- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.061
Kızlar arkadaşımin bebeği su çiçeği oldu. Aşısını olmadan hemde. Neyse ki atlattı şükür kabarcıklar sonmus. Arkadaşım buluşmak istedi ertuya bulasirmi acaba ona bisi de diyemedim bulaşıcılığı ne kadar sürer acaba bilgisi olan varmi
Canım benim ya çok üzüldüm hayırlısı olsun hakkında inşallahNormal doğumdu benimki.
Doktora gittim bugün, kalp atışı yok.
Geçen hafta da yoktu ne olur ne olmaz diye bugün de gitmiştik. Kısmet değilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Canim cok uzuldum hakkinda hayirlisi olsun inşallahNormal doğumdu benimki.
Geçen hafta da yoktu ne olur ne olmaz diye bugün de gitmiştik. Kısmet değilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kızlar arkadaşımin bebeği su çiçeği oldu. Aşısını olmadan hemde. Neyse ki atlattı şükür kabarcıklar sonmus. Arkadaşım buluşmak istedi ertuya bulasirmi acaba ona bisi de diyemedim bulaşıcılığı ne kadar sürer acaba bilgisi olan varmi
Tamam canim o zaman tehlikeye atmaya gerek yokCanım kabarcıklar geçtikten sonra, 15-20 günlük nekahat süresi var. Bence buluşma.
Bulaşma ihtimali çok yüksek çünkü.
Kızlar nasılsınız?
Asaf çok hastaishal, mide bulantısı, halsizlik salgın var. Dikkat edin sizler de.
Çocuğumun yürürken ayakları birbirine dolaşıyoro kadar halsiz
Gecmis olsun canım ya Allah acil sifalar versin...
Amin canım sağol.
Bu arada bugün 1 yaş kontrolüne gittik. Şükür Asaf ta 9 kg olmuş :)))) boyu da 76 cm :) minik erkeğim benim :))))
Maşallah maşallah :) neredeyse boyumuza ulaştılar annesi
Hahahaha ne kaldı değil mi :)))
Valla 4 ay 8 kilolarda seyrettikten sonra bugün 9 u görünce gözlerim yaşardı
Bacak kadar boylarıyla bizi parmaklarında oynatıyorlar :)))
Sorma ya maymun olduk peslerinde 1 senede
Teyzemin bahçesinde 2 tane tavuk var. Biri daha yavru. Bugün Asaf yavruyu yakalamış, boynunu da sıkmış baktım bana doğru geliyorGülsem mi, anı yakalamak için tlf a mı sarılsam, hayvanı mı ölmeden kurtarsam bilemedim
Kızlar nasılsınız?
Asaf çok hastaishal, mide bulantısı, halsizlik salgın var. Dikkat edin sizler de.
Bulasicilik kulucka doneminde oluyo ama icin rahat etmiyosa bisure daha gorusme istersenKızlar arkadaşımin bebeği su çiçeği oldu. Aşısını olmadan hemde. Neyse ki atlattı şükür kabarcıklar sonmus. Arkadaşım buluşmak istedi ertuya bulasirmi acaba ona bisi de diyemedim bulaşıcılığı ne kadar sürer acaba bilgisi olan varmi
Dedigin gibi hayirlisi buymus gecmis olsunNormal doğumdu benimki.
Cok gecmis olsun.Allah sifasini versin.Kızlar nasılsınız?
geçmiş olsun aynı şeyleri diş çıkarma döneminde yaşıyoruz bizGunaydin kizlar umarim guzel bir gun olur dun oglum 6-7kere kaka yapti degistirmekten bi hal oldum ishalde degildi neden olabilir dis mi acaba cok huzursuzdu ayni zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?