- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.401
Yok be canım nerdeee. Sürekli kaşıyor geceleri ağlıyor bazen ama yok alt azılar çıksa belki rahatlar biraz. Üstte dört altta iki diş tam tavşan oldu.
Hoşgeldin. Maalesef yemiyorlar. Ahh ahh
Maşallah kuzuya. Kilosu kötü değil bence sağlıklı olsun
Çok üzüldüm canım. Ben bile ağlıycam şimdi vallahi. Çok geçmiş olsun. Doktor ne dedi bize de söyle. Benim aklım kalır. İnşallah kırık falan yoktur.
Çok şükür idare ediyoruz işte. Sen de kuzu da iyisinizdir umarım.
Cnm hayırdır noldu ??Sağol canım. Bugün dr yoktu gidemedik. Yarin tekrar gideceğiz. Ağzının içi komple iltihaplandı. Yani o kesilen yerler. Tâbi bu da neredeyse üst damağın tamamına tekabül ediyor
Su bile içemiyor yavrum(
Cnm hayırdır noldu ??
Okurken çok kötü oldum cnm yaa.geçmiş olsun . şimdi iyi mi??Ağzına tahta spatulanın sapı battı canım. Elinde oynuyordu. Bir anda sapını ağzına soktu ve o esnada da ayağı takılıp ağzının üstüne düştü
Ön diş arkasından gırtlağına kadar yarıldı. Kırıktan şüphelendiler. Ama sanırım değil. Yani inşallah değildir
Okurken çok kötü oldum cnm yaa.geçmiş olsun . şimdi iyi mi??
Kontrole gittiniz mi canımSağol canım
Asaf ta idare eder. Bütün gün ağladı. Su bile içemiyor. Acısından ağlıyor, açlıktan susuzluktan ağlıyor. Halsiz
Enfeksiyonun vermiş olduğu hastalık hali de eklendi.
Sıkıntılı günler geçiriyoruz sonuç olarak
Aslında yatırmaları lazım ya o çocuk ağızdan beslenemez serumla besleyip oynamasına izin verseler olmaz mı yazık yavruya Allah acil şifalar versin...Sağol canım
Asaf ta idare eder. Bütün gün ağladı. Su bile içemiyor. Acısından ağlıyor, açlıktan susuzluktan ağlıyor. Halsiz
Yavrum benim yaa.. gelmiş olsun..Sağol canım
Aslında yatırmaları lazım ya o çocuk ağızdan beslenemez serumla besleyip oynamasına izin verseler olmaz mı yazık yavruya Allah acil şifalar versin...
Kontrole gittiniz mi canıminan aklım hep asaftaydi allah yardimciniz olsun
Allah kolaylık versin size de rabbim bi avazda kurtarsın inşllah hayırlı doğumlar şimdiden peki 6ay boyunca hep acıdı mı ben geçer diye bekliyorum ama çok zor gerçekten ben pek bişey yiyemediğim için kendimize bişey yapamıyorum öyle böyle idare ediyoruz kızım için çorba köfte falan yapıyorum kolay yemeklerAhh ah Allah kolaylik versin öncelikle senin gibi koca bir yolu bitirmek üzereyim bende :)
Kızım 6 aylıkken hamile kaldım 6 daha emzirdm göğüs ucu hassasiyeti gebeliktn ama ben vazgeçmedim hiç krem falanda kullanmadım Allah tan mide bulantısı falan yaşamadım da hamilelik nası geçti bilemedim bile herseye kizmalar da milyonlarca hormonla bogusmaktan tabiki bol bol dinlenmeye çalışın kızınız a özel yemek yapmak zorunda değilsiniz ki siz ne yerseniz onu yesin şimdilik emiyor da zaten.. sütten ayirinca özel et suyuna yemekler falan yaparsınız ozel tariflerden falan güçlü olsun vitamin alsın diye bence
Çok geçmiş olsun kıyamam ben ona çok üzüldüm görünmez kaza işte başımıza nerden ne gelicek bilemeyiz Rabbim beterinden korusunSağol canım. Bugün dr yoktu gidemedik. Yarin tekrar gideceğiz. Ağzının içi komple iltihaplandı. Yani o kesilen yerler. Tâbi bu da neredeyse üst damağın tamamına tekabül ediyor
Su bile içemiyor yavrum(
Ara ara geçti tabi ama genellikle acıdi sütun bıriktigi zamanlar daha az aciyordu.Allah kolaylık versin size de rabbim bi avazda kurtarsın inşllah hayırlı doğumlar şimdiden peki 6ay boyunca hep acıdı mı ben geçer diye bekliyorum ama çok zor gerçekten ben pek bişey yiyemediğim için kendimize bişey yapamıyorum öyle böyle idare ediyoruz kızım için çorba köfte falan yapıyorum kolay yemekler
Mesela ben gebe olduğumu öğrendikten sonra sütüm artık yetmez diye günde sadece bi öğün doyurucu ek gıda verdim gerisi bizimle falan atistirdi anne sütünden hemen sogumasin zaten erken ayiracagim diye düşünüyordum..Allah kolaylık versin size de rabbim bi avazda kurtarsın inşllah hayırlı doğumlar şimdiden peki 6ay boyunca hep acıdı mı ben geçer diye bekliyorum ama çok zor gerçekten ben pek bişey yiyemediğim için kendimize bişey yapamıyorum öyle böyle idare ediyoruz kızım için çorba köfte falan yapıyorum kolay yemekler
Sağol canım. Bugün dr yoktu gidemedik. Yarin tekrar gideceğiz. Ağzının içi komple iltihaplandı. Yani o kesilen yerler. Tâbi bu da neredeyse üst damağın tamamına tekabül ediyor
Su bile içemiyor yavrum(
Çok geçmiş olsun yeni gördüm insalalh daha iyidirKızlar, oğlumun ağzına tahta kaşık battıkendimizi acile nasıl attık anlatamam
Tomografi istediler ama çektirmedik. Takip edeceğiz. İnşallah kırık değildir
Zaten zayıftı. Şimdi hiçbir şey yiyemeyecek ve iyice zayıflayacak
Moralim çok bozuk((
Ay ne güzel işte yesin çocuk ben koca gün 3 kaşık corbayi zor yediyorum inan böylesi daha zor11,5 yazmışım kilo yazmamisim k.bakmayin fazla iştahlı bebek de bezdiriyor masada yemek yiyorken bile tabağın bittiğini görmeden bırakmıyor mutfakta hiç is yapamıyoruz kaşık ağzına geç bile kalsa miziklaniyor göbek aldı başını gidiyor zaten ailecek göbek büyütüyouz ben hamile olduğumdan geçici Allah tan.. :)
Çok geçmiş olsun yeni gördüm insalalh daha iyidir
Dışarı çıkamıyoruz hiç bizi nasıl kullanacağını biliyor akrabalar falan kinıyor hep bu çocuk doydugunu bilmiyor diyeAy ne güzel işte yesin çocuk ben koca gün 3 kaşık corbayi zor yediyorum inan böylesi daha zor
Ay sorma canım ya bizimki de az önce yataktan düştü kafa ustu çok korktum ne yapmam lazım uyutmuyorum şuan gayet normal amaSağol canım. Bugün daha iyi şükür. En azından sürekli ağlamıyor.
Siz nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?