2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bisküvi nasıl yapıyorsun ben birkac tarif denedim güzel olmadi süte koyunca bütün kaldı çörek gibi oldu
Bu tariflerden yapıyorum başkaları da var internetten araştırıyorum sürekli. Ben tatlandırmak için bal koyuyorum içlerine. Pekmez ısınınca kanserojen olur deniyor. Öyle hazır bisküviler gibi olmuyor tabii ama en azından kendim yapıyorum içinde ne olduğunu biliyorum.
Ay benim kızım 1 günde bunları yese zil takar oynarım valla bunların çeyreğin bile yemiyor dur

Al benden de o kadar

Canım iki zaten 3 gün verdim çocuk bi tuhaflasti anlayamadım gece bas bas bağırmaya başladı. Huysuz miz miz oldu dedim acaba bu ilaç agirmi geldi. Bugün de çok hasta çocuğum ates içince gece 39 oldu atesi

Geçmiş olsun canım. Ben muhabbeti kaçırdım sanırım. Hangi ilacı veriyordun?

İşte anne sütünü artırıp, bunları yemiyorlar bu dönem. Memeye daha da düşkünleşiyorlar.
Bu anneden uzaklaşma korkusu ile yapılıyor sanırım.

Anne sütü bitince, yemeye başlıyorlar :)
Valla canım bende sut de yok kı akşama. Kadar aç duruyor ağzın bir kitliyor hiçbirsey sokmuyor hasta olmasınlar da artık yapacak birşey yok

herkese merhaba

bizim kiz 3 4 adim atiyormus.o anina tanik olamadik ama annem videoya almis sagolsun.

biz sabah kahvaltida patates kizartmasi,pankek,patates tostu,yumurta gibi seyler yiyoruz.kasari seviyor.pekmezli ekmegi yiyor.eger yemeyecek gibi olursa direk onune koyuyorum kendi yiyor.o yerken bende agzina atiyorum birseyler.kahvaltidan yarim saat sonra erik uzum bogurtlen ya da muz yiyor.oglen corba,yogurt,pilav,cacik,kofte,tavuk,sebze yemegi hangisi varsa onu veryoruz.aksam da ayni sekilde oglen ne yediysa farkli baska birsey veriyoruz.aralarda yine meyve falan atistiriyor.gece yatmadan mama ya da muhallebi veriyoruz.biz de durumlar boyle.pek istah problemi yasamadik.gece de uyanmiyor.memeyi 1 yasinda biraktik.sut henuz vermedigimden dolayi mama veriyorum arada.

ben cok kasmiyorum yemek konusunda.rahat davraniyorum.ona ozel yemek yapmiyorum bizim yemekleri ona uyarliyorum.serbest birakiyorum yemiyorsa onune koyuyorum yine oynuyorsa yedirmiyorum.acikinca anliyorum zaten.yaz sicaklarinda bi de dis slklntlsl eklenince istahlari azalabiliyor.o durmlarda soguk seyler ariyorlar.ben cacik ayran falan veriyorum hosuna gidiyor.corbayi ilik yemek istiyor.muhallebiyi dolapta sogutup veriyorum

Canimcim bize hic göz icin kontrol olacak falan denilmedi. Ne icin yapiliyor rutin bir durum mu küçücükken yapılmıştı ama sanirim 3 aylik falandi tam emin degilim

Selamlar uykusuz ve güzel anneler ya bana bir akıl verin lütfen ne oldu kızıma anlamıyorum vallahi. 3. Ayından sonra uyku araları için emzik veriyordum ve uyanınca emziğini alıp tekrar uykuya devam ediyordu. Şimdilerde yaklaşık iki ay olacak emziği kesinlikle reddediyor yani aç değil susuz değil sadece uyandığında bir iki emecek ve uykuya öyle dalacak. Meme vermeyince de kesinlikle devam etmiyor uykusuna direk ağlama modu. Sallayarak uyutmadım hiç bebekken emerek uyurdu biraz geçtikten sonra emzikle pışpışlayıp uyutmaya başlamıştım. Şimdi mümkün değil emmeden uyumuyor gözleri kör oluyor ama meme meme diye saldırıyor bana. Eylül'de okul açılınca işe başlayacam bakacak kişi nasıl uyutacak bu çocuğu ufff aklımda deli sorularnapıcam ben bi akıl verin bana nolur

Bugün gidiyoruz canım. Atesi gecti ama kırmızı döküntüler oldu yüzünde vücudunda. Kızamıkcık olabilir mi acaba

Aşırı ateşlendiği için de dökmüş olabilir canım.

Muhakkak götürün, ihmal etmeyin. Buraya da yaz sonucu canım.

Çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir. Minik kuzuma kıyamam ben

Bu aylar yine bir anneye yapışma ayları oluyor. Hareketlendikçe, anneden de uzaklaşma korkusu sarıyor.

Benim tavsiyem, eğer aç olmadığından eminsen, bir kaç gece uykusuzluğa sabredip, ağlasada uyumasa da, onu meme vermeden tamamlayın geceyi. Ayrıca illa ki uyuyacaktır. Mümkün değil sabah kadar uyanık kalması. Alıştırma evresinde tabi ki çok sık uyanıp ağlar ama alışınca da rahat edersin.

Kızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.

Sagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus

Sagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus

Çok geçmiş olsun canım. Döküntüleri de kaşınır muhtemelen. Geçene kadar pek uyku yok size. Yavrum ya nerden aldı bu hastalığı. Tekrar geçmiş olsun

Canım size de çok geçmiş olsun. Benim kardeşim 3-4 yaş civarı geçirmişti. Aynı hastalık mı bilmiyorum. Onun sadece ağzı yaraydı. Ama ta yemek borusuna kadar. Bir süre hiçbir şey yemedi.

Diş hekimliğine gitmiştik biz. Fakülteye yani. Orada herkes şok oldu. Hatta bayağı bir fotoğraf çektiler. Her aşamasını çektiler. Ders olarak anlatıldı.

İlaç kullanmıştık. Farklı birşey hatırlamıyorum bende küçüktüm.

Nar suyu iyi gelebilir eğer nar bulursan. Bunun dışında karanfili kaynatıp içerebilir veya gargara yaptırabilirsin. Ha bir de ısırgan çorbası. Veya lapası. Isırgan lapasını da bir süre ağzında döndürüp tükürebilir.

Aklıma başka birşey pek gelmiyor

Çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım. Döküntüleri de kaşınır muhtemelen. Geçene kadar pek uyku yok size. Yavrum ya nerden aldı bu hastalığı. Tekrar geçmiş olsun
Sağol canım. valla biz genelde pek dışarı cikmiyoruz gündüz sıcak diye akşam ustude cikariz yarım saat gezip geliriz. Geçen pazar bi yere gittik baya kalabalık .çocuklar vardı dans çuval yarışı vs palyaço felan. Değişiklik olsun diye gittik. Orda bütün çocuklara sarıldı ertu bey aklıma orası geliyo sadece muhtemelen orda kaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…