2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hayırlı bayramlar canım.

Aldıklarınız da hayırlı olsun. İyi günlerde kullansın minik paşa :)

Ooo arkadaşlar herkes tatil de mi yahu???

Kimsenin sesi soluğu çıkmıyor...

Nerelerdesiniz

Temmuz anneleri yorgun, temmuz anneleri sessiz :)))

Biz eskişehir de kaynımgildeyiz canım, öğleden sonra da kv kere geçeceğiz bursa ya. O yüzden epey yoğun geçiyor

Siz nasılsınız? Ertuğrul nasıl?

Biz eskişehir de kaynımgildeyiz canım, öğleden sonra da kv kere geçeceğiz bursa ya. O yüzden epey yoğun geçiyor

Ooo siz Türkiye turu yapıosunuz maşallah kuzum
Ertu iyi tatil dönüşü işe başladığımda biraz zorlanacak gibiyiz.. 'çok alıştık..birbrirmize...
sürekli memede..
şimdilik iyiyiz Rabb im bugünden geri koymasın inşaallah ...

Bende bursaya gidiyorum cumartesi sabahı

Vallahi öyle yoğun öyle stresli ki. Toprak diş derdinde yine. Bi de düğünlerimiz var üstüste. Evlilik yıldönümüzü kutladık önceki gün. Eşim çok güzel bir hediye almış bana sağolsun hiç atlamıyor özel günlerimizi. Ben de şık bi sofra hazırladım güzel vakit geçirdik. Dışarda yemek istemedim Oğlum huysuz çünkü diş yüzünden. Hepimize iyi bayramlar olsun. Kurban keseceklerin Kurbanını hak kabul etsin canlar.

Emira SY merhabalar
Uygar in agzinin icinde yaralar cikti canim damaginda ozellikle aft seklinde hic bisey yemiyor icmiyor su bile icmiyor agzini kapatamiyor salya akitip duruyor cani cok aciyor sanirim. Bir de atesleniyor ben düşürüyorum yine cikiyo 38 i gecmedi allaha şükür
Dr gittik tabi acile drlar tatilde. Antibiyotik verdi. El ayak agiz hastaligi mi dedim olabilir ama gripal bir enfeksiyon da olabilir dedi. Ama nette antibiyotik kullanilmaz diyor. Ayaginda elinde kizariklik kabartı yok.siz de de olmustu sanirim naptiniz nasil gececek bu

Çok geçmiş olsun canım ya Salih'in hastalığı kendiliğinden geçti. Ateş 37buçuğu geçmedikçe ateş düşürücü verme ki vücut savaşsın demişti doktor. Bir de bağışıklığı güçlendirmek için zinco verdi. Döküntüler için de macrol mu neydi losyon vermişti. Kanında mikrop çıkmıştı. Bize de antibiyotik vermediler. Bol su içirdim canım ya zaten ilk gün bişe yemedi. Beni bile doğru düzgün emmedi. Ertesi gün anne sütü dışında bir kase tarhana çorbası içti. Ertesi gün çorba ve ayran içti. Yavaş yavaş tekrar yemeklere alıştı. Sanki ek gıdaya sil baştan yeniden başladık :)

Her geçen gün bir önceki günden daha iyi olacak inşallah...

Sağol canım, sizinkini de kabul etsin, kesiyorsanız. Bayramınız mübarek olsun.

Bizim de diş derdi hiç bitmiyor maalesef

Evlilik yıl dönümünüz de kutlu olsun canım. Nice birlikte güzel yıllara. Ne almış eşin :)

Geçmiş olsun canım ya çok zor geçer bu süreç. O aftlar biz de bile çok ağrı yapıyor

Allahım hemen şifasını versin inşallah kıyamam, çok üzüldüm

Sen nete bakma. Sonuçta muayene eden kişi doktor. Ama güvenmiyorsan, bayram dönüşü farklı bir doktora götür geçmezse.

Teşekkür ederim. Çok şık bir altın bileklik almış. Bilinen bir markanın özel koleksiyonundan. hani oluyorya az üretimler aynısından birkaç tane olan sadece öyle işte. İkramiye gibi bir şey almıştı bana harcamış onu da. Sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. Zaten masrafımız çok ben de çalışamıyorum. Neyse sağolsun düşünmüş yine kocam.

Çok geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk iyileşir.

Tesekkur ederim canimcim. Ellerinde ve ayaklarinda da kizariklar basladi bugün.canim cok aciyo uygari öyle görünce

Tesekkur ederim canimcim. Ellerinde ve ayaklarinda da kizariklar basladi bugün.canim cok aciyo uygari öyle görünce

Biliyorum canım tahammül etmek cok zor ama 2 günden sonra yavas yavas iyilecek hep böyle kalmayacak inşallah.. rabbim dermansiz dert vermesin. Öpüyorum uygar kuşumu

herkese iyi bayramlar

biz tatilimizi yaptik geldik.cok sukur su ana kadar hastalik vs birsey olmadi.deniz simidinde kiyametleri kopardi korktu kizim.kucagimizda girdik hep suya.sahildeki taslari agzina almak istedi genelde.aksamlari mini clubda cocuklarla tempo tuttu oynadi.oyleye gecti gitti tatilimiz.

yurumeye baslayamadik daha 6 7 adim atiyor.yalniz kendini deniyor orda oraya elini birakip geciyor.

uygar eymen el ayak agiz hastaligi geciriyorsunuz cok buyuk ihtimal.antibiyotik kullanma.atesi kontrol altinda tutup yaralarina kasintiyi alacak merhem kullanman lazim.insallah cabucak gecer.

Ben de bugün Tekirdağ'dayim ilişik kesmeye geldim tayinimi eşimin yanına aldırdım cok şükür :) tabi ogretmen olunca epey uzun tatilden sonra iş başı yapmak zor geldi oğluşumu da okula getirdim

Sagol canim bende oglumla gittim okula cok zor oluyo bakiciya birakacagim yarindan sonra ayrilmak istemiyoruz birbirimizden ama mecburuz yarin esyalarini goturup birakacagim bakalim hayirlisi artik insallah ikimizde alisiriz of cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…