2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

28+2

aminn canım çok sağol fikirlerin için

Tabi canım, evin içinde her renkten kullanabilirsin hoşuna gidiyorsa ama evdeki insanı da düşünmek lazım. Evdeki en küçük çöp tanesine kadar eşimle birlikte karar verdik biz, bazı renkler daha fazla bazıları hiç yok ama ne o benim istemediğim şeylerle doldurdu ne de ben öyle bir şey yaptım. Ortak yaşam alanı sonuçta, iki tarafın da zevkini yansıtmalı.
Elde yıkama bence çok da temizlemez normal bir programla yıkanabilir makinede ama 50 derecede de çekebilir. Ben 40 derecede yıkadım giysileri ama bazıları çekti, küçüldü. Üzerinde yazan derecelere uymaya çalış, 30 derece olanları gruplayıp birlikte yıka, 40 derece olanları gruplayıp birlikte yıka. Havlular hariç daha yüksek sıcaklıkta yıkanabilir yazan bir kıyafet görmedim ben daha, çekiveriyorlar hemen.

Kızlar ya iki gündür hareket hissetmiyorum olsa bile çok az bişey mi oldu ki bayağı hareketliydi geçen hafta çok yormadım da kendimi az hissetmeye başladım

Belki artik kilo aldigi icin haremetleri kisitlanmistir canim :) benimde 2 qun iyi 3 qun tik yok :):):)
İnşallah öyledir ya bi anda kesildi hareketler bugün hiç etmedi neredeyse korktum karnın içinde göremiyoruz bişey olmaz inşallah ya sağlık ocağına gidip kalp sesi dinleyecem hareket etmezse

İnşallah öyledir ya bi anda kesildi hareketler bugün hiç etmedi neredeyse korktum karnın içinde göremiyoruz bişey olmaz inşallah ya sağlık ocağına gidip kalp sesi dinleyecem hareket etmezse
InsaAllah canim git tabi icinde kalmasin korkutuyo bizi bazen minikler

Bugün bende de hiç hareket yok cnm,,, sıcaktan mıdır nedir, hiçbişey yok gibi karnımda... az önce bi hıçkırdı o kadar

Canım benim de bildiğin gibi geçen hafta oldu. Bana yazdığın gibi yorgunluktan olabilir ya da yeri daralmıştır. Belki de hareket ediyor ama sen hissetmiyorsundur. Telaş yapma hiç.... istersen git kalp atışlarını dinle sağlık ocaginda için rahatlar.

Bugün bende de hiç hareket yok cnm,,, sıcaktan mıdır nedir, hiçbişey yok gibi karnımda... az önce bi hıçkırdı o kadar
Yer değişme tarzı arada bi etti hareket ama geçen hafta çok belliydi ona bakınca az geldi işte sorun yoktur inşallah ya

Yorulmadım da öyle çok yorgun olsam anlarım da :) dur bakalım vurdukça az az ediyor hareket uykusu var galiba :)

Ya bi tane kazağım vardı, kaldırmamıştım ne zamandır. Yün kazak tüylü baya kendi başına yıkarım diye bekletiyordum. Yıkadım. Yıkamaz olaydım. Makinenin içi yün doldu Bi de benim yüne alerjim var, o kazağı da çok soğuk günlerde tenime değmeyecek şekilde giyiyordum. Şimdi makinenin içini temizlemeye çalışıyorum ve küçük çaplı bir sinir krizi geçiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…