2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba herkese iyi pazarlar benım kızımda 3 temmuz doğumlu 7 dişimiz var 1 yaşında yurudu birçok kelımeyı soyluyor yemek yemesi orta hep aynı şeylerı yıyor malesef 10 kılo.çok hareketlı bu dönem bebişler genel olarak oyle zaten yerınde durmuyorlar gule gule büyütelim

Merhaba kizlar yenikatildim araniza bebisleriniz nasil yemesi neler yiyorlar herşeyi yiyorlar mi
Benim kızım da 1 temmuz doğumlu çok iştahlı aksine dışarı çıkarıyoruz mammaa eve geliyoruz mammam 1 yaşından sonra memeden ayırdim mecbur kardeşi olacağı için gece inek sütü gündüz et suyuna yemekler ne versem çevirmiyor 11,5 yaklaşık 1 aydır yürüyor..

Maşallah bebeğine kaç kilo canım :) bide her bebek aynı istahta olmuyo maalesef zar zor reklam felan izlerken yiyo benim ki de. daha çok emiyo o yüzden sanırım

Kızlar, oğlumun ağzına tahta kaşık battı kendimizi acile nasıl attık anlatamam

Tomografi istediler ama çektirmedik. Takip edeceğiz. İnşallah kırık değildir

Zaten zayıftı. Şimdi hiçbir şey yiyemeyecek ve iyice zayıflayacak

Moralim çok bozuk ((

nası oldu canım cok üzüldüm inanki yapacak bişey yok mu peki canı acımiştır cok

nası oldu canım cok üzüldüm inanki yapacak bişey yok mu peki canı acımiştır cok

Tahta kaşıklarla oynamayı çok seviyor. Ben de ona cilasız olanlardan vermiştim. Spatula, sapı uzun olan. Elinde yürürken ağzına koydu, tam o anda da ayağı takılıp ağzının üstüne düştü tahta spatül ortadan ikiye kırıldı

Yarın plastik cerrahiye gideceğiz. Çok korkuyorum. Ağlamaktan ikimizin de gözleri şişti (

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun bebeklerimizin eline tehlikeli değil diye verdiğimiz ilk oyuncaklar bile ne kadar tehlikeliymis meğer Allah acil şifalar versin...

Maşallah bebeğine kaç kilo canım :) bide her bebek aynı istahta olmuyo maalesef zar zor reklam felan izlerken yiyo benim ki de. daha çok emiyo o yüzden sanırım
11,5 yazmışım kilo yazmamisim k.bakmayin fazla iştahlı bebek de bezdiriyor masada yemek yiyorken bile tabağın bittiğini görmeden bırakmıyor mutfakta hiç is yapamıyoruz kaşık ağzına geç bile kalsa miziklaniyor göbek aldı başını gidiyor zaten ailecek göbek büyütüyouz ben hamile olduğumdan geçici Allah tan.. :)

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun bebeklerimizin eline tehlikeli değil diye verdiğimiz ilk oyuncaklar bile ne kadar tehlikeliymis meğer Allah acil şifalar versin...

Sağol canım. Aynen öyle. Tahta, kesici delici değil diye düşünüp veriyoruz. Ama işte ağzına koymasıyla düşmesi bir oldu bazen öngörüsüz oluyor insan
Bunların hepsini düşünmek lazım (

Bu arada senin doğum da yakın sanırım. Allah kolaylık versin.

Amin çok sağolun..

Ne guzel ya iştahlı olması bende oyle olsun ısterdım:)) yemek yedırmek çok zor bebklere yeyınce dünyalar benım oluyor

Çok geçmiş olsun yaa kanadımı benımkıde hiç durmuyor nerde zararlı bışey ıstıyor gecen kızdım vermedım nasıl aglıyor her istedgnı vermemek en ıyısı

Merhaba kizlar yenikatildim araniza bebisleriniz nasil yemesi neler yiyorlar herşeyi yiyorlar mi

Bizim minnoş her sabah mıhlama yiyor öğlen çorba akşam da ne yemek varsa köfte patates makarna pilav vs. Gece de muhallebi tarzı mama yapıp yediriyorum arada bir de süt meyve çubuk kraker vs atiştırır. Hiç bir şeyi reddetmez ama tıka basa da yemez. 9bucuk kilo hala.

Ayyyy Allah mufaza canım hemen sadaka çıkarın hatta kurban imkânınız varsa kesin Asaf adına ay çok üzüldüm ya inşallah kısa sürede toparlar yaa..

mutlu oazarlar arkadaslarrr

hasta bebiskere gecmis olsun.

msf2407 buyuk gecmis olsun.insallah onemli birsey olmadan atlatirsiniz.cok tehlikeli bir durum olmus.

bizim de istahimiz masallah iyi.ben yedirdigimde yemiyorsa direk onune koyuyorum.kendi yiyince daha cok yiyor cunku.yemek ayirt etmiyoruz agzinin tadini biliyor:)hosuna gitmiyorsa atiyor zaten direk.kopek dislerimiz yolda baya agzimiz akiyor bu ara.yuruyoruz hic oturmuyoruz.30unda 15 ay bitecek 11 11.5 kilo arasinda su an.

bu arada menenjit asisini yaptirdiniz mi?

Bende baş edemedigimde veriyorum eline kaşığı kendi yiyin ce az yiyor diye bizimde 13 disimiz var 14. Basgostermis menenjit i biz yaptirmadik sikayetimz bi tek gece uyaninca kuru öksürük oluyor alerjikmjs surupta versem aynı başka bir Dr a goturecehim ama geçmez tamamen demişti zaten Dr.

Masallah canım. Benim oğlumda 12 kilo boyu 84 santim o yüzden kilosunu göstermiyo :))bebeğini sağlıkla kucağına al insallah canım. İkinci gebelik isteyerek mi oldu ben cok korkuyorum da :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…