2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

INŞALLAH canım yaa 3 4 gündür vermiyorum bu gece üç dafauyanmış kac gün sürdü sizin
Cnm benim ilk oğlum bütün uğraşlarıma rağmen 10 ay zor emdi kendi bıraktı . Bu ikinci.. bu da bi ara bırakmak istedi çok zorladım.. şükür emiyo şimdi 2 yaşına kadar emziricem inş.. emzirmeye hasrettim çünkü :))

Hadi bakalım senden hayırlı haber bekliyorum

Aminn canım RABBİM hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin INŞALLAH bende kızımı 4 yıl bekledim doğduktan sonra 6 7 ay korunduk bir senedir istiyoruz olmuyor biliyorum 6 7 ay çok küçük ama tedaviler beni çok yormustu bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korktum bide çok dua ediyordum çok şükür RABBİM nasip etti istemesem nankörlük yapiyormusum gibi geluyordu herşeyin hayırlısı

Çok sağol canım iyi şuan çok şükür ama geceler gene tikaniyor biraz burnu . Asaf nasıl oldu

Çok sağol canım iyi şuan çok şükür ama geceler gene tikaniyor biraz burnu . Asaf nasıl oldu

İyi olmasına sevindim canım. Asaf ta aynı. Şiddetli dönemi geçti, burnu biraz akıyor ve tıkanıyor.

Ama dünden beri de sanki boğazı kızarıyor gibi. İnşallah boğazı enfeksiyon olmaz şimdi de

Sen nasılsın? İş nasıl gidiyor?

Asaf nasıl cnm?? Ayy bizimki süper yaramaz.. gören kendi çocuğuna şükrediyo öyle diyim

Bizde hep evdeyiz cnm.. benimde öyle bir aktivitem yok.. 2 çocukla hem yoğunum kendime zaman ayıramıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…