- 25 Eylül 2016
- 464
- 756
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.201
Bu tariflerden yapıyorum başkaları da var internetten araştırıyorum sürekli. Ben tatlandırmak için bal koyuyorum içlerine. Pekmez ısınınca kanserojen olur deniyor. Öyle hazır bisküviler gibi olmuyor tabii ama en azından kendim yapıyorum içinde ne olduğunu biliyorum.Canım bisküvi nasıl yapıyorsun ben birkac tarif denedim güzel olmadi süte koyunca bütün kaldı çörek gibi oldu
Ay benim kızım 1 günde bunları yese zil takar oynarım valla bunların çeyreğin bile yemiyor dur
Canım iki zaten 3 gün verdim çocuk bi tuhaflasti anlayamadım gece bas bas bağırmaya başladı. Huysuz miz miz oldu dedim acaba bu ilaç agirmi geldi. Bugün de çok hasta çocuğum ates içince gece 39 oldu atesi
Valla canım bende sut de yok kıİşte anne sütünü artırıp, bunları yemiyorlar bu dönem. Memeye daha da düşkünleşiyorlar.
Bu anneden uzaklaşma korkusu ile yapılıyor sanırım.
Anne sütü bitince, yemeye başlıyorlar :)
Valla canım bende sut de yok kıakşama. Kadar aç duruyor ağzın bir kitliyor hiçbirsey sokmuyor hasta olmasınlar da artık yapacak birşey yok
sagolGeçmiş olsun canım. Salgınmı var nedir çok duyuyorum hasta olan
sagolGeçmiş olsun canım. Ben muhabbeti kaçırdım sanırım. Hangi ilacı veriyordun?
sagol
Canım ferifer ismi vermesem diye düşünüyorum. Sence huysuzluk ondan olabilir mi
Canimcim bize hic göz icin kontrol olacak falan denilmedi. Ne icin yapiliyor rutin bir durum mu küçücükken yapılmıştı ama sanirim 3 aylik falandi tam emin degilimArkadaşlar bebişleri göz doktoruna götürdünüz mü? Aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Unutanlar vardır belki. 12 aylık ve 18 aylıkken bebişleri göz kontrolüne götürüyoruz ihmal etmeyelim lütfen
Bugün gidiyoruz canım. Atesi gecti ama kırmızı döküntüler oldu yüzünde vücudunda. Kızamıkcık olabilir mi acabaSanmıyorum canım, demir ilacı sonuçta. Ya diştir ya da herhangi bir enfeksiyon canım.
Dr a götürdün mü?
Bugün gidiyoruz canım. Atesi gecti ama kırmızı döküntüler oldu yüzünde vücudunda. Kızamıkcık olabilir mi acaba
Selamlar uykusuz ve güzel annelerya bana bir akıl verin lütfen ne oldu kızıma anlamıyorum vallahi. 3. Ayından sonra uyku araları için emzik veriyordum ve uyanınca emziğini alıp tekrar uykuya devam ediyordu. Şimdilerde yaklaşık iki ay olacak emziği kesinlikle reddediyor yani aç değil susuz değil sadece uyandığında bir iki emecek ve uykuya öyle dalacak. Meme vermeyince de kesinlikle devam etmiyor uykusuna direk ağlama modu. Sallayarak uyutmadım hiç bebekken emerek uyurdu biraz geçtikten sonra emzikle pışpışlayıp uyutmaya başlamıştım. Şimdi mümkün değil emmeden uyumuyor gözleri kör oluyor ama meme meme diye saldırıyor bana. Eylül'de okul açılınca işe başlayacam bakacak kişi nasıl uyutacak bu çocuğu ufff aklımda deli sorular napıcam ben bi akıl verin bana nolur
Sagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmusAşırı ateşlendiği için de dökmüş olabilir canım.
Muhakkak götürün, ihmal etmeyin. Buraya da yaz sonucu canım.
Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir. Minik kuzuma kıyamam ben
Sagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus
Kızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.Eki Görüntüle 2034929
Sağol canım. valla biz genelde pek dışarı cikmiyoruz gündüz sıcak diye akşam ustude cikariz yarım saat gezip geliriz. Geçen pazar bi yere gittik baya kalabalık .çocuklar vardı dans çuval yarışı vs palyaço felan. Değişiklik olsun diye gittik. Orda bütün çocuklara sarıldı ertu bey aklıma orası geliyo sadece muhtemelen orda kaptıÇok geçmiş olsun canım. Döküntüleri de kaşınır muhtemelen. Geçene kadar pek uyku yok size. Yavrum ya nerden aldı bu hastalığı. Tekrar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?