- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.681
Naptın diyet yapabildin mi?? Bak takıma istediğin zaman gelebilirsin..İyim canım yazdıklarınızı okuyorum :) kıs geldi evde sıkıntıdan patlıyoruz. Burda katılabilecegimiz bi aktivite de yok. Komşuların cocuklar da hep okulda. Akraba felan da yok ogluma üzülüyorum cok yalnızızsiz nasılsınız canım
dogru canım iki cocuk.. Allah yardımcın olsun ben bi daha yapmayı düşünmüyorum artık :))Bizde hep evdeyiz cnm.. benimde öyle bir aktivitem yok.. 2 çocukla hem yoğunum kendime zaman ayıramıyorum..
İyim canım yazdıklarınızı okuyorum :) kıs geldi evde sıkıntıdan patlıyoruz. Burda katılabilecegimiz bi aktivite de yok. Komşuların cocuklar da hep okulda. Akraba felan da yok ogluma üzülüyorum cok yalnızızsiz nasılsınız canım
Yaa tepelerde geziyo.. 2 dk oturmuyo desem yeri.. öyle çok uykusu da yok.. işi gücü tv üni çıkıp tv ye vurmak.. duvardaki aynayı,tabloları çekiyo.. altınız bezletmiyo.. koltukların deri kısımlarını yiyo.. evdeki bütün çekmeceleri döküyo.. daha sayim miAy canım ya yalnızlık çok zor cidden. Ama oğluşun biraz büyüdüğünde umarım daha sosyal bir yerde olursunuz. Şimdi hadi neyse de ileride daha çok ihtiyaç olacak.
Diş konusuna takılma, yapı meselesi. Asaf ın da 16 dişi var şuan. Ama benim yeğenim 10 aylık daha hiç dişi yok. Senin oğluş gibi o da :)
Yine de aklına çok takılıyorsa bir ara D vitaminine baktırabilirsin.
hippotalamus Asaf ta iyi teyzesi işte valla sanki senin oğluştan pek farkı yok gibi. Bir dakika bile oturmaz mı bu çocuk. Oturduğu tek vakit yemek vakti :)
Başka ne yapıyor senin yaramaz, annesi :)
İnsallah canım az kaldı 1 bucuk yılımız kaldı insallah :) D vitaminine de kan testi yaptırdığımız da iyiydi. bizim de ilk dişimiz 10 aylıkken çıktıAy canım ya yalnızlık çok zor cidden. Ama oğluşun biraz büyüdüğünde umarım daha sosyal bir yerde olursunuz. Şimdi hadi neyse de ileride daha çok ihtiyaç olacak.
Diş konusuna takılma, yapı meselesi. Asaf ın da 16 dişi var şuan. Ama benim yeğenim 10 aylık daha hiç dişi yok. Senin oğluş gibi o da :)
Yine de aklına çok takılıyorsa bir ara D vitaminine baktırabilirsin.
hippotalamus Asaf ta iyi teyzesi işte valla sanki senin oğluştan pek farkı yok gibi. Bir dakika bile oturmaz mı bu çocuk. Oturduğu tek vakit yemek vakti :)
Başka ne yapıyor senin yaramaz, annesi :)
Yaa tepelerde geziyo.. 2 dk oturmuyo desem yeri.. öyle çok uykusu da yok.. işi gücü tv üni çıkıp tv ye vurmak.. duvardaki aynayı,tabloları çekiyo.. altınız bezletmiyo.. koltukların deri kısımlarını yiyo.. evdeki bütün çekmeceleri döküyo.. daha sayim mibide hasta
İnsallah canım az kaldı 1 bucuk yılımız kaldı insallah :) D vitaminine de kan testi yaptırdığımız da iyiydi. bizim de ilk dişimiz 10 aylıkken çıktı
AMİN amin ben de isterim hayırlı zamanda inşaallahBenim bu zati ikincirabbim isteyenlere versin benimkileri de bana bağışlasın.. Amin..
Ay olmaz insalah ya kuzucukİyi olmasına sevindim canım. Asaf ta aynı. Şiddetli dönemi geçti, burnu biraz akıyor ve tıkanıyor.
Ama dünden beri de sanki boğazı kızarıyor gibi. İnşallah boğazı enfeksiyon olmaz şimdi de
Sen nasılsın? İş nasıl gidiyor?
Ay olmaz insalah ya kuzucuk
Ben iyiyimmcanim çok şükür ama işi bıraktım çünkü bakacak kimse ayarlayamadim bakalım biraz evdeyim sende ücretsiz izindesin dimi
Merhabalar
O kadar yorgun ve yoğunum ki bıraksalar kırk gün kırk gece uyurum sanki
18aylık aşılarını yaptıran var mı kızlar kaç taneydi yandı benim beyin bi bakayım netten hangileriydi. 12 aylıkken ateş yapmıştı inş yine ateş yapmaz. Zaten yeni atlattık öksürük kusma ateş faslını.
Kızlar bir de tuvalet eğitimine başlayan var mı. Bizim paşa bayağı konuşuyor anne gitti baba gel zuuu ver 2haftadır da kakasını yapınca kaka üfff diyor bir deneyeyim bakalım yapmadan demiyor ama yapınca kaka çiş diyor
Merhabalar
O kadar yorgun ve yoğunum ki bıraksalar kırk gün kırk gece uyurum sanki
18aylık aşılarını yaptıran var mı kızlar kaç taneydi yandı benim beyin bi bakayım netten hangileriydi. 12 aylıkken ateş yapmıştı inş yine ateş yapmaz. Zaten yeni atlattık öksürük kusma ateş faslını.
Kızlar bir de tuvalet eğitimine başlayan var mı. Bizim paşa bayağı konuşuyor anne gitti baba gel zuuu ver 2haftadır da kakasını yapınca kaka üfff diyor bir deneyeyim bakalım yapmadan demiyor ama yapınca kaka çiş diyor
Bizim 18. Ay aşımız 15 ocakta, daha yaptırmadık yani.
Ben de hep uykusuzum ve gerçekten artık sabrım kalmadı. Çok agresifleşiyorum. Bizimki hastalıktan falan değil. Tamamen keyiften. Son 1 aydır istisnasız her gece 3-6 arası ayaktayız. Şuan olduğu gibi.
Ne yapayım bilmiyorum. Gündüz sadece 1 kez 40 dk uyuyor başka da uyumuyor. Ee akşam da 8- 8 buçuk ta uyuyor. Gece 3 te kalkıp 6 yatıp 7 de tekrar kalkıyor. Yani yine ben tam uykuya dalacakken uyanıyoruz. Kii 3 e kadar da doğru düzgün yatmıyoruz. O kadar çok dönüyor ki, dışardan biri uyanık sanıyor.
Off gerçekten çıldırmak üzereyim. Bu çocuk sadece günde 7-8 saat uyuyorben i de toplasan 2-3 saat yaşlandım çöktüm resmen
kuzum fiziksel ve ruhen hazır olduğuna inanıyorsan başla ve iradeli ol.. ama belki diyorsan bi başla bi bırak çocuk için de senin içinde yıpratıcı olabilir..
ayrıca 18.ayda aşı mı var hep unuttuumm ben iyi ki hatırlattın kuzum...
kuzum gündüz az uyduğu için olabilir mi bu gece uykususzlupu
gündüz düzenli ve 1,5-2saat uyursa bence gecelerde daha düzene girer..
bir de uyku rutini yapıyor muusun?
banyo beslnem kitap karanlık ortam nini vs gibi...
ben bunun etkisini çok iyi görüyorum .. bizimde uyanlamarlımız tamemn bitmedi ama kalkıp oturmuyor hiç..
uyku vaktimiz 9-9,30 arası akşam..
bazı geceler sık uyanır emer uyur ya da döner uyur..
bizim sorun yatakta çok fazla dönüyor olması kolu altında kalıp sıkışıyor bağırıp uyanıyor ..
Allah kolaylık versin.. bizimkide kalabalık sevmiyor.. kv gile gidiyoruz ne yiyor ne içiyor ne emiyo ne uyuyo.. gündüz gece huzursuzUyku rutini yapıyoruz canım. Hergün, hiç şaşmaz yani.
Gündüz uykusunu da kendisi o şekilde ayarlıyor. Daha fazla uyumuyor uyumak da istemiyor maalesef.
Gece uyandığında da hiç tepki vermiyorum, uyuyormuş gibi yapıyorum. Asaf ta ha bire sağa sola dönüyor. Aslında uyumak istiyor fakat uyuyamıyor. Gözleri kapanıp kapanıp açılıyor. 2-3 saat öyle dönüyor. Uyuyamayınca da bu sefer beni kaldırıyor, yastığı veriyor beni salla diye. Kalkıp sallıyorum, yarım saat belki 40 dk. Sonra uyuyor.
Önceden gündüz 2 kez uyuyordu, daha iyiydi. Şimdi uyumuyor
Akşamları da 9 a kadar dayanamıyor. Gündüz uyumadığı için 8 gibi bayılıyor artık.
Ve yatakta çok fazla dönüp hareket ediyor. Biz şuan asaf la yerde yatıyoruz. Çünkü başka hiçbir yerde uyumuyor. Kendi yatağında asla, bizim yatakta da düşüyor. Düşün yer yatağımız çift kişilik yatak büyüklüğünde, o halde bile döne döne yataktan çıkıyor halının üstünden, fayanstan sağdan soldan topluyorumki iki tarafı kapalı. Baş ve ayak kısmı açıkta sadece. Ona rağmen böyle.
İşte böyle yataktan çıkıp soğuk yerde yatmasın diye de sürekli takipteyim. İnan gözüme uyku girmiyorhiç uyumuyorum. Ve asaf emmiyor. Emen çocuklardan daha beter vaziyetteyiz
Canım gecmis olsun tıkanıklık felan mı var.Annişler bana bir el atın sabahtan beri kızımın gözünden iltihap akıyor kızardı napmaliyim doktora da gidemiyorux suan
Bi göz kremi var adını unuttum sünnetten sonra da kullandık hatta.. eczaneden alsan.. yarın hem pazar hem yılbaşı hiç bir yer bulamazsın sonra..Annişler bana bir el atın sabahtan beri kızımın gözünden iltihap akıyor kızardı napmaliyim doktora da gidemiyorux suan
Kremin adı terramicyn miydi öyle biseydi bizde kullanmıştık.Bi göz kremi var adını unuttum sünnetten sonra da kullandık hatta.. eczaneden alsan.. yarın hem pazar hem yılbaşı hiç bir yer bulamazsın sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?