2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım valla bu çocuk tamamen dogustan böyle ben hic ozel birsey yapmadim zeka karti falan gibi. Tek yaptığım sanırım fazla özgürlük vermek :) bir de devamli sarki söylüyorum internette bebek sarkilari var ya duruma gore bir şarkı söylüyorum mesela el yikamayla ilgili yemek yemeyle ilgili filan. Bir de folik asiti bir buçuk sene kullandim o yuzden de olabilir bilmiyorum. Yegenim var 2yasinda Salih şuan onun yapamadigi seyleri yapiyor ben o sayede anliyorum anormal olduğunu.

Maşallah. Hiperaktif çocuklar çok alıllı oluyor dikkat et belki öyle bir durum çıkar. Özel ilgi gerekiyor o durumlarda. Doktorumuz Toprak için de çok çok iyi ayından önde gidiyor hep yaptıkları da fiziken de çok güzel durumu çok akıllı diyor ama burda böyle okuyunca dedim doktor bizi mi kandırıyor:) gerçi benimki de çaktırmadan yapar bilir ama göstermez öyle bi kafa yapımız var. İnatçı olacak galiba:))

Ay sorma o inat bizi de öldürüyor kafasına koyduğunu illa yapacak beyefendi. Bizim bebislerin arasi nerdeyse 2 ay canım bir günde bile degisiyorlar

Bu arada aklima birseyler daha geldi. Oyuncaklarini döktükten sonra oyuncak kutusunun icine "attııı" diyerek atiyor. Benim terligimi ayakkabimi ayagina giymeye calisiyor bazen basariyor. Bir de bu ara ışıkları açıp kapamaya kafayi takti. Habire kucagima gelip düğmelere basıyor. Bir de bu ara geri geri yürümeyi ogrendi

Toprak da ışık açıp kapatıyor yeni değil ama iki üç aydır yapıyor. Babası öğretmişti. Babasının çoraplarını giymeye çalışıyor. Bi de dolap kapaklarını açıp kapatmayı seviyor. Oyuncaklarını da saklayarak oynuyor bu aralar.

Cok cabuk ogreniyorlar ya kayit cihazi gibiler. Her yaptığımiza dikkat etmek lazim artik :)

Masallah Salihe gelecegin messisine

iyi aksamlarrr

biz de daha tam yurumuyoruz.kendi kendine gidiyor yuruyor ama bagimsizligini ilan etmedi daha:)
kopek dislerimiz sismis.4 azi disimiz cikti kopekler de yolda yandik yani

Geçmiş olsun canım, şimdi nasıl bebişin?

Emira SY canım yeni görev yerin hayırlı olsun.

Salih i de Allah nazarlardan korusun, maşallah kuzuya.

Asaf ta kendi yaşıtlarına göre bir tık ileride bazı konularda. O yüzden çok çabuk nazar değiyor.
Geçen kuzenim, eşi, çocukları ziyarete geldi. Onun çocukları da ciddi anlamda ileri seviyeler. Kızı 1 yaşındayken bildiğin yetişkin gibi cümle kuruyordu mesela.

Ama hep erkek istediklerinden mi bilmiyorum artık, Asaf a nazar değdirdiklerini düşünüyorum. Ne zaman onlar gelse, Asaf hep hasta oluyor aslında çok da seviyorlar ama.

Kuzum onlar gelip gittiğinden beri çok hasta. Bugün ateşi 39.5 a çıktı resmen ((

O yüzden Salih e de maşallah. Allah kötü gün göstermesin.

hippotalamus yürümeleriniz hayırlı olsun tatlım :) gözün aydın :)

Diğer yavrularımızın da hepsinin gözlerinden öpüyorum. Büyüyor yaramazlar :)

Asaf ta 13 ay 13 günlük oldu bile :)

maşallah Asaf paşa ya sen bol bol felak nas ayetel kürsü oku onlarla görüşmeden annesi Allahım korusun hepimizin evladını :)

Özlemişim seni.. ♡♡♡

Buğun iyiyiz canım şükür size de çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bizimkine de çabuk nazar değiyor maalesef. Böyle göze benzer kızaıklıklar oluyor her yerinde ve aşırı huysuz oluyor uyku uyumuyor. Ve maalesef bugün öyle. Bi uyudu uyandı şu saatte uyutmaya çalışıyorum birbuçuk saat oldu uyumuyor.

Kızlar oğlum biraz önce ilk defa anne dedi :) çok mutluyum :)

Daha doğrusu nenneeee diyor :) çok sevimli :))

Yaaa yerim onu :) hemen bugünün anısına anne derken video çek canım ilk anne dediği gün diye de not et :)

Merhaba kızlar bende temmuz annesiyim 14aylık kızım sizleri takip ediyorum arada yazıyorum adetim gecikti ve çok korkuyorum hamile olmaktan ilk hamile çok zor kalmıştım ve kızım çok küçük emiyor zayıf iştahsız ne yapıcam bilmiyorum bana moral verir misiniz zor mu daha mı kolay aralarının az olması peki memeyi nasıl bırakıcaz iyice zayıflarsa ben ne yapıcam kaç gündür çok stres içindeyim hiç bi şey net değil test yapmadım ama çok korkuyorum ve sizinle paylaşmak istedim

Canım emzirirken hamile kalınca zorunlu durum olmadıkça sütten kesmek şart değil. Ben bilinçli olarak gebelik düşünüyorum ve çok araştırdım. Tandem emzirme diye araştırabilirsin. Hakkınızda hayırlısı olsun. İki çocuk elbette zordur ama mutluluğu da iki kat fazladır :)

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için hakkımızda hayırlısı olsun inşllh çok üzülmem ama sadece şuan düşündüğüm emzirmek kızımın zayıf olması araştırıcam çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…