2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Pek süslü, pek güzel bir şeymiş canim:) Güle güle dağıt :)
Valla tam olarak o durumdayım hiç bişe olmasa çikolata yaptırrız zaten diyorum :) bi arkadaşım da iki çeşit pasta yaptırmıştı ek olarak bi tuzlu bi tatli ama gerek var mı bilmyorum
Ya kek pasta bence bunlara girmeye pek gerek yok:)

Zaten süt peynir yoğurt kefir günde bol bol tüketiyorum :/ O yüzden düşük çıkmasına şaşırdım. Dereotu yiyeyim bol bol:) Onu bilmiyordum bak.
Kefir ben de günde 1 bardak içiyorum. Tadı biraz garip ama küçüklüğümden beri içtiğim için alışkınım sanırım. Ama güzel yanı bence :) Bağışıklık sistemine çok faydalıymis.

Ne quzel masaAllah size kolay qelsin canim bian once bitir bari basimiza ne qeleceqi belli deil oturmanin vakti hic deil simdi

sagol canim
otur otur bitmiyor isler,bi yerden baslamak lazim. neyseki gece bitti balkonun temizligi,bir ton ivir zivir attik yine. her temizledigimizde atiyoruz ama yine de birikiyor iste.

oyy oyy agza bak,ceneye bak,masallah masallah

Günaydın canım kadir gecen mübarek olsun . İnşallah bebeğin hayırlısı ile zamanında gelir değerlerin düşer allah yardımcınız olsun canım sağlıkla gelsin bebişin . Dularımızdasın.

Kadir gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun.
Rabbim arch2401 kolay doğum kızını sağlık ile kucağına almayı nasip etsin.
S SUU arkadaşımızın da bebeği sağlıkli bir şekilde dünya ya gelir Rabbim in mucizesi olur.
Aklıma gelmeyen sancısı olan sıkıntısı olan herkese Rabbim yardım etsin .

Ben de hastanede çikolata ve belki lokum dağıtmayı düşünüyorum, daha fazlasına gerek yok bence kimse de beklemesin yani Dağıtmalık da ufak kolonyalardan düşünüyorum ama eve gelenlere dağıtıcam onu hastanede değil

ay o berrak denen kizda ne buluyorlar da oynatiyorlar anlamiyorum. bu kadar yeteneksizlik olur ancak. o goz kirpmalari beni benden aliyor:))))

Ben de kesinlikle tanımadığım insanların gelmesini istemem ama yakın çevrem mutlaka gelcek yakın akraba arkadaşlarım derken bi 20 kişi falan rahat gelir çünkü onlar da eve hemen gelmek istemiyorlar hastaneye bir uğrarız diyorlar bi şeyler yaptırmalıyım o yüzden.

Canım daha fazla ne olucak ki zaten, bence de hiç gerek yok. Ben de çikolata, lokum bir de yakınlarıma hatıra kalsın diye ufak bir hediyelik vericem. Onu da kendim öyle istediğim için, aslında ona da gerek yok pek :)

ay o berrak denen kizda ne buluyorlar da oynatiyorlar anlamiyorum. bu kadar yeteneksizlik olur ancak. o goz kirpmalari beni benden aliyor:))))
Aynen cnm :) bi de dudakları çok titretiyor,, üstelik kitap ilerledikçe rolü de epey artıyor normalde. Düzeltirler hatunu biraz inşallah :))

Sinirlerim çok çok bozuk. Ablam(hemşire) çalıştığı yerdeki yaşlı bir hastadan uyuz kapmıştı ve sonra bizde kalmıştı. Tabii uyuz olduğundan kediside dahil haberimiz yoktu. Öğrenince tüm evi temizledik halıları, koltukları, perdeleri vs. yıkattık dermotoloğa gittik ve bize bulaşmadığını söyledi ama her ihtimale karşı 2 hafta sonrası için çağırmıştı. Bugün gittik ve eşimde belirtileri varmış. İkimizinde ilaç kullanması ve tüm evi tekrar dezenfekte etmemiz gerekiyormuş. Ablama çok çok kızgınım nasıl böyle düşüncesiz davranır. Madem bu bulaşıcı bir şey ve senin hastanda var ne diye bize gelip kalıyorsun! Dermotolog kuluçka süresinin 9 hafta olduğunu söyledi. Yani tamamen bitip bitmediğini hiç anlayamayacağız bebek doğmadan. Ablam hastalığı öğrenince annemlerin yanına gitti ve tedavisini orada oldu ama bu defa da annemlere bulaştırmış olma ihtimali var ancak 9 hafta sonra anlayacağız. Doğumumda annem gelecekti bu durumda gelemeyecek çünkü bebeği riske atamayız. Son 1 aydır giydiğimiz tüm kıyafetleri az önce çöpe attık. Yorgan yastık ve çarşaf takımlarım da dahil. Tekrar bana hamile kıyafetleri sipariş ettik. Halıları zaten hiç açmamıştık, koltukları baştan yıkatacağız. Bebeğin kıyafetlerini hurçlardan çıkarmamıştım ama onları da poşetleyip 10 gün insandan uzak tutacağız eğer varsa ölmesi için (doktor öyle söyledi). Bu akşam tedaviyi uygulayacağız bir günlük bir şey ama yarın eşimin kardeşi de bize gelecek ev taşımamıza yardım için pazartesi de bayram için kayınvalidemlere gidecek. Ya kaynıma da bulaşır ve farkında olmadan benim ve eşimin tüm ailesine bulaşırsa offf ya. Görümcemin 1 yaşında bebeği var. Moralim inanılmaz bozuldu. Biz ablamdan uyuz kaptık gelme de diyemeyiz. Ne duruma düştüm ya. Dermotolog bebek doğmadan bitirmelisiniz ve eve bulaşmış olabilecek kimseyi almamalısınız dedi. Yeni doğan bir bebekte varmış şuan ve ailesi perişan halde dedi. Annem gelecek hafta gelip bana yardım edecekti sözde şimdi gelemez onu geçtim bebeğin ilk aylarında da gelemeyecekler.
Kedime buşama olasılığı ne onu da bilmiyorum dermotolog insan türünün hayvanlara bulaşmadığını söyledi ama onu da veterinere götüreceğiz.
Bir insanın öz kardeşi nasıl bu kadar umarsız ve düşüncesiz davranır aklım almıyor. Moralim aşırı bozuk ya bebeğe bulaşırsa... Erken doğmasa bari. Tamamen bitmeden gelir diye ödüm kopuyor. Bir yeri tam temizleyememiş oluruz da tekrar yayılır diye korkuyorum. Napıcam şimdi ben ya. Eşim de çok kızgın ama beni üzmemek için bir şey demiyor.

Aynen cnm,, çok zorda kalınca aldım iki kere o kadar ... yalnız bende iştah sıfıra indi, sağlıklı beslenmeye çalışıyordum ama şu an hiçbişey istemiyo cnm... geçicek mi acaba

Cnm çok çok geçmiş olsun. Bence işe ablana olan kızgınlığını bi kenara koymakla başla. Haklısın tabi ama muhakkak hiç aklına gelmemiştir, yoksa eminim bırak eve gelmeyi kapıyı bile çalmazdı. Öfke böyle durumları daha da içinden çıkılmaz hale getiriyor. Zaten durumu iyi kontrol altına almışsınız. Bebeğin kıyafetlerini yıkamak ve ütülemek için zamanın daralmış ama şöyle düşün, daha erken doğarsalar muhtemelen aldıklarımız zaten çok bol geleceği için hepimiz bir iki takım daha almak zorunda kalacağız. Bence eşinin kardeşine de söyleyin durumu, çünkü küçük bebek var diyorsun, ona da bulaşırsa bu defa ablanın durumunda kalmış olursun sen de içine dert olur... daha sadeleştirerek ablamın böyle böyle bi hastası varmış, bilemedi bizde kaldı, şimdi ona bulaştıysa size de bulaşabilir vs deseniz? Bu arada senin miadında doğarsa 7-8 haftan var. Kuluçka süresi dokuz hafta olduğuna göre annene bulaşıp bulaşmadığı sen doğurduktan max 1-2 hafta sonra netleşir. Evet zor bi durum annesiz bakmak ama evi, yemeği, bulaşığı vs biraz ihmal edersin, ortalık biraz düzensiz kalır belki ama emin ol bebeğin bakımı için sen yeterli olacaksın ve çok da güzel bakıcaksın :) eşine de bravo,, söylenip canını sıkabilirdi ama ne güzel sakin kalabilmiş. Sen de kendini fazla üzmemeye çalış ki boncuk da annesinin karnında rahat rahat otursun vakti gelene kadar :)

çok geçmiş olsun canım, ablan gerçekten çok sorumsuzca davranmış ve üstelik sağlıkçı olmasına rağmen,kızmakta çok haklısın, ama olan olmuş artık, sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız inşallah bu süreci,sen mümkün olduğunca sakin olmaya çalış, stres herşeyi etkiliyor çünkü,Allah sizi ve bebeğinizi korusun inşallah daha fazla kimseye yayılmadan atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…