2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar pilates topuyla egzersiz veya doğuma hazırlık yapan var mı? Ya da kolay doğum için herhangi bişey yapan var mı ?
Canım ben ilk doğumumda her akşam ebru şallı nın hamileler için plates cd sinde top şle plates yapıyordum doğuma yakın zamandada yani 35 ten sonra ebem göstermişti plates topunun üzerine oturup daireler çeviriyordum bebeğin kanala inmesine yardımcı oluyor hatta o kadar rahat ediyordum ki normaldede koltukta değil plates topunun üzerinde oturuyordum hatta yemek bile yiyordum . Doğum başladığında evde geçirdiğim süre zarfında ebemle plates topu ile sancılar esnasında çok rahatlıyorduk tavsiye ederim şidetle

Kızlar bebek çantasını naptınız ben hala alamadım, fiyatı uygun olanları ben beğenemiyorum beğendiklerimin fiyatı yüksek bütçemize göre . Mothrrcare da beğendim 359 tl diyor

Aa süper bunu da merak ediyordum topun üstünde daire çizmeyi ben de yapayım leğen kemiğini de esnetiyormuş sanırım ne kadar esnersek o kadar iyi gebelik öncesi pilates yapıyordum ama gebelikte yapmadım sorun olmaz diye düşünüyorum doğum zamanı da sancıları top üzerinde çekip sonra gidebilirsek hastaneye çok iyi olur

Kolay gelsin cnm. Benim de bitmedi hala,, bitmiyo o işler hiç :))) sıcak fena, ayva fena :))

Aynen canım çok faydalı oluyor doğum sancıları sırasındada tavsiye ederim eğer normal doğum planlıyorsan doğuma kadar olan sürede bol bol ılık duş al hem açılman hızlanıyor hemde sancıları daha az hissediyorsun

Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?

Evet ikimizin sağlığı el verdiği sürece normal doğum istiyorum o yüzden iyi hazırlanmaya çalışıyorum

Hastane çantasını hazırlıyorum artık. Bu takım hastane çıkışı koydum. 2 tane de yedek takım koyucam çantaya. Bu takımların içine atlet mi koysam iç zıbın mı. Güya 2. Dogumum olacak ilkinde ne koydum hiç hatırlamıyorum ya. Iç zıbın daha uygun olur sanki değil mi kızlar

Cnm biz travel sistemden sonra (aynen dediğin gibi en hafifi de olsa kolların kopuyor) maclaren baston aldık. Ben çok memnun kaldım; yalnız birkaç farklı modeli vardı, bizimkinin fotosunu paylaşırım. Bastondaki sıkıntı arabayla yalnız bi yere giderken çocuğu koltuğa oturtamaman, haliyle biz oto koltuğuyla eşzamanlı geçtik bastona. Ama ben çok dışarı çıkıyordum. Sen yalnız başıma çıkmam dersen travel sisteme zaten hiç gerek yok. Bana herkes bunu aldın ama en fazla altı ay kullanıcan demişti, öyle de oldu :))) Onun dışında mamas and papas iyi bir marka onu biliyorum, chicco alanların da memnun olduğunu duydum hep.

Eklentiler

• IMG_4537.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 95

Cnm ben hastane çıkışı çok kalın gelebilir gibi düşünmeye başladım. O yüzden ikinci takımın içine sadece atlet koydum. Atlet , üst ve alt şeklinde yani. Hava böyle giderse bebekleri kucağımıza çıplak vericekler diye düşünüyorum hatta :)))) ben ocak sonu doğurmuştum ve o zaman bile hemşire sadece iç body + tulum giydirmişti. Zaten büyüklerin yatan bebeğin üstü örtülür, huzurlu olur vs mantığıyla ve yenidoğan da hep yattığı için sürekli battaniye örtmüştük :) Şimdi de ince giydirir küçük de bi müslin örteriz üstüne diye düşünüyorum.

BEnde bugün hazırlamaya başladım hastane çantasını.hastane çıkışı ve 1 tane takım koydum iç zıbınlı koydum ben takıma hatta 2-3 tane zıbın koydum kendi pijamamı koydum ama ben gecelik almadım iyi mi yaptım bilmiyorum lohusa pijaması aldım 2 takım.

Çok sıcak yaaa (( dayanamıyorum bugün hiç bahçeye çıktık, biraz ferahladım, daha on dk önce falan geldik ve yine ter içindeyim. Bu kısmın zorlayacağını biliyodum da bu kadar erken başlaması kötü oldu. Son 29 gün diyorummm,, ve sonra da lohusalık geliyor aklıma :)) Allah hepimize yardım etsin,, hayırlısıyla eylül gelsin, hava serinlesin, bebişler de toparlanmış olsun da rahatlayalım inşallah...

Biz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Olunca yapmaya dayanamadım bekleyemedim daha fazla nasıl olmuş kızlar

Eklentiler

• IMG_5740.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…