- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.341
O zaman 2 yasinda oluyor yapmiyorlar 2 ile 6 yas arasini. Ha bugun ha yarin yaptiralim dedik ertele ertele bu hale geldi. Bir de oglum o kadar hareketli ki lokal nasil olur bilemiyorum igne yapilirken bile feryat figan elini kolunu tutturmaz ki basar feryadi bir de aglatinca katiliyor napcam bilemedimBen 3 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdım.. büyük oğlumı 6 yaşında yaptırdım.. ama 3 aylıkken yaptırmak daha rahat.. senin için bilemiyorum cnm yaa.. daha yeni yeni yürümeye başladı.. durdan oturdan anlamaz.. geç iyileşir gibi.. acaba bidahaki yazı mı beklesen??
Kizlar oglusum hasta oldu salgin varmis aman dikkat edin kalabalik ortamlardan uzak durmaya calisin dün bütün gece kustu sabah yine kustu ishal kusma felaketiz valla. Bende de ishal kusma okula gidemedim iki gündür perisaniz. Bugun bir de cocuk cerrahiye götürdük sünnet icin genel anestezi ile yapiyorum cocuklar hareket ediyor sorun olmasin diye genel anastezi yapiyorum dedi. Tamam yaptiralim dedim ama kafamda deli sorular ya uyanmazsa cok küçük anastezi almasin bla bla bla. Vaz mi gecsem acep. 6 yasindan sonra anestezi almadan yaparlar offffff cok zor bi karar ama ogluma bi sey olmasini istemiyorum ya uyanmazsa diye simdiden aglamaya basladim yok yok yaptirmiycam sonra yapilsin
Bizim ilk çocuk öle oldu bugün yarın derken 6 yaşınına geldi.. çok kötü etkilendi ama.. uzunca bi süre pipişini yıkatmadı. Rüyalarına falan girdi... keşke benide bebekken yaptırsaydınız diyo..O zaman 2 yasinda oluyor yapmiyorlar 2 ile 6 yas arasini. Ha bugun ha yarin yaptiralim dedik ertele ertele bu hale geldi. Bir de oglum o kadar hareketli ki lokal nasil olur bilemiyorum igne yapilirken bile feryat figan elini kolunu tutturmaz ki basar feryadi bir de aglatinca katiliyor napcam bilemedim
Canım sen niğdedemiydin. Arkadasım lokal anestezi ile yaptırdı Aksaray'da yaptırdı o da cok hareketliO zaman 2 yasinda oluyor yapmiyorlar 2 ile 6 yas arasini. Ha bugun ha yarin yaptiralim dedik ertele ertele bu hale geldi. Bir de oglum o kadar hareketli ki lokal nasil olur bilemiyorum igne yapilirken bile feryat figan elini kolunu tutturmaz ki basar feryadi bir de aglatinca katiliyor napcam bilemedim
Kizlar oglusum hasta oldu salgin varmis aman dikkat edin kalabalik ortamlardan uzak durmaya calisin dün bütün gece kustu sabah yine kustu ishal kusma felaketiz valla. Bende de ishal kusma okula gidemedim iki gündür perisaniz. Bugun bir de cocuk cerrahiye götürdük sünnet icin genel anestezi ile yapiyorum cocuklar hareket ediyor sorun olmasin diye genel anastezi yapiyorum dedi. Tamam yaptiralim dedim ama kafamda deli sorular ya uyanmazsa cok küçük anastezi almasin bla bla bla. Vaz mi gecsem acep. 6 yasindan sonra anestezi almadan yaparlar offffff cok zor bi karar ama ogluma bi sey olmasini istemiyorum ya uyanmazsa diye simdiden aglamaya basladim yok yok yaptirmiycam sonra yapilsin
Çok geçmiş olsun. Asaf ta bugün kustu ama sanırım o midesini üşüttü, hasta olduğunu düşünmüyorum.
Uygar Eymen de bir an önce iyi olur inşallah.
Sünnet konusunda ben de aynı kaygılar içerisindeyim.
Eşim de 6 yaşından sonra, psikolojik olarak travma olduğunu söylüyor.
Çok kararsızım.
Çok geçmiş olsun. Biz de yaptırmadık. Çünkü büyükler tutturdu düğün de düğün diye. Bu yıl da çok düğün vardı sünneti sıkıştıramadım imkan yaratamazdım. Bilmiyorum nasıl olacak.
Bana bir yaşından sonra 6yaşına kadar yaptırmayın demişlerdi. 2 yaşına kadar yapılabilir mi?
Diş olduğunu düşünüyorum. Oğlum da aynısı. Daha 4 diş çıktı. Sürekli huzursuz ağlayarak uyanıyor. Bir de bi gece sabaha kadar uyumadı ertesi gün ateş ve döküntüler oldu. El ayak ağız hastalığı başladı hem de tatildeydik. Evde olmayı bu kadar istememiştimArkadaşlar bir şey soracağım size. Oğlum bir haftadır geceleri saat 2den sonra sabah 5 ya da 6 ya kadar ki sürede ağlanarak uyuyor yatağı tekmeliyor üst üste bu şekilde kalkıyor ya da ağlayıp bir bi tarafa bir diğer tarafa dönüp dönüp uyuyor. Neden olabilir benzer bir durum yaşayan var mı? Hasta vs değil gün içinde de gayet iyi bir sıkıntısı yok.
Evet canım. 2-6 arası tavsiye edilmiyor psikolojik açıdan.
Çok geçmiş olsun. Oğlumun diş derdi de hiç bitmiyor zaten maalesef.Diş olduğunu düşünüyorum. Oğlum da aynısı. Daha 4 diş çıktı. Sürekli huzursuz ağlayarak uyanıyor. Bir de bi gece sabaha kadar uyumadı ertesi gün ateş ve döküntüler oldu. El ayak ağız hastalığı başladı hem de tatildeydik. Evde olmayı bu kadar istememiştim
uygar eymen msf2407 kızlar çok geçmiş olsun. Sonbahar salgınlarla geldi sanırım :)
cemrealper canım toprak dişini çıkarabildi mi nasıl oldunuz?
Önümüzdeki yıl temmuza kadar yaptırabilir miyiz yani. Allah allah bana öyle demediler.
Çok geçmiş olsun. Oğlumun diş derdi de hiç bitmiyor zaten maalesef.
Sağol canım. Geçen kışı iğneli iğneli geçirdik. İnşallah bu kışı, hastalık olmadan atlatır çocuklar
İnşallah canım ya.. okulda bir hocayla konuşuyorduk onun da 3bucuk yaşında kızı var bundan sonra hep hasta olacak buna hazır ol dediAllah çaresiz dert vermesin
Yok tatlim nevsehirdeyim. Peki lokalde hareketli cocuk sorun olmamış miCanım sen niğdedemiydin. Arkadasım lokal anestezi ile yaptırdı Aksaray'da yaptırdı o da cok hareketli
Teşekkürler tatlim. Hala kusuyoruz ve ishal devam bu üçüncü günümüz her hastalik bir kötü huy bırakıyor arkasında. Bu sefer de telefondan tabletden bi seyler izletmek zorunda kaldik sussun katılmasın aglarken diye iki lokma bi sey yesin diye. Bi duzelsin hastaligi siki yönetim ilan edecemuygar eymen msf2407 kızlar çok geçmiş olsun. Sonbahar salgınlarla geldi sanırım :)
cemrealper canım toprak dişini çıkarabildi mi nasıl oldunuz?
Teşekkürler tatlim. Hala kusuyoruz ve ishal devam bu üçüncü günümüz her hastalik bir kötü huy bırakıyor arkasında. Bu sefer de telefondan tabletden bi seyler izletmek zorunda kaldik sussun katılmasın aglarken diye iki lokma bi sey yesin diye. Bi duzelsin hastaligi siki yönetim ilan edecem
Ay canım benim hatırlamışsın çok mutlu oldum.Bu aradafilmdelisi ne yaptın canım az kaldı bebisin gelmesine heralde ya da belki doğdu bile :) abi bebek ne yapıyor yaramazliklar tam gaz devam mı?
Yok canım bi sorun olmamış. Cok aglamıs tabi korkudan balon felan vermişlerYok tatlim nevsehirdeyim. Peki lokalde hareketli cocuk sorun olmamış mi
Ay canım benim hatırlamışsın çok mutlu oldum.
Doğdu doğacak diye beklıyoruz bakalım bugünlerde.
Ama ne psikolojik ne de ev hazırlığı olarak tamam değiliz, ne kadar geç o kadar iyi:)
Bebisim felaket ötesi bir seye dönüştü. Saniye durmuyor, sürekli tepemde ya da ayağımın altında. 10 saniye yalnız kalsa evi talan eder kesin bir yerine zarar verir.
Herhalde hissediyor diyorum çünkü bana inanılmaz düşkün oldu.
Düşünenler bebisler büyüyene kadar düşünmesin çok ama çok zor hamileyken bir bebeğe bakmak, onu birçok şeyden mahrum etmek de vicdan azabını katlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?