- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.241
Merhabalar annecikler
Bayram yaklaşıyor... herkese hayırlı bayramlar...mutlu huzurlu sağlıklı...
Biz tatilden döndük temizliğe başladık..bugün dolap içleri çamaşır vs hakediyorum ..yarın temizlik için görevli gelecek ...
İniaallah bitince her şey güzel düzenli olacak.. oğlumun odasına kitap destek ünitesi; trofast ve masa sandalye aldım ikeadan..eşim kurdu saoslun. Çok cici oldu:: İniaallah hayallerini geliştirecek ufkunu açacak oyunlar oynar ;eğlenir yavrum...
Herkese selamlar
Ooo arkadaşlar herkes tatil de mi yahu???
Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor...
Nerelerdesiniz
Ooo siz Türkiye turu yapıosunuz maşallah kuzumTemmuz anneleri yorgun, temmuz anneleri sessiz :)))
Biz eskişehir de kaynımgildeyiz canım, öğleden sonra da kv kere geçeceğiz bursa ya. O yüzden epey yoğun geçiyor
Siz nasılsınız? Ertuğrul nasıl?
Temmuz anneleri yorgun, temmuz anneleri sessiz :)))
Biz eskişehir de kaynımgildeyiz canım, öğleden sonra da kv kere geçeceğiz bursa ya. O yüzden epey yoğun geçiyor
Siz nasılsınız? Ertuğrul nasıl?
Emira SY merhabalar
Uygar in agzinin icinde yaralar cikti canim damaginda ozellikle aft seklinde hic bisey yemiyor icmiyor su bile icmiyor agzini kapatamiyor salya akitip duruyor cani cok aciyor sanirim. Bir de atesleniyor ben düşürüyorum yine cikiyo 38 i gecmedi allaha şükür
Dr gittik tabi acile drlar tatilde. Antibiyotik verdi. El ayak agiz hastaligi mi dedim olabilir ama gripal bir enfeksiyon da olabilir dedi. Ama nette antibiyotik kullanilmaz diyor. Ayaginda elinde kizariklik kabartı yok.siz de de olmustu sanirim naptiniz nasil gececek bu
Bende bursaya gidiyorum cumartesi sabahı
Vallahi öyle yoğun öyle stresli ki. Toprak diş derdinde yine. Bi de düğünlerimiz var üstüste. Evlilik yıldönümüzü kutladık önceki gün. Eşim çok güzel bir hediye almış bana sağolsun hiç atlamıyor özel günlerimizi. Ben de şık bi sofra hazırladım güzel vakit geçirdik. Dışarda yemek istemedim Oğlum huysuz çünkü diş yüzünden. Hepimize iyi bayramlar olsun. Kurban keseceklerin Kurbanını hak kabul etsin canlar.
Emira SY merhabalar
Uygar in agzinin icinde yaralar cikti canim damaginda ozellikle aft seklinde hic bisey yemiyor icmiyor su bile icmiyor agzini kapatamiyor salya akitip duruyor cani cok aciyor sanirim. Bir de atesleniyor ben düşürüyorum yine cikiyo 38 i gecmedi allaha şükür
Dr gittik tabi acile drlar tatilde. Antibiyotik verdi. El ayak agiz hastaligi mi dedim olabilir ama gripal bir enfeksiyon da olabilir dedi. Ama nette antibiyotik kullanilmaz diyor. Ayaginda elinde kizariklik kabartı yok.siz de de olmustu sanirim naptiniz nasil gececek bu
Teşekkür ederim. Çok şık bir altın bileklik almış. Bilinen bir markanın özel koleksiyonundan. hani oluyorya az üretimler aynısından birkaç tane olan sadece öyle işte. İkramiye gibi bir şey almıştı bana harcamış onu da. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Zaten masrafımız çok ben de çalışamıyorum. Neyse sağolsun düşünmüş yine kocam.Sağol canım, sizinkini de kabul etsin, kesiyorsanız. Bayramınız mübarek olsun.
Bizim de diş derdi hiç bitmiyor maalesef
Evlilik yıl dönümünüz de kutlu olsun canım. Nice birlikte güzel yıllara. Ne almış eşin :)
Geçmiş olsun canım yaçok zor geçer bu süreç. O aftlar biz de bile çok ağrı yapıyor
Allahım hemen şifasını versin inşallahkıyamam, çok üzüldüm
Sen nete bakma. Sonuçta muayene eden kişi doktor. Ama güvenmiyorsan, bayram dönüşü farklı bir doktora götür geçmezse.
Çok geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk iyileşir.Emira SY merhabalar
Tesekkur ederim canimcim. Ellerinde ve ayaklarinda da kizariklar basladi bugün.canim cok aciyo uygari öyle görünceÇok geçmiş olsun canım ya Salih'in hastalığı kendiliğinden geçti. Ateş 37buçuğu geçmedikçe ateş düşürücü verme ki vücut savaşsın demişti doktor. Bir de bağışıklığı güçlendirmek için zinco verdi. Döküntüler için de macrol mu neydi losyon vermişti. Kanında mikrop çıkmıştı. Bize de antibiyotik vermediler. Bol su içirdim canım ya zaten ilk gün bişe yemedi. Beni bile doğru düzgün emmedi. Ertesi gün anne sütü dışında bir kase tarhana çorbası içti. Ertesi gün çorba ve ayran içti. Yavaş yavaş tekrar yemeklere alıştı. Sanki ek gıdaya sil baştan yeniden başladık :)
Her geçen gün bir önceki günden daha iyi olacak inşallah...
Tesekkur ederim canimcim. Ellerinde ve ayaklarinda da kizariklar basladi bugün.canim cok aciyo uygari öyle görünce
işbaşı yapan herkese kolaylar gelsin :)
tatil sonrası birazcık zor olsa da düzenli yaşamı seviyorum...
artık yayladan da döndük yavrumlayız biiznillah :)
sizler nasılsınız temmuz anneşleriiiiii
azıcık sohbet edelim yahuuuu :) nerelrdesinizzz
Sagol canim bende oglumla gittim okula cok zor oluyo bakiciya birakacagim yarindan sonra ayrilmak istemiyoruz birbirimizden ama mecburuz yarin esyalarini goturup birakacagim bakalim hayirlisi artik insallah ikimizde alisiriz of cok zorişbaşı yapan herkese kolaylar gelsin :)
tatil sonrası birazcık zor olsa da düzenli yaşamı seviyorum...
artık yayladan da döndük yavrumlayız biiznillah :)
sizler nasılsınız temmuz anneşleriiiiii
azıcık sohbet edelim yahuuuu :) nerelrdesinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?