- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.221
Geçmiş olsun cnm. Ağzı değilde kollarında, yüzünde tek tük, biraz bacaklarda var bizde. Biraz da göbekte. Şimdi biraz söndü. Dr el ayak hastalığı olabilir dedi ama bizim ateş döküntüden sonra çıktı. Bilemiyorum. Hemogram crp ve idrar baktırdım temiz çıktı şükür. Hala döküntülüyüz. Bakalım nolcak.Kızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.Eki Görüntüle 2034929
Canimcim bize hic göz icin kontrol olacak falan denilmedi. Ne icin yapiliyor rutin bir durum mu küçücükken yapılmıştı ama sanirim 3 aylik falandi tam emin degilim
Çok geçmiş olsun hiç duymamıştım bu hastalığı.Kızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.Eki Görüntüle 2034929
Sagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus
Canım valla benim kızımın 1 haftadır ağzı çok yara dudakları üst damağı bembeyaz ama aynı şey mj bilmiyorumKızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.Eki Görüntüle 2034929
Kızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.Eki Görüntüle 2034929
Sahihuban canım maşallah ertuğrul a :)
Asaf ta havuzu çok seviyor. Denizi sevmedi. Zaten mersin in denizini beğenmedik. Kuşadası ndan sonra Mersin kötü geldi. Ve aşırı tuzlu. Asaf denize girer girmez kustu biliyor musun.
Ertuğrul çok şanslı, maşallah. Doğayla iç içe büyüyor kuzucuk. Bu çok güzel birşey. Marmaris de harika bir yer. Tatiliniz çok güzel geçiyordur eminim :)
Canım asaf ın uyku saatleri yatış kalkış öyle ama gece her yarım saatte bir ağlıyor yine. Yatılı misafirim de var. Bu hafta zombi gibiyim anlatamam. Hava da çok sıcak. Bayılacağım resmen.
Ve asaf inanılmaz yaramaz bir çocuk. Tek başına da oyalanmıyor. İlla biri olacak. Dışarı çıkmaya bayılıyor ama hava çok sıcak çıkaramıyorum kiayakkabılarını eline alıp kapının önüne oturup ağlıyor
Ben de oda yapmayı planlıyorum ama çok zor olacak bizim için. Çünkü asaf km odasını giyinme odası yaptık :) 2 tane gardırop var orada. Birini çıkarmam lazım. Onun için adam lazım. Bana da güç kuvvet lazım :) of uzun iş :)))
Yeme konusu çok vasat bizde de. Asaf hala 8.5 kilo mesela. Kahvaltı artik yapmıyor. Yemek ayırt ediyor. Yemiyor. Delirtiyor beni.
Günlük almaları gereken miktar 1 yumurta, 1 yemek kaşığı peynir, yerse 2-3 tane zeytin, 1 köfte büyüklüğü et grubu ( et/tavuk/balık ) , 2 dilim kadar ekmek veya 5-6 kaşık pilav/ makarna. 1 su bardağı yoğurt. 8-10 kaşık sebze. 2 adet meyve veya 1 su bardağı meyve suyu. Tabi bunlar 1 günlük miktar. Çocuk tek seferde 1 su bardağı meyve suyu içemeZ mesela. Bunlara ek olarak da anne sütü veya devam maması. Veya 400 ml süt.
Yumurtayı çorbasına katarak verebilirsin. Yayla çorbası gibi. Terbiye yapıp. Veya pankek gibi şeyler yapabilirsin. Farklı şeylere katıp verebilirsin yani
Sen nasılsın bu arada? İş nasıl gidiyor?
Bayağı uzun yazdım ya :))))
Geçmiş olsun canımKızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.Eki Görüntüle 2034929
Oy inşaallah hemen geçer kuzular rahatlarSagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus
Çok yaygın bu hastalık daEl ayak hastalığı olduk bizde salgın var..
Havuz,kum,parklar bir süre götürmeyin derim
Kaç gündür çekiyoruz..
Gece ağlamaları 2 gün sürdü.. döküntüler daha geçmedi
Öyle güzel yazmışsın ki.. bi çırpıda okudum...
Çok da güel şeyler söylemişsin bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim
Âsaf inşallah düzenli deliksiz Uykulara başlar ertuğrul içinde tabii ki geçerli bu duam
Ya kahvaltı olayı aslında da biz de uzun zamandır var çorbaları çok seviyor meyveyi seviyor ama kahvaltı sevmiyor : yumurta sevmiyor peynir olarakta labne veriyorum labne seviyor
Açıkçası yerlere gittiğimiz den beri düzenimiz de çok yok hem gün boyu görüşemiyoruz hem yemeklerini annem yapıyor yoruluyor uğraşamıyor benim kadar detaylı açıkçası yaylaya gittiğimiz den beri düzenimiz de çok yok hem gün boyu görüşemiyoruz hem yemeklerini annem yapıyor yoruluyor uğraşamıyor benim kadar detaylı olmuyor yapmıyor
Yaylanın tek faydası sıcakta hasta olmaması serin yerde rahat etmesi
Bu arada mersin e dönünce müsait zamanda bi kahve içelim ne dersin?
Ege den sonra Deniz beğenmek zor.. Ben de Ege denizine bayıldım...
İki hafta izin aldı. Bayramla birleşiyor 23 gün toplam izinErtum eşimle birlikte çok şükür ama dönüşte zor olacak.. çok alıştık böyle hepimiz birlikte ... neyse ki yayla sezonu bitiyor dönüşe inşaallah... annem güniçinde getirir ertu yu inşaallah ...
Yemeleri gereken be çok şey var.. bi takip edip yazıcam gün içinde ne yiyor beyimiz... asafa bol öpücükler
biberon mamasi versen yada iyice karnini doyursan pispislayarak masaj yaparak rahatlatsarki soyle oyala zor olacak ama sabretmelisin agliyacaktir mutlaka nasilsa yorgunluktan uykuya dalacak yoksa sen ise gidince bakici cok zorlanirSelamlar uykusuz ve güzel annelerya bana bir akıl verin lütfen ne oldu kızıma anlamıyorum vallahi. 3. Ayından sonra uyku araları için emzik veriyordum ve uyanınca emziğini alıp tekrar uykuya devam ediyordu. Şimdilerde yaklaşık iki ay olacak emziği kesinlikle reddediyor yani aç değil susuz değil sadece uyandığında bir iki emecek ve uykuya öyle dalacak. Meme vermeyince de kesinlikle devam etmiyor uykusuna direk ağlama modu. Sallayarak uyutmadım hiç bebekken emerek uyurdu biraz geçtikten sonra emzikle pışpışlayıp uyutmaya başlamıştım. Şimdi mümkün değil emmeden uyumuyor gözleri kör oluyor ama meme meme diye saldırıyor bana. Eylül'de okul açılınca işe başlayacam bakacak kişi nasıl uyutacak bu çocuğu ufff aklımda deli sorular napıcam ben bi akıl verin bana nolur
Salgin varmis 9 gun suruyormus atesini kontrol altinda tutup su icirin bolca sivi gidalar verin bogaz agrisi vardir bu donemde yemek yiyemeyebiliyorlarmis emzirin anne sutu ilactir Allah sifasini versin cabucak iyilessin insallahKızlar ya el ayak ağız hastalıgi olmus muydu sizin minnoslar? Salih suan geciriyor da bilen varsa tavsiye verir misiniz hic bise yemiyor kuzum... Sütten de kesilecek diye ödüm kopuyor agzinin ici bile yara olmus.Eki Görüntüle 2034929
Acil sifalar canim cabucak iyilasir insallah kuzucukSagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus
Canim yaz tatili bizide etkiledi gittigimiz yerlerde cocugum evde yedigi seyleri yemedi hem sicak hem kalabalikta yemek istemedi sadece su meyve ve yogurt yiyodu bude evdeki gibi ozen gosteremedim bende kilo bile verdi eve gelince yemeye basladi sukur ki bizde egedeydik ruzgar ve dalga vardi oglum kuma suya cime degince huylaniyo ve kucagima tirmaniyo kuma biraz alistirdim ama suya girmedi bende tat almadim bu yil yoksa cok guzeldir ege deniziÖyle güzel yazmışsın ki.. bi çırpıda okudum...
Çok da güel şeyler söylemişsin bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim
Âsaf inşallah düzenli deliksiz Uykulara başlar ertuğrul içinde tabii ki geçerli bu duam
Ya kahvaltı olayı aslında da biz de uzun zamandır var çorbaları çok seviyor meyveyi seviyor ama kahvaltı sevmiyor : yumurta sevmiyor peynir olarakta labne veriyorum labne seviyor
Açıkçası yerlere gittiğimiz den beri düzenimiz de çok yok hem gün boyu görüşemiyoruz hem yemeklerini annem yapıyor yoruluyor uğraşamıyor benim kadar detaylı açıkçası yaylaya gittiğimiz den beri düzenimiz de çok yok hem gün boyu görüşemiyoruz hem yemeklerini annem yapıyor yoruluyor uğraşamıyor benim kadar detaylı olmuyor yapmıyor
Yaylanın tek faydası sıcakta hasta olmaması serin yerde rahat etmesi
Bu arada mersin e dönünce müsait zamanda bi kahve içelim ne dersin?
Ege den sonra Deniz beğenmek zor.. Ben de Ege denizine bayıldım...
İki hafta izin aldı. Bayramla birleşiyor 23 gün toplam izinErtum eşimle birlikte çok şükür ama dönüşte zor olacak.. çok alıştık böyle hepimiz birlikte ... neyse ki yayla sezonu bitiyor dönüşe inşaallah... annem güniçinde getirir ertu yu inşaallah ...
Yemeleri gereken be çok şey var.. bi takip edip yazıcam gün içinde ne yiyor beyimiz... asafa bol öpücükler
Canim benim cok geçmiş olsun insallah çarçabuk iyilesir bebisin sebibi ne yuksek atesinCanım iki zaten 3 gün verdim çocuk bi tuhaflasti anlayamadım gece bas bas bağırmaya başladı. Huysuz miz miz oldu dedim acaba bu ilaç agirmi geldi. Bugün de çok hasta çocuğum ates içince gece 39 oldu atesi
sağolCanim benim cok geçmiş olsun insallah çarçabuk iyilesir bebisin sebibi ne yuksek atesin
Canim yaz tatili bizide etkiledi gittigimiz yerlerde cocugum evde yedigi seyleri yemedi hem sicak hem kalabalikta yemek istemedi sadece su meyve ve yogurt yiyodu bude evdeki gibi ozen gosteremedim bende kilo bile verdi eve gelince yemeye basladi sukur ki bizde egedeydik ruzgar ve dalga vardi oglum kuma suya cime degince huylaniyo ve kucagima tirmaniyo kuma biraz alistirdim ama suya girmedi bende tat almadim bu yil yoksa cok guzeldir ege denizi
Ben de oglumla anlattiklarini birebir yasiyorum. Donemseldir diye umut ediyorum yoksagercekten cok zormerhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yoğunluktan
umarım bebişler ve siz iyisinizdir
ben çok yorgun ve uykusuzum defne geceleri hiç meme ağzından çıkmasın istiyor birde öyle ki her ikisini birden açmamı istiyor 5 dakikada bir meme değiştiriyor sürekli kıpır kıpır hiç rahat değil huzursuz sürekli mızmız
birini emerken diğerinin ucunu sıkıyo filan cadı oda öyle sinir bozucu bir his ki tüm uykum kaçıyo :)
sabah kalktığımda heryerim dökülüyo resmen
uzun süredir bu böyle artık memeyi bıraktırsam mı diyorum ama vicdan da yapıyorum
zaten tüm gün ayrıyız onun acısını çıkarıyo belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?