2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

canim ben joie nin ana kucakli bu modelini dusunuyorum. ana kucagiyla isimiz bitikten sonra da uzun sure kullaniriz herhalde bunu degil mi?

Hepsini ters çevirip yıkadım ve önce ters sonra düz ütüledim cnm. Yenidoğanda öyle yapmak lazım. Dediğin gibi açık renk, beyazlı pembeli vs olanları beraber yıkadım. Birkaç tane de koyu renk olanlar vardı, onları da ayrı yıkadım. Kadifeleri de rengine göre ayır bence. Battaniyeleri de bir arada yıkarsın.

Mis gibi olmuş,, ellerine sağlık cnm :) iyi yapmışsın, artık hazır olmak lazım ufaktan

canim az kaldi ya,nasil heyecanlisindir kimbilir:))
allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. hafta olarak soyleyince daha cok gibi geliyor da 29 deyince baya az kalmis:)

cok guzel olmus canim:))
allahim saglikla odasina getirmenizi ve mutlu gunlerde kullanmanizi nasip etsin.

nevresimi kirmizida kullandiniz sanirim. kirmizi olani yatak odaniza mi alacaksiniz?

bir de kirmizinin icine yatak olarak ne koydunuz? kimisi pamuk kimisi yün doldurup koyuyormus?

Ben de hem atlet hem zıbın alt üst olarak koydum. Duruma göre hangisi uygun olursa içine atlet veya zıbın onu giydiririz. Müslin kundak ben de koydum. 3 takım ayarladım ev yakın hastaneye ama yine de hazır dursun diye hazırladım. Yazın doğum yapmak çok zormuş yapınca da lohusa terlemesi falan oyy hayırlısıyla bi eylülü gorseydik : )))

müslin kundak dediginiz sevi bebe nin müslin battaniyesi var, o mu?

Amin canım hepimize inşallah.pike takımını kırmızıda kullandık nevresimi karyolada kullandık canım yazın pike ile daha rahat olur diye düşünüyorum.kırmızıyı yatak odamıza alacağız evet .İçine yatağını aldığımız yer verdi park yatak İçin sünger yani onu koyduk üzerine de çarşafı serdik

Ben de pijama aldım ilk doğumda da pijama giymistim yine sezaryen di iç zıbın alt da oluyor muydu alt almamışım ben tamamen acemi hissediyorum şu an kendimi :))

Oyyy yerim ben onun odasını:) Çok güzel olmuş mutlulukla kullansın:) Ya nasıl güzel bir heyecan Allah isteyen herkese nasip etsin.

canim az kaldi ya,nasil heyecanlisindir kimbilir:))
allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. hafta olarak soyleyince daha cok gibi geliyor da 29 deyince baya az kalmis:)
Amin cnm :) Baya bitti gibi gerçekten :) aslında genel halim ne çok heyecanlı ne çok stresli ne çok rahat vs... hepsi mevcut, arada bi gidip geliyolar :))) ama tabi kızımdan kaynaklı, çoğu zaman kendimi dinlemeye fırsatım kalmıyor :)) yalnız eşimden yana çok memnunum bu hamileliğimde, yani ilkinde de memnundum ama bu sefer genel olarak çok daha fazla mutlu ve rahat ettirdi beni... o yüzden doğuma kadar ve özellikle de sonrasındaki bir, bir buçuk ay boyunca sakin kalabilmek ve gereksiz kalbini kırmamak istiyorum... aynı şey kızım için de geçerli... çünkü sıcak ve uykusuzlukla beraber saçma bi tahammülsüzlük başladı bende, dışarı fazla yansıtmayıp normal davranmaya çalışmak da biraz yorucu oluyor... sizde de var mı acaba ya,, kendime kızıyorum böyle hissedince ama bir tarafım da sanki herkes böyleymiş gibi hissediyor aynı zamanda

Gayet güzel olmuş iyi günlerde sağlıkla uyusun fıstık odasında. Erken de değil ne zaman geleceği belli olmaz bu minnosların :))

Amin cnm,,,ben de hiç doğsun da bi an önce büyüsün de vs diye düşünmüyorum, insan çok özlüyor o zamanları, doya doya geçsin inşallah... Ama Eylül çabuk gelsin diyorum Allah biliyor :)) aradaki zaman hızlı da geçse olur :)))))

Açık renklileri bir yıkadım, örgüleri ve bir tane tulumu da birlikte yıkadım, nevresim ve örtüleri de ayrı yıkadım. Bir de köyü renkli 3-5 kıyafet vardı nevresimlere yakın diye renkleri o larla birlikte attım.

Gretchen Grundler ben bebedorunkini aldim. chicco ile kiyaslayamam cunku acik halini bilmiyorum chicco nun. bebedor sert bi firca degil oldukca yumusak ama onu soyleyebilirim :)
Tamam, o zaman bebedor da yumuşak diyorsan onu da hemen gözardı etmeyeyim.

Kızlar bebek çantasını naptınız ben hala alamadım, fiyatı uygun olanları ben beğenemiyorum beğendiklerimin fiyatı yüksek bütçemize göre . Mothrrcare da beğendim 359 tl diyor
Ben Sunveno anne bebek çantası aldım, amazon'dan aldım Çin'den geldi, bugün elime ulaştı ve çok beğendim. Fiyatını şimdi hatırlayamadım ama çantayı ve bilgilerini yarın paylaşacağım, o zaman söylerim.

Casual Quantum Travel Sistem aldım çok beğenerek ve araştırarak aldım memnun kalırım diye düşünüyorum. MacLaren bebek arabasını yıllardır kullanan bir tanıdığım var ikinci çocuktalar ve taş gibi araba. Bildiğim bunlar.

Güle güle kullanın çok güzel olmuş. Keyifle ilk adımlarını atsın ufaklık odasında inşallah :)

aliyorum o zaman
ilk bunu begendik ama hemen almadik. bir suru arabaya baktik ama en icimize sinen bu oldu.
Cnm ben şöyle düşünüyorum hep. araba kullanmıyorsanız baston al. Kullanıyorsanız travel sistem. Bunu hafif olduğu için ve kolay açılıp kapandığı için almıştı yanlış hatırlamıyosam benim arkadaşım. Evde falan da arabada uyutuyodu o hep ,, bebek için de rahattı demek ki çünkü çocuk hep arabadaydı uzun süre :)) bunların totosu kıymetli oluyo, rahat etmese uyumazdı o kadar :)))

müslin kundak dediginiz sevi bebe nin müslin battaniyesi var, o mu?
Ben kundak almadım cnm, küçük küçük örtüler aldım müslinden. Zaten çok sıcak, beline kadar örtsem yeter. Gece için de pamuklu battaniyeleri var zaten. Oy battaniye derken bile yanıyom ben ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…