- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 30
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.661
INŞALLAH canım yaa 3 4 gündür vermiyorum bu gece üç dafauyanmış kac gün sürdü sizinYoo olur.. gece uyanınca emzirmiceksin.. sallıcaksın.. önceleri zor olacak ama alışacak..
Cnm benim ilk oğlum bütün uğraşlarıma rağmen 10 ay zor emdi kendi bıraktı . Bu ikinci.. bu da bi ara bırakmak istedi çok zorladım.. şükür emiyo şimdi 2 yaşına kadar emziricem inş.. emzirmeye hasrettim çünkü :))INŞALLAH canım yaa 3 4 gündür vermiyorum bu gece üç dafauyanmış kac gün sürdü sizin
Hadi bakalım senden hayırlı haber bekliyorumBalkupumm canım ben de ikinciyi istiyorum yazın 1-2 ay denedik aslında ama sonra benim sağlık sorunlarim oldu bıraktık. Yılbaşından sonra yeniden başlayacağız çalışmalara hayırlı zamanda olur inşallah tüm isteyenlerin
Hadi bakalım senden hayırlı haber bekliyorum
.Hadi bakalım senden hayırlı haber bekliyorum
Bebiş istiyor da..
Aminn canım allah razi olsunOv ikinci çocuk muhabbetleriii..
hayırlısıyla olsun kızlarcımmmm
Çok sağol canım iyi şuan çok şükür ama geceler gene tikaniyor biraz burnu . Asaf nasıl olduGeçmiş olsun canım. Asaf ta hastaydı hala hasta. 10 gündür grip. Burnu tıkalı. İlaç vermeden atlattık. Sadece burun spreyi kullandım.
Burnunu açık tutmaya çalış. Yoksa kulak enfeksiyonu gelişebilir
Çok tesekkuer ederim bende yedirmeye çalışıyorum ama maalesef çok iştahsızgeçmiş olsun arkadaşım Allah şifa versin
dikkat etmek gerek
günlük pekmez; ıhlamur çayı; bal;mandalina portakal yedirip içirmeye çalışıyorum ben de
Benim bu zati ikinciOv ikinci çocuk muhabbetleriii..
hayırlısıyla olsun kızlarcımmmm
Çok sağol canım iyi şuan çok şükür ama geceler gene tikaniyor biraz burnu . Asaf nasıl oldu
Asaf nasıl cnm?? Ayy bizimki süper yaramaz.. gören kendi çocuğuna şükrediyo öyle diyimİyi olmasına sevindim canım. Asaf ta aynı. Şiddetli dönemi geçti, burnu biraz akıyor ve tıkanıyor.
Ama dünden beri de sanki boğazı kızarıyor gibi. İnşallah boğazı enfeksiyon olmaz şimdi de
Sen nasılsın? İş nasıl gidiyor?
İyim canım yazdıklarınızı okuyorum :) kıs geldi evde sıkıntıdan patlıyoruz. Burda katılabilecegimiz bi aktivite de yok. Komşuların cocuklar da hep okulda. Akraba felan da yok ogluma üzülüyorum cok yalnızızScss2016 nasılsın cnm??
Bizde hep evdeyiz cnm.. benimde öyle bir aktivitem yok.. 2 çocukla hem yoğunum kendime zaman ayıramıyorum..İyim canım yazdıklarınızı okuyorum :) kıs geldi evde sıkıntıdan patlıyoruz. Burda katılabilecegimiz bi aktivite de yok. Komşuların cocuklar da hep okulda. Akraba felan da yok ogluma üzülüyorum cok yalnızızsiz nasılsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?