Aatopikkervahafsa
bence elde yıkama yetmez hanımlar. Kirden ziyade haşılın gitmesi lazım. Onun için de en düşük 40 derece olması lazım. Benim makinede bebek programı 95 bu arada. Makineden makineye değişiyor demek ki. Kızınkileri onda yıkamıştım hiçbişey olmamıştı. Bunun da yenidoğanlarını öyle yapmayı planlıyorum.
Aatopikkervahafsa
bence elde yıkama yetmez hanımlar. Kirden ziyade haşılın gitmesi lazım. Onun için de en düşük 40 derece olması lazım. Benim makinede bebek programı 95 bu arada. Makineden makineye değişiyor demek ki. Kızınkileri onda yıkamıştım hiçbişey olmamıştı. Bunun da yenidoğanlarını öyle yapmayı planlıyorum.
Oturduğum yerden hissetmedim bile, eşim aradı da öyle öğrendim. Ben kaç zamandır bebeğin her hızlı ve an hareketine deprem mi acaba diye paniklediğim için gerçeğine kayıtsız kaldım herhalde :)
Normalde de 3 şiddetinde olsa hissederim uzun da sürmüş nasıl hissetmemişim hayret.
Oturduğum yerden hissetmedim bile, eşim aradı da öyle öğrendim. Ben kaç zamandır bebeğin her hızlı ve an hareketine deprem mi acaba diye paniklediğim için gerçeğine kayıtsız kaldım herhalde :)
Normalde de 3 şiddetinde olsa hissederim uzun da sürmüş nasıl hissetmemişim hayret.
bende tansiyonuım düştü başım dönüyor sandım,ama arkadaşta deprem oluyor galiba diyince anladım bende,yoksa aynen ya bebek ya tansiyona yoruyordum hafif hafif sallandğım için,ama bayağ yüksek olmuş ege denizi 6,3
Kandilli Rasathanesi'ne göre 6.3 büyüklüğünde Ege Denizi merkezli bir depremmiş. Bayağı bayağı büyük bir deprem olmuş, inşallah yıkımlı olmamıştır. Kimseye de ulaşamıyorum sinir oldum!
amin canım. ben de annem ve ablamla konuşuyordum görüntülü. onlar bursa'da. deprem oluyor dediler, istanbul'a bir kaç saniye gecikmeli geldi. durup burda da hissedilecek mi diye beklediğim halde çok fazla hissedilmedi. kartal'dan bildiriyorum :))
bana da bebeğin hareketi öyle geliyor bazen sallıyor resmen. ama bu sefer canlı canlı haber aldığım için lambalara falan da baktım yok burası çok sallanmadı.
Şu deprem olunca hatların kesilmesi olayı beni deli ediyor, en çok ihtiyaç olan anda kullanamayacaksak boşuna taşıyoruz yani telefonları. Neyse sonunda ulaştım, kimse hissetmemiş eşim hariç. İstanbul'da az hissedildi sanırım.