2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar biz 17aylik olduk sizler nasilsiniz?Bu arada ben bi tane daha dogurdum 3aylik oldu o melegim de :)

Maşallah Allah bağışlasın :) tavsiye ediyor musun peki ben de ikinciyi hem çok istiyorum hem de çok korkuyorum

Oo MAŞALLAH Allah bağışlasın inşallah hayirlisiyla bizde istiyoruz nasıl geçiyor tavsiye etiyormusunuz isteyerek mi oldu
Hic istemeyerek oldu dogurucagim bi ortamim?evliligim?desenn hic yoktu., ama Allahin verdiginden sual olunmaz iyi ki de dogdu melegim.. Tek basina olunca yetisemiyosun cunki oteki de cok kucuk ilgi bekliyo hep ve sen kucukle ilgilenip ugrasip durunca o boslukta kaliyo kendini haksizlik yapmis gibi hissediyosun buyuk bebegine, ama bi yardimcin yakinin ya da esin yardimi dokuncak biriyse gayet de guzel olur =)

RABBİM mutlugunuzu dayim etsin INŞALLAH çocuklarını bağışlasın inşallah hayirlisiyla isteyen herkese nasip etsin

Annişler bana bir el atın sabahtan beri kızımın gözünden iltihap akıyor kızardı napmaliyim doktora da gidemiyorux suan

Canım çok geçmiş olsun. Msjlari yeni okuyabildim.

Nasıl oldu bebişin gözü? Kıyamam nasıl ağrısı olmuştur

kızlar nasılsınız?

bizim ertuğrul un ağzındaki yaralar sebeebiyle keyfimiz yok ...

huyumuz da değiştii..

ah biraz konuşalım dostlar özledimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…