2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben de bugün Tekirdağ'dayim ilişik kesmeye geldim tayinimi eşimin yanına aldırdım cok şükür :) tabi ogretmen olunca epey uzun tatilden sonra iş başı yapmak zor geldi oğluşumu da okula getirdim

Ooo hayırlı olsun kuzum çok sevindim
Ah sizin daha zor olur ayrılmak
Biz bi aylık tatilde alıştık çöm hem de
Görümcemi in ataması çorluya oldu
Senin branş neydiii

Sagol canim bende oglumla gittim okula cok zor oluyo bakiciya birakacagim yarindan sonra ayrilmak istemiyoruz birbirimizden ama mecburuz yarin esyalarini goturup birakacagim bakalim hayirlisi artik insallah ikimizde alisiriz of cok zor

Allah kolaylık versin canım
Sağlık olsun böyle kısa tatlı ayrılıklar sorun değil
Zor olsa da sonrasında bol ilgilenip güzel vakit geçiririz mutlu mutlu oluruz

Din kültürü ogretmeniyim canım. Eşten ayri cocuk büyütmek cok zor gercekten. Neyse ki bitti artık :) bakalım yarın yeni okulumda ilk günüm çok heyecanlıyım :)

Din kültürü ogretmeniyim canım. Eşten ayri cocuk büyütmek cok zor gercekten. Neyse ki bitti artık :) bakalım yarın yeni okulumda ilk günüm çok heyecanlıyım :)
Hayirli olsun canim gercekten esler buyuk destekcimiz onlarsiz daha zor olur buyutmek Allah yokluklarini gostermesin yeni okulun bir oncekinden daha guzel olur insallah

Hayirli olsun canim gercekten esler buyuk destekcimiz onlarsiz daha zor olur buyutmek Allah yokluklarini gostermesin yeni okulun bir oncekinden daha guzel olur insallah

İnşallah canım çok sağol :) şimdi de salihin ennn tatlı hali valla nasıl bırakacağımi da bilmiyorum inşallah çabuk adapte olabiliriz

Paşam zor diş çıkarıyor çok huysuz onunla uğraşıyorum ben. Ooof off o kadar şişmişki yavrumun diş etleri çıksa da rahatlasa artık.

Ben de bugün Tekirdağ'dayim ilişik kesmeye geldim tayinimi eşimin yanına aldırdım cok şükür :) tabi ogretmen olunca epey uzun tatilden sonra iş başı yapmak zor geldi oğluşumu da okula getirdim

Gözün aydın ne güzel olmuş.

Sagol canim bende oglumla gittim okula cok zor oluyo bakiciya birakacagim yarindan sonra ayrilmak istemiyoruz birbirimizden ama mecburuz yarin esyalarini goturup birakacagim bakalim hayirlisi artik insallah ikimizde alisiriz of cok zor
Zor tabii umarım kolay adapte olursunuz
Öğretmenler anneler allah kolaylık versin size. Biz yine ateslendik bugün birden bire 38.6 ateşimiz. Carpol verdim dus aldık insalah hemen duser

Çok geçmiş olsun.

Kızlar günaydın... yürümeyen bebeğimiz kaldı mı?? Bizimki şükür 10 gündür yürüyor.. anne diyo baba diyo.. ayy Allah esirgesin çok tatlılar ya..

Emira SY hayırlı olsun cnm.. şimdi hangi şehirdesin peki??

Dis gercekten zor bizimde iki azi sisti yavrum cok huzursuz huyu degisiyo surekli miz miz

Sağol canım. Salgın var kızlar dikkat edin biz dün akşam doğduğundan beri en kötü gününüzü geçirdik 4 saat boyunca hiç durmadan ağladı ne yapacağımı şaşırdım açlıktan ve uykusuzluktan mahvoldu

Diş için jel kullanıyor musun biraz ferahlık veriyro en azindqn

Biz yürümüyoruz hala ya endişeleniyorum artık yani. Birde hasta oldu sindi heo kucak istiyor

Oyle insan hicbir anini kacirmak istemiyo Allah yardimcimiz olsun

Evet ya hele yeni şeyler ogrenirken yaşadığı ve yaşattığı heyecan paha bicilemez

12 gun sonra 15 ay bitecek. Yeni ogrendiklerimizi de paylasayim aklimdayken :)
Salih bu ara kendi etrafında dönmeyi ogrendi, done done sarki söylüyor bazen dans ediyor. 10 cm filan yuksekliginde bi minder var onun üstüne çıkıp aşağı atlamayı öğrendi, mindere çıkınca bir iki üç atla diyorum atliyor
Bir de alibabanin ciftligi şarkısını soylerken kuzu, köpek, eşek, ördek ve inek kısımları geldiğinde hayvanların seslerini çıkarıyor :) beni dinlemiyor zannederken bile hep dinliyor ya mesela salihin elleri mi kirlenmis diyorum oyuncak oynarken gelip ellerini gösteriyor
Bir de bir yerini acıtınca gelip mmmah yapiyor yani öp beni diyor ben de neren acıdı diyorum gösteriyor orasını öpüyorum :)
Top oynamayi cok seviyor, bildigin şut filan çekiyor topu bir kac adım sürebiliyor ayağında. Galiba gelecegin messisi geliyor

Yemek konusunda daha iyi artık önüne ne koysam en az yüzde ellisini yiyor gerisini yere atiyor. Bu ara catali kaşığı da almaya hevesli. Belki yakında corbayi da kendi icer

Bu ara en zorlandigim sey herkesin icinde göğsüme saldirmasi acikinca memee memee diye bağırarak üstümü başımı açıyor

Her günümüz ayrı macera

İstanbuldayim canım :) hayırlı olsun tıpış tıpış yürüsun kazasiz belasiz inşallah :)

Oyy maşallah. .

Diş için jel kullanıyor musun biraz ferahlık veriyro en azindqn

Maalesef etki etmiyor artık öyle oldu ki jel de etkilemiyor. Çok sancılandığında şurup veriyorum.

Maşallah. Nasıl bu Kadar şey öğretebiliyosun. Allah nazardan saklasın. Benim oğlum 13 buçuk aylık oldu. Ben yaptıramıyorum böyle şeyler. Çok çok basit şeyler yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…