2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Günaydın kızlar, günlerdir gece yarısına kadar ev topluyorum. Evden eve taşımacılık tuttuk ama esyalarin tertemiz gitmesini istediğimden herseyi yıkayıp kaldırıyorum. Kemiklerim sizliyor resmen bir de ise gidiyorum mahvoldum resmen.
İlk bebegimiz geliyor çok duygulandım şuan.İnşallah hiç küveze gerek kalmadan annesine verirler kuzuyu... heyecanla bekliyoruz.

Doğru dedin canım :) sağlıkları yerinde olduktan sonrası mühim değil. İnsanlar tarlada doğurmuş çocuklarını, göbek bağını kendileri kesmiş. Stres yapmadan tamamlamak Laz'ım

Allah yardımcın olsun canım. Ama yardım edenin vardır İnşaAllah yoksa da çok kendini yorma lütfen. Bırak pis kalsın. Sonra temizlenir. Taşınmak yerleşmek zaten başlı başına zor bir de temiz gitsin diye yıpratma kendini bebişi düşün.

Yine de dikkat etmek lazım ya. Ben dikkat ettiğim halde eksiklik çıktı bi de...

Kızlar bebeklerinize örgü birşeyler yaptınız mi. Yapan varsa kolay birseyse paylasabilir mi acaba. Kızıma yapmıştım.. oğluma yapmazsam uzulucem
Canım ben yaptım ama hep kız şeyleri:/ Nasıl bir şey istiyorsun sen?

Benim idrardada lokosit 12 çıktı canım ama ilaç vermedi 1 hafta su ic gel bakalim tekrar dediler. Sende kaç çıktı
Sonuçlarım arabada kaldı canım ya :/Ama ben zaten günde 3 ltden fazla su içtiğimi soyl3dim doktora. Antibiyotik ve tek kullanımlık bir ilaç verdi.
Sağ ol canım çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım antibiyotiği de ihmal etme. Yoğurt peynir falan da iyi gelir sütün yanında ben de hiç süt içmiyorum
Sağ ol canım yediğim halde böyle çıktı bi de yemesem...

İçiyorum hatta içtiğim omega3 de bile kalsiyum var. Saatlerine filan dikkat ettiğim halde böyle olmuş. Anlamadım neden.

Bizim insanımızın bir sorunu var. Her şeye bir yorum getirmeliyim sorunu:)) Çeneleri hiç durmaz, olumlu olumsuz düşünmeden konuşurlar. Bu kadın da öyleymiş belli ki. Dediğin gibi bu tarz insanları hiç takmamak lazım. Hatta hiç sohbet açmamak lazım ama işte gelip zorla insanı buluyorlar.

Aman canım sen yine de şimdi dikkat etmeye başla, sıkma canını, sabah sütünü iç, yoğurdunu ye. Akşamları sarımsak da yut antibiyotik niyetine, destekler.
Sağ ol canım dikkat ediyorum bunlara bakalım inşallah düzelir.
Sağ olasın. Aslında hem decavit içiyorum hem de içtiğim omega3un içinde de kalsiyum takviyesi var. Bir de saatlerine filan dikkat edip içiyordum kan ilacıyla cakismasin filan diye. O yüzden pek bir şey önermedi doktor, olabilir dedi. Magnezyum verdi ama kullanmaya korkuyorum açıkçası:)) Artık bu saatten sonra belki sancıları etkiler filan diye.

Fitreyi oruç tutsan da tutmasan da vermiyor muyuz zaten? Sorumuz tutamayacağmz oruçlar için verilen para. Onun adı da mı fitre

Diğer sorunu okudum okudum cevap bulamadım :) sma 32 de çalışabiliri Alman şart onu biliyorum yoksa 32 de Doğum iznin başlamış sayılır. Diğeri için de 170 i ara istersen alo SGK
Sağol canım çözdüm meseleyi bir kaç tane genelge, yönetmelik okuyunca anladım anca:)

G gunesli gunler arkadaşım bere olur atkı olur. Kızımın çok şeyi vardı. Bende yapmıştım. Ama oglusa birşey örmeye fırsat olmadı. Şimdi kızıma bir atkı yapıyordum onu bitiriyordum. Sonra oglusa yapayım dedim

Günaydın kızlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun,ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah
arch2401 güzel haberlerini bekliyoruz canım,inşallah sağsalim ikinizde atlatırsınız doğum sürecini
MAVI_BEYAZ sana da geçmiş olsun canım,bebekler inşallah zamanını beklerler
Ve ekliyemediğim lökositi olan,kasılması olan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun. Rabbim herkese şifa versin

Ben de dün doktordaydım kan ve idrar tahlilleri için, ama proteinim yine yükselmiş ve sonuçları kadın doğumcuma gönderdim değerlerimin kritik sewiyelerde olduğunu uzman dr lar ile durumumu görüşüp gerekirse erken doğuma alabileceklerini söyledi bende bugün dr dan haber bekliyorum,benim haftam daha erken kızlar lütfen dualarınızda bana da yer verin, inşallah bir kaç hafta daha bekleyebilirler doğum için benden de haberler böyle...

Bende seni merak etmiştim cnn. Sesin cikmiuordu. Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin. Allahım kolaylık versin insallah hayırlı haberler alırsın. Haberdar et bizleri de cnn

Canım tığ biliyorsan ben şundan yapmıştım basit bir şey

Eklentiler

• 20170322_132740-min.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 32
Gaz ilacı ama türkiyedekilerden farklı hem içindeki herşey organik. Hem bir kadın üretiyor,sadece bebekler için. Hemde burdaki ilaçlar gibi gazı bir yerde biriktirip çocuğu sıkmıyor.karında dağıtıyormuş bu ilaç. Bakalım kolik olmasın gazlı olmasın diye önlem. Deniyim beğenirsem sizede yazarım. Bende deneyenler var türkiyede diye aldım. Zaten getirenin elinde kalmıyor bile hemen satılıyor. Organik d vitamini ile probiyotiği falanda var.
Programın ismini öğrendiğim iyi oldu bende bir bakarım. Sezeryan neden olucaksın Allah yardımcın olsun. Açıkçası ben sezeryan olmaktan çook korkuyorum. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Ayyy insaAllah uslu olur cunku simdi tecrubesisiz uyur kaliriz yada ne bilim dayanamam uykusuzluqa kotu olur yani qerci insan en derin uykudada olsa kulagi akli hep bebeqinde olur demi :):) yazik annem benden cok cekmis sabah ezanlarina kadar uyumazdim sallamaktan diyo esimde oyle huysuzmus insaAllah bize cekmez canim

Geçmiş olsun canım dualarımız seninle. Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun. Bizleri habersiz bırakma gelişmelerden. İnşallah dediğin gibi bir kaç hafta daha beklenir. Beklenmezse de canını sıkma canım. Bebeğin büyüdü, Allah'in izniyle bunu atlatır.

Kızlarr hastane odasına neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz şimdiye kadar bu konuyla hiç ilgilenemedim neler yapcaz fikirlerimizi paylaşalım

Kızlarr hastane odasına neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz şimdiye kadar bu konuyla hiç ilgilenemedim neler yapcaz fikirlerimizi paylaşalım
Ya ben bir şeyler alayım diyorum ama hiç uğraşayım yok. En kötü ihtimal çikolata ikram ederiz diye düşünüyorum:)

Canim oncelikle cok qecmis olsun doqumun saatini vaktini Rabbim bilir sen canini skma insaAllah hersey yolunda qider bu qece dualarimiz seninledr olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…