- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.701
Evet evet o cnm.. iyi gelir inş..Kremin adı terramicyn miydi öyle biseydi bizde kullanmıştık.
Kizlar biz 17aylik olduk sizler nasilsiniz?Bu arada ben bi tane daha dogurdum 3aylik oldu o melegim de :)
Ohh ohh masallah :) bizde 18 aylık oldukKizlar biz 17aylik olduk sizler nasilsiniz?Bu arada ben bi tane daha dogurdum 3aylik oldu o melegim de :)
Geçmiş olsun cnm.. iyi yaptın doktora götümekle.. yeni yılda zorlanırdıScss2016 hippotalamus çok sağolsun çocuk acile gittik göz damlasi ve antibiyotik verdi iltihap olmuş gözü bayag şişti kızardı devamlı da akıyor
Gecmis olsun canım neden olmus kiScss2016 hippotalamus çok sağolsun çocuk acile gittik göz damlasi ve antibiyotik verdi iltihap olmuş gözü bayag şişti kızardı devamlı da akıyor
Oo MAŞALLAH Allah bağışlasın inşallah hayirlisiyla bizde istiyoruz nasıl geçiyor tavsiye etiyormusunuz isteyerek mi olduKizlar biz 17aylik olduk sizler nasilsiniz?Bu arada ben bi tane daha dogurdum 3aylik oldu o melegim de :)
Canım çok sağol bilmiyorum ki devlet hastanesine gittik adam cevap bile vermediGecmis olsun canım neden olmus ki
Yani esin de istiyosa dusun bence canim ama tek basina bakmak gercekten cok zor bu asamada da es cok onemli.Maşallah Allah bağışlasın :) tavsiye ediyor musun pekiben de ikinciyi hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum
Hic istemeyerek oldu dogurucagim bi ortamim?evliligim?desenn hic yoktu., ama Allahin verdiginden sual olunmaz iyi ki de dogdu melegim.. Tek basina olunca yetisemiyosun cunki oteki de cok kucuk ilgi bekliyo hep ve sen kucukle ilgilenip ugrasip durunca o boslukta kaliyo kendini haksizlik yapmis gibi hissediyosun buyuk bebegine, ama bi yardimcin yakinin ya da esin yardimi dokuncak biriyse gayet de guzel olur =)Oo MAŞALLAH Allah bağışlasın inşallah hayirlisiyla bizde istiyoruz nasıl geçiyor tavsiye etiyormusunuz isteyerek mi oldu
RABBİM mutlugunuzu dayim etsin INŞALLAH çocuklarını bağışlasın inşallah hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsinHic istemeyerek oldu dogurucagim bi ortamim?evliligim?desenn hic yoktu., ama Allahin verdiginden sual olunmaz iyi ki de dogdu melegim.. Tek basina olunca yetisemiyosun cunki oteki de cok kucuk ilgi bekliyo hep ve sen kucukle ilgilenip ugrasip durunca o boslukta kaliyo kendini haksizlik yapmis gibi hissediyosun buyuk bebegine, ama bi yardimcin yakinin ya da esin yardimi dokuncak biriyse gayet de guzel olur =)
Annişler bana bir el atın sabahtan beri kızımın gözünden iltihap akıyor kızardı napmaliyim doktora da gidemiyorux suan
Canım çok sağol iltihap olmuş ama nedenini bılmiyoruz damla ve antibiyotik kullandık geçti çok şükür . Asaf nasıl iyi miCanım çok geçmiş olsun. Msjlari yeni okuyabildim.
Nasıl oldu bebişin gözü? Kıyamam nasıl ağrısı olmuştur
kızlar nasılsınız?
bizim ertuğrul un ağzındaki yaralar sebeebiyle keyfimiz yok ...
huyumuz da değiştii..
ah biraz konuşalım dostlar özledimmm
nedeni bilmiyoruz maalesef..Geçmiş olsun canım neden olmuş?
nedeni bilmiyoruz maalesef..
birazdan doktorla yeniden haberleşeceğiz..
Biz de yarın olcaz canım kaç tane ve nerden yapılıyorKızlar bizde bugun asımızı olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?