- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.421
Ilk yarım saat dilini kullanabiliyor sa bi problem yok merak etmeyinAy sorma canım ya bizimki de az önce yataktan düştü kafa ustu çok korktum ne yapmam lazım uyutmuyorum şuan gayet normal ama
Ay sorma canım ya bizimki de az önce yataktan düştü kafa ustu çok korktum ne yapmam lazım uyutmuyorum şuan gayet normal ama
Sağol canım. Bugün dr yoktu gidemedik. Yarin tekrar gideceğiz. Ağzının içi komple iltihaplandı. Yani o kesilen yerler. Tâbi bu da neredeyse üst damağın tamamına tekabül ediyor
Su bile içemiyor yavrum(
Kizlar ya bu cocuk hic bisey yemiyor
Peynir zeytin bal pekmez yumurta domates salatalik tost bla bla bla hic bisey yok kahvalti tamamen eziyet okuyor ne versem agzina cikartiyor kendi yesin diye önüne koyuyorum bizimle masaya oturtuyorun yok yok yok. Aksama kadar sadece yayla corbasi varsa onu iciyor kofte yok et yok sulu yemek yok bakliyat yok cildircam valla. Gece de sabaha kadar emiyor ac çünkü valla sirtim belim tutuldu agladim bu gece artik dayanamiyorum tamam emsin ama 20 dk emsin uyusun dimi yok sabaha kadar agzinda duracak. Valla cok yoruldum kizlar bi yandan ise gidiyorum bi yandan ev temizlik yemek sagolsun kayinvalidem geldi uygara bu hafta saatlerimiz uyusmadi esimle de uygara bakiyor iki saat kadar ama bir hafta bizde kalacak. Isten geliyorum sabahtan aksam yemegini hazirliyorum aksam 8de eve giriyorum ana ogul oturuyorlar ya nilur isten geldim bi isitiver yemegi koyuver masaya nolur
Valla evde bi cocuk olsa isim daha kolay sanirim ben 3 kisiye birden bakiyorum anasi oglu onun oglu offfffff
Peynir zeytin bal pekmez yumurta domates salatalik tost bla bla bla hic bisey yok kahvalti tamamen eziyet okuyor ne versem agzina cikartiyor kendi yesin diye önüne koyuyorum bizimle masaya oturtuyorun yok yok yok. Aksama kadar sadece yayla corbasi varsa onu iciyor kofte yok et yok sulu yemek yok bakliyat yok cildircam valla. Gece de sabaha kadar emiyor ac çünkü valla sirtim belim tutuldu agladim bu gece artik dayanamiyorum tamam emsin ama 20 dk emsin uyusun dimi yok sabaha kadar agzinda duracak. Valla cok yoruldum kizlar bi yandan ise gidiyorum bi yandan ev temizlik yemek sagolsun kayinvalidem geldi uygara bu hafta saatlerimiz uyusmadi esimle de uygara bakiyor iki saat kadar ama bir hafta bizde kalacak. Isten geliyorum sabahtan aksam yemegini hazirliyorum aksam 8de eve giriyorum ana ogul oturuyorlar ya nilur isten geldim bi isitiver yemegi koyuver masaya nolur
Valla evde bi cocuk olsa isim daha kolay sanirim ben 3 kisiye birden bakiyorum anasi oglu onun oglu offfffff
Aaa öyle mi bilmiyordum dilinirahat kullamiyor sağolIlk yarım saat dilini kullanabiliyor sa bi problem yok merak etmeyin
Çok sağol canım iyiyiz şükür bayag sert şekilde kafa üstü düşünce çok korktum ama sikinti yok suanGeçmiş olsun size de canım. İyisiniz değil mi? Bir problem olmamıştır umarım.
Rabbim acil sifalar versin insallah kuzunuzun agrilarini azaltsin Rabbim insallahSağol canım
Asaf ta idare eder. Bütün gün ağladı. Su bile içemiyor. Acısından ağlıyor, açlıktan susuzluktan ağlıyor. Halsiz
Enfeksiyonun vermiş olduğu hastalık hali de eklendi.
Sıkıntılı günler geçiriyoruz sonuç olarak
Anaaam kız sen mi geldin :) napıyosun nasılsın canımm arada yaz yahu ne var ne yok anlat azcıkNe cok özlemişim aslinda burayi. Dun karnimizda bugün koca cocuk oldular herkes iyidir insallah hepinizi cok öpüyorum
Sağol canım. Bugün daha iyi şükür. En azından sürekli ağlamıyor.
Siz nasılsınız?
Geçmiş olsun korkma hiç bişey olmaz. Bebekler o kadar çok düşüyor ki kusması dil bozukluğu halsizlik gibi şeyler olmadıysa canını sıkma.Ay sorma canım ya bizimki de az önce yataktan düştü kafa ustu çok korktum ne yapmam lazım uyutmuyorum şuan gayet normal ama
Tesekkur ederim destekleriniz icin. Canim oac kez ayni konusmayi yaptik eşimle sonuç değişmedi değişmiyor herkes kendi caninin kıymetini biliyor. Mesela dun ben atar yaptim surat astim ya yemek isitilmadi diye bugun naptilar ben işten geldim uygari emzirirken sabahtan hazirladigim yemegi isitip yemisler mutfağa gittigimde allahtan bana da ayrilmis yemek vardi ama kendi basima yedim aman sonra da actim müziği aldim uygari da yanima mutfakta bulasik makinesi bosalt puding yap makineyi calistir oynadik oglusumla. Böyle yapacağım bundan sonraCanım asaf nasıl oldu nedir son durum sürekli aklıma geliyor o kadar üzüldüm ki anlatamam.
Geçmiş olsun korkma hiç bişey olmaz. Bebekler o kadar çok düşüyor ki kusması dil bozukluğu halsizlik gibi şeyler olmadıysa canını sıkma.
Benimki de öyle canım. Üzme kendini. Ben de yediremiyorum. Emiyor ve onu kullanıyor. Çalışıyosun yoruluyosun haklısın. Ben sana çok hak veriyorum. Ben daha lisedeyken okula gidip bi de evle ilgilenip hasta anneme bakıyordum. Şimdi de zor şeyler yaşıyorum. Ama yapma sağlığından olursun bak bende o oldu sonunda. Doktorla görüş memeden kes istersen. Belki biraz çözüm olabilir yapıp sonuç alanları gördüm. Ben çalışmadığım için kesmiyorum açıkçası. Şu dişleri çıksın biraz bişeyler yiyebilsin kesmeyi düşünmüyor değilim yani. Eşinle konuş biraz destek olsun. Sinir oluyorum erkeklerin bu vurdumduymazlığına. Benimki de tepemi artırıyor bazen. Al karşına ciddi ciddi uyar yıprandığını söyle destek iste.
İyi yapmışsın hiç umursama. Oh ne güzel Rabbena hep bana. Benimki de bazen çıldırtıyo beni hiç takmıyorum alıyorum çocuğu ne yapacaksam kendim yapıyorum sonra bakıyorum yardım ediyor.Tesekkur ederim destekleriniz icin. Canim oac kez ayni konusmayi yaptik eşimle sonuç değişmedi değişmiyor herkes kendi caninin kıymetini biliyor. Mesela dun ben atar yaptim surat astim ya yemek isitilmadi diye bugun naptilar ben işten geldim uygari emzirirken sabahtan hazirladigim yemegi isitip yemisler mutfağa gittigimde allahtan bana da ayrilmis yemek vardi ama kendi basima yedim aman sonra da actim müziği aldim uygari da yanima mutfakta bulasik makinesi bosalt puding yap makineyi calistir oynadik oglusumla. Böyle yapacağım bundan sonra
Kızçeler siz hangi kaşık mamalarını kullanıyorsunuz. Var mı kuzuların çok sevdiği özellikle tercih ettiğiniz önerdiğiniz? Hepsine açığım. Toprak emmek dışında şöyle bir küçük kase bişeyler yediğinde daha güzel uyuyor geceleri ve maalesef herşeyi yemiyor bir çok şey denedim yok allah yok. Sürekli aynı şeyi yedirmek istemiyorum. Alternatif arıyorum.
Ben bi de arıyı duydum çok onu biliyomusun canım. Kullandığın belli çeşitleri varmı çocuğa fazladan kilo yapar diye de korkuyorumCanım ben hipp ve aptamil in gece mamasını kullanıyorum. Dönüşümlü olarak. Ama aptamili daha çok seviyor Asaf.
İçine ek olarak muz ve bazen de avokado ekliyorum.
Sabah 4-5 e kadar açlık hissetmeden uyuyor.
Kızçeler siz hangi kaşık mamalarını kullanıyorsunuz. Var mı kuzuların çok sevdiği özellikle tercih ettiğiniz önerdiğiniz? Hepsine açığım. Toprak emmek dışında şöyle bir küçük kase bişeyler yediğinde daha güzel uyuyor geceleri ve maalesef herşeyi yemiyor bir çok şey denedim yok allah yok. Sürekli aynı şeyi yedirmek istemiyorum. Alternatif arıyorum.
Cok cok gecmis olsun cok uzuldum kendim yasamis gibi oldum insallah biran once duzelir kuzum Rabbim esirgesin ne kadar dikkat etsekte cok hareketliler nerde ne yapacaklari belli olmuyoKızlar, oğlumun ağzına tahta kaşık battıkendimizi acile nasıl attık anlatamam
Tomografi istediler ama çektirmedik. Takip edeceğiz. İnşallah kırık değildir
Zaten zayıftı. Şimdi hiçbir şey yiyemeyecek ve iyice zayıflayacak
Moralim çok bozuk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?