- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
Aynen aynen ::):)) bende ne biliyim hani baklava ve cikolata tarzi bisey dusundum aman onlarida buyukler dusunsun valla ben bide ona kafa yoramicam :):)Ya ben bir şeyler alayım diyorum ama hiç uğraşayım yok. En kötü ihtimal çikolata ikram ederiz diye düşünüyorum:)
Ay benim annem illa anı olsun diye değişik bir şey verelim diyor. Kendi düğünümde nisanimda yapmamışım torununa yapmam lazimmis:))))Aynen aynen ::):)) bende ne biliyim hani baklava ve cikolata tarzi bisey dusundum aman onlarida buyukler dusunsun valla ben bide ona kafa yoramicam :):)
Allah razı olsun canım, yüreğim ağzımda dr dan gelicek cevabu bekliyorum bende, yazıcam mutlakaBende seni merak etmiştim cnn. Sesin cikmiuordu. Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin. Allahım kolaylık versin insallah hayırlı haberler alırsın. Haberdar et bizleri de cnn
Allah razı olsun canımCanim oncelikle cok qecmis olsundoqumun saatini vaktini Rabbim bilir sen canini skma insaAllah hersey yolunda qider bu qece dualarimiz seninledr olsun
Canim eqer vaktin varsa uqrasmak istersen yap tabiki :) benim suan hic vaktim yok bebek sekeriyle uqrasiyorum cunku :):)Ay benim annem illa anı olsun diye değişik bir şey verelim diyor. Kendi düğünümde nisanimda yapmamışım torununa yapmam lazimmis:))))
Amin canım benim,inşallahGeçmiş olsun canım dualarımız seninle. Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun. Bizleri habersiz bırakma gelişmelerden. İnşallah dediğin gibi bir kaç hafta daha beklenir. Beklenmezse de canını sıkma canım. Bebeğin büyüdü, Allah'in izniyle bunu atlatır.
Ne yapıyorsun canım bebek sekeriCanim eqer vaktin varsa uqrasmak istersen yap tabiki :) benim suan hic vaktim yok bebek sekeriyle uqrasiyorum cunku :):)
Günaydın kızlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun,ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah
arch2401 güzel haberlerini bekliyoruz canım,inşallah sağsalim ikinizde atlatırsınız doğum sürecini
@MAVI_BEYAZ sana da geçmiş olsun canım,bebekler inşallah zamanını beklerler
Ve ekliyemediğim lökositi olan,kasılması olan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun. Rabbim herkese şifa versin
Ben de dün doktordaydım kan ve idrar tahlilleri için, ama proteinim yine yükselmiş ve sonuçları kadın doğumcuma gönderdim değerlerimin kritik sewiyelerde olduğunu uzman dr lar ile durumumu görüşüp gerekirse erken doğuma alabileceklerini söyledibende bugün dr dan haber bekliyorum,benim haftam daha erken kızlar lütfen dualarınızda bana da yer verin, inşallah bir kaç hafta daha bekleyebilirler doğum için benden de haberler böyle...
https://www.google.com.tr/search?q=..._AUICSgB&biw=360&bih=616#imgrc=A5CMC1M0asK3bM:Ne yapıyorsun canım bebek sekeri
Valla tam olarak o durumdayım hiç bişe olmasa çikolata yaptırrız zaten diyorum :) bi arkadaşım da iki çeşit pasta yaptırmıştı ek olarak bi tuzlu bi tatli ama gerek var mı bilmyorumYa ben bir şeyler alayım diyorum ama hiç uğraşayım yok. En kötü ihtimal çikolata ikram ederiz diye düşünüyorum:)
İçiyorum hatta içtiğim omega3 de bile kalsiyum var. Saatlerine filan dikkat ettiğim halde böyle olmuş. Anlamadım neden.
Magnezyum verdi ama kullanmaya korkuyorum açıkçası:)) Artık bu saatten sonra belki sancıları etkiler filan diye.
İnşallah birkaç hafta daha dayanacak seviyededir değerlerin de erkenden gelmez yavrun, birkaç hafta daha durur annesinin güvenli karnında. Ne oldu bu hafta bebeklere birden, bir gelme hevesi tutturdular gidiyor.Günaydın kızlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun,ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah
arch2401 güzel haberlerini bekliyoruz canım,inşallah sağsalim ikinizde atlatırsınız doğum sürecini
Ve ekliyemediğim lökositi olan,kasılması olan tüm arkadaşlara da geçmiş olsun. Rabbim herkese şifa versin
Ben de dün doktordaydım kan ve idrar tahlilleri için, ama proteinim yine yükselmiş ve sonuçları kadın doğumcuma gönderdim değerlerimin kritik sewiyelerde olduğunu uzman dr lar ile durumumu görüşüp gerekirse erken doğuma alabileceklerini söyledibende bugün dr dan haber bekliyorum,benim haftam daha erken kızlar lütfen dualarınızda bana da yer verin, inşallah bir kaç hafta daha bekleyebilirler doğum için benden de haberler böyle...
aminn canım benim, inşallahCanım her şey Allah'ın izniyle güzel olucak. Doktordan güzel haberler alıcaksın inşallah. Kızın artık büyüdü, içini rahat tut. İnşallah biraz daha dayanır ama ben her iki ihtimalde de bir sıkıntı olmayacağına inanıyorum. Dualarımız seninle ve kızınla canım. İnşallah her şey yoluna girecek.
Demek ki beslenmeye daha fazla kalsiyum eklemek lazım, tam kemiklerin bol kalsiyum istediği zamanlar diye belki yetmiyordur. Bir de besinle alınan kalsiyumun ilaçlardakinden daha kolay özümsendiğini okumuştum. O zaman bol bol süt, peynir, yoğurt ve kefire daha çok yer vermek lazım demek ki.
Bir de şimdi baktım da başka besinlerde de varmış kalsiyum, sağlığa başka etkilerini bilmeden ekliyorum eğer bildiğiniz başka zararları varsa bunları çok tüketmenin söylerseniz daha dikkatli oluruz ama kalsiyum içeren diğer şeyler şunlarmış.
1 adet sap kereviz günlük kalsiyum ihtiyacının %3’ünü karşılar. 1 yemek kaşığı kekik günlük ihtiyacın %8’ini, 100 gram taze dereotu %21’ini, 1 yemek kaşığı kurutulmuş mercanköşk %3’ünü, 1 yemek kaşığı kurutulmuş biberiye ise günlük kalsiyum ihtiyacının %4’ünü karşılar.Ayrıca kaşar peynir ve parmesan peyniri de kalsiyum açısından zengin. Badem ve yeşil yapraklı sebzelerde de varmış kalsiyum. Aklında bulunsun.
Bu arada ben hiç kefir içmedim, tadı nasıl bilen var mı? Bir de kimileri tavsiye ediyor kimileri etmiyor sizin bilginiz var mı bu konuda?
İnşallah birkaç hafta daha dayanacak seviyededir değerlerin de erkenden gelmez yavrun, birkaç hafta daha durur annesinin güvenli karnında. Ne oldu bu hafta bebeklere birden, bir gelme hevesi tutturdular gidiyor.
Amin canım inşallahh,iyi ki varsınız kızlar,dualarınızda olduğumuzu bilmek bile çok rahatlatıcıDemek ki beslenmeye daha fazla kalsiyum eklemek lazım, tam kemiklerin bol kalsiyum istediği zamanlar diye belki yetmiyordur. Bir de besinle alınan kalsiyumun ilaçlardakinden daha kolay özümsendiğini okumuştum. O zaman bol bol süt, peynir, yoğurt ve kefire daha çok yer vermek lazım demek ki.
Bir de şimdi baktım da başka besinlerde de varmış kalsiyum, sağlığa başka etkilerini bilmeden ekliyorum eğer bildiğiniz başka zararları varsa bunları çok tüketmenin söylerseniz daha dikkatli oluruz ama kalsiyum içeren diğer şeyler şunlarmış.
1 adet sap kereviz günlük kalsiyum ihtiyacının %3’ünü karşılar. 1 yemek kaşığı kekik günlük ihtiyacın %8’ini, 100 gram taze dereotu %21’ini, 1 yemek kaşığı kurutulmuş mercanköşk %3’ünü, 1 yemek kaşığı kurutulmuş biberiye ise günlük kalsiyum ihtiyacının %4’ünü karşılar.Ayrıca kaşar peynir ve parmesan peyniri de kalsiyum açısından zengin. Badem ve yeşil yapraklı sebzelerde de varmış kalsiyum. Aklında bulunsun.
Bu arada ben hiç kefir içmedim, tadı nasıl bilen var mı? Bir de kimileri tavsiye ediyor kimileri etmiyor sizin bilginiz var mı bu konuda?
İnşallah birkaç hafta daha dayanacak seviyededir değerlerin de erkenden gelmez yavrun, birkaç hafta daha durur annesinin güvenli karnında. Ne oldu bu hafta bebeklere birden, bir gelme hevesi tutturdular gidiyor.
aminn canım benim, inşallahgüzel şeyler düşünmek istiyorum ama korkuyorum da Allah tan hayırlısı bakalım
Kızlarr hastane odasına neler ikram etmeyi düşünüyorsunuz şimdiye kadar bu konuyla hiç ilgilenemedim neler yapcaz fikirlerimizi paylaşalım
Ben de not aldım yarın doktora soracağım. Sormamı istediğiniz bir şey var mı bu arada hanımlar, sizin için de cevaplar doktorum.Canım kefir güvenli, ben hamileliğin başından beri içiyorum. Doktora sordum o da iç dedi, ama 2 günde 1 bardak falan içiyorum ben.
Ben kefirin tadını çok beğeniyorum, seve seve tüketiyorum yani. Beğenmiyorsan da süt, yoğurt, peynir de iş görür bence.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alırsın minikkuş da birkaç hafta daha içerde kalır, erkenden gelmez inşallah:)Günaydın kızlar,Kadir Gecemiz mübarek olsun,ettiğimiz bütün dualar kabul olsun inşallah
Walla canim o akraba baqina baqlidir bence :):) mesela benim teyzelerim annemden farksiz dayimlar babamdan farksiz qelmelerini cok ama cok isterim :) bikere qelip qormeleri cok hosuma qider tabi bu kisinin isteqine baqli senin hosuna qitmiyosa acik acik soyleyebilirsin :)Valla ben hiçbir şey dağıtmayacağım, zaten şansım varsa hastaneye de kimse gelmez o halde çekirdek ailelerimiz dışında kimseyi istemem. Kardeşime tembihledim annemi ikna etsin de yedi düveli takmasın peşine diye, kayınvalidemin yanında da bir kez konuşacağım gereksiz bence diye, o da sağ olsun anlayışlı bir insandır ben söylersem anlayış gösterir. İnşallah evdeki hesap çarşıya uyar da lohusa halimle hiç tanımadığım ya da hazzetmediğim ya da o an görmek istemediğim bir sürü insanla muhatap olmak zorunda kalmam. Kızımla vakit geçirmek isterim ben niye emzireceğim diye dünya kadar gerileyim, zırt pırt insanlar gelecek mi diye.
Bir yabani olarak benim düşüncem bu ama illa ki gelen giden olur diyorsan çikolatadan ziyade daha geç eriyecek bir şey seç çünkü ağustos sıcağında hastaneye kadar dayanabilir mi o telaşta belli olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?