2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kuzum gecmis olsun Allah im sifa versin insaallah tez zamanda iyilessin kuzucuk

Havalr maalesef asiri sicak... biz yayladayiz bazen fenalik basuyir ki merkez yaniyor''
Sen nasilsin gece uyanmalar ne alemde

Kuzum gecmis olsun Allah im sifa versin insaallah tez zamanda iyilessin kuzucuk

Havalr maalesef asiri sicak... biz yayladayiz bazen fenalik basuyir ki merkez yaniyor''
Sen nasilsin gece uyanmalar ne alemde

Sağol canım.

Gece daha iyi. Epey toparladı. Diş çıkarma zamanlarında uyumuyor, o da normal. Onun dışında gece 1-2 kez uyanıyor. 1 kere mama yiyor.

Akşam 10 da yatıp sabah 6 da uyanıyor :) gündüz de 2-3 saat uyuyor. Yani iki kez uyuyor, toplam 2-3 saat.

Ertuğrul nasıl? Onun uykuları da düzeldi mi?

Günaydın çocuklarının biricik anneleri :) nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Çok sessizleştik artık

Selam arkadaşlar. Nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıl. Ben savaşıyorum Toprak biraz bişeyler yesin diye ve sıcaklarla. Günde iki üç kere çocuğu yıkıyorum öyle terliyorki anlatamam. İstanbulun nemi bitirdi bu yaz bizi.

Selam canım. Allah kolaylık versin.
Bizim de aşırı sıcak ve nem. Vücudu hep isilik oldu. Her yeri kaşınıyor muhtemelen

Onun dışında yürümeden koşmaya geçtik ve tırmanma. Durduramıyorum, çok hareketli. Bir şey de yemediği için zayıf. Böyle geçiyor işte günler.

Şu sıcaklık biraz azalsaydı daha rahat edecektik

İlaçlarını kullanmaya başladık canım. İyi olur inşallah.

Senin kuzun nasıl bakalım :) büyüdüler yaaa :)
İyiyiz bizde şükür 2 gündür sesi kısıldı çok terliyor ondan mj bilemedim . Birde dilinin üstü bembeyaz yemek kalıntıları var gibi duruyor sanki ne yaomak lazım

Biz de aynıyız canım ya İstanbul'da felaket nem var çocuk su gibi

Canım isilik için doktorumuz hindistan cevizi yağı önermişti ben kullanıyorum çok iyi geldi

İyiyiz bizde şükür 2 gündür sesi kısıldı çok terliyor ondan mj bilemedim . Birde dilinin üstü bembeyaz yemek kalıntıları var gibi duruyor sanki ne yaomak lazım

İzin verirse temiz bir tülbent veya gazlı bezle dilini silebilirsin canım. Veya dil temizleyicili fırçalar var onlardan da alabilirsin. Ben nuk un silikon fırçasını almıştım. Diline de sürüp temizliyordu :)

Ayrıca geçmiş olsun canım ya. İçerse eğer, papatya, ıhlamur, adaçayı falan içerebilirsin. İyi gelir sesine. Hep yerleşikleri için oluyor kıyamam

Canım isilik için doktorumuz hindistan cevizi yağı önermişti ben kullanıyorum çok iyi geldi

Canım çok teşekkür ederim. Hemen süreceğim, evde de var zaten. İyi ki söyledin.

Yağlar kremler falan öneriliyor bende de mustelanın bi kremi var gerçekten çok iyi geliyor ama doktorumuz pek kullanmayın cildi alışmasın diyor ılık suyla yıkayın şampuan sabun da sık kullanmayın diyor

Geçmiş olsun canım. Adaçayı ve ıhlamur iyi gelir. Bal da rahatlatabilir. Dilini temiz bi tülbentle temizleyebilirsin.

Mustelanın kremi bende de var canım fakat fayda etmedi. Hergün ılık suyla iki uç kez yıkıyorum. Havuza gidiyoruz. Biodermanın da kremi var onu da kullanıyorum ama yok

Asaf ın cildi inanılmaz hassas.

Sıcaklar geçsin artık. Eylülde rahatlarız biraz inşallah.

Erzurum da oğluşum çok rahattı ya. Erkenden geldik. Ağustosu da geçirecektim ben oysa ki. En azından ortalayacaktım yani.

İyi olurdu aslında. Erzurumlumusunuz. Benim eşim erzurumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…