- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.121
Ayy yavrum benimm.. şimdi nasıl iyi mi peki??Biz de yaptırmadık henüz. 10 gün geçti. Ama asaf ta 10 gündür ishalmahvoldu çocuğum. O yüzden yaptıramadık.
Amip bulaşmışbanyo yaptırırken, kovadan su içti, sanırım ordan bulaştı.
O ara, alt yapı çalışması vardı ve sular sanırım kontamine olmuş. Tam da doğum gününde hasta oldu bebeğim(
geçmiş olsun canım cok üzüldümBiz de yaptırmadık henüz. 10 gün geçti. Ama asaf ta 10 gündür ishalmahvoldu çocuğum. O yüzden yaptıramadık.
O ara, alt yapı çalışması vardı ve sular sanırım kontamine olmuş. Tam da doğum gününde hasta oldu bebeğim(
Cok gecmis olsun canim kotu olmus insallah biran once duzelir de gule oynaya kutlar dogum gununuBiz de yaptırmadık henüz. 10 gün geçti. Ama asaf ta 10 gündür ishalmahvoldu çocuğum. O yüzden yaptıramadık.
Kızlar bebişleriniz yürüyor degil mi. biz hala yürümüyoruzacelemiz yok diyorum ama bi yanımda yürüse artık diyo. Ayakta uzun süre duruyo ama adım atmaya korkuyo yavrum
Ayy yavrum benimm.. şimdi nasıl iyi mi peki??
Kızlar ben daha 1 yaş aşısını yaptırmadımşehir dışındayız.. türlü kıyamadım.. bide burda hastalanır diye korkuyorum. . Sağlık ocağından aradılar yeter artık yaptır diye..
Biz de yaptırmadık henüz. 10 gün geçti. Ama asaf ta 10 gündür ishalmahvoldu çocuğum. O yüzden yaptıramadık.
Bugün yaptırıcam inş ; (Canım bişey olmuyor korkma biz çok rahat atlattık.
Çok geçmiş olsun tatlım çabuk iyileşir inşallah
Canım nasıl gecti asınızBugün yaptırıcam inş ; (
Canım Asaf nasıl oldu. Doktora gittiniz miHayır canım, hala ishal. Resmen su boşalıyoryarın tekrar doktora götüreceğim.
3 tane bacaktanCanım nasıl gecti asınız
Niye üç tane bacak canım bizim iki bacak bi koldan oldu3 tane bacaktanşimdilik idare eder.. fitil verdi doktor.. olmazsa verin diye
Bende öle dedim. Hayır hepsi bacak dedi..Niye üç tane bacak canım bizim iki bacak bi koldan oldu
Canım Asaf nasıl oldu. Doktora gittiniz mi
Allah allah bilemedim canimBende öle dedim. Hayır hepsi bacak dedi..
Sorduğun için çok sağol canım.
Gittik bugün. 1 kilo zayıflamışZaten zayıftı. 8500 gr olmuş
Tahlil verdik. Amip geçmiş ama bağırsak florası bozulduğu için ishali hala devam ediyor.
İlaç verdi. Geçmezse 3 gün sonra tahlilleri yenileyeceğiz.
Hava da çok sıcak. Onun da etkisi var tabi. Hicbir şey yemiyor. Şıp şıp ter döküyoruz ya.
Eşime de çok kızıyorum. Biz Ağustosu da erzurum da geçirmek istiyorduk. Gelip Mersin e getirdi bizi. Kendini düşünüyor sadece(
Mahvolduk burda
Bize bir dokun bin ah işit :)))
Siz nasılsınız canım?
Allah allah bilemedim canim
Arkadaşım da yaptırdı iki bacak bi kol
ahh yavrum kiyamam inşallah düzelir bi an once. Bizde evimize geldik canım sukur iyiyiz . Allah yardımcımız olsun valla buralarda çok sıcak
Benim de bulaşık bekliyo vallaŞuan bir yığın ütü ve bulaşık beni bekliyor
Gerçekten Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin bize.
Teşekkür ederim cnm :))Scss2016 hippotalamus
Aslında 3. Sü hem kol hem bacaktan yapılabiliyor. Ama genelde koldan yapılıyor ki bacak zaten aşılı, 2. Aşı ile iyice kötü olmasın.
Onlar bacağı tercih etmiş demek ki
Benim de bulaşık bekliyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?