2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçmiş olsun cnm. Ağzı değilde kollarında, yüzünde tek tük, biraz bacaklarda var bizde. Biraz da göbekte. Şimdi biraz söndü. Dr el ayak hastalığı olabilir dedi ama bizim ateş döküntüden sonra çıktı. Bilemiyorum. Hemogram crp ve idrar baktırdım temiz çıktı şükür. Hala döküntülüyüz. Bakalım nolcak.

Canimcim bize hic göz icin kontrol olacak falan denilmedi. Ne icin yapiliyor rutin bir durum mu küçücükken yapılmıştı ama sanirim 3 aylik falandi tam emin degilim

Evet canım rutin kontrol. Yapılması gerekir diye tavsiye ediyorlar. Ben de paylaşmak istedim. Ne olur ne olmaz yani ben götürdüm bir de 18 aylıklen götürürüm öyle demişti doktor.

Çok geçmiş olsun hiç duymamıştım bu hastalığı.

Sagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus

Çok geçmiş olsun.

Canım valla benim kızımın 1 haftadır ağzı çok yara dudakları üst damağı bembeyaz ama aynı şey mj bilmiyorum

Bol sıvı ver kuzum.. yoğurt rahatlatıyor. Kaç gündür çekiyoruz. Boğaz içi bile olmuş ondan yemiyorlar

Bizim ilk belirti ateş idi. Bende diştir diye fitil vermiştim. Ertesi gün el,ayak,ağız,genital bölgeler kızarık baloncuk oldu. Acilde kendi doktorumuz vardı şansımıza..
Aferin şurup ve çinko vitamin verdi.. 1 hafta içinde geçer dedi ama 2 günde mafolduk.. şimdi yanımda bakınıyor suratıma kuzum...

Elinizi değdiğiniz bölge kaybolup,elinizi çektikten sonra tekrar çıkıyorsa kızamık değil korkmayın dedi doktorumuz..

Kızamık farklıymış

Öyle güzel yazmışsın ki.. bi çırpıda okudum...
Çok da güel şeyler söylemişsin bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim

Âsaf inşallah düzenli deliksiz Uykulara başlar ertuğrul içinde tabii ki geçerli bu duam
Ya kahvaltı olayı aslında da biz de uzun zamandır var çorbaları çok seviyor meyveyi seviyor ama kahvaltı sevmiyor : yumurta sevmiyor peynir olarakta labne veriyorum labne seviyor
Açıkçası yerlere gittiğimiz den beri düzenimiz de çok yok hem gün boyu görüşemiyoruz hem yemeklerini annem yapıyor yoruluyor uğraşamıyor benim kadar detaylı açıkçası yaylaya gittiğimiz den beri düzenimiz de çok yok hem gün boyu görüşemiyoruz hem yemeklerini annem yapıyor yoruluyor uğraşamıyor benim kadar detaylı olmuyor yapmıyor
Yaylanın tek faydası sıcakta hasta olmaması serin yerde rahat etmesi

Bu arada mersin e dönünce müsait zamanda bi kahve içelim ne dersin?

Ege den sonra Deniz beğenmek zor.. Ben de Ege denizine bayıldım...

İki hafta izin aldı. Bayramla birleşiyor 23 gün toplam izin Ertum eşimle birlikte çok şükür ama dönüşte zor olacak.. çok alıştık böyle hepimiz birlikte ... neyse ki yayla sezonu bitiyor dönüşe inşaallah... annem güniçinde getirir ertu yu inşaallah ...

Yemeleri gereken be çok şey var.. bi takip edip yazıcam gün içinde ne yiyor beyimiz... asafa bol öpücükler

Geçmiş olsun canım
Tez şifala r

Sagol canım benim.6. Hastalık geciriyomus meger ates evresi bitti simdi döküntüsü oldu. 3 güne gecer dedi tedavisi yokmus
Oy inşaallah hemen geçer kuzular rahatlar
El ayak hastalığı olduk bizde salgın var..
Havuz,kum,parklar bir süre götürmeyin derim
Kaç gündür çekiyoruz..
Gece ağlamaları 2 gün sürdü.. döküntüler daha geçmedi
Çok yaygın bu hastalık da
akşam ım şifa versin
Çok geçmiş olsun

Sağol canım. Biz de Ertuğrul' u öpüyoruz çok çok :)

Artık yaz bitip de yayladan eve döndükten sonra, daha düzenli olur herşey sizin için. Sıcaktan hasta olmasınlar da varsın biraz düzensiz yemek yesinler :)

Tatilinin uzamış olmasına çok sevindim canım. Oğluşla güzel bir tatil oldu sizin için.

Biz de bayramda bursa ya gideceğiz. 10 Gün de izin aldı eşim. 20 gün yokuz yani. Bayram dönüşü mutlaka görüşelim canım

biberon mamasi versen yada iyice karnini doyursan pispislayarak masaj yaparak rahatlatsarki soyle oyala zor olacak ama sabretmelisin agliyacaktir mutlaka nasilsa yorgunluktan uykuya dalacak yoksa sen ise gidince bakici cok zorlanir

Salgin varmis 9 gun suruyormus atesini kontrol altinda tutup su icirin bolca sivi gidalar verin bogaz agrisi vardir bu donemde yemek yiyemeyebiliyorlarmis emzirin anne sutu ilactir Allah sifasini versin cabucak iyilessin insallah

Canim yaz tatili bizide etkiledi gittigimiz yerlerde cocugum evde yedigi seyleri yemedi hem sicak hem kalabalikta yemek istemedi sadece su meyve ve yogurt yiyodu bude evdeki gibi ozen gosteremedim bende kilo bile verdi eve gelince yemeye basladi sukur ki bizde egedeydik ruzgar ve dalga vardi oglum kuma suya cime degince huylaniyo ve kucagima tirmaniyo kuma biraz alistirdim ama suya girmedi bende tat almadim bu yil yoksa cok guzeldir ege denizi

selam herkese

hasta bebislere gecmis olsun.

en korktugum hastalik bu ara @EmiraSalih.bu ara felaket bir salgin var.benim arkadasimin kizina otelde tatilde bulasmis.sadece denize sokuyordu buyuk ihtimal mama sandalyesinden supheleniyor.tedavisi yok.ates yukseldikce ilacla kontrol altina alinacak.bulasici oldugu icin mumkun oldugunca hijyem kurallarina dikkat etmek lzim.bizde sali gunu tatile gidecegiz ve cok korkuyorum.doktor sadece denize sok dedi zaten oyle yapacaktim.el dezenfektani aldim eczaneden.mama sandalyesi icin de kilif.surekli hijyen saglamam lazim.parklar,oyun alanlari supheli yerler.

Canım iki zaten 3 gün verdim çocuk bi tuhaflasti anlayamadım gece bas bas bağırmaya başladı. Huysuz miz miz oldu dedim acaba bu ilaç agirmi geldi. Bugün de çok hasta çocuğum ates içince gece 39 oldu atesi
Canim benim cok geçmiş olsun insallah çarçabuk iyilesir bebisin sebibi ne yuksek atesin

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum yoğunluktan
umarım bebişler ve siz iyisinizdir
ben çok yorgun ve uykusuzum defne geceleri hiç meme ağzından çıkmasın istiyor birde öyle ki her ikisini birden açmamı istiyor 5 dakikada bir meme değiştiriyor sürekli kıpır kıpır hiç rahat değil huzursuz sürekli mızmız
birini emerken diğerinin ucunu sıkıyo filan cadı oda öyle sinir bozucu bir his ki tüm uykum kaçıyo :)
sabah kalktığımda heryerim dökülüyo resmen
uzun süredir bu böyle artık memeyi bıraktırsam mı diyorum ama vicdan da yapıyorum
zaten tüm gün ayrıyız onun acısını çıkarıyo belkide

Yavrular alışacak doğaya düzene biz de alışacağız farklı yerlerde aynı düzenimizi devam ettirmeye
Maalesef ben de başka yerde rutin bakımım da bebeğimin yeme içmesi de her şey düzenim alt üst oluyor
Tatil dönüşü inşaallah her şey güzel olacak
Gerçi şimdi k valideme geldik ; burda düzen daha iyi..yemek hazırda en azındna

Ben de oglumla anlattiklarini birebir yasiyorum. Donemseldir diye umut ediyorum yoksagercekten cok zor

Merhabalar annecikler

Bayram yaklaşıyor... herkese hayırlı bayramlar...mutlu huzurlu sağlıklı...

Biz tatilden döndük temizliğe başladık..bugün dolap içleri çamaşır vs hakediyorum ..yarın temizlik için görevli gelecek ...
İniaallah bitince her şey güzel düzenli olacak.. oğlumun odasına kitap destek ünitesi; trofast ve masa sandalye aldım ikeadan..eşim kurdu saoslun. Çok cici oldu:: İniaallah hayallerini geliştirecek ufkunu açacak oyunlar oynar ;eğlenir yavrum...

Herkese selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…