2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy yavrum benimm.. şimdi nasıl iyi mi peki??

geçmiş olsun canım cok üzüldüm

Cok gecmis olsun canim kotu olmus insallah biran once duzelir de gule oynaya kutlar dogum gununu

Kızlar bebişleriniz yürüyor degil mi. biz hala yürümüyoruz acelemiz yok diyorum ama bi yanımda yürüse artık diyo. Ayakta uzun süre duruyo ama adım atmaya korkuyo yavrum

Kızlar bebişleriniz yürüyor degil mi. biz hala yürümüyoruz acelemiz yok diyorum ama bi yanımda yürüse artık diyo. Ayakta uzun süre duruyo ama adım atmaya korkuyo yavrum

Canım bencede acelesi yok :) Asaf 1 aydır yürüyor, 1 aydır mahvoldum. Bir dk bile oturmuyor. Her gittiğimiz yerde yürümek istiyor. Asla durmak yok. Pikniğe gidiyoruz. 5 saat kalıyorsak, 5 saat boyunca yürüyor düşünebiliyor musun. Sadece yemek yerken oturuyor.

Oyuncak falan hikâye, dönüp bakmıyor bile. Tek istediği yürümek.

Asaf ta da hala kelime yok. Bana geye diyor ( yani gaye :))) ) anne demiyor. Adımı da annemden öğrendi :) kuşa a da gu diyor, gel ge, git e gi :)) başka da birşey yok. Arada sırada da mama o da zorla.

Sanırım Asaf geç konuşacak :S

Kızlar ben daha 1 yaş aşısını yaptırmadım şehir dışındayız.. türlü kıyamadım.. bide burda hastalanır diye korkuyorum. . Sağlık ocağından aradılar yeter artık yaptır diye..

Canım bişey olmuyor korkma biz çok rahat atlattık.

Çok geçmiş olsun tatlım çabuk iyileşir inşallah

Canım Asaf nasıl oldu. Doktora gittiniz mi

Sorduğun için çok sağol canım.

Gittik bugün. 1 kilo zayıflamış Zaten zayıftı. 8500 gr olmuş

Tahlil verdik. Amip geçmiş ama bağırsak florası bozulduğu için ishali hala devam ediyor.

İlaç verdi. Geçmezse 3 gün sonra tahlilleri yenileyeceğiz.

Hava da çok sıcak. Onun da etkisi var tabi. Hicbir şey yemiyor. Şıp şıp ter döküyoruz ya.

Eşime de çok kızıyorum. Biz Ağustosu da erzurum da geçirmek istiyorduk. Gelip Mersin e getirdi bizi. Kendini düşünüyor sadece (

Mahvolduk burda

Bize bir dokun bin ah işit :)))

Siz nasılsınız canım?

Bende öle dedim. Hayır hepsi bacak dedi..
Allah allah bilemedim canim
Arkadaşım da yaptırdı iki bacak bi kol
ahh yavrum kiyamam inşallah düzelir bi an once. Bizde evimize geldik canım sukur iyiyiz . Allah yardımcımız olsun valla buralarda çok sıcak

Allah allah bilemedim canim
Arkadaşım da yaptırdı iki bacak bi kol

ahh yavrum kiyamam inşallah düzelir bi an once. Bizde evimize geldik canım sukur iyiyiz . Allah yardımcımız olsun valla buralarda çok sıcak

Şuan bir yığın ütü ve bulaşık beni bekliyor

Gerçekten Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin bize.

Benim de bulaşık bekliyo valla

Hepsini bitirdim ama anam ağladı resmen

Sanırım 20 tane tişört ütüledim, 6 tane de pantolon. Allahtan kumaş pantolon ve gömlekleri ütücüye gönderiyorum. Yoksa mahvolmuştum :))) bu ütülediklerim kot, keten falan.

Hadi hepinize iyi geceler. Öpüyorum sizleri :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…