- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.381
Benim kızım 74 ama eski tombikligini kaybetti..Masallah canım. Benim oğlumda 12 kilo boyu 84 santim o yüzden kilosunu göstermiyo :))bebeğini sağlıkla kucağına al insallah canım. İkinci gebelik isteyerek mi oldu ben cok korkuyorum da :))
Bende korkuyorum ama sevgisi tarif edilemez dusunsene çocuğunun sevgisi 2 tane çok güzel olmaz mı... Suni sanciyla normal dogurdum ama zor kelimesi az kalır o doğuma şimdi yine normal istiyorum Allah yardım ediyor unutturuyor o ağrıyı sancıyi...Masallah canım. Benim oğlumda 12 kilo boyu 84 santim o yüzden kilosunu göstermiyo :))bebeğini sağlıkla kucağına al insallah canım. İkinci gebelik isteyerek mi oldu ben cok korkuyorum da :))
Mıhlamayı nasıl yapıyorsun canım.ben hala karışım yapıyorm yumurtayı ezıp bsşka bi altrrnatıf yemıyorBizim minnoş her sabah mıhlama yiyor öğlen çorba akşam da ne yemek varsa köfte patates makarna pilav vs. Gece de muhallebi tarzı mama yapıp yediriyorum arada bir de süt meyve çubuk kraker vs atiştırır. Hiç bir şeyi reddetmez ama tıka basa da yemez. 9bucuk kilo hala.
Ayyyy Allah mufaza canım hemen sadaka çıkarın hatta kurban imkânınız varsa kesin Asaf adına ay çok üzüldüm ya inşallah kısa sürede toparlar yaa..
Sağlıkla bebegını kucagına al ikisi oynar ne guzel sıkılmazlarBenim kızım 74 ama eski tombikligini kaybetti..
Aminn inşallah... İkinciyi eşim oğlan olur diye istiyordu ben o isteyince bişey diyemedim adet gormedigimden korunamiyordum olmasina ihtimalde vermiyordm ama oldu 2. Kızım da doğmak üzere :))
Az tereyagda 1 kaşık mısır unu kavuruyorum. Fazla kavrulunca yemiyor. Güzel kokular gelince 1 su bardağına yakın soğuk su ekliyorum. Biraz tuz biraz kaşar koyuyorum karıştırıyorum. Peynir çok olunca boğazına takılıyor öğürüyor.Mıhlamayı nasıl yapıyorsun canım.ben hala karışım yapıyorm yumurtayı ezıp bsşka bi altrrnatıf yemıyor
Ahh ah oyuna kadar ne zorluklardan geçeceğiz kim bilir üzerindeki ilgi azalınca iyice yemeğe vurur kendini biliyorum :) üzülmüyor da değilim yavrum için çok erken abla olmaya.. bazen hamile olduğum için her istediğini yapamıyorum o bile uzuyor ama kardeşi doğunca babannesi yardimci olacak bi süre o küçüğe bakar ben kızımı alistiriirm artık... Sağolun iyi dileklerinz için Allah isteyen herkese versinSağlıkla bebegını kucagına al ikisi oynar ne guzel sıkılmazlar
Sağol cnm afıyet olsun bebişine :)) bende denıycem farklı bışeyler yedırmek ıstıyorm peynır hiç sevmıyor.sutte koyulabılır bıraz ben bıze yaparken koyuyormAz tereyagda 1 kaşık mısır unu kavuruyorum. Fazla kavrulunca yemiyor. Güzel kokular gelince 1 su bardağına yakın soğuk su ekliyorum. Biraz tuz biraz kaşar koyuyorum karıştırıyorum. Peynir çok olunca boğazına takılıyor öğürüyor.
Amınnn.elbette zor olur ıkınız içinde ama zamanla alışırsınız arkadaş ihtıyacınız kalmaz ne guzel :) mınıkte hareketlenmeye başlayınca o bıraz daha buyumuş olur.gorumcemde oğlu 9 aylıkken hamıle kaldı ıkısını beraber büyüttü çalışıyordu bıde kvlıdem yardımcı oldu onadaAhh ah oyuna kadar ne zorluklardan geçeceğiz kim bilir üzerindeki ilgi azalınca iyice yemeğe vurur kendini biliyorum :) üzülmüyor da değilim yavrum için çok erken abla olmaya.. bazen hamile olduğum için her istediğini yapamıyorum o bile uzuyor ama kardeşi doğunca babannesi yardimci olacak bi süre o küçüğe bakar ben kızımı alistiriirm artık... Sağolun iyi dileklerinz için Allah isteyen herkese versin
Çok geçmiş olsun yaa kanadımı benımkıde hiç durmuyor nerde zararlı bışey ıstıyor gecen kızdım vermedım nasıl aglıyor her istedgnı vermemek en ıyısı
Bizim minnoş her sabah mıhlama yiyor öğlen çorba akşam da ne yemek varsa köfte patates makarna pilav vs. Gece de muhallebi tarzı mama yapıp yediriyorum arada bir de süt meyve çubuk kraker vs atiştırır. Hiç bir şeyi reddetmez ama tıka basa da yemez. 9bucuk kilo hala.
Ayyyy Allah mufaza canım hemen sadaka çıkarın hatta kurban imkânınız varsa kesin Asaf adına ay çok üzüldüm ya inşallah kısa sürede toparlar yaa..
Kanamaz mıağzından burnundan kan geldi çok korktum delindi diye. Çünkü burnundan daha fazla geldi (
Daha delinip delinmediğini de bilmiyoruz ya((( off çok kötü çok.
Sadaka verelim. Kurban da daha sonra keseriz inşallah. Gerçekten çok büyük birşey atlattık
Allah diğer çocukları korusun kollasın
Bende suni sancıyla normal dogum yaptım kesi yapıldı birde. Allah yardımcın olsun canım tabi ki cok güzel bi duygudurBende korkuyorum ama sevgisi tarif edilemez dusunsene çocuğunun sevgisi 2 tane çok güzel olmaz mı... Suni sanciyla normal dogurdum ama zor kelimesi az kalır o doğuma şimdi yine normal istiyorum Allah yardım ediyor unutturuyor o ağrıyı sancıyi...
Çok geçmiş olsun ya Rabbım beterınden korusun mınıklerımızı.inş bişey yoktur.korkulmaz mı ya bıkere benım kız. Duşup dişiyle dılını kestı nasıl kanadı elım ayagım tıtrredı onlara bışeycık olmasınKanamaz mıağzından burnundan kan geldi çok korktum delindi diye. Çünkü burnundan daha fazla geldi (
Daha delinip delinmediğini de bilmiyoruz ya((( off çok kötü çok.
Sadaka verelim. Kurban da daha sonra keseriz inşallah. Gerçekten çok büyük birşey atlattık
Allah diğer çocukları korusun kollasın
Merhabalar sevgili anneler bende yeni hamişim ve kızımı emziriyorum göğüs ucum acayip kızardı ve çok acıyor yarıklar oluşmuş hiç acımazken niye birden bire böyle oldu anlamadım hamileliğimle bir ilgisi olabilir mi ve nasıl geçicek gerçekten çok zorlanıyorum ve kızıma hiç kıyamıyorum yeni hamileyim ve onunla yeterince ilgilenemiyorum gibi geliyor midem bulanıyor ve ona yemek hazırlamakta zorlanıyorum herşeye kızmaya başladım ve herşeye ağlıyorum
Ahh ah Allah kolaylik versin öncelikle senin gibi koca bir yolu bitirmek üzereyim bende :)Merhabalar sevgili anneler bende yeni hamişim ve kızımı emziriyorum göğüs ucum acayip kızardı ve çok acıyor yarıklar oluşmuş hiç acımazken niye birden bire böyle oldu anlamadım hamileliğimle bir ilgisi olabilir mi ve nasıl geçicek gerçekten çok zorlanıyorum ve kızıma hiç kıyamıyorum yeni hamileyim ve onunla yeterince ilgilenemiyorum gibi geliyor midem bulanıyor ve ona yemek hazırlamakta zorlanıyorum herşeye kızmaya başladım ve herşeye ağlıyorum
Allah tamamına erdirsin sağlıkla büyütün inşallah yavrularını zı ( bende kızıma ilgisiz kaldım diye düşünüyorum hep ama yanında uzanarak bile çocuk şarkısı söyleyip onu mutlu edebiliyorum ya da oyincaklariyla oyun kurmasina yardimci oluyorum bi şekilde düzen sagluyorsunjz zaten zamanla)Merhabalar sevgili anneler bende yeni hamişim ve kızımı emziriyorum göğüs ucum acayip kızardı ve çok acıyor yarıklar oluşmuş hiç acımazken niye birden bire böyle oldu anlamadım hamileliğimle bir ilgisi olabilir mi ve nasıl geçicek gerçekten çok zorlanıyorum ve kızıma hiç kıyamıyorum yeni hamileyim ve onunla yeterince ilgilenemiyorum gibi geliyor midem bulanıyor ve ona yemek hazırlamakta zorlanıyorum herşeye kızmaya başladım ve herşeye ağlıyorum
Merhabalar sevgili anneler bende yeni hamişim ve kızımı emziriyorum göğüs ucum acayip kızardı ve çok acıyor yarıklar oluşmuş hiç acımazken niye birden bire böyle oldu anlamadım hamileliğimle bir ilgisi olabilir mi ve nasıl geçicek gerçekten çok zorlanıyorum ve kızıma hiç kıyamıyorum yeni hamileyim ve onunla yeterince ilgilenemiyorum gibi geliyor midem bulanıyor ve ona yemek hazırlamakta zorlanıyorum herşeye kızmaya başladım ve herşeye ağlıyorum
uygar eymen msf2407 kızlar çok geçmiş olsun. Sonbahar salgınlarla geldi sanırım :)
cemrealper canım toprak dişini çıkarabildi mi nasıl oldunuz?
Hoşgeldin. Maalesef yemiyorlar. Ahh ahhMerhaba kizlar yenikatildim araniza bebisleriniz nasil yemesi neler yiyorlar herşeyi yiyorlar mi
Merhaba herkese iyi pazarlar benım kızımda 3 temmuz doğumlu7 dişimiz var 1 yaşında yurudu birçok kelımeyı soyluyor yemek yemesi orta hep aynı şeylerı yıyor malesef 10 kılo.çok hareketlı bu dönem bebişler genel olarak oyle zaten yerınde durmuyorlar gule gule büyütelim
Kızlar, oğlumun ağzına tahta kaşık battıkendimizi acile nasıl attık anlatamam
Tomografi istediler ama çektirmedik. Takip edeceğiz. İnşallah kırık değildir
Zaten zayıftı. Şimdi hiçbir şey yiyemeyecek ve iyice zayıflayacak
Moralim çok bozuk((
Merhaba güzel anneler , uzun zamandır yazamıyorum. Herkes iyidir inşallah.
msf2407 cok gecmis olsun canim insallah önemli bisey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?