- 25 Mayıs 2013
- 14.015
- 20.690
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.641
Valla hepimiz kaybolduk yoğunluktan . Bizde bu aralar hastalıklarla boğuşuyoruz ben bir türlü toparlanamamiske n şimdi de derin nezle oldu bütün gün hapşırdu burun sildik
Kimse olmayınca pek girilmiyor.
Nasılsınız ne var ne yok?
Biz Asaf la yeni bir aktivite bulduk. Kamyon beklemece :)) Asaf kamyonları çok seviyor. Yola bakan camın önüne sandalye koydum. Uyanır uyanmaz cama koşuyor ve kamyon bekliyor. Her kamyon geçişinde çığlık atıp alkışlıyor :))
Hala doğru düzgün kelimemiz yok. Anne bile demiyor. Daha doğrusu işine geldiğine diyor ama genelde demiyor.
Köpek; vava ( havhav ) , baba, ayo ( alo), nenne ( anne), ku ( su ), kuğ ( kuş ve penguen :) penguen ne alaka anlamadım ama her penguen gördüğünde kuğ diyor :) )
Aklıma gelenler bunlar ama tabi bunları babası bile anlamıyor. Ben anlıyorum bir tek :)
İşaret diliyle herşeyi anlatıyor ama. Çok net ifade ediyor kendini işaretlerle.
Ben de takılmıyorum pek. Kendini ne zaman hazır hissederse o zaman artık diyorum.
El becerisi çok iyi. Ona odaklanmış durumda şuan :)
arkadaşlarım biz de iyiyiz :9 şükürler olsun
geçen hafta perşembe cuma biraz rahtsızlandık kustuk vs..kulak iltihabı olmuştuk ama ilaç kullanamadık ..maalesef..içmiyıor kusturuyor kendini..çok şükür mandalina ıhlamur portakal topladık..
onun dışında dışarı ve arkadaş canlısı bir çocuk kuzum.. insan seviyor :) yabancılık çekmiyor hiç hemen abiii abla amca teyzeeeeee :) başlıyor çağırmaya ...
iş sonrası olabildiğince birlikte oyun oynuyarak zaman geçiriyoruz..
günlük rutinimiz; akşam yemeği oyun banyo beslenme meme koyun koyuna uyku :)
msf2407 kuzum hiç oyun grubuna felan katıldınız mı?
bir de sen işe ne zaman başlayacaksın?
hala davultepe civarında mısnınz
Geçmiş olsun canım. Asaf ta çok hastaydı. Şimdi hafifledi şükür.
Biz de Ertuğrul u çok merak ediyoruz, onun o sempatik tavırlarını görmek istiyorum :)
Oyun grubuna katıldık ama ben memnun kalmadım. Bir kaç kez gidip bıraktık. Selin bebek aktivite. Kütüphanenin yakınlarında, Denizhan 2 nin içinde.
Hala davultepedeyiz canım. Aslında çok davul tepe sayılmaz Şoray ın yanı.
Ben ücretsiz iznimin tamamını kullanacağım. Seneye ekimde başlıyorum işe. Kimseye bırakamadım maalesef Asaf ı. Kıyamıyorum çok küçük daha
evet kuzum bebişi bırakmak çok zor..
ben evim işimin dibinde ; annem oğluma bakacak ve öğle arasında görüp emzirebileceğim ve annem yanıma getirecek gibi sebepelrle başladım..bir de işiim kamu iş ifakat daiimi süreli sözleşmeli. bazı sıkıntılar oalbilir ve asıl sebep de yarım gün çalıaşacağım diye fakat yarım gün işi henüz yrürlüğüe girmedi uygulamada değil..
muzippo var marinanın orada ik farklı arkadaşım oraya götürüyorlar memnunlar..
ben henüz götürmedim ..
falasıyla arkadaşı oyun ortamı var..ancak muzippo hoplayıp zıplayabileceği bir yer ve kış için çok ideal..
Bi bakayım canım dediğin yere, sağol.
Bizde anneanne babaanne bakamadığı ve bakıcıya bırakamadığım için başlamadım. Senin şartlarında olsam bir dakika durmazdım.
aynen kuzum şartlar önemli...
meltem gökBu arada diyetisyen olarak kime gidiyorsun?
meltem gök
ortadoğu da kuzum
Ortadoğu sana uzak değil mi canım?
Muayene ücreti 75 lira miydi?
Mersin piyasasını hiç bilmiyorum. Geçen gün bir arkadaşım kendi arkadaşı için rica etti. Ücret almadan ilgilenirim dedim. Israrla ücret almamı istediler :)))
Ben de o zaman sırf sizin için, seansı 50 lira yapalım dedim, uygun olsun. Haftalık seanslar.
Beğenmedilerbiz bu kadar az para verirsek zayıflayamayız dediler Daha çok para vereceğimiz bir yere gidelim dediler çok güldüm
şaka mıııı :)
canım seans 50pahalı değil mi:)
haftalık mı seans dediğin şey..
benm 150tl aylık :) haftada 1gün gidiyorum :)
ama şu sıra bıraktım biraz biraz yapıosrum
yarın görüşmemiz var
yaşam koçu gibi diyatisyenim :) çok tatlıııı
mersin de aylık 100-150-arası canım aylık
Ay şaka gibi az buldular değiştirdiler yaniiiiDuruma göre haftalık veya 15 günlük yapacaktım, az buldular
Ay şaka gibi az buldular değiştirdiler yaniiii
Sadece gece kesseniz.. çünkü kışın bebekler çok hasta oluyo.. bağışıklığı için anne sütü çok önemli.. yazı bekleyinBide sütten kesmeyi düşünüyorum çünkü sabaha kadar on defa uyanıyor kesen varmi varsa nasıl başardınız
Anamm.. ben sağlık ocağında bedava diyetisyen bulup gitmiştim doğumdan önce.. doğumdan sonra gitti sağlık ocağındaki diyetisyenBen zaten çalışmıyorum, burada şimdiye kadar hiç kimseye diyet yazmadım. Arkadaşım rica edince para almadan yaparım dedim, ısrarla para almam teklif edilince ben de cüzi miktar 50 dedim :) Diyetten vazgeçmişler işte sonuç olarak :)) Daha pahalı bir diyetisyene gitmeye karar vermişler
Aslında burada işte kadın psikolojisi çıkıyor ortayaçok farklı çalışıyor anacım
Bende kiyamiyorum ama gece uymamalari çok aşırı ve artık beni yıpratıyor bende sadece gece kesmek istiyorum ama bazıları öyle olmaz alismaz keseceksen tamamen kesSadece gece kesseniz.. çünkü kışın bebekler çok hasta oluyo.. bağışıklığı için anne sütü çok önemli.. yazı bekleyin
Yoo olur.. gece uyanınca emzirmiceksin.. sallıcaksın.. önceleri zor olacak ama alışacak..Bende kiyamiyorum ama gece uymamalari çok aşırı ve artık beni yıpratıyor bende sadece gece kesmek istiyorum ama bazıları öyle olmaz alismaz keseceksen tamamen kes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?