- 25 Mayıs 2013
- 14.015
- 20.690
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.141
Kuzum gecmis olsun Allah im sifa versin insaallah tez zamanda iyilessin kuzucukSorduğun için çok sağol canım.
Gittik bugün. 1 kilo zayıflamışZaten zayıftı. 8500 gr olmuş
Tahlil verdik. Amip geçmiş ama bağırsak florası bozulduğu için ishali hala devam ediyor.
İlaç verdi. Geçmezse 3 gün sonra tahlilleri yenileyeceğiz.
Hava da çok sıcak. Onun da etkisi var tabi. Hicbir şey yemiyor. Şıp şıp ter döküyoruz ya.
Eşime de çok kızıyorum. Biz Ağustosu da erzurum da geçirmek istiyorduk. Gelip Mersin e getirdi bizi. Kendini düşünüyor sadece(
Mahvolduk burda
Bize bir dokun bin ah işit :)))
Siz nasılsınız canım?
Kuzum gecmis olsun Allah im sifa versin insaallah tez zamanda iyilessin kuzucuk
Havalr maalesef asiri sicak... biz yayladayiz bazen fenalik basuyir ki merkez yaniyor''
Sen nasilsin gece uyanmalar ne alemde
Neden 3 bacaktan 1 kol 2 bacak oluyor3 tane bacaktanşimdilik idare eder.. fitil verdi doktor.. olmazsa verin diye
Günaydın canım . Girip okuyorum ama yazamıyorum maalesef fırsat bulup . Asap daha iyi mi nasıl olduGünaydın çocuklarının biricik anneleri :) nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Çok sessizleştik artık
Günaydın canım . Girip okuyorum ama yazamıyorum maalesef fırsat bulup . Asap daha iyi mi nasıl oldu
Öylede oluyormuş cnm. .Neden 3 bacaktan 1 kol 2 bacak oluyor
Selam arkadaşlar. Nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıl. Ben savaşıyorum Toprak biraz bişeyler yesin diye ve sıcaklarla. Günde iki üç kere çocuğu yıkıyorum öyle terliyorki anlatamam. İstanbulun nemi bitirdi bu yaz bizi.
İyiyiz bizde şükür 2 gündür sesi kısıldı çok terliyor ondan mj bilemedim . Birde dilinin üstü bembeyaz yemek kalıntıları var gibi duruyor sanki ne yaomak lazımİlaçlarını kullanmaya başladık canım. İyi olur inşallah.
Senin kuzun nasıl bakalım :) büyüdüler yaaa :)
Biz de aynıyız canım ya İstanbul'da felaket nem var çocuk su gibiSelam arkadaşlar. Nasılsınız herkes iyi mi bebişler nasıl. Ben savaşıyorum Toprak biraz bişeyler yesin diye ve sıcaklarla. Günde iki üç kere çocuğu yıkıyorum öyle terliyorki anlatamam. İstanbulun nemi bitirdi bu yaz bizi.
Canım isilik için doktorumuz hindistan cevizi yağı önermişti ben kullanıyorum çok iyi geldiSelam canım. Allah kolaylık versin.
Bizim de aşırı sıcak ve nem. Vücudu hep isilik oldu. Her yeri kaşınıyor muhtemelen
Onun dışında yürümeden koşmaya geçtik ve tırmanma. Durduramıyorum, çok hareketli. Bir şey de yemediği için zayıf. Böyle geçiyor işte günler.
Şu sıcaklık biraz azalsaydı daha rahat edecektik
İyiyiz bizde şükür 2 gündür sesi kısıldı çok terliyor ondan mj bilemedim . Birde dilinin üstü bembeyaz yemek kalıntıları var gibi duruyor sanki ne yaomak lazım
Canım isilik için doktorumuz hindistan cevizi yağı önermişti ben kullanıyorum çok iyi geldi
Selam canım. Allah kolaylık versin.
Bizim de aşırı sıcak ve nem. Vücudu hep isilik oldu. Her yeri kaşınıyor muhtemelen
Onun dışında yürümeden koşmaya geçtik ve tırmanma. Durduramıyorum, çok hareketli. Bir şey de yemediği için zayıf. Böyle geçiyor işte günler.
Şu sıcaklık biraz azalsaydı daha rahat edecektik
İyiyiz bizde şükür 2 gündür sesi kısıldı çok terliyor ondan mj bilemedim . Birde dilinin üstü bembeyaz yemek kalıntıları var gibi duruyor sanki ne yaomak lazım
Yağlar kremler falan öneriliyor bende de mustelanın bi kremi var gerçekten çok iyi geliyor ama doktorumuz pek kullanmayın cildi alışmasın diyor ılık suyla yıkayın şampuan sabun da sık kullanmayın diyor
Geçmiş olsun canım. Adaçayı ve ıhlamur iyi gelir. Bal da rahatlatabilir. Dilini temiz bi tülbentle temizleyebilirsin.
İyi olurdu aslında. Erzurumlumusunuz. Benim eşim erzurumlu.Mustelanın kremi bende de var canım fakat fayda etmedi. Hergün ılık suyla iki uç kez yıkıyorum. Havuza gidiyoruz. Biodermanın da kremi var onu da kullanıyorum ama yok
Asaf ın cildi inanılmaz hassas.
Sıcaklar geçsin artık. Eylülde rahatlarız biraz inşallah.
Erzurum da oğluşum çok rahattı ya. Erkenden geldik. Ağustosu da geçirecektim ben oysa ki. En azından ortalayacaktım yani.
İyi olurdu aslında. Erzurumlumusunuz. Benim eşim erzurumlu.
Eşim hınıslı. Ben sivaslıyım. Ama eskide kalmış bizimki ben de babam da istanbul doğumluyuz. Dedem gençken satmış evi barkı gelmiş istanbula. Öyle işte.Evet erzurumluyum ben :) eşin neresinden? Ben merkez. Belki akraba çıkarız
Eşim hınıslı. Ben sivaslıyım. Ama eskide kalmış bizimki ben de babam da istanbul doğumluyuz. Dedem gençken satmış evi barkı gelmiş istanbula. Öyle işte.
Hepimize inşallah tatlımHınısla hiçbir bağımız yok :)
Allah bir ömür mutluluk versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?