Cnm biz travel sistemden sonra (aynen dediğin gibi en hafifi de olsa kolların kopuyor) maclaren baston aldık. Ben çok memnun kaldım; yalnız birkaç farklı modeli vardı, bizimkinin fotosunu paylaşırım. Bastondaki sıkıntı arabayla yalnız bi yere giderken çocuğu koltuğa oturtamaman, haliyle biz oto koltuğuyla eşzamanlı geçtik bastona. Ama ben çok dışarı çıkıyordum. Sen yalnız başıma çıkmam dersen travel sisteme zaten hiç gerek yok. Bana herkes bunu aldın ama en fazla altı ay kullanıcan demişti, öyle de oldu :))) Onun dışında mamas and papas iyi bir marka onu biliyorum, chicco alanların da memnun olduğunu duydum hep.
Hepsini ters çevirip yıkadım ve önce ters sonra düz ütüledim cnm. Yenidoğanda öyle yapmak lazım. Dediğin gibi açık renk, beyazlı pembeli vs olanları beraber yıkadım. Birkaç tane de koyu renk olanlar vardı, onları da ayrı yıkadım. Kadifeleri de rengine göre ayır bence. Battaniyeleri de bir arada yıkarsın.Kızlar ben bebegin kıyafetlerini yıkamak istiyorum etiketlerini falan kestim ama kafam karışık renkleri hep birbine yakın. Sadece birkaç tane daha koyu var bir kırmizi pantolon bir kot bir fuşya bere gerisi hep açık pembeli beyazlı. Ben bunalari hep birlikte yıkasam mı? Peluş battaniye polar ve kadife tulumları bir mı yikasam yoksa tulumları ters cevirip örgulerle mi yıkacam karmakarıştım biri bana nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Aynen cnm,, biraz önce biraz da arkaya. Töbe ya, ne şekillere giriyorum anlatamam. Bıktım bu wc sıkıntısından :)
Mis gibi olmuş,, ellerine sağlık cnm :) iyi yapmışsın, artık hazır olmak lazım ufaktanBiz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Olunca yapmaya dayanamadım bekleyemedim daha fazla nasıl olmuş kızlar
Çok sıcak yaaa(( dayanamıyorum bugün hiç bahçeye çıktık, biraz ferahladım, daha on dk önce falan geldik ve yine ter içindeyim. Bu kısmın zorlayacağını biliyodum da bu kadar erken başlaması kötü oldu. Son 29 gün diyorummm,, ve sonra da lohusalık geliyor aklıma :)) Allah hepimize yardım etsin,, hayırlısıyla eylül gelsin, hava serinlesin, bebişler de toparlanmış olsun da rahatlayalım inşallah...
Cnm istersen hep kullanırsın ,, hiç baston almayabilirsin yani. Bunu bi arkadaşım da kullandı bu arada, epey memnundu :)Eki Görüntüle 2014149
canim ben joie nin ana kucakli bu modelini dusunuyorum. ana kucagiyla isimiz bitikten sonra da uzun sure kullaniriz herhalde bunu degil mi?
Biz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Ben de hem atlet hem zıbın alt üst olarak koydum. Duruma göre hangisi uygun olursa içine atlet veya zıbın onu giydiririz. Müslin kundak ben de koydum. 3 takım ayarladım ev yakın hastaneye ama yine de hazır dursun diye hazırladım. Yazın doğum yapmak çok zormuş yapınca da lohusa terlemesi falan oyy hayırlısıyla bi eylülü gorseydik : )))Cnm ben hastane çıkışı çok kalın gelebilir gibi düşünmeye başladım. O yüzden ikinci takımın içine sadece atlet koydum. Atlet , üst ve alt şeklinde yani. Hava böyle giderse bebekleri kucağımıza çıplak vericekler diye düşünüyorum hatta :)))) ben ocak sonu doğurmuştum ve o zaman bile hemşire sadece iç body + tulum giydirmişti. Zaten büyüklerin yatan bebeğin üstü örtülür, huzurlu olur vs mantığıyla ve yenidoğan da hep yattığı için sürekli battaniye örtmüştük :) Şimdi de ince giydirir küçük de bi müslin örteriz üstüne diye düşünüyorum.
Cnm istersen hep kullanırsın ,, hiç baston almayabilirsin yani. Bunu bi arkadaşım da kullandı bu arada, epey memnundu :)
Ben de hem atlet hem zıbın alt üst olarak koydum. Duruma göre hangisi uygun olursa içine atlet veya zıbın onu giydiririz. Müslin kundak ben de koydum. 3 takım ayarladım ev yakın hastaneye ama yine de hazır dursun diye hazırladım. Yazın doğum yapmak çok zormuş yapınca da lohusa terlemesi falan oyy hayırlısıyla bi eylülü gorseydik : )))
Amin canım hepimize inşallah.pike takımını kırmızıda kullandık nevresimi karyolada kullandık canım yazın pike ile daha rahat olur diye düşünüyorum.kırmızıyı yatak odamıza alacağız evet .İçine yatağını aldığımız yer verdi park yatak İçin sünger yani onu koyduk üzerine de çarşafı serdikcok guzel olmus canim:))
allahim saglikla odasina getirmenizi ve mutlu gunlerde kullanmanizi nasip etsin.
nevresimi kirmizida kullandiniz sanirim. kirmizi olani yatak odaniza mi alacaksiniz?
bir de kirmizinin icine yatak olarak ne koydunuz? kimisi pamuk kimisi yün doldurup koyuyormus?
Ben de pijama aldım ilk doğumda da pijama giymistim yine sezaryen di iç zıbın alt da oluyor muydu alt almamışım ben tamamen acemi hissediyorum şu an kendimi :))BEnde bugün hazırlamaya başladım hastane çantasını.hastane çıkışı ve 1 tane takım koydum iç zıbınlı koydum ben takıma hatta 2-3 tane zıbın koydum kendi pijamamı koydum ama ben gecelik almadım iyi mi yaptım bilmiyorum lohusa pijaması aldım 2 takım.
Oyyy yerim ben onun odasını:) Çok güzel olmuş mutlulukla kullansın:) Ya nasıl güzel bir heyecan Allah isteyen herkese nasip etsin.Biz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Amin cnm :) Baya bitti gibi gerçekten :) aslında genel halim ne çok heyecanlı ne çok stresli ne çok rahat vs... hepsi mevcut, arada bi gidip geliyolar :))) ama tabi kızımdan kaynaklı, çoğu zaman kendimi dinlemeye fırsatım kalmıyor :)) yalnız eşimden yana çok memnunum bu hamileliğimde, yani ilkinde de memnundum ama bu sefer genel olarak çok daha fazla mutlu ve rahat ettirdi beni... o yüzden doğuma kadar ve özellikle de sonrasındaki bir, bir buçuk ay boyunca sakin kalabilmek ve gereksiz kalbini kırmamak istiyorum... aynı şey kızım için de geçerli... çünkü sıcak ve uykusuzlukla beraber saçma bi tahammülsüzlük başladı bende, dışarı fazla yansıtmayıp normal davranmaya çalışmak da biraz yorucu oluyor... sizde de var mı acaba ya,, kendime kızıyorum böyle hissedince ama bir tarafım da sanki herkes böyleymiş gibi hissediyor aynı zamandacanim az kaldi ya,nasil heyecanlisindir kimbilir:))
allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. hafta olarak soyleyince daha cok gibi geliyor da 29 deyince baya az kalmis:)
Gayet güzel olmuş iyi günlerde sağlıkla uyusun fıstık odasında. Erken de değil ne zaman geleceği belli olmaz bu minnosların :))Biz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Amin cnm,,,ben de hiç doğsun da bi an önce büyüsün de vs diye düşünmüyorum, insan çok özlüyor o zamanları, doya doya geçsin inşallah... Ama Eylül çabuk gelsin diyorum Allah biliyor :)) aradaki zaman hızlı da geçse olur :)))))Ben de hem atlet hem zıbın alt üst olarak koydum. Duruma göre hangisi uygun olursa içine atlet veya zıbın onu giydiririz. Müslin kundak ben de koydum. 3 takım ayarladım ev yakın hastaneye ama yine de hazır dursun diye hazırladım. Yazın doğum yapmak çok zormuş yapınca da lohusa terlemesi falan oyy hayırlısıyla bi eylülü gorseydik : )))
Müslin bez den yapılmış çok ince pamuklu kundak bi çok markada varmüslin kundak dediginiz sevi bebe nin müslin battaniyesi var, o mu?
Açık renklileri bir yıkadım, örgüleri ve bir tane tulumu da birlikte yıkadım, nevresim ve örtüleri de ayrı yıkadım. Bir de köyü renkli 3-5 kıyafet vardı nevresimlere yakın diye renkleri o larla birlikte attım.Kızlar ben bebegin kıyafetlerini yıkamak istiyorum etiketlerini falan kestim ama kafam karışık renkleri hep birbine yakın. Sadece birkaç tane daha koyu var bir kırmizi pantolon bir kot bir fuşya bere gerisi hep açık pembeli beyazlı. Ben bunalari hep birlikte yıkasam mı? Peluş battaniye polar ve kadife tulumları bir mı yikasam yoksa tulumları ters cevirip örgulerle mi yıkacam karmakarıştım biri bana nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Tamam, o zaman bebedor da yumuşak diyorsan onu da hemen gözardı etmeyeyim.Gretchen Grundler ben bebedorunkini aldim. chicco ile kiyaslayamam cunku acik halini bilmiyorum chicco nun. bebedor sert bi firca degil oldukca yumusak ama onu soyleyebilirim :)
Ben Sunveno anne bebek çantası aldım, amazon'dan aldım Çin'den geldi, bugün elime ulaştı ve çok beğendim. Fiyatını şimdi hatırlayamadım ama çantayı ve bilgilerini yarın paylaşacağım, o zaman söylerim.Kızlar bebek çantasını naptınız ben hala alamadım, fiyatı uygun olanları ben beğenemiyorum beğendiklerimin fiyatı yüksek bütçemize göre . Mothrrcare da beğendim 359 tl diyor
Casual Quantum Travel Sistem aldım çok beğenerek ve araştırarak aldım memnun kalırım diye düşünüyorum. MacLaren bebek arabasını yıllardır kullanan bir tanıdığım var ikinci çocuktalar ve taş gibi araba. Bildiğim bunlar.Kızlar Bebek arabası olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz? Ben normalde travel sistem düşünüyordum da sonradan tam yatan Bebek arabası yada bastın aldan daha mı kullanışlı olur acaba dedim ? Travel alanlar da sonradan ağır geliyor dşye bastına geçiyormuş iki tane birden arabaya da gerek yok gibi geliyor, bir de benim ailem hep şehir dışında kendim arabaya çocupu koyup bir yere gidemem eşimle arabayla gideriz bir yere güdecek olsak bile parka avm e falan sizce bana Hagi'si daha uygun olur marka absşyelerşnşz neler? Aklımdaki markalar: baby2go, macleren, mamas papas, chicco lite Wayne, casual, bunlar Hakkı'nda yorumu olan bir yerden duyan?
Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Keyifle ilk adımlarını atsın ufaklık odasında inşallah :)Biz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Cnm ben şöyle düşünüyorum hep. araba kullanmıyorsanız baston al. Kullanıyorsanız travel sistem. Bunu hafif olduğu için ve kolay açılıp kapandığı için almıştı yanlış hatırlamıyosam benim arkadaşım. Evde falan da arabada uyutuyodu o hep ,, bebek için de rahattı demek ki çünkü çocuk hep arabadaydı uzun süre :)) bunların totosu kıymetli oluyo, rahat etmese uyumazdı o kadar :)))aliyorum o zaman
ilk bunu begendik ama hemen almadik. bir suru arabaya baktik ama en icimize sinen bu oldu.
Ben kundak almadım cnm, küçük küçük örtüler aldım müslinden. Zaten çok sıcak, beline kadar örtsem yeter. Gece için de pamuklu battaniyeleri var zaten. Oy battaniye derken bile yanıyom ben ya :)))müslin kundak dediginiz sevi bebe nin müslin battaniyesi var, o mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?