Sorma, bizim bi aydır başladı bile... sinir oluyorum
Ben de geçen sinek ölüsü buldum pencerenin yanında. Ne ara çıktın büyüdün de öldün dedim ya,
Ben de bu konuda teorik olarak baya baya bilgi sahibiyim ama pratikte ne olacak bilmiyorum
Emzirme pozisyonu filan da etkiliyormuş memeyi kavramasını. Hatta bi video izlemiştim sonradan kaybettim onu ya keşke tekrar bulabilsem, anne hafif yatar pozisyonda bebe annenin üstünde yüz üstü, kendi arıyor arıyor buluyor, tamamen kavrıyor tabi kahverengi kısmı. İlla ağzına tıkıştırırız biz de. Sonra yara olur.
Biraz zor okudum ama okuduğum kadarıyla benzer şeyler bildiklerim. İyi sevindim teyit etmiş oldumşöyle bir şey bulmuştum ben
Eki Görüntüle 2007725
Ben de yapmayacagim :)
Lohusa yatağı neymiş ya ben onu nasıl atlamışım
Şu kafasında cibinlik olanlar mı? Cibinlik olayı beni çok güldürüyor yaEşim de dalga geçiyor piremsesler diye
Oha bu muymuş lohusa yatağı
Onu da yapmıcam :) ne işi var milletin benim yatak odamda,, alırız temiz yeni beyaz vs bi çarşaf takımı yeter :) zaten ben sevmem, üstüste aynı çarşafta yatamam bebekle,, iki gün kalır en fazla... misafir gelince de yatak örtüm var misafirlik, onu serer geçerim yine.
tabi cnm yaparsın beş dk'da :) ama fön de derli toplu duruyor, suyu geldikten sonra gayet relax bi şekilde gidip fönünü çektirenler mevcut :)))) baktın iyi hissediyosun gider çektirirsin :)))
Oha bu muymuş lohusa yatağı
word dosyası aslında, kopyalayacaktım ama görseller görünmeyecek diye bu şekilde yükledim. burası da küçültüyor resimleriBiraz zor okudum ama okuduğum kadarıyla benzer şeyler bildiklerim. İyi sevindim teyit etmiş oldum
Teşekkürler paylaştığın içün
Ben normal günlük de giyebileceğim bir terlik alırım. Daha hic bakmadım ama öyle süslü, taşlı, tüllü falan bir şey giyemem. Hiç sevmem zaten, hem de rahat olsun isterim.Süper,,, terlik ben de bulamadım,, napıcaz :) taşlı tuşlu istemiyorum aynen
Ben normal doğum olursa evde sancıyı beklerken belki su geçirmez bir rimel sürerim. Makyajdan anladığım da bu zaten. Aslında 2 saat sürmesi açısından eye liner çok oyalayıcı olur beklerken ama ne onu sürme stresine girerim ne de sağa sola bulaşması stresine. Hele bir de tek gözü yapmışken sancıların 5 dakikadan daha sık hale gelmesi var ki o da korkunç olurdu. Tek kat rimel ve belki bir parça allık yeter bence. O da olabilirse.ben zaten normalde makyaj yapan biri değilim, doğuma makyajlı gittiğimi düşünemiyorum kan ter içindesin dudağında ruj, ağzın burnun kaymış
instagramda bi video gördüm de hatunda 5 kat rimel vardı, takma kirpik gibi olmuş artık kirpikler. sezeryandı gerçi. yapana saygı duyarım tabiki ama bu kadar aşırısı olmamış sanki :))
fön de çektirsem yattığım anda bozuldu o saç zaten, bone mone falan da takıyorlar. milletinki bozulmuyor heralde :))
Ben kırıyorum valla, çünkü aşırı süsü püsü hiç sevmem ama annem de bayılır her fırsatta her şeye müdahale etmezsem önünü alamam.
Zaten giyeceğimi sanmıyorum
Var mı var o kadarAnnem çok özeniyor şimdi ay kızım anne olacakmış her şeyi süslü süslü olsun diye, kırmıyorum ben de, nolcak
Şu onun canın çeker olayına ben de gıcığım, görmüyor bile yemeği ben yersem yer yemezsem ruhu duymaz çocuğun. Israr olayina sinir oluyorum.
Hahahahaha bu çok fenaymış ya
Benim duyduklarım da şunlar
-Dondurma yersen bebeğin gözleri bozuk olurmuş (Hadi canım)
-Saçlarını kestirme bebeğin ömrü kısa olurmuş
-Bebek hareket ederken kime bakarsan bebeğin ona benzermiş (Genetik bilimi ağlıyor)
-Senin canın çekmez onun canı çeker (Buna dayanamayıp cevap verdim çünkü hiç sevmediğim bişeyi zorla yedirmeye kalktılar. Dedim ki daha önce tadını almadığı bişeyi nasıl canı çeksin? Benim canım hiç köpek balığı yüzgeci çorbası çekmiyor çünkü daha önce hiç yemedim. Senin canın karides tava çekiyor mu? )
Kapıdan sokmam. Ben annemin bana yaptığı aşırı süslü bulduğum yatak örtüsü takımını verdim geri, ben bunu kessen kullanmam emeklerine ziyan olmasın anne dedim. Zaten ilk birkaç gün hariç inşallah yatakta olmam, o sırada da şık bir pike takımım var, belki onu kullanırım belki de ferah olsun diye normal pamuklu takımları kullanırım. Görüntüsünden çok rahatlik önemli benim için.peki size bir soru daha. şu meşhur lohusa yatağı hakkında ne düşünüyorsunuz. süslü çarşaflar pike takımları falan? :))
Benim kocis bu yataga hayatta girmez :)Oha bu muymuş lohusa yatağı
benimki odaya girmezBenim kocis bu yataga hayatta girmez :)
Ama guzelmis ya hakkaten piremses gibimsindenbenimki odaya girmez
Biz de evi satmayi dusunuyoruz cunku bize kucuk... ama pencerelerde sineklik yokSorma, bizim bi aydır başladı bile... sinir oluyorumşimdi neyse de bebekken boğumlarının arasını ısırırdı kuzumun, bakar bakar dertlenirdim
Ama guzelmis ya hakkaten piremses gibimsinden
ohabenim dediğim bu kadar değildi ya. millet abartmış :))
of ben de anlamıyorum ne işi var milletin yatak odasında. bu resimdeki kadar şatafatlı bişey değil tabi benim bahsettiğim ama yine de pullu boncuk işlemeli falan. evlenirken yapmışlardı 1 kere kullanmadım, yatağın altında bazada duruyor 3 senedir. pratik olmayan, kullanımı rahatsız şeylerden nefret ediyorum ya, sırf millete görüntü olsun diye de sermek falan istemiyorum. geçen gün annem sordu nerde onlar diye. bazada dedim. onları da çıkaralım yıkar ütüleriz falan dedi. dedim istemiyorum ya millete ne benim yatağıma ne serdiğimden girmesin kimse odaya mikrop taşımasınlar sonra biz uğraşıcaz, uyanıksam zaten ben çıkar görünürüm. olmaz öyle günlük çarşafla dio hala bana hep itiraz ediyosun ama gelcen sözümedüğün ve doğumdaki bu saçmalıklar silsilesi beni çok yoruyor yemin ederim
bakıcam artık duruma göre :))
O odaya ben de girmem, benim gözüm kanar o kadar süsün içindebenimki odaya girmez
Kugu gölü gibi birsey
Piremses bile değil bu ya bu ne yaaa hahahah
Cnm inan benim yerimde olsan kafayı yersin; mağazadaki diyaloglar genel olarak şu çerçevede dönüyor :
Anne/kayınvalide : kızım evlenicek de yatak örtüsü arıyoruz.
Biz : bunlar var, el dokuması, yün-ipek, çok sağlıklı. İşte Amerika vs için üretiyoruz, şu şu otel için design edildi,, şu tasarımcıyla çalışıyoruz,,, vs vs vs...
Gelin : Çamaşır makinesinde yıkanıyo mu?
Biz : Evet evet yıkayın. Garantilidir.
Anne/Kayınvalide : saten yok mu saten?
Biz : yok biz doğal ve otantik ürünler üretiyoruz. Şimdi trend de bu yönde zaten. Sentetik kullanmıyoruz, sürdürülebilir kalkınma, çevre ık mık..
Gelin : harika çok takdir ettim, kolay da sermesi toplaması, alalım.
Anne/Kayınvalide : taşlısı boncuklusu yok mu?
Biz : onlar uzakdoğu ürünlerinde var efendim. yan mağazamızda var mesela... oraya bakın isterseniz, senet de yapıyolar :))))
Anne/kayınvalide : tamam, yorduk sizi de.
Gelin : ( sessizce ) Ben bunlar yokken gelip alıcam ayırır mısınız?
Bornoz takımı muhabbetlerine hiç girmeyeyim zaten! Aşamadık şu düğüne ve doğuma incik boncuk konur takıntısını malesef...:)
Kugu gölü gibi birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?