2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bilmiyorum ama catlamasınlar ya.... en yakin arkadasimin memesi 5 e bolunmustu acayip tirstim aglaya zirlaya emzirdi... beni de korku sardi tabi :) bir ara e vitamini kapsülü diye birsey duymustum ama neyle karistiriliyordu ne yapiliyordu hic hatirlamiyorum.

kötü benzetmeyi yapmak istemiyorum benimki dondurma çocuk olarak çıkacak o zaman onu da yirim ben
ahaha cevap da güzelmiş :))

kötü benzetmeyi yapmak istemiyorum benimki dondurma çocuk olarak çıkacak o zaman onu da yirim ben
ahaha cevap da güzelmiş :))

Bi de şey var, kötü çirkin alışılmadık doğa üstü bişey görürsen bakma, çocuğun ona benzer. Ya da 'aklımda' de. Aklımda deyince nötrleniyo çünkü

uff çok fena ya ameliyatlık olanlar var. memeyi kahverengi kısmıyla birlikte alması gerekiyor bebeğin, bunu yapmadığı zaman yara oluyor diye biliyorum canım ben. yanlışım da olabilir. şöyle bir mantık da yürütebilirim hatta :) emzirme ile ilgili animasyon/info grafiklerde meme ucunu bebeğin ağzının bayağı bi iç kısmında gösteriyor. kahverengi kısımla birlikte almadığı zaman meme ucuna uygulanan basınç fazla oluyor heralde, zaten çok hassas, o yüzden de yara oluyor. şuan tamamen salladım

mantikli geldi

Ben de bu konuda teorik olarak baya baya bilgi sahibiyim ama pratikte ne olacak bilmiyorum
Emzirme pozisyonu filan da etkiliyormuş memeyi kavramasını. Hatta bi video izlemiştim sonradan kaybettim onu ya keşke tekrar bulabilsem, anne hafif yatar pozisyonda bebe annenin üstünde yüz üstü, kendi arıyor arıyor buluyor, tamamen kavrıyor tabi kahverengi kısmı. İlla ağzına tıkıştırırız biz de. Sonra yara olur.

peki size bir soru daha. şu meşhur lohusa yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz. süslü çarşaflar pike takımları falan? :))

ahaha. benim ablam girecek inşallah. video çek dedim doğum esnasında fotoğrafa gerek yok. doğuma makyajlı fönlü girmeyi planlayanınız var mı? :)

Ben :) yani şöyle, ilkinde planlı olduğu için fön çektirdim bi gün önce akşama doğru, bir de öanikür pedikür yaptırdım. Yalnız eldeki ojeyi siliyorlar haberiniz olsun :) makyaj da rimelle yüzüm bembeyaz olmasın diye allık sürdüm sadece. Ertesi gün de fotoğrafçı gelmeden önce kuaför gelicek banyo yapın dediler, banyo yapıp fön çektirdim. Herkes yaptırıyor cnm, istiyosan yaptır tabi :)

peki size bir soru daha. şu meşhur lohusa yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz. süslü çarşaflar pike takımları falan? :))

Lohusa yatağı neymiş ya ben onu nasıl atlamışım
Şu kafasında cibinlik olanlar mı? Cibinlik olayı beni çok güldürüyor ya Eşim de dalga geçiyor piremsesler diye

Onu da yapmıcam :) ne işi var milletin benim yatak odamda,, alırız temiz yeni beyaz vs bi çarşaf takımı yeter :) zaten ben sevmem, üstüste aynı çarşafta yatamam bebekle,, iki gün kalır en fazla... misafir gelince de yatak örtüm var misafirlik, onu serer geçerim yine.

yani, özellikle doğuma giderken, güzellik ve bakım konusunda yapma olasılığım olan tek şey oje ve onu da siliyorlarmış evet :))) normal doğum istediğim için ne makyaj kalır ne saç odaya çıkınca bi ayar çekilir artık napayım :))

Ben de yapmayacagim :)

Lohusa yatağı neymiş ya ben onu nasıl atlamışım
Şu kafasında cibinlik olanlar mı? Cibinlik olayı beni çok güldürüyor ya Eşim de dalga geçiyor piremsesler diye

Bence de anlamsız... bebeğe ve kıskanmasın diye Ayşe'ye cibinlik alıcam ama o da sinek çok olduğu için burada. Mutasyona uğradılar heralde iyice, 6 ay sinekle boğuşuyoruz :) ama kendi yatağımda istemem... hayır yatak odası 50 metrekare olsa şöyle country tarzı çok sempatik olanlar da var ama bizim odanın kendisi cibinlik kadar zaten :))))

Ben de geçen sinek ölüsü buldum pencerenin yanında. Ne ara çıktın büyüdün de öldün dedim ya,

tabi cnm yaparsın beş dk'da :) ama fön de derli toplu duruyor, suyu geldikten sonra gayet relax bi şekilde gidip fönünü çektirenler mevcut :)))) baktın iyi hissediyosun gider çektirirsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…