2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Selam yorgun anneler nasilsiniz bu ara kizim geceleri yeni doğan bebek gibi 2 saatte bir kalip emiyor sizinkiler de durum ne yada bebesi böyle olanlar nasil cozumler buldunuz

Benim oğlum 9. Ayda memeyi bıraktı ama hala gece uyumuyor. Gece 1 kez mama yiyor. Onun dışında mızmızlanıyor saat başı.

Sen de her seferinde meme değil de, birinde su verebilirsin. Belki susuyordur. Veya bu şekilde belki memeyi azaltır.

herkeslere gunaydinnnn

uzun zamandir gelemedim.zaten kizimi haftasonundan haftasonuna goruyorum 1 aydir.cok zor oldu ama sukur ki bu hafta son artik.izine ayriliyoruz ve bir delilik yapip tatile gidecegiz.insallah pisman olmayiz:)

kizim 1 yas asisinda 11.5kiloydu.henuz yurumuyoruz ama felaket hareketli.2 dk durmuyor.haftaya pazartesi goturecegim doktora kontrolleri icin.ben uzun zamandir vitamin demir hicbirsey vermiyorum.ama istahimiz iyi masallah.o sebeple gerek gormedim.uyku duzenimizde slklntl yok.aksam 11 ya da nadiren en gec 12 de uyumus oluyor.sabah 6 dan sonra hareketlenmeye basliyor yatakta.uyurken mama veriyorum uyanmadan 10a 11 e kadar devam ediyor uykuya.kahvalti sonrasi yine uyuyor 1 saat falan.oglen ve aksamustu uykumuz da var.
bizde durumlar bu.tatil icin hazirlik yapiyoruz.havuza sokmayi dusunmuyorum.denizde zaman gecirecegiz.havuzlarda el ayak agiz hastaligi salgini var.otel havuzundan kapan bircok cocuk okudum gozum korktu

Günaydın

Maşallah kuzuya. Tabi hareketli olacak annesi, çevresini keşfetmek istiyor :)

Uzun süre az görüştükten sonra tatil size çok iyi gelecektir.

Denize de girse, şöyle bir genelleme var, ilk deniz ilk havuz hasta eder. O yıl için. Çünkü farklı bir flora.

Umarım tatiliniz çok güzel geçer. Minik prensesi de çok öpüyorum. İyi tatiller :) :*

cevremde cok giden var hastaliksiz atlattilar.insallah biz de hasta olmadan atlaririz:)

Valla surekli suda veriyorum biberonu itekliyor illa meme ilk doğduğu günlere döndük

Selam yorgun anneler nasilsiniz bu ara kizim geceleri yeni doğan bebek gibi 2 saatte bir kalip emiyor sizinkiler de durum ne yada bebesi böyle olanlar nasil cozumler buldunuz

Maalesef benim paşa da hemen hemen öyle. Yemek falan da az yediği için çok emmek istiyor sürekli bi azaltma çabası içindeyim ama bakalıö henüz yol katedemedim.

Biz geçen ay tatil yaptık. Hem de bodrumda denizi soğuktur. Bir hafta oğlumu her gün denize soktum. Çok sevdi. Hasta falan da olmadı. Hiç endişe etme rahat ol. Havuza sokma tabii çocuklar çiş de yapıyor enfeksiyon kapar yavru. Sabaha doğru uyanmadan mama veriyorum yazmışsın. Ne veriyosun mama acaba. Ben de yapmak istiyorum emmesini azaltmak için.

yasina kaar evolvia kullandik.su an aptamil.ama son kutuyu bitiriyoruz yavas yavas sute gecicez.bence sende sut sulandirip verebilirsin.anne sutu artik doyurucu degil.insani yipratir surekli memede olmasi

yasina kaar evolvia kullandik.su an aptamil.ama son kutuyu bitiriyoruz yavas yavas sute gecicez.bence sende sut sulandirip verebilirsin.anne sutu artik doyurucu degil.insani yipratir surekli memede olmasi
İnek sütü veriyorum zaten kahvaltıyı sütle yapıyor mesela yanında omlet ve pekmezle. Ama yemek çok az yiyor ne yapsam yok. Yıpratmaz mı perişanım. Doktora gittim vitamin değerlerim yerlerde. Ben hiç bilmem düştüklerini halbuki bu ilk yani. Öyle yorgunumki artık ve bunaldım çok. 24 saatim çocuk ve ev. Oğlum da zor bir çocuk. Nefes alamadığımı hissediyorum. Kimsem de yok ne arkadaş ne kardeş ne anne. Gece gece daral geldi yine off.

Sanirim hepimiz ayni seyleri yaşıyoruz yine. Uygar da meme meme meme diye dolasiyor 1 haftadir hic bisey yemiyor meme de meme. Valla gece gündüz devamli memede yoruldum artik

Benimki de yürümüyor canim 2 temmuz doğumlu babasina cekmis g...u agir emekleyip duruyor gayet memnun durumundan hic yürüyesi yok
Ilk oğlum erken yürüdü. Bu da çok hareketli.. çok erken emekledi ayağa kalktı ama yürümek istemiyo. . Elini bırakınca hemem oturuyor. .

Kızlar merhaba, ben Ağustos annesiyim. Kızım çrş 1 yaş aşısı oldu. Bugün döküntü dökmeye başladı. Siz yaşadınız mı? Tedirgin oldum çok. Yarın sağlık ocağına gideceğim. Sıkıntılı bir durumsa hastaneye götüreyim. Bilgisi olan var mı? Yardım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…