Ya bu saç kesilmez anlayışı yüzünden eşim de ben de etkilendik, kestirmiyorum ama çok rahatsızım. Aslında ben de öyle omuzlarımda kessem de mis gibi yıkaması kurutması kolay olsa diyorum
Ama şimdi ben kesicim desem eşim "kesmesek mi" der.
Hamilenin aklına böyle şeyler sokmamak Laz'ım
Yaaa cok sacma ama bende kesemiyorum,uzadı iyice cok daraltıyor beni ama psikolijik olarak kesemiyorum,gecen fön icin kuafore gitmistim.kestirmeyi düsünüyorum dedim sakın sakın kestirme dediii.kime desem sabret az kaldıı diyo.sacma belki ama insan etkileniyor
Canım terlik konusu dikkatimi çekti yazmak istedim normalde de giymek istediğini bişey arıyorsan şu meşhur cross terlikler varya onlardan alabilirsin gerçi onlar biraz tuzlu geçen sordum 130 dedi bir terlige ben cakmasini aldım :))) hem hastanede giyerim hemde normalde plajda filanda giyilir
Yengem kremi sürüp meme ucunu öne doğru çek dedi, yani öne doğru çeke çeke sür, yoksa yine yara oluyor. Bebek tüm kahverengi bölgeyi ağzına alıp damağıyla sıkıştırıyor sen de o şekilde sürmelisin, yoksa öyle nemlendirici sürer gibi sürersen meme ucunun yani çıkık kısmın düz kısım ile birleşme noktası yara oluyor dedi.
Ya ben cidden böyle şeyleri betimleyemiyormuşum :)
Anlarsın inşallah :) ben anlatamadım yine.
Yok cnm ucunu mucunu çekme, bebeğin emme hareketini taklit etme yani. Doğumu tetikleyen o işte, kremin kendisi değil. Şimdilik sür bırak,, göğüs ucun kurumasın yeter, doğduktan sonra onun dediği gibi yaparsın :)
Arkadaslar aranızda rennie tablet kullanan var mı? Aşerme döneminde kullanmıştım simdi tekrar rahatsız olmaya başladım siz neler yapıyorsunuz bu reflü gastrit konusunda?
Çok sağol canım İstanbul'a geldigimden beri ilk kez oturacağım yeri bu kadar begendim... Çok mutluyum valla taşınacağım için, artık nasıl takıntı yaptıysam :)
maşallah ne güzelmiş : ) benim acı eşiğim düşüktür yumurtlama döneminde bile dayanılmaz sancım olur. o yüzden talep ediyim de doktor karar versin artık :)
Evet cnm iyiydim çok şükür :) tabi bu sefer nasıl olur bilmiyorum... benim tek sıkıntım gaz olmuştu, onun için de ağrı kesicinin bi faydası olmayacağını bildiğim için sormadım bile.
Çok sağol canım İstanbul'a geldigimden beri ilk kez oturacağım yeri bu kadar begendim... Çok mutluyum valla taşınacağım için, artık nasıl takıntı yaptıysam :)
Kızlar hep oğlumdan kalan çok fazla kıyafet var diye çok cool takılıyordum. Ama bugün hepsini çıkardım ve önemli bişeyi atladığımı farkettim. Doğum zamanları farklı mevsimler olduğu için çok az bir kısmı denk geliyor ikinci bıdığıma. Neyse daha zamanım var ihtiyaçlar belli zaten. Bir kaç günde hallederim
Biz de dün aynısını konuşmuştuk :) aynı sorun bende de var. 3 yıllık kıyafet,, yıka ütüle bitmedi,,,, bitmeye yakın da anladım ki mevsimsel sıkıntı sandığımdan büyük :)))) yalnız yenidoğanı halletsek yeter gibi cnm,,, çünkü ilkbahar-sonbahar benzer şeyler giyiliyor. Bir de 3-4 ay giydirilebilenler çakışır illaki... Sıkıntı yazlıklarda
Yaaa cok sacma ama bende kesemiyorum,uzadı iyice cok daraltıyor beni ama psikolijik olarak kesemiyorum,gecen fön icin kuafore gitmistim.kestirmeyi düsünüyorum dedim sakın sakın kestirme dediii.kime desem sabret az kaldıı diyo.sacma belki ama insan etkileniyor
Bir de benim ayaklar zaten ateş atıyor bu aralar. Ağustosta öyle kapalı pofidik birşey giymeyi hayal bile edemiyorum. Boşver gerek de Yok zaten. Rahat edebileceğimiz birşeyler giymek en iyisi. :)