- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #23.721
Biz de yarın olcaz canım kaç tane ve nerden yapılıyor
amin teyzemiz amin..İnşallah çabucak geçer kıyamam Ertuğrul paşama
Biz d3 olduk geldik canim iki kol bir de damla ben 3.dozu 1 sene önce olmuştum 4.De zamanı geldi de 4 ve 5 ı olmayacagimKızlar geçmiş olsun biz çoktan olduk. İki koldan bir de ağızdan damla şeklinde oldu. Hatta bana da tetanoz aşısının 3. Dozunu vurdular :)
Canım asınızı oldunuz muhtemelen mesajı görmedim kusura bakma. Nasıldı asınızBiz de yarın olcaz canım kaç tane ve nerden yapılıyor
Olduk şükür ateş falan yapmadı canım iki kol oldukCanım asınızı oldunuz muhtemelen mesajı görmedim kusura bakma. Nasıldı asınız
Maşallah kuzuyaSlm kızlar herkes aşılarını olmaya başlamış bızde bugun olduk çok şukur.kızımın boyu 80 cm kılosu 12kg sızlerınkıler nasıl.uzun zamandır tartılmıyoduk 3 kg doğmuştu buyumuş sıpaa
Salıh paşayada maşallah tabı kıyafetle boyle kılosu :) çabuk mu buyuduler yaa bebeklığını de ozledım kızımın:)Maşallah kuzuya
Salih de 11kg 80cm teyzesi :)
Salıh paşayada maşallah tabı kıyafetle boyle kılosu :) çabuk mu buyuduler yaa bebeklığını de ozledım kızımın:)
Slm kızlar herkes aşılarını olmaya başlamış bızde bugun olduk çok şukur.kızımın boyu 80 cm kılosu 12kg sızlerınkıler nasıl.uzun zamandır tartılmıyoduk 3 kg doğmuştu buyumuş sıpaa
Maşallah kuzuya
Salih de 11kg 80cm teyzesi :)
Geçmiş olsun canım canı yandığından yiyemiyordur tabi bıran önce iyileşşın toparlansın inşmaşaallah kuzulara arkadaşlarım..
bizim ki 82cm
kg 1hafta önce 11,200gr iken hastalık ve ağız yarasından dolayı 10,600gr a düştü yavrum...
AynenOzlemesek 2. Bebeği istemeyiz doğanın kanunu bu
Geçmiş olsun canım canı yandığından yiyemiyordur tabi bıran önce iyileşşın toparlansın inş
İnşallah toparlar annesı:)çok şükür ik igündür yemeye başladı baya..
ağzındaki yaralar baya topladı şükür olsun...
inşaallah toparlar hemen
Canım çok şükür bizde yapmadı ama yapma ihtimalli de tabiki var önceki karma aşıları yaptiusa bu da yaoarMerhaba kızlar
18.ay aşısı ateş yaptı mı ?
Biz ateşli havale geçirdik çok kötüydü ateş korkulu rüyam hala etkisindeyim
Şimdi aşı zamanı geldi çok korkuyorum ateş olmaz inşaallah
11 kilo 82 cm olduk .
Canım çok şükür bizde yapmadı ama yapma ihtimalli de tabiki var önceki karma aşıları yaptiusa bu da yaoar
Merhaba kızlar
18.ay aşısı ateş yaptı mı ?
Biz ateşli havale geçirdik çok kötüydü ateş korkulu rüyam hala etkisindeyim
Şimdi aşı zamanı geldi çok korkuyorum ateş olmaz inşaallah
11 kilo 82 cm olduk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?