2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canım sen doğumdan sonra epidural almaya devam ettin mi ağrıyı azaltmak için ? 24 saate kadar uzatılabiliyor diye okudum ama uygulanıyor mu bilmiyorum. sanki güzel olurdu bebekle rahatça ilgilenmek için

canım sen doğumdan sonra epidural almaya devam ettin mi ağrıyı azaltmak için ? 24 saate kadar uzatılabiliyor diye okudum ama uygulanıyor mu bilmiyorum. sanki güzel olurdu bebekle rahatça ilgilenmek için
Evet cnm gerekirse veriliyormuş. Ama ben normal ağrı kesici bile almadım. Hiçbi yerim ağrımadı çünkü. Tabi dikişler zorlanmasın diye hastanedeyken fazla oturup kalkmadım ama eve geldiğimde normal hayata dönmüştüm :)

Bende anlamadım.. doktora soracağım carsamba gunu...

Geçmiş olsun kızlar panik yapmayın bebişler korkmasin bizde şimdi doktordan geldik 1550 gr olmuşuz bana diyet verdi kilo almışım diye mecbur tamam dedim eşim yanımda diye o olmasa hiç tinlamazdim da neyse :)) bide plesanta da yaşlanma var dedi o neyse artık çok dikkat et dedi var mi boyke basina gelen?oğlum da yüzünü göstermedi zaten hiç poz vermedi çok üzüldüm göremedim yüzünü

Biri çeker filan yazmştı sanki ondan tedirgn oldum yoksa direk atardım 50 ye. Sağol canm

Cnm sık dokumalar fazla çekmez, daha seyrekler biraz daha fazla çeker, ama zaten %100 pamuk yahut keten ürünlerde kullanılan kalıplar genelde çekme payı hesaplanarak hazırlanmıştır. (biz yüzde sekiz/on gibi hesaplarız mesela.) ben size dokuma atölyesinden bi foto göndersem kendi kıyafetlerinizi bile yıkamadan giymezsiniz bi daha inan :)))) temiz olsun da çeksin boşver

Bende anlamadım.. doktora soracağım carsamba gunu...

Ben şöyle yapıyorum cnm, öyle ince ince sürmekle uğraşmıyorum. Nohut kadar alıp üstüne bırakıyorum. Çok oynamamak lazım gerçekten. Ama yağın kendisinden hiçbişey olmaz bence... olmamalı yani :)

Boş çalıştırsan temizlemez mi

Geçmiş olsun herkese... biz de bahçeye çıktık ama aşırı sıcak, geri döndük şimdi.. bişey olmaz daha inşallah,, sakin kalalım, bebişlere dikkat

7.2 bolu depremini yasadigim icin bi panik oldum,kalbim küt küt atti
biz de eve girdik simdi mecburen.
gelmis gecmis olsun ve boyle denizlerde olsun ki gazı ciksin.

odayi ne renk boyasak karar veremedik ya(
esim astarini gecis boyasini falan yapiyor. az kaldi bitmesine. kırık beyaz mi yapsak dedik,onu da boyaci tavanla ayni renk olur demis. kararsiz kaldik.

odayi ne renk boyasak karar veremedik ya(
esim astarini gecis boyasini falan yapiyor. az kaldi bitmesine. kırık beyaz mi yapsak dedik,onu da boyaci tavanla ayni renk olur demis. kararsiz kaldik.
Gecen msjlarda sorduqundada soylemistim fil disi renqinde israrciyim harika olacak bak qor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…