2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

O zaman 2 yasinda oluyor yapmiyorlar 2 ile 6 yas arasini. Ha bugun ha yarin yaptiralim dedik ertele ertele bu hale geldi. Bir de oglum o kadar hareketli ki lokal nasil olur bilemiyorum igne yapilirken bile feryat figan elini kolunu tutturmaz ki basar feryadi bir de aglatinca katiliyor napcam bilemedim

Çok geçmiş olsun. Asaf ta bugün kustu ama sanırım o midesini üşüttü, hasta olduğunu düşünmüyorum.

Uygar Eymen de bir an önce iyi olur inşallah.

Sünnet konusunda ben de aynı kaygılar içerisindeyim.

Eşim de 6 yaşından sonra, psikolojik olarak travma olduğunu söylüyor.

Çok kararsızım.

Bizim ilk çocuk öle oldu bugün yarın derken 6 yaşınına geldi.. çok kötü etkilendi ama.. uzunca bi süre pipişini yıkatmadı. Rüyalarına falan girdi... keşke benide bebekken yaptırsaydınız diyo..

Canım sen niğdedemiydin. Arkadasım lokal anestezi ile yaptırdı Aksaray'da yaptırdı o da cok hareketli

Çok geçmiş olsun. Biz de yaptırmadık. Çünkü büyükler tutturdu düğün de düğün diye. Bu yıl da çok düğün vardı sünneti sıkıştıramadım imkan yaratamazdım. Bilmiyorum nasıl olacak.

Bana bir yaşından sonra 6yaşına kadar yaptırmayın demişlerdi. 2 yaşına kadar yapılabilir mi?

Evet canım. 2-6 arası tavsiye edilmiyor psikolojik açıdan.

Diş olduğunu düşünüyorum. Oğlum da aynısı. Daha 4 diş çıktı. Sürekli huzursuz ağlayarak uyanıyor. Bir de bi gece sabaha kadar uyumadı ertesi gün ateş ve döküntüler oldu. El ayak ağız hastalığı başladı hem de tatildeydik. Evde olmayı bu kadar istememiştim

Evet canım. 2-6 arası tavsiye edilmiyor psikolojik açıdan.

Önümüzdeki yıl temmuza kadar yaptırabilir miyiz yani. Allah allah bana öyle demediler.

Çok geçmiş olsun. Oğlumun diş derdi de hiç bitmiyor zaten maalesef.

Önümüzdeki yıl temmuza kadar yaptırabilir miyiz yani. Allah allah bana öyle demediler.

Çok geçmiş olsun. Oğlumun diş derdi de hiç bitmiyor zaten maalesef.

Evet canım sünnet dönemi 0-2 ve 6 dan sonra belli bir yıla kadar.

Ama ben 6 ya kalmasını istemiyorum. İlkbaharda yaparız İnşallah

Sağol canım. Geçen kışı iğneli iğneli geçirdik. İnşallah bu kışı, hastalık olmadan atlatır çocuklar

İnşallah canım ya.. okulda bir hocayla konuşuyorduk onun da 3bucuk yaşında kızı var bundan sonra hep hasta olacak buna hazır ol dedi Allah çaresiz dert vermesin

uygar eymen msf2407 kızlar çok geçmiş olsun. Sonbahar salgınlarla geldi sanırım :)
cemrealper canım toprak dişini çıkarabildi mi nasıl oldunuz?
Teşekkürler tatlim. Hala kusuyoruz ve ishal devam bu üçüncü günümüz her hastalik bir kötü huy bırakıyor arkasında. Bu sefer de telefondan tabletden bi seyler izletmek zorunda kaldik sussun katılmasın aglarken diye iki lokma bi sey yesin diye. Bi duzelsin hastaligi siki yönetim ilan edecem

Canı sağolsun herşey gelir geçer inşallah canım... Sen de kendine dikkat et çocuk hasta olunca kötü ama hem anne hem çocuk hasta olunca kötü çarpı iki

Bu arada filmdelisi ne yaptın canım az kaldı bebisin gelmesine heralde ya da belki doğdu bile :) abi bebek ne yapıyor yaramazliklar tam gaz devam mı?
Ay canım benim hatırlamışsın çok mutlu oldum.
Doğdu doğacak diye beklıyoruz bakalım bugünlerde.
Ama ne psikolojik ne de ev hazırlığı olarak tamam değiliz, ne kadar geç o kadar iyi:)
Bebisim felaket ötesi bir seye dönüştü. Saniye durmuyor, sürekli tepemde ya da ayağımın altında. 10 saniye yalnız kalsa evi talan eder kesin bir yerine zarar verir.
Herhalde hissediyor diyorum çünkü bana inanılmaz düşkün oldu.
Düşünenler bebisler büyüyene kadar düşünmesin çok ama çok zor hamileyken bir bebeğe bakmak, onu birçok şeyden mahrum etmek de vicdan azabını katlıyor.

Allah yardımcın olsun canım benim. Maddi manevi gücüne güç katsın. Zorluğu da mutluluğu da iki kat yaşayacaksınız artık :) vicdan azabı duyman için bir sebep yok ki sen her türlü korunmaya gayret ettin ancak karnındaki Süpermen olunca hırsıza kilit vurulmuyo misali olmuş oldu şimdi belki kötülük yapıyormuş gibi hissetsen de büyüyünce en yakın arkadaşı olacak inşallah. O zaman iyi ki olmuş diyeceksin eminim seni ve bebisleri öpüyorum. Sağlıkla kavuşun inşallah hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…