2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İyiyiz cnm çok şükür . Öyle böyle derken 14 ayı bitiriyoruz valla.

Cnm hayırdır noldu ??

Ağzına tahta spatulanın sapı battı canım. Elinde oynuyordu. Bir anda sapını ağzına soktu ve o esnada da ayağı takılıp ağzının üstüne düştü

Ön diş arkasından gırtlağına kadar yarıldı. Kırıktan şüphelendiler. Ama sanırım değil. Yani inşallah değildir

Okurken çok kötü oldum cnm yaa.geçmiş olsun . şimdi iyi mi??

Okurken çok kötü oldum cnm yaa.geçmiş olsun . şimdi iyi mi??

Sağol canım

Asaf ta idare eder. Bütün gün ağladı. Su bile içemiyor. Acısından ağlıyor, açlıktan susuzluktan ağlıyor. Halsiz

Enfeksiyonun vermiş olduğu hastalık hali de eklendi.

Sıkıntılı günler geçiriyoruz sonuç olarak

Kontrole gittiniz mi canım inan aklım hep asaftaydi allah yardimciniz olsun

Aslında yatırmaları lazım ya o çocuk ağızdan beslenemez serumla besleyip oynamasına izin verseler olmaz mı yazık yavruya Allah acil şifalar versin...

Yavrum benim yaa.. gelmiş olsun..

Aslında yatırmaları lazım ya o çocuk ağızdan beslenemez serumla besleyip oynamasına izin verseler olmaz mı yazık yavruya Allah acil şifalar versin...

Evde olmamız daha iyi bizim için. Çünkü Asaf bir dakika bile duran çocuk değil. Hastane eziyete dönüşür. Yani sakin bir bebek olsa, söylediğinde haklısın.

Şimdi pipetle ayran içiriyorum. Çorbasını çok duru yapıp az birşey yediriyorum. İnşallah bir kaç güne biraz daha iyi olur.

Allah kolaylık versin size de rabbim bi avazda kurtarsın inşllah hayırlı doğumlar şimdiden peki 6ay boyunca hep acıdı mı ben geçer diye bekliyorum ama çok zor gerçekten ben pek bişey yiyemediğim için kendimize bişey yapamıyorum öyle böyle idare ediyoruz kızım için çorba köfte falan yapıyorum kolay yemekler

Çok geçmiş olsun kıyamam ben ona çok üzüldüm görünmez kaza işte başımıza nerden ne gelicek bilemeyiz Rabbim beterinden korusun

Ara ara geçti tabi ama genellikle acıdi sütun bıriktigi zamanlar daha az aciyordu.
Kızıniz hala emiyorsa yemeğe çok bindirmeyin mide büyüyünce başetmek çok zor
(Muhallebi rafadan haşlanmış yumurta sutlac veya sütlü çorba yapabiliyirsaniz evde mayalanmis taze yoğurt ve pirinç pilavı çoğu çocuğun favorisi patates püresi ya da et suyuna patates yemeği ve meyve püreleri hem pratik hem Bebeğinizin seveceği türden Allah kolaylik versin)

Mesela ben gebe olduğumu öğrendikten sonra sütüm artık yetmez diye günde sadece bi öğün doyurucu ek gıda verdim gerisi bizimle falan atistirdi anne sütünden hemen sogumasin zaten erken ayiracagim diye düşünüyordum..

Yavrum benim kıyamam ben ona. Çok zor yaa daha minicikler. Çabuk geçer inşallah canım.

Çok geçmiş olsun yeni gördüm insalalh daha iyidir

Ay ne güzel işte yesin çocuk ben koca gün 3 kaşık corbayi zor yediyorum inan böylesi daha zor

Ay ne güzel işte yesin çocuk ben koca gün 3 kaşık corbayi zor yediyorum inan böylesi daha zor
Dışarı çıkamıyoruz hiç bizi nasıl kullanacağını biliyor akrabalar falan kinıyor hep bu çocuk doydugunu bilmiyor diye yemesine rağmen hareketi var Allah tan bana göre hiç fazlalığı yok bende oyleymisim şimdi kilo alamıyorum ama kızımın yemekten çok emmesini isterdim nasibi 1 yıl mış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…