2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Doğru dedin canım :) sağlıkları yerinde olduktan sonrası mühim değil. İnsanlar tarlada doğurmuş çocuklarını, göbek bağını kendileri kesmiş. Stres yapmadan tamamlamak Laz'ım
Hakkaten ya,, ne inanılmaz şeyler oluyor di mi? Düşünemiyorum bile başıma öyle bişey geldiğini :))

Ablan da bilememiştir hastalık kaptığını, bilse gelmezdi herhalde. Kızmakta haklısınız ama çok da üzerine gitmeyin. Şimdilik yardıma gelecek olan eşinizin kardeşine söyleyin böyle böyle bir risk var sana da bulaşmasın diye onun yerine yardımcı olacak başkasını bulmaya çalışın. Tabi açık açık insanları riske atmak da olmaz ama bilemedim şimdi. Çok geçmiş olsun umarım size bulaşmaz ve bebek gelene kadar temizlenir.

Yok cnm onu değil de tutmadığımız her gün için veriyoruz ya ayrıca hani, ondan bahsediyorduk. Yoksa dediğin gibi kişi sayısı kadar bir kereliğine verileni zaten herkesin vermesi gerekiyor :)

kefirin tadini seviyorum ben. hamilelikte oneren doktorlar varmis. hazir olanlardan degil de evde kendimiz yapar icerdik,annem sagolsun:)

insallah zamanini beklesin tum minikler. sen yaptin canim her seyini,ufak detaylar kaldi,onlari da halledersin:)

Aslında bitti sanırım da işte biberon emzik vs kaynatılıcak, bir de 3 yaşa kadarki kıyafetleri yıkayıp ütüledik ama yenidoğanlar hala pakette :)))) neyi bekliyosam artık,,, kalkıp yapıcam bugün inşallah.. cuma kadınla annem duvarları halledicekler. Sen yapma sadece başında dur tarif et dedim. Bayramın son günü de başka bi kadın gelicek ütüyü bitiricek. Rezil durumdayım aslına bakarsan. Bir tane rutin temizlikçimiz var,, ayrıca zorda kaldığımda eşim eski bakıcımızı çağırıyo Ayşe için yahut evi toparlasın diye, bir taraftan da haftada 3 gün dörder saat oyun ablası geliyor. Evin içinde sürekli birileri... bazen çok bunalıyorum... ama annem yapamıyor, kayınvalidem zaten yaşlı, istese de yaptırmam... eşim saolsun ilkinde bulaşık yerleştirirdi evi süpürürdü vs ama bu sefer onun da hali kalmadığı için sürekli kadınları çağırıp yaptırma modunda... bir an önce tamamen bitirip tekrar düzene girelim istiyorum bu bakıcının işten çıkması tarumar etti bizi... dışarıdan rahat görünüyor biliyorum ama en basitinden en ufak bişeyi bulamadığımda bile üçünü birden arıyorum şu nerede diye sormak için.. biri ben atmam o atmıştır diyo, öbürü ben çekmeceye koydum ona sor diyo.. biri geliyor camı niye silmemiş diyor, öbürü neden hiç ütü yapmadınız diyor.. Ayşe bile artık kapı çalınca anne gitsinleeer diye zırlamaya başlıyor, sadece onunla ilgilenmek için gelsinler istiyor. Geçen bulaşık makinesini getirmek için aradılar, gelin dedim telefonda; ona bile bağırmaya başladı "gelmeeee" diye. Çocuğun bile düzeni şaştı, psikoloji bozuldu :) fena durumlar yani,,, önceden dışarı atıyodum kendimi sürekli ama artık o da çok yorucu olmaya başladı.. aman işte bu halimize de şükürler olsun da dediğim gibi hem kadınlardan bunaldım hem de eşim maddi olarak ne kadar zorlanıyor onu çözemediğim için üzülüyorum... maaşlı olsa anlarım ama ticarette hangi ay ne kazandığın da belli değil ki... oy bugün hepimiz dertliyiz sanırım

Evet cnm epey değişiyor,, spoiler gibi olucak ama işte dünyayı kurtarmanın savaşları durdurmanın yolunun güneş enerjisinden geçtiğine varıncaya kadar başladığı yerden oldukça farklı yerlere gidiyor. Bir de dizide çok belli değil ama aslında çoğu karakter direk gerçek dünyadan alınmış,, epey bir iğnelemiş yani çeşitli camiaları :)) bu arada arch2401 yazmadı hala,, hastaneyi mi arasak :)

bi yandan birilerine yaptirabilme rahatligi var,bir yandan dedigin gibi evde surekli birileri var.ama az kaldi canim insallah. suanda hepimiz bi hazirlik derdindeyiz,yikansin,utulensin,alinsin,katlansin vs. vs.
bebisler geldiginde insallah her sey daha cok oturmus olacak. suanda is bitmiyor,surekli bi temizlik,alisveris konusu var bizim evde de:))
guzel telaslar bir yandan da,insallah hepimiz icin mutlu zamanlar,heyecanli zamanlar olarak kalir bu gunler:)

:))) ben de oldum olası abartı buluyorum. Muhteşem dedin de şu kösemi izleyeyim bari gece. O da bitmiş heralde :)

kosemi izlemedim ama gecen aksam vardi sanirin,gezerken gordum.
muhtesem yuzyil oyunculari,kurgusu,muzikleri,siirleriyle fazlasiyla doyurmustu beni. hulya avsari da sevmedigim ve yeteneksiz buldugum icin baslamadim hic:)

A AysheDuru Gretchen Grundler balbocegim2 hastalık bu işte nereden nasıl bulaşacağını bilemiyoruz dediğiniz gibi artık bir ay kadar eve kimseyi almayacağız. Eşimin kardeşine de uygun bir dille açıklayıp gelmemesini söyleyeceğiz. İnşallah yayılmadan kurtuluruz da içim rahat eder. Ablama çok kızdım ama kalbini kırmamak için onunla konuşmadım henüz. Tabii hala ihmalkarlığının olduğunu düşünüyorum. Eşim benden daha sakin ablama karşı olur bu hastalık bilememiş modunda. Annemde ben losyonu şimdi kullanırım bir de gelmeden bir gün önce kullanıp tüm yanımda getireceklerimi kaynatır gelirim diyor, doğumda illa olmak istiyor. Artık Allah a emanet bekleyceğiz bakalım. O minicik bebeğe de bulaşmış ailesi nasıl üzgündür kim bilir. Ben bile kendimi bebeğimi koruyamamış hissediyorum
Aklımda bir de kıyafetlerini nasıl yetiştireceğim endişesi de var artık bir daha alacağız acil bir durumda yeni doğan cicilerinden bebişime ama inşallah acil bir durum olmaz zamanında gelir.

hımm o zaman devam edeyim izlemeye. fi bitti mi acaba yeni sezonda çi diye mi gelecek dizi yoksa fi henüz bitmedi mi :)
ahah biz kk'dan arıyoruz :))hangi hastanede yapacaktı ki acaba biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…