Benim 24. Haftada normal doğum pozisyonundaydı canım geçen hafta kontorlüm vardı halen aynı pozisyonuHmm tekrar tersine donebilirmiymis yanibakalim bizim kiz ne zaman donecek
Onu ben de yapcam canım ama doktorum 37 den önce başlama dedi senin de aklında olsun ben belki 36 da yavaştan başlarım diyorumBecerebilirsem su perine masajina başlamak istiyorum. .
Evet o sıkıntı var malesef biraz öne doğru eğilmeyi tavsiye ediyorlar tam boşaltabilmek içinsuan zorlanmiyorum canim ama ilerleyen haftalari bilemiyorum. hatta sunu farkettim,alafrangada afedersin idrar torbasi tam bosalmiyor.
Canım ben ilk doğumumda her akşam ebru şallı nın hamileler için plates cd sinde top şle plates yapıyordum doğuma yakın zamandada yani 35 ten sonra ebem göstermişti plates topunun üzerine oturup daireler çeviriyordum bebeğin kanala inmesine yardımcı oluyor hatta o kadar rahat ediyordum ki normaldede koltukta değil plates topunun üzerinde oturuyordum hatta yemek bile yiyordum . Doğum başladığında evde geçirdiğim süre zarfında ebemle plates topu ile sancılar esnasında çok rahatlıyorduk tavsiye ederim şidetleKızlar pilates topuyla egzersiz veya doğuma hazırlık yapan var mı? Ya da kolay doğum için herhangi bişey yapan var mı ?
Benim doktorda perine masajı için 36. Hafta dedi canım göğüs kremi içinde 32. HaftaOnu ben de yapcam canım ama doktorum 37 den önce başlama dedi senin de aklında olsun ben belki 36 da yavaştan başlarım diyorum
Aa süper bunu da merak ediyordum topun üstünde daire çizmeyi ben de yapayım leğen kemiğini de esnetiyormuş sanırım ne kadar esnersek o kadar iyi gebelik öncesi pilates yapıyordum ama gebelikte yapmadım sorun olmaz diye düşünüyorum doğum zamanı da sancıları top üzerinde çekip sonra gidebilirsek hastaneye çok iyi olurCanım ben ilk doğumumda her akşam ebru şallı nın hamileler için plates cd sinde top şle plates yapıyordum doğuma yakın zamandada yani 35 ten sonra ebem göstermişti plates topunun üzerine oturup daireler çeviriyordum bebeğin kanala inmesine yardımcı oluyor hatta o kadar rahat ediyordum ki normaldede koltukta değil plates topunun üzerinde oturuyordum hatta yemek bile yiyordum . Doğum başladığında evde geçirdiğim süre zarfında ebemle plates topu ile sancılar esnasında çok rahatlıyorduk tavsiye ederim şidetle
Evet o sıkıntı var malesef biraz öne doğru eğilmeyi tavsiye ediyorlar tam boşaltabilmek için
sagolun kizlaryani topu topu yaptigim sey taze fasulye ayiklayip pisirmek, banyo fayanslarini mop ile silmek. ama ev tasimis gibiyim. 2 gundur tabanlarim ve topuklarim agriyor bugun de evin icinde gezinmekten katlandi. annemle ablami dusunemiyorum. daha bitmedi de yarina temizlige devam
daha bunaltici sicaklar geliyormus bu arada yedik mi ayvayi
Aynen canım çok faydalı oluyor doğum sancıları sırasındada tavsiye ederim eğer normal doğum planlıyorsan doğuma kadar olan sürede bol bol ılık duş al hem açılman hızlanıyor hemde sancıları daha az hissediyorsunAa süper bunu da merak ediyordum topun üstünde daire çizmeyi ben de yapayım leğen kemiğini de esnetiyormuş sanırım ne kadar esnersek o kadar iyi gebelik öncesi pilates yapıyordum ama gebelikte yapmadım sorun olmaz diye düşünüyorum doğum zamanı da sancıları top üzerinde çekip sonra gidebilirsek hastaneye çok iyi olur
Evet ikimizin sağlığı el verdiği sürece normal doğum istiyorum o yüzden iyi hazırlanmaya çalışıyorumAynen canım çok faydalı oluyor doğum sancıları sırasındada tavsiye ederim eğer normal doğum planlıyorsan doğuma kadar olan sürede bol bol ılık duş al hem açılman hızlanıyor hemde sancıları daha az hissediyorsun
Cnm biz travel sistemden sonra (aynen dediğin gibi en hafifi de olsa kolların kopuyor) maclaren baston aldık. Ben çok memnun kaldım; yalnız birkaç farklı modeli vardı, bizimkinin fotosunu paylaşırım. Bastondaki sıkıntı arabayla yalnız bi yere giderken çocuğu koltuğa oturtamaman, haliyle biz oto koltuğuyla eşzamanlı geçtik bastona. Ama ben çok dışarı çıkıyordum. Sen yalnız başıma çıkmam dersen travel sisteme zaten hiç gerek yok. Bana herkes bunu aldın ama en fazla altı ay kullanıcan demişti, öyle de oldu :))) Onun dışında mamas and papas iyi bir marka onu biliyorum, chicco alanların da memnun olduğunu duydum hep.Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Hastane çantasını hazırlıyorum artık. Bu takım hastane çıkışı koydum. 2 tane de yedek takım koyucam çantaya. Bu takımların içine atlet mi koysam iç zıbın mı. Güya 2. Dogumum olacak ilkinde ne koydum hiç hatırlamıyorum ya. Iç zıbın daha uygun olur sanki değil mi kızlar
Aynen cnm,, biraz önce biraz da arkaya. Töbe ya, ne şekillere giriyorum anlatamam. Bıktım bu wc sıkıntısından :)Evet o sıkıntı var malesef biraz öne doğru eğilmeyi tavsiye ediyorlar tam boşaltabilmek için
BEnde bugün hazırlamaya başladım hastane çantasını.hastane çıkışı ve 1 tane takım koydum iç zıbınlı koydum ben takıma hatta 2-3 tane zıbın koydum kendi pijamamı koydum ama ben gecelik almadım iyi mi yaptım bilmiyorum lohusa pijaması aldım 2 takım.Hastane çantasını hazırlıyorum artık. Bu takım hastane çıkışı koydum. 2 tane de yedek takım koyucam çantaya. Bu takımların içine atlet mi koysam iç zıbın mı. Güya 2. Dogumum olacak ilkinde ne koydum hiç hatırlamıyorum ya. Iç zıbın daha uygun olur sanki değil mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?