Biz de evi satmayi dusunuyoruz cunku bize kucuk... ama pencerelerde sineklik yoksinek konusu benim de kabusum olacak gibi duruyor...
Cocuk buyuyup de istemedigin biriyle evlenmeye kalkarsa fotolari santaj mayetinde kullanilabilirmis
Ben erkek bebek yatağı için incili dantelli nevresim takımlı, kenarı işlemeli cibinlikli beşik gördüm yaa
Ben erkek bebek yatağı için incili dantelli nevresim takımlı, kenarı işlemeli cibinlikli beşik gördüm yaa
bende de penguen mode: on
Cnm inan benim yerimde olsan kafayı yersin; mağazadaki diyaloglar genel olarak şu çerçevede dönüyor :
Anne/kayınvalide : kızım evlenicek de yatak örtüsü arıyoruz.
Biz : bunlar var, el dokuması, yün-ipek, çok sağlıklı. İşte Amerika vs için üretiyoruz, şu şu otel için design edildi,, şu tasarımcıyla çalışıyoruz,,, vs vs vs...
Gelin : Çamaşır makinesinde yıkanıyo mu?
Biz : Evet evet yıkayın. Garantilidir.
Anne/Kayınvalide : saten yok mu saten?
Biz : yok biz doğal ve otantik ürünler üretiyoruz. Şimdi trend de bu yönde zaten. Sentetik kullanmıyoruz, sürdürülebilir kalkınma, çevre ık mık..
Gelin : harika çok takdir ettim, kolay da sermesi toplaması, alalım.
Anne/Kayınvalide : taşlısı boncuklusu yok mu?
Biz : onlar uzakdoğu ürünlerinde var efendim. yan mağazamızda var mesela... oraya bakın isterseniz, senet de yapıyolar :))))
Anne/kayınvalide : tamam, yorduk sizi de.
Gelin : ( sessizce ) Ben bunlar yokken gelip alıcam ayırır mısınız?
Bornoz takımı muhabbetlerine hiç girmeyeyim zaten! Aşamadık şu düğüne ve doğuma incik boncuk konur takıntısını malesef...:)
O odaya ben de girmem, benim gözüm kanar o kadar süsün içinde
Çok komik ama di mi? mağazaların önünden geçerken falan kendi yansımamı görüp gülüyorum sürekli. Allahtan hemen geçiyo doğumdan sonra...:)
Selam kizlar maalesef meme yarasi konusinda size güzel haber veremeyecegim. Ben 3 çocuğumu da severek uzun süre emzirdim. Ilkinde meme yarasi daha kısa sürmüştü 2. Bebekte o emdikce alttan sancim oluyordu çok kötü olmustum. 3. Kizimda hâlâ emiyor =) maalesef lansiloh kullanmama ragmen hemde doğumdan önce basladim yara olmasin diye yine ayni kan revan icinde emzirdim. Agladim bagirdim ama sabrettim . Siylemesi ayip meme ucum çok uzun tam emmelik ama neden oluyo anlamadim. En fazla 10 gün cok kötü sinra yavas yavaş alisiyorsun. Hakkını yemim kremin birazda olsa faydasini gördüm. Hassasiyetle ilgisi olabilir çünkü ben kendim bile normalde göğüs ucumu oek elleyemen biriyim. Bu kadar laftan sonra sakın korkmayin hepsi geciyor emzirmek dünyanın en güzel duygusu çünkü . Ilk zamanlar hersey sabır ama sonrasi selamet
Ben de bu konuda teorik olarak baya baya bilgi sahibiyim ama pratikte ne olacak bilmiyorum
Emzirme pozisyonu filan da etkiliyormuş memeyi kavramasını. Hatta bi video izlemiştim sonradan kaybettim onu ya keşke tekrar bulabilsem, anne hafif yatar pozisyonda bebe annenin üstünde yüz üstü, kendi arıyor arıyor buluyor, tamamen kavrıyor tabi kahverengi kısmı. İlla ağzına tıkıştırırız biz de. Sonra yara olur.
Bana çok saçma geliypr öyle şeyler uyku setleri gayet güzel artık öyle şey mi olur diyorum, ama annem çeyizlik yaptırmıştı dolapta duruyor olır mı öyle şey illaki onlar serilecek diyor, ilk Zaman mecbur Sericem sanırımpeki size bir soru daha. şu meşhur lohusa yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz. süslü çarşaflar pike takımları falan? :))
Aynı oluyor canım ama internetten almak daha kolay her şeyi daha düzenli görüyorsun. Bi de kokusu baya rahatsız ediyor mağazanın. Ayrıca kalıpları küçük, 0-3 ay yazıyorsa onu 3 ayda giyemez muhtemelen.Kızlar ebebek mağaza fiyatıyla online alışveriş fiyatı aynı mı oluyor hiç dikkat ettiniz mi. Ben netten tercih ediyordum alışverişi ama eve çok yakın mağazası açıldı. Ne tavsiye edersiniz. Bende dün oğlumun tüm kıyafetlerini çıkardım ayıklayıp eksikleri almaya başlıyorum artık:)
Cnm inan benim yerimde olsan kafayı yersin; mağazadaki diyaloglar genel olarak şu çerçevede dönüyor :
Anne/kayınvalide : kızım evlenicek de yatak örtüsü arıyoruz.
Biz : bunlar var, el dokuması, yün-ipek, çok sağlıklı. İşte Amerika vs için üretiyoruz, şu şu otel için design edildi,, şu tasarımcıyla çalışıyoruz,,, vs vs vs...
Gelin : Çamaşır makinesinde yıkanıyo mu?
Biz : Evet evet yıkayın. Garantilidir.
Anne/Kayınvalide : saten yok mu saten?
Biz : yok biz doğal ve otantik ürünler üretiyoruz. Şimdi trend de bu yönde zaten. Sentetik kullanmıyoruz, sürdürülebilir kalkınma, çevre ık mık..
Gelin : harika çok takdir ettim, kolay da sermesi toplaması, alalım.
Anne/Kayınvalide : taşlısı boncuklusu yok mu?
Biz : onlar uzakdoğu ürünlerinde var efendim. yan mağazamızda var mesela... oraya bakın isterseniz, senet de yapıyolar :))))
Anne/kayınvalide : tamam, yorduk sizi de.
Gelin : ( sessizce ) Ben bunlar yokken gelip alıcam ayırır mısınız?
Bornoz takımı muhabbetlerine hiç girmeyeyim zaten! Aşamadık şu düğüne ve doğuma incik boncuk konur takıntısını malesef...:)
Bitmez, bitemez. Yeni neslin gözü açılmadı sadece belli bir yaşa gelmiş ya da belli bir çizgisi olan insanlar için bunlar korkunç geliyor. Instagram'ı, Facebook'u aç ilgili sayfalara gir paylaşım ve yorumlarda hala yoğun şekilde taş-süs-pul merakı dikkatini çekecek. Mağazalardan da anlayabiliriz bunu rahatça, dediğim gibi sade olanı yok hiçbir yerde. Çünkü adamlar alışmışlar gitmiyor diye. 90 kişi geliyorsa ya 2 ya da 3 kişi soruyor sadesini. Minimalizmden bihaber mağazalardan, bihaber evlere, bihaber nesillere uzar gider bu maalesef.neyse ki yeni neslin yavaştan gözü açılmaya başladı belki azalarak biter :))
Yahu o e-bebek'i sahiden neden havasız ve sıcak yapıyorlar. Koku da öyle, ilk girdiğinde bir bebek pudrası kokusu hoş geliyor sonra ağırlaştıkça ağırlaşıyor. Koca gün açık saçla geziyorum e-bebek'te 5 dakika geçirince bunalmaktan saçlarımı topluyorum, üzerimde ne varsa çıkartıp eşimin koluna girip bitse de gitsek moduna geçiyorum. İnsan azıcık ferah yapmaz mı mağazasını ya, gelen kalsın, gezsin, daha çok şey alsın... Yoook, neredeee!Aynı oluyor canım ama internetten almak daha kolay her şeyi daha düzenli görüyorsun. Bi de kokusu baya rahatsız ediyor mağazanın. Ayrıca kalıpları küçük, 0-3 ay yazıyorsa onu 3 ayda giyemez muhtemelen.
Canım sirke ve karbonatlı su ile silmeni tavsiye ederim. Merak etme sirke kokusu kesinlikle kalmıyor.yok canim olur mu 6 gun sonra tam 2 ay olacak 15 nisandan beri hic kapanmadi kapaklar da cekmeceler de hep acik. heralde bi 5.ye silmisimdir. bugun ilk kez kapadim kapaklari icine esya koyunca. odanin cami da devamli acik.
ahaha :) sogani da hem yabanci hem turkce bi sitede gordum. 1 sogani 3 4 parcaya bolup suyun icine koyup odanin kapisi kapali bikca gun tutuyormussun oyle odada. buyuk olcude azaltiyormus kokuyu. napayim canim vallahi bu gidisle yerlestiremicem esyalari. bazi yerlerde okudum 1 sene ugrasip da kokuyu cikaramayan var
bugun lavanta da geldi aklima. sirayla deniyorum iste hepsini
Cnm onlarda takip ediyorlar ve mecburlarmıs saglık bakanlıgına baglıymıs benim bildigımYa bisey sorucam kizlar bu saqlik ocaqi neden surekli kan alip duruyoki acaba sabah yine aradilar kac kere verdim ne qerek varki kan kalmadi ya
kanla besleniyor olabilirler :)))Ya bisey sorucam kizlar bu saqlik ocaqi neden surekli kan alip duruyoki acaba sabah yine aradilar kac kere verdim ne qerek varki kan kalmadi ya
Canım sirke ve karbonatlı su ile silmeni tavsiye ederim. Merak etme sirke kokusu kesinlikle kalmıyor.
Yok canım genital bölgeye ağda tamamen yasak doğuma kadarHaklı adam,, nolur nolmazsıfır ağda alsan annen falan yapabilir mi evde?
Yok canım genital bölgeye ağda tamamen yasak doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?