- 5 Eylül 2015
- 223
- 222
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.321
Çok teşekkür ederim inşllah rahat geçer bugün biraz başladı gibi mide bulantısıHayırlı olsun canım. İnşallah çok rahat bir hamilelik yaşarsın
Merhaba kızlar adetim bir hafta gecikti ve bugün idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı hamileyim ve kızım emiyor ve göğüslerim çok acıyor
Haftanin 5 günü 14.30- 19.30 cumartesi 9.00-13.30 . pek giremedim bu aralar yeni gördüm mesajini canimCanım yorumun gözümden kaçmış kusura bakmayasin :) çok teşekkür ederim. Senin bu seneki derslerin nasıl inşallah bu seneyi de sıkıntısız atlatiriz...
Hayırlı olsun sağlıkla huzurla gelsin kzuunMerhaba kızlar adetim bir hafta gecikti ve bugün idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı hamileyim ve kızım emiyor ve göğüslerim çok acıyor
Hayirli olsun ne guzel arkadas gibi buyuyecekler yalniz olunca anneyi arkadas gibi goruyo surekli onla biseyler yapmak istiyo cocuklar boyle beraber oynarlar bisure skinti ceksende rahat edersin aslinda bende biran once istiyorum ara uzadikca zor olacak en azindan bilgiler tazeyken ikisinide birlikte buyutmek iyi olurduMerhaba kızlar adetim bir hafta gecikti ve bugün idrar testi yaptım hemen ikinci çizgi çıktı hamileyim ve kızım emiyor ve göğüslerim çok acıyor
Keske benimde oyle olsa mesai saatim ben cikarim esim gelir cocugum bizle buyur hem ben gunduz ev isi yemek hallederim cumartesi olmasi kotu ama oda oglene kadar. Imrendim kusura bakma tabiki senin icinde zorluklari vardirHaftanin 5 günü 14.30- 19.30 cumartesi 9.00-13.30 . pek giremedim bu aralar yeni gördüm mesajini canim
Şükür canim ya. Eymen bereketli demekmis oglumun ikinci ismi eymen gercekten bereketli geldi bize. Sinif ogretmeniyim normal devlet okulunda olsam sabah 8de cikip aksam 5te anca evde olurdum. Bilim sanat merkezini kazandim hem cok keyifli hem calisma suresi benim icin cok uygun hem de yorucu degil. Insallah sizler de rahat edebileceginiz bebislerinizle bol vakit gecirebileceginiz işlerde çalışırsınızKeske benimde oyle olsa mesai saatim ben cikarim esim gelir cocugum bizle buyur hem ben gunduz ev isi yemek hallederim cumartesi olmasi kotu ama oda oglene kadar. Imrendim kusura bakma tabiki senin icinde zorluklari vardir
Bırakıp gittin sanmıştır. Arayıp bulamamış seni demekki. Bebeklerde var o durum. Benimki tuvalet kapısında bekliyor beniKızlar benim oğluş 14 ayı bitirdi şükür.. bugün onu tv ye daldırıp wc yw geçim dedim. Biraz sonra bi baktım ağlamaya başladı.. apar topar çıktım ve onu aradım.. mutfağın ortasında ağlıyor.. beni görünce anne diye koştu sarıldı yavrum benim..
Bizdede durum ayni tuvalete yada banyoya girsek yada bir kapiyi kapatsak feryat figanBırakıp gittin sanmıştır. Arayıp bulamamış seni demekki. Bebeklerde var o durum. Benimki tuvalet kapısında bekliyor beni
Arkadaşlar bir şey soracağım size. Oğlum bir haftadır geceleri saat 2den sonra sabah 5 ya da 6 ya kadar ki sürede ağlanarak uyuyor yatağı tekmeliyor üst üste bu şekilde kalkıyor ya da ağlayıp bir bi tarafa bir diğer tarafa dönüp dönüp uyuyor. Neden olabilir benzer bir durum yaşayan var mı? Hasta vs değil gün içinde de gayet iyi bir sıkıntısı yok.
Diş sıkıntımız var hep zaten. Evet damaklarda şişlik var. Üstten dört alttan iki dişi çıktı alt azılar çıkacak şimdi muhtemelen. Herhangi bişey yaptınmı pekiSalih de öyleydi. Azı dişlerini çıkarıyormus meğer. Bı kontrol et bakalım kabarmış mi
Diş sıkıntımız var hep zaten. Evet damaklarda şişlik var. Üstten dört alttan iki dişi çıktı alt azılar çıkacak şimdi muhtemelen. Herhangi bişey yaptınmı peki
Sağol canım teşekkür ederim. Ben de doktorumuza mesaj attım bakayım ne diyecek.Bizim doktor tetagil diye birşey verdi 2 gece onu verdim 2 gece de calpol verdim şimdi iyi şükür
Arkadaşlar bir şey soracağım size. Oğlum bir haftadır geceleri saat 2den sonra sabah 5 ya da 6 ya kadar ki sürede ağlanarak uyuyor yatağı tekmeliyor üst üste bu şekilde kalkıyor ya da ağlayıp bir bi tarafa bir diğer tarafa dönüp dönüp uyuyor. Neden olabilir benzer bir durum yaşayan var mı? Hasta vs değil gün içinde de gayet iyi bir sıkıntısı yok.
Ben de şurup verdim bu gece yatmadan daha rahat uyudu diş ağrı yapıyor kuvvetle size katılıyorumCanım Asaf ta çoğunlukla öyle. Dişten oluyor büyük ihtimalle.
Ben, çok ağladığı geceler dolven veriyorum. Bir de calgel var. Onu sürdürmüyor. Diş için JEL o da. Yani çoğunlukla birşey yapamıyorum.
Ben 3 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdım.. büyük oğlumı 6 yaşında yaptırdım.. ama 3 aylıkken yaptırmak daha rahat.. senin için bilemiyorum cnm yaa.. daha yeni yeni yürümeye başladı.. durdan oturdan anlamaz.. geç iyileşir gibi.. acaba bidahaki yazı mı beklesen??Kizlar oglusum hasta oldu salgin varmis aman dikkat edin kalabalik ortamlardan uzak durmaya calisin dün bütün gece kustu sabah yine kustu ishal kusma felaketiz valla. Bende de ishal kusma okula gidemedim iki gündür perisaniz. Bugun bir de cocuk cerrahiye götürdük sünnet icin genel anestezi ile yapiyorum cocuklar hareket ediyor sorun olmasin diye genel anastezi yapiyorum dedi. Tamam yaptiralim dedim ama kafamda deli sorular ya uyanmazsa cok küçük anastezi almasin bla bla bla. Vaz mi gecsem acep. 6 yasindan sonra anestezi almadan yaparlar offffff cok zor bi karar ama ogluma bi sey olmasini istemiyorum ya uyanmazsa diye simdiden aglamaya basladim yok yok yaptirmiycam sonra yapilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?