2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Dogrudr cnm 40 drrcede yıkayalm ozamn

Biri çeker filan yazmştı sanki ondan tedirgn oldum yoksa direk atardım 50 ye. Sağol canm

deprem oldu kızlar,hissettiniz mi,Allahım beterinden korusun
Oturduğum yerden hissetmedim bile, eşim aradı da öyle öğrendim. Ben kaç zamandır bebeğin her hızlı ve an hareketine deprem mi acaba diye paniklediğim için gerçeğine kayıtsız kaldım herhalde :)
Normalde de 3 şiddetinde olsa hissederim uzun da sürmüş nasıl hissetmemişim hayret.

bende tansiyonuım düştü başım dönüyor sandım,ama arkadaşta deprem oluyor galiba diyince anladım bende,yoksa aynen ya bebek ya tansiyona yoruyordum hafif hafif sallandğım için,ama bayağ yüksek olmuş ege denizi 6,3

Kandilli Rasathanesi'ne göre 6.3 büyüklüğünde Ege Denizi merkezli bir depremmiş. Bayağı bayağı büyük bir deprem olmuş, inşallah yıkımlı olmamıştır. Kimseye de ulaşamıyorum sinir oldum!

deprem oldu kızlar,hissettiniz mi,Allahım beterinden korusun
amin canım. ben de annem ve ablamla konuşuyordum görüntülü. onlar bursa'da. deprem oluyor dediler, istanbul'a bir kaç saniye gecikmeli geldi. durup burda da hissedilecek mi diye beklediğim halde çok fazla hissedilmedi. kartal'dan bildiriyorum :))

bana da bebeğin hareketi öyle geliyor bazen sallıyor resmen. ama bu sefer canlı canlı haber aldığım için lambalara falan da baktım yok burası çok sallanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…