canim bahsedilen kasilma rahim kasilmasi senin rahat olup olmamanla alakasi yok. kacinci haftandasin?
bebekler desteksiz yurumeden once koltuga falan tutunup ayakta durma yurume alistirmalari yapar hani, ona siralamak deniyor :) yani bizim oralarda oyle denir :)
Canım o zaman şöyle yap. İznin başlamadan işden çıkarılma olasılığına karşılık izin gunune kadar söyleme izne ayrıldığında raporlu işçi işden çıkarılamadığından söylersin. Sonrasında da mutlaka iznin bitmeden bir ay önce dilekçeni verirsin ve yine bir örneğini mail ile atarsın(bunu mutlaka yap çünkü bize dilekçe verilmedi denebilir). 6 aylık izninin bitiminde eger seni işden çıkartırlarsa 10 ay boyunca izinde olduğun surenin de tazminatını alacaksın bir de eğer bu sürede bir sonraki çalışma yılına geçip izin hakkettiysen onları da ödemek zorundalar. Kolayca halledersin umarım..
Kizlar bu kremi surerken gogusumuzu mincir mincir mincirmayacagiz ya:) alti ustu sur gec... sanmiyorum dogumu tetikleyecegini ben bu aksam baslayacagim valla sacma geldi cunku...
Satre adı cnm,,, daha çok taze bi markamız,, 9-10 aylık bebek gibi emekleme aşamasındayız :))) asıl adımız Eğin Tekstil.
Aslında ufak pembe dokunuşlar canlandırıyo evi,, ama dediğin gibi evliliğin içinde koca yokmuş gibi tamamen feninen bi görüntü karakterli ve özgün bi hava vermiyo eve... heryerde bi kapkek figürü falan... sürekli kurabiye pişirmeler... çok fena baydı artık
Tabi canım, evin içinde her renkten kullanabilirsin hoşuna gidiyorsa ama evdeki insanı da düşünmek lazım. Evdeki en küçük çöp tanesine kadar eşimle birlikte karar verdik biz, bazı renkler daha fazla bazıları hiç yok ama ne o benim istemediğim şeylerle doldurdu ne de ben öyle bir şey yaptım. Ortak yaşam alanı sonuçta, iki tarafın da zevkini yansıtmalı.
Kızlar bana acil cevap please. Bebek çamaşrlarnı bebek programında mı yıkamalıyım(50 derece) yoksa elde yıkmama mı? Elde yıkama 35 filan sanrm. Çeker mi diye korktum. Zaten renkler hep açık birlkte atayım değl mi hepsini??
Elde yıkama bence çok da temizlemez normal bir programla yıkanabilir makinede ama 50 derecede de çekebilir. Ben 40 derecede yıkadım giysileri ama bazıları çekti, küçüldü. Üzerinde yazan derecelere uymaya çalış, 30 derece olanları gruplayıp birlikte yıka, 40 derece olanları gruplayıp birlikte yıka. Havlular hariç daha yüksek sıcaklıkta yıkanabilir yazan bir kıyafet görmedim ben daha, çekiveriyorlar hemen.
Kızlar ya iki gündür hareket hissetmiyorum olsa bile çok az bişey mi oldu ki bayağı hareketliydi geçen hafta çok yormadım da kendimi az hissetmeye başladım
Kızlar ya iki gündür hareket hissetmiyorum olsa bile çok az bişey mi oldu ki bayağı hareketliydi geçen hafta çok yormadım da kendimi az hissetmeye başladım
İnşallah öyledir ya bi anda kesildi hareketler bugün hiç etmedi neredeyse korktum karnın içinde göremiyoruz bişey olmaz inşallah ya sağlık ocağına gidip kalp sesi dinleyecem hareket etmezse
İnşallah öyledir ya bi anda kesildi hareketler bugün hiç etmedi neredeyse korktum karnın içinde göremiyoruz bişey olmaz inşallah ya sağlık ocağına gidip kalp sesi dinleyecem hareket etmezse
Canım benim de bildiğin gibi geçen hafta oldu. Bana yazdığın gibi yorgunluktan olabilir ya da yeri daralmıştır. Belki de hareket ediyor ama sen hissetmiyorsundur. Telaş yapma hiç.... istersen git kalp atışlarını dinle sağlık ocaginda için rahatlar.
Canım benim de bildiğin gibi geçen hafta oldu. Bana yazdığın gibi yorgunluktan olabilir ya da yeri daralmıştır. Belki de hareket ediyor ama sen hissetmiyorsundur. Telaş yapma hiç.... istersen git kalp atışlarını dinle sağlık ocaginda için rahatlar.
Ya bi tane kazağım vardı, kaldırmamıştım ne zamandır. Yün kazak tüylü baya kendi başına yıkarım diye bekletiyordum. Yıkadım. Yıkamaz olaydım. Makinenin içi yün doldu Bi de benim yüne alerjim var, o kazağı da çok soğuk günlerde tenime değmeyecek şekilde giyiyordum. Şimdi makinenin içini temizlemeye çalışıyorum ve küçük çaplı bir sinir krizi geçiriyorum.