2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizlar bu zaman neden qecmiyo yaaa qelsin artik Aqustos qelsin artik bebekler tipini merak ediyorummm

Canım terlik konusu dikkatimi çekti yazmak istedim normalde de giymek istediğini bişey arıyorsan şu meşhur cross terlikler varya onlardan alabilirsin gerçi onlar biraz tuzlu geçen sordum 130 dedi bir terlige ben cakmasini aldım :))) hem hastanede giyerim hemde normalde plajda filanda giyilir

Arkadaslar aranızda rennie tablet kullanan var mı? Aşerme döneminde kullanmıştım simdi tekrar rahatsız olmaya başladım siz neler yapıyorsunuz bu reflü gastrit konusunda?

Arkadaslar aranızda rennie tablet kullanan var mı? Aşerme döneminde kullanmıştım simdi tekrar rahatsız olmaya başladım siz neler yapıyorsunuz bu reflü gastrit konusunda?
Gaviscon ve şekersiz sakız kullanıyorum ben reflü için, Rennie'yi hiç kullanmadığım için bilemiyorum etkisini.

Eki Görüntüle 2007705

Geçen hafta herkes resim atmıştı bu da benim minik kızım :) bugün itibari ile 32. haftaya girdik. Ellerim acayip şişti yalnız o kısıma bakmayalım lütfen
Ay bakma diyince bakılıyor ama :) ne tatlış olmuş eller :) bebek eli gibi tombik. Benim de ayaklar o kıvamda

Kizlar bu kremi surerken gogusumuzu mincir mincir mincirmayacagiz ya:) alti ustu sur gec... sanmiyorum dogumu tetikleyecegini ben bu aksam baslayacagim valla sacma geldi cunku...
Yengem kremi sürüp meme ucunu öne doğru çek dedi, yani öne doğru çeke çeke sür, yoksa yine yara oluyor. Bebek tüm kahverengi bölgeyi ağzına alıp damağıyla sıkıştırıyor sen de o şekilde sürmelisin, yoksa öyle nemlendirici sürer gibi sürersen meme ucunun yani çıkık kısmın düz kısım ile birleşme noktası yara oluyor dedi.
Ya ben cidden böyle şeyleri betimleyemiyormuşum :)
Anlarsın inşallah :) ben anlatamadım yine.

Normal doğum olursa ve makyajlı fönlü düşünsene kendini
Sezaryen olursa doğumdan önce saçlarımı kestirmeye gidicem koşa koşa ondan eminim
Az bi makyaj da yaparım tabi
Ya bu saç kesilmez anlayışı yüzünden eşim de ben de etkilendik, kestirmiyorum ama çok rahatsızım. Aslında ben de öyle omuzlarımda kessem de mis gibi yıkaması kurutması kolay olsa diyorum
Ama şimdi ben kesicim desem eşim "kesmesek mi" der.
Hamilenin aklına böyle şeyler sokmamak Laz'ım

maşallah ne güzelmiş : ) benim acı eşiğim düşüktür yumurtlama döneminde bile dayanılmaz sancım olur. o yüzden talep ediyim de doktor karar versin artık :)

Dikkat et derken? Ne yapacakmışsın?
Duymustum yaslanmayı ama riskleri nedir onu hiç bilmiyorum.
Bu arada bnm kız da hep poposunu dönüyor yüzünü göremedik bi türkü:)

odayi ne renk boyasak karar veremedik ya(
esim astarini gecis boyasini falan yapiyor. az kaldi bitmesine. kırık beyaz mi yapsak dedik,onu da boyaci tavanla ayni renk olur demis. kararsiz kaldik.
Biz beyaz yaptık,esyaları gelip yerlestikten sonra sticker almak istiorum bos kalan yerlere birZ renklendirmek lazım cunku,esyalar beyaz duvarlar beyaz cok soluk olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…