Bilmiyorum ama catlamasınlar ya.... en yakin arkadasimin memesi 5 e bolunmustu acayip tirstim aglaya zirlaya emzirdi... beni de korku sardi tabi :) bir ara e vitamini kapsülü diye birsey duymustum ama neyle karistiriliyordu ne yapiliyordu hic hatirlamiyorum.yani bi çok kadının 1 ay önceden başladığını düşünürsek herksin erken doğurması lazımdı :)) ama ben yine de bu tarz ilaç vs. bir sorun yaşanmadıkça kullanılması taraftarı değilim. çünkü ne yaparsan yap bebek memeyi doğru şekilde tutmadıkça o meme ucu çatlamaya yara olmaya mahkum diye düşünüyorum.
Hahahahaha bu çok fenaymış ya
Benim duyduklarım da şunlar
-Dondurma yersen bebeğin gözleri bozuk olurmuş (Hadi canım)
-Saçlarını kestirme bebeğin ömrü kısa olurmuş
-Bebek hareket ederken kime bakarsan bebeğin ona benzermiş (Genetik bilimi ağlıyor)
-Senin canın çekmez onun canı çeker (Buna dayanamayıp cevap verdim çünkü hiç sevmediğim bişeyi zorla yedirmeye kalktılar. Dedim ki daha önce tadını almadığı bişeyi nasıl canı çeksin? Benim canım hiç köpek balığı yüzgeci çorbası çekmiyor çünkü daha önce hiç yemedim. Senin canın karides tava çekiyor mu? )
Bende az bir kokoşundan edindim zaten bunlarin :) aman bi kerecik olacak tacimi terligimi giyerim
kötü benzetmeyi yapmak istemiyorum benimki dondurma çocuk olarak çıkacak o zamanonu da yirim ben
ahaha cevap da güzelmiş :))
Bilmiyorum ama catlamasınlar ya.... en yakin arkadasimin memesi 5 e bolunmustu acayip tirstim aglaya zirlaya emzirdi... beni de korku sardi tabi :) bir ara e vitamini kapsülü diye birsey duymustum ama neyle karistiriliyordu ne yapiliyordu hic hatirlamiyorum.
uff çok fena yaameliyatlık olanlar var. memeyi kahverengi kısmıyla birlikte alması gerekiyor bebeğin, bunu yapmadığı zaman yara oluyor diye biliyorum canım ben. yanlışım da olabilir. şöyle bir mantık da yürütebilirim hatta :) emzirme ile ilgili animasyon/info grafiklerde meme ucunu bebeğin ağzının bayağı bi iç kısmında gösteriyor. kahverengi kısımla birlikte almadığı zaman meme ucuna uygulanan basınç fazla oluyor heralde, zaten çok hassas, o yüzden de yara oluyor. şuan tamamen salladım
uff çok fena yaameliyatlık olanlar var. memeyi kahverengi kısmıyla birlikte alması gerekiyor bebeğin, bunu yapmadığı zaman yara oluyor diye biliyorum canım ben. yanlışım da olabilir. şöyle bir mantık da yürütebilirim hatta :) emzirme ile ilgili animasyon/info grafiklerde meme ucunu bebeğin ağzının bayağı bi iç kısmında gösteriyor. kahverengi kısımla birlikte almadığı zaman meme ucuna uygulanan basınç fazla oluyor heralde, zaten çok hassas, o yüzden de yara oluyor. şuan tamamen salladım
ahaha. benim ablam girecek inşallah. video çek dedim doğum esnasında fotoğrafa gerek yok. doğuma makyajlı fönlü girmeyi planlayanınız var mı? :)
Bizimkiler bunlar diger topikte paylasmistim
Sagol cnm hepimize insallah
Çok güzeller, Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin
peki size bir soru daha. şu meşhur lohusa yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz. süslü çarşaflar pike takımları falan? :))
peki size bir soru daha. şu meşhur lohusa yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz. süslü çarşaflar pike takımları falan? :))
yani, özellikle doğuma giderken, güzellik ve bakım konusunda yapma olasılığım olan tek şey oje ve onu da siliyorlarmış evet :))) normal doğum istediğim için ne makyaj kalır ne saç odaya çıkınca bi ayar çekilir artık napayım :))Ben :) yani şöyle, ilkinde planlı olduğu için fön çektirdim bi gün önce akşama doğru, bir de öanikür pedikür yaptırdım. Yalnız eldeki ojeyi siliyorlar haberiniz olsun :) makyaj da rimelle yüzüm bembeyaz olmasın diye allık sürdüm sadece. Ertesi gün de fotoğrafçı gelmeden önce kuaför gelicek banyo yapın dediler, banyo yapıp fön çektirdim. Herkes yaptırıyor cnm, istiyosan yaptır tabi :)
Ben de yapmayacagim :)Onu da yapmıcam :) ne işi var milletin benim yatak odamda,, alırız temiz yeni beyaz vs bi çarşaf takımı yeter :) zaten ben sevmem, üstüste aynı çarşafta yatamam bebekle,, iki gün kalır en fazla... misafir gelince de yatak örtüm var misafirlik, onu serer geçerim yine.
Lohusa yatağı neymiş ya ben onu nasıl atlamışım
Şu kafasında cibinlik olanlar mı? Cibinlik olayı beni çok güldürüyor yaEşim de dalga geçiyor piremsesler diye
Bence de anlamsız... bebeğe ve kıskanmasın diye Ayşe'ye cibinlik alıcam ama o da sinek çok olduğu için burada. Mutasyona uğradılar heralde iyice, 6 ay sinekle boğuşuyoruz :) ama kendi yatağımda istemem... hayır yatak odası 50 metrekare olsa şöyle country tarzı çok sempatik olanlar da var ama bizim odanın kendisi cibinlik kadar zaten :))))
yani, özellikle doğuma giderken, güzellik ve bakım konusunda yapma olasılığım olan tek şey oje ve onu da siliyorlarmış evet :))) normal doğum istediğim için ne makyaj kalır ne saç odaya çıkınca bi ayar çekilir artık napayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?