2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
odayi ne renk boyasak karar veremedik ya(
esim astarini gecis boyasini falan yapiyor. az kaldi bitmesine. kırık beyaz mi yapsak dedik,onu da boyaci tavanla ayni renk olur demis. kararsiz kaldik.

Kırık beyaz çok ferah olur bence. Tavanla aynı olsun ne farkeder ki? Bizim eski evimizde öyleydi bebek odası, sevmiştim ben :)

Az önce takım liderimle konuşarak izine ne zaman çıkacağımı kesinleștirdik :) 33+3 itibari ile iki haftalık yıllık izinimi başlatıp, devamında doğum iznine çıkacağım :)) Çok mutluyum sadece 2 haftam kaldı...
Sizlerin de cesaretlendirmesi üzerine evi de tuttuk, ay sonu taşınıyoruz. Hamilelikte herkes bir şeylere karşı hassas olurmuş. Ben düzene karşı oldum resmen evin şekli, şemali, düzensiz görünümüne taktım haftalardır. Heryeri düzenliyorum yine de olmuyor gibi geliyor. Bir de ev sahibi kirayı çok arttırınca bana da gün doğdu. Artık 34-35. haftalarımda koca göbeğimle nasıl taşınacaksam Allah' ım sen yardım et...

odayi ne renk boyasak karar veremedik ya(
esim astarini gecis boyasini falan yapiyor. az kaldi bitmesine. kırık beyaz mi yapsak dedik,onu da boyaci tavanla ayni renk olur demis. kararsiz kaldik.
Biz beyaz boyayacağız ve duvar sticker ları aldık onlarla renklendireceğiz. Beyaz daha ferah olur diye düşündük. Belki sana da fikir olur stickerlarımız da şunlar;

Kırık beyaz çok ferah olur bence. Tavanla aynı olsun ne farkeder ki? Bizim eski evimizde öyleydi bebek odası, sevmiştim ben :)

bir seye karar veriyorsun,sonra biri bi yorum yapiyor kafa karisiyor. boyamadan da nasil duracagini bilemiyoruz.
kırık beyazin kullanildigi dekorasyonlara baktim,gayet guzel duruyor ama iste kararsiz kaldik.

bir seye karar veriyorsun,sonra biri bi yorum yapiyor kafa karisiyor. boyamadan da nasil duracagini bilemiyoruz.
kırık beyazin kullanildigi dekorasyonlara baktim,gayet guzel duruyor ama iste kararsiz kaldik.

Boşver siz kendi zevkinize göre yaptırın :) kimseyi dinlemeyin, illa kafa karıştırır birisi :))

Duvarlarda beyaz çok iyi oluyor hem de kolay kombine edilebiliyor her renk ile ama burada bir arkadas gri-mavi tonlarında boyatmıştı o da çok güzel görünüyordu.
Neyse sen tonuna karar verdiginde buraya da yaz bize de fikir olur :)

HAyırlı olsun cnm,, çok iyi yapmışsın. Taşınmak zor ama iş bitince çok rahatlıyor insan. Değişiklik iyidir :) yeni ev yeni bebek yeni hayat

HAyırlı olsun cnm,, çok iyi yapmışsın. Taşınmak zor ama iş bitince çok rahatlıyor insan. Değişiklik iyidir :) yeni ev yeni bebek yeni hayat
Çok sağol canım İstanbul'a geldigimden beri ilk kez oturacağım yeri bu kadar begendim... Çok mutluyum valla taşınacağım için, artık nasıl takıntı yaptıysam :)

Kızlar hep oğlumdan kalan çok fazla kıyafet var diye çok cool takılıyordum. Ama bugün hepsini çıkardım ve önemli bişeyi atladığımı farkettim. Doğum zamanları farklı mevsimler olduğu için çok az bir kısmı denk geliyor ikinci bıdığıma. Neyse daha zamanım var ihtiyaçlar belli zaten. Bir kaç günde hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…