2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
şirket sahipleri genelde kendilerini düşünüyorlar maalesef,izin konularına pek sıcak bakmıyorlar, ama bende 2,5 aylık bebeğimi bırakıp gelmek istemiyorum, hakkımızda var zaten neden kullanmayalım diye düşünüyorum,banada önceden haber verip kafamı bu konuda rahatlatmak mantıklı geliyor izin verirse verir vermezse çıkartırsa kendi bilir,çalışan anne olmak ne zor ya devlet bu konuda haklarımızı tm olarak düzenleyememiş,izin hakkı veriyor ama çıkartma hakkını da veriyor işverene tazminat karşılığı ne saçmaa bir düzenn

Ama beni de hiç aramadılar kan vs için. Arada arayıp kaç gram olmuş diye soruyo o kadar... bi kere de şeker testi yapıldı mı diye sordu. Yapılmıcak dedim tamam dedi.
Aa niye acaba beni sık cagrylr ve takip etmemiz lazm dediler hemsire aryr cagyr ne yapılacaksa söyluyr

elde yıkama programını kullan caım,50 derecede çekebilir kıyafetler,aynı tonda olanları birlikte yıkayabilirsin ama kırmızılı koyu renkler illaki renk atar az da olsa onları da ayrı yıka bence

Bence elde yıkama yap 50 derece cekebilir zatem kiri yok ütu yapcaz elde yıkama yeter

Canım o zaman şöyle yap. İznin başlamadan işden çıkarılma olasılığına karşılık izin gunune kadar söyleme izne ayrıldığında raporlu işçi işden çıkarılamadığından söylersin. Sonrasında da mutlaka iznin bitmeden bir ay önce dilekçeni verirsin ve yine bir örneğini mail ile atarsın(bunu mutlaka yap çünkü bize dilekçe verilmedi denebilir). 6 aylık izninin bitiminde eger seni işden çıkartırlarsa 10 ay boyunca izinde olduğun surenin de tazminatını alacaksın bir de eğer bu sürede bir sonraki çalışma yılına geçip izin hakkettiysen onları da ödemek zorundalar. Kolayca halledersin umarım..

Lohusa çarşafı :) wala bravo,, ne güzel elinizden geliyor ya... ben anca hazır bişey bulabilirsem,, kendim bi düğme dikmeyi bile beceremiyorum

Lohusa çarşafı demeyelim de, zevkime uygun nevresim, pike ve yatak örtülerim -annemin ellerinden- mevcut elimde çok şükür :) Onları kullanırım muhtemelen. Ya da böyle süslerim tüllerle falan ahahahahah

Rica ederim cnm.. ben de son bi turlayayım diyorum zaten işe gitmişken.. yarından sonra da artık pek çıkmayı düşünmüyorum eşim falan olmadan.. sıcaklar korkuttu beni :)
Evet hem sıcak hem ağırlık çok zorluyor. Biz de dün markete gidelim dedik onda bile yoruldum karnım sertleşti, bahçe mobilyalarında gidip oturdum, eşime devrettim alışverişi :)

Teşekkürler kızlar alıntılayamadım ama elde yıkamada yıkayayım Ben de size soğan tüyosunu vereym göğüsler için. Soğan kadınlar için yaratılmş diye duydum hatta kistlere vs de kür yapıyolar ya. Doğumdan sonra bebek emmeden soğan kesip koyuyoruz sonra su ve pamukla temizliyoruz koku kalır bebek emmez diye düşünmeyin çok kişi var söylediğm deneyen. Hem yara olmadı hem böyle bi sıkıntı olmadı hiçbirinde. İki gün sık sık yapılıyor sonra sıkıntı olmuyor denemeye değer bence. Kendimden önce çok kişi üstnde uyguladım da

Bence elde yıkama yap 50 derece cekebilir zatem kiri yok ütu yapcaz elde yıkama yeter

A atopikk ervahafsa bence elde yıkama yetmez hanımlar. Kirden ziyade haşılın gitmesi lazım. Onun için de en düşük 40 derece olması lazım. Benim makinede bebek programı 95 bu arada. Makineden makineye değişiyor demek ki. Kızınkileri onda yıkamıştım hiçbişey olmamıştı. Bunun da yenidoğanlarını öyle yapmayı planlıyorum.

Evet hem sıcak hem ağırlık çok zorluyor. Biz de dün markete gidelim dedik onda bile yoruldum karnım sertleşti, bahçe mobilyalarında gidip oturdum, eşime devrettim alışverişi :)

En iyisini yapmışsın. Migrosun sanal marketi çok ideal bu dönemler için. Ben de tekrar ona geçtim ufaktan.

Lohusa çarşafı demeyelim de, zevkime uygun nevresim, pike ve yatak örtülerim -annemin ellerinden- mevcut elimde çok şükür :) Onları kullanırım muhtemelen. Ya da böyle süslerim tüllerle falan ahahahahah

:)))) lohusa çarşafı deyince bana da bi fenalık geliyo. Genel olarak lohusa kelimesinden fenalık geliyo hatta. Yerine başka bi kelime bulsak keşke ya :)

kasilmiyorum yerine aciyacak kendimi kasmiyorum demem gerekiyordu,yanlis anlasildi :))

o tutunarak yurumeyi biliyorum da, "siralamak" tabirini daha once duymamistim,yeni bir sey ogrenmis oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…