarım dakika falan ama inatla tutunmayı bırakarak yürümüyoruz:) dişlerden dolayı az yiyoruz ama meme emmek devam. Anne baba dede gel mama diyoruz. Bizde de durumlar özetle böyle.

Bulasicilik kulucka doneminde oluyo ama icin rahat etmiyosa bisure daha gorusme istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…