- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.441
Ben bi de arıyı duydum çok onu biliyomusun canım. Kullandığın belli çeşitleri varmı çocuğa fazladan kilo yapar diye de korkuyorum
Ben aptamil büsküvili gece olanı kullanıyorum canım bide dışarıdayken hippin kavanoz mamaları var erişteli tavuklu onları seviyoKızçeler siz hangi kaşık mamalarını kullanıyorsunuz. Var mı kuzuların çok sevdiği özellikle tercih ettiğiniz önerdiğiniz? Hepsine açığım. Toprak emmek dışında şöyle bir küçük kase bişeyler yediğinde daha güzel uyuyor geceleri ve maalesef herşeyi yemiyor bir çok şey denedim yok allah yok. Sürekli aynı şeyi yedirmek istemiyorum. Alternatif arıyorum.
Evet ben de deneyeyim bakalım hayırlısıArı mama nin gece yazani bir de hero baby meyveli 8 tahilliyi çok seviyor. Bebelac almıştım ağzına sürmedi hipp in gecesini cokkk zor yedi. Bazen disardaysak hipp in kavanoz mamalarından sütlaç li olanı yiyor. Eninde sonunda sevdiği bir şeyi bulacağız inşallah :)
Sağol canımArı çok eski bir marka zaten canım. Ama hiç denemedik, nasıl bilmiyorum.
Aptamil ve hipp in çeşit olarak gece maması canım. Bir tane o zaten. Gece maması diye geçiyor. Hipp in ki Yulaflı elmalı falan, aptamil de sütlü bisküvili.
Bir de kavanozlardaki meyve pürelerinden veriyorum dışarı çıktığımızda. Onda da hero baby nin karışk meyvelisini ve armut mandalina olanı seviyor.
Ben aptamil büsküvili gece olanı kullanıyorum canım bide dışarıdayken hippin kavanoz mamaları var erişteli tavuklu onları seviyo
Maşallah allah bozmasın. Benimki katı bişey yemiyor maalesef en çok ona üzülüyorum öğürüp kusuyor yutmak istemiyorselam kizlar
cemrealper ben ari mamanin sadesini ve muzlusunu kullaniyorum kizim cok seviyor.eger ari mama yoksa normal pirincunundan yapiyorum mamasini.sut pirincunu ruseym ve az sekerle yapiyorum.
yemeyen cocuk zordur kesinlikle.insan ne yedirecegini verecegini sasirir.bizde cok sukur oyle bir sorun yok ama ayni seyleri surekli yemek istemiyor.mesela yumurtayi beyaz peyniri eskiden yedigi gibi yemiyor.onun yerine krep simit kasar peyniri kuymak oyle seyler veriyorum.sabahlari genelde blw usulu yiyor.kofte yemeyi cok seviyoruz.her gun et tavuk ya da balik birini vermeye calisiyorum.yemek olarak yoksa mevcut yemegine et ya da tavuk suyu kullaniyorum.
Geçmiş olsun çabucak iyileşin inş. Mınıklerın hasta olması çok zor oluyor bende çok dıkkat edıyorum havalar bırden çok sogudu..Merhaba kizlar nasilsiniz cok giremiyorum 10 gunden fazla oldu oglumda bende hastayiz surekli burnumuz tikali bu nasil bir hastalikmis gecmiyo simdide orta kulak iltihabi oldum basimin sag tarafinda surekli bir agri agri kesici bile cok fayda etmiyi bide hafta sonuna denk geldi babamizada bizden gecti o da hasta siz siz olun dikkat edin ben boyle kotu bir grip gecirmedim daha once Rabbim sizleri bebislerinizi korusun opuyorum hepinizi
Merhaba kizlar nasilsiniz cok giremiyorum 10 gunden fazla oldu oglumda bende hastayiz surekli burnumuz tikali bu nasil bir hastalikmis gecmiyo simdide orta kulak iltihabi oldum basimin sag tarafinda surekli bir agri agri kesici bile cok fayda etmiyi bide hafta sonuna denk geldi babamizada bizden gecti o da hasta siz siz olun dikkat edin ben boyle kotu bir grip gecirmedim daha once Rabbim sizleri bebislerinizi korusun opuyorum hepinizi
Merhaba kizlar nasilsiniz cok giremiyorum 10 gunden fazla oldu oglumda bende hastayiz surekli burnumuz tikali bu nasil bir hastalikmis gecmiyo simdide orta kulak iltihabi oldum basimin sag tarafinda surekli bir agri agri kesici bile cok fayda etmiyi bide hafta sonuna denk geldi babamizada bizden gecti o da hasta siz siz olun dikkat edin ben boyle kotu bir grip gecirmedim daha once Rabbim sizleri bebislerinizi korusun opuyorum hepinizi
Cok sagolun evdeyseniz bulasma ihtimali az ben calisiyorum illaki birinden bulasiyoGeçmiş olsun çabucak iyileşin inş. Mınıklerın hasta olması çok zor oluyor bende çok dıkkat edıyorum havalar bırden çok sogudu..
Cak sagol canimÇok geçmiş olsun tatlım
Tesekkur ederiz aynen oyle onlar hasta olmasinda Asaf nasil oldu iyilesti miGeçmiş olsun canım. Çocuklar da hasta olunca, çok zor oluyor herkes için.
Bir an önce toparlarsınız inşallah
Cak sagol canim
Tesekkur ederiz aynen oyle onlar hasta olmasinda Asaf nasil oldu iyilesti mi
Kızlar kış için bot vb ayakkabı önerdiği olan var mı??? Acilll
Geniz eti buyuk problemmis canim surekli grip olabiliyomus ve gelisimi etkiliyomus ayrica kulakta sivi birikimi yapip isitme kaybina kadar goturebiliyomus ustelik burunda tikaniklik oluyo surekli uyurken islik gibi bir ses oluyo o yuzden geniz eti onemli bir sorun ihmale gelmezSağol canım. Şimdi daha iyi. Doktor ağzı iyileşir, geniz eti problemi hala devam ediyor, o daha önemli diyerek ilgimizi kaydırdı.
Duruma göre geniz eti ameliyatı olabilir Asaf.
Biz ayakkabi almistik botta alicaz havalar soguyunca sart hafif olmasi ortepedik olmasi bide sicak tutmasi onemli benim icin marka onemli degil zaten gorunce ayakkabinin kaliteli oldugu anlasiliyoKızlar kış için bot vb ayakkabı önerdiği olan var mı??? Acilll
Çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin çok üzüldüm şimdi iyidir INŞALLAHcemrealper sağol canım sorduğun için.
Asaf biraz daha iyi. Ağzı iyileşiyor. Küçük olanlar daha iyi durumda. Büyük ve derin olanlar da ilk zamana göre daha iyi.
Birşeyler yemeye başladı şükür.
@uygar eymen
Canım en güzeli öyle yapman zaten. Sen de onları önemseme. Geçen gün de demiştim beklentini düşük tutup kendi bildiğini yaparsan, daha az üzülürsün, boşver.
Ama annesi gittikten sonra, eşinle yine bu konuyu tekrar tekrar konuş.
Mesele yemek meselesi değil. Sana verilen değer ve gösterilen saygı.
Annesi düşünmüyorsa, eşinin bunun düşünmesi lazım.
Geniz eti buyuk problemmis canim surekli grip olabiliyomus ve gelisimi etkiliyomus ayrica kulakta sivi birikimi yapip isitme kaybina kadar goturebiliyomus ustelik burunda tikaniklik oluyo surekli uyurken islik gibi bir ses oluyo o yuzden geniz eti onemli bir sorun ihmale gelmez
Çok geçmiş olsun ALLAH şifa versin çok üzüldüm şimdi iyidir INŞALLAH
Iyi çok şükür allah daha iyi etsin INŞALLAH RABBİM beterinden korusunZaten emmeyi erkenden bıraktı maalesef. Sanırım kulakları ve burnu tıkalı olduğu için ememedi
Gelişim olarak da çok ileri olduğu söylenemez. 6. Aydan itibaren geniz eti olduğu belirlendi ama önemsenmedi. Bazen çocuk doktoru dışında branş doktoruna gitmek fayda sağlayabiliyor. Sağolsun bu KBB uzmanı epey ilgilendi bu konuyla.
Sağol teyzesi. İyi şükür. İyileşti ağzı. Korktuğumuz kadar kötü seyretmedi süreç. Hamdolsun iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?