2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Ben erkek bebek yatağı için incili dantelli nevresim takımlı, kenarı işlemeli cibinlikli beşik gördüm yaa

Yaparlar cnm yaparlar :)) şimdi bi de pembik gelinler var biliyosun,,, ondan da aşırı sıkılmaya başladım ben... çok fena bozuyoruz herşeyin ayarını malesef bebeklerin yatakları aliexpressten gelen laura asley çakması çin kumaşlardan dikilme çarşaf ve yastıklarla dolu. Çok üzüliyorum onların üretim şartlarını bildiğim için. Satana da kızamıyorum çünkü saf pamuk sattığına inanarak satıyor... halbuki o fiyata ne çinde ne başka yerde bırak yastığı dokunmamış saf pamuk ipliği bulmak bile imkansız

selamlar yeni haftadan hepinize güzel anneler..artık izinlere baya ayklaştık mutluyum açıkçası işyerimde çalışam bile gelmiyor artık. evim boyanıcak önümüzdeki hafta temizlik hazırlıklar heyecanlıyım. ve çook mutluyum.. artık çekirdek aile oluyoruz oğlum kızım eşim..ailemiz büyüyor... bu arada kızımın ismine karar verdik gibi aylin koyacağız kısmetse..abiside alper uyumlu oldular..eksiklerim çok hala ama hiç takmıyorum mutluyum bu hafta mutluyummmmm:)

haha tuttum bu gelini. neyse ki yeni neslin yavaştan gözü açılmaya başladı belki azalarak biter :))

O odaya ben de girmem, benim gözüm kanar o kadar süsün içinde

Çok komik ama di mi? mağazaların önünden geçerken falan kendi yansımamı görüp gülüyorum sürekli. Allahtan hemen geçiyo doğumdan sonra...:)

ya ama o mağaza aynalarda kesin bi bozukluk var. ben de dün ona takıldım. yarım dunya oldum bu aynalarda hala ince görünüyorum dedim eşime

Selam kizlar maalesef meme yarasi konusinda size güzel haber veremeyecegim. Ben 3 çocuğumu da severek uzun süre emzirdim. Ilkinde meme yarasi daha kısa sürmüştü 2. Bebekte o emdikce alttan sancim oluyordu çok kötü olmustum. 3. Kizimda hâlâ emiyor =) maalesef lansiloh kullanmama ragmen hemde doğumdan önce basladim yara olmasin diye yine ayni kan revan icinde emzirdim. Agladim bagirdim ama sabrettim . Siylemesi ayip meme ucum çok uzun tam emmelik ama neden oluyo anlamadim. En fazla 10 gün cok kötü sinra yavas yavaş alisiyorsun. Hakkını yemim kremin birazda olsa faydasini gördüm. Hassasiyetle ilgisi olabilir çünkü ben kendim bile normalde göğüs ucumu oek elleyemen biriyim. Bu kadar laftan sonra sakın korkmayin hepsi geciyor emzirmek dünyanın en güzel duygusu çünkü . Ilk zamanlar hersey sabır ama sonrasi selamet

peki size bir soru daha. şu meşhur lohusa yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz. süslü çarşaflar pike takımları falan? :))
Bana çok saçma geliypr öyle şeyler uyku setleri gayet güzel artık öyle şey mi olur diyorum, ama annem çeyizlik yaptırmıştı dolapta duruyor olır mı öyle şey illaki onlar serilecek diyor, ilk Zaman mecbur Sericem sanırım

Kızlar ebebek mağaza fiyatıyla online alışveriş fiyatı aynı mı oluyor hiç dikkat ettiniz mi. Ben netten tercih ediyordum alışverişi ama eve çok yakın mağazası açıldı. Ne tavsiye edersiniz. Bende dün oğlumun tüm kıyafetlerini çıkardım ayıklayıp eksikleri almaya başlıyorum artık:)

Aynı oluyor canım ama internetten almak daha kolay her şeyi daha düzenli görüyorsun. Bi de kokusu baya rahatsız ediyor mağazanın. Ayrıca kalıpları küçük, 0-3 ay yazıyorsa onu 3 ayda giyemez muhtemelen.

Deli ediyor ya, evlilik hazırlığında ayrı çektim bebek hazırlığında ayrı çekiyorum. "-Bunun dantelsizi, taşsızı, daha az süslüsü var mı elinizde? *En çok bunlar gidiyor diye getirmiyoruz onlardan." Son 3 yılda bunu o kadar çok duydum ki artık ezberledim, kimlik gibi bir şey oldu. Yahu bir getirin belki satacak, satmazsanız nereden bileceksiniz ki, delirtiyorlar insanı.
neyse ki yeni neslin yavaştan gözü açılmaya başladı belki azalarak biter :))
Bitmez, bitemez. Yeni neslin gözü açılmadı sadece belli bir yaşa gelmiş ya da belli bir çizgisi olan insanlar için bunlar korkunç geliyor. Instagram'ı, Facebook'u aç ilgili sayfalara gir paylaşım ve yorumlarda hala yoğun şekilde taş-süs-pul merakı dikkatini çekecek. Mağazalardan da anlayabiliriz bunu rahatça, dediğim gibi sade olanı yok hiçbir yerde. Çünkü adamlar alışmışlar gitmiyor diye. 90 kişi geliyorsa ya 2 ya da 3 kişi soruyor sadesini. Minimalizmden bihaber mağazalardan, bihaber evlere, bihaber nesillere uzar gider bu maalesef.

Aynı oluyor canım ama internetten almak daha kolay her şeyi daha düzenli görüyorsun. Bi de kokusu baya rahatsız ediyor mağazanın. Ayrıca kalıpları küçük, 0-3 ay yazıyorsa onu 3 ayda giyemez muhtemelen.
Yahu o e-bebek'i sahiden neden havasız ve sıcak yapıyorlar. Koku da öyle, ilk girdiğinde bir bebek pudrası kokusu hoş geliyor sonra ağırlaştıkça ağırlaşıyor. Koca gün açık saçla geziyorum e-bebek'te 5 dakika geçirince bunalmaktan saçlarımı topluyorum, üzerimde ne varsa çıkartıp eşimin koluna girip bitse de gitsek moduna geçiyorum. İnsan azıcık ferah yapmaz mı mağazasını ya, gelen kalsın, gezsin, daha çok şey alsın... Yoook, neredeee!

Ya bisey sorucam kizlar bu saqlik ocaqi neden surekli kan alip duruyoki acaba sabah yine aradilar kac kere verdim ne qerek varki kan kalmadi ya

Canım sirke ve karbonatlı su ile silmeni tavsiye ederim. Merak etme sirke kokusu kesinlikle kalmıyor.

Selam kızlar iki gündür özellikle akşamları kasılma ve Rahim ağzına baskı ve ağrı aralıklarla devam ettiği için bugün doktoruma gideceğim. Umarım bişey yoktur dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…