Amin cnm :) Baya bitti gibi gerçekten :) aslında genel halim ne çok heyecanlı ne çok stresli ne çok rahat vs... hepsi mevcut, arada bi gidip geliyolar :))) ama tabi kızımdan kaynaklı, çoğu zaman kendimi dinlemeye fırsatım kalmıyor :)) yalnız eşimden yana çok memnunum bu hamileliğimde, yani ilkinde de memnundum ama bu sefer genel olarak çok daha fazla mutlu ve rahat ettirdi beni... o yüzden doğuma kadar ve özellikle de sonrasındaki bir, bir buçuk ay boyunca sakin kalabilmek ve gereksiz kalbini kırmamak istiyorum... aynı şey kızım için de geçerli... çünkü sıcak ve uykusuzlukla beraber saçma bi tahammülsüzlük başladı bende, dışarı fazla yansıtmayıp normal davranmaya çalışmak da biraz yorucu oluyor... sizde de var mı acaba ya,, kendime kızıyorum böyle hissedince ama bir tarafım da sanki herkes böyleymiş gibi hissediyor aynı zamanda
Güzel günlerde kullansın:)Biz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Olunca yapmaya dayanamadım bekleyemedim daha fazla nasıl olmuş kızlar
Evet ya,, ben de kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli. Mıymıy olma, sinirlenme, sızlanma vs diye... iyiydim de hep zaten.. aynen son bir haftada başladı bende de.. o yüZden havadan gibi geliyor zatenYaklaşık 1 haftadır tahammülsüzlük bende de var. Çabuk sinirleniyorum sonra da üzülüyorum ben de bugün daha sakin kalmaya calismaliyim diye düşündüm. Sıcak uykusuzluk wc doğum yaklaşıyor derken daha stresli oluyoruz sanki ama daha sakin kalmaya çalışalım canım
Cnm ama neden ? Yani asıl problem neymiş bu kadar emin şekilde yaşama şansı yok demeleri için? Nefret ettim şu an doktorun tarzından ayrıca. Çok kötü kelimeler geliyo aklıma ama kullanmak istemiyorumne yapabiliriz senin için? Gerçekten çok isterdim yardımcı olabilmeyi,, ne gelir elden seni biraz rahatlatabilmek için bilmiyorum ki (
doktorlar böyle durumlar da gerçekçi maleseff evet biz anneler babalar için çok zor suu arkadaşımiz icin çok zor özellikle Allah yardımcısı olsun ama bebeğin hastalığı nedeniyle böyle bir durumla karsilasma riskini de bilmeli diye düşünüyorlar ben rahmetli babacigimi en son hastaneye goturdugumde doktor boşuna dolaştırıp yorma babanı hastalığı ilerlemiş olucek dedi maalesef onlar için rutin olmuş artık kurtulma şansı olan hasta için elinden geleni yapıyorlar tabi bazı insan dışı yaratıklar hariç doktor olmuş ama insan olamamış öylesine de denk geldik@SUU ben de merak ettim gerçekten nasıl bir tarzdır o öyle ? kaçıncı haftadasınız? şu an doğuma alma şansı yok mu ? madem karnınızda ölebilir ağustos annesi olacaksanız bayağı büyümüş olmalı belki doğumla şansı artabilir ..
Hadi sizin haftaniz ilerledi ben bugün resmen yuruyemedim ya eşim kizim benden önde gidiyorlar ben arkada ağır vasıta gibi bekliyorlar beni :)) yürümek oturmak yatmak çok zorlaştı biraz fazla otursam popom açıyor ayaklarım.sismeye başlıyor biraz yurusem yoruluyorum bir kısır döngü ye girdik sankiEvet ya,, ben de kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli. Mıymıy olma, sinirlenme, sızlanma vs diye... iyiydim de hep zaten.. aynen son bir haftada başladı bende de.. o yüZden havadan gibi geliyor zatenbir de tuvalet işte.. o gerçekten aşırı zorluyor gece, tam uyuyorum bi daha... su içmeden de durulmuyo... az kaldı şükür,,, sabır diyorum :))
Bugün bende de başladı o cnm... ilkinde hiç yaşamamıştım. O yüzden herhangi bi anlam veremiyorum. Benim de 6'sında randevum ve artık bi an önce gitmek istiyorumKızlar kasilmalariniz oluyormu oluyorsa günde kaç defa oluyor ben bugün 4 kere filan yaşadım karnımın bir tarafı sertleşiyor ben önce bebek sandım ama o sertleşme olduğunda ateş basıyor beni kalp atisim hızlanıyor kasılma.oldugu sonradan aklıma geldi cuma günü kontrol.doktora sorucam ama merak ettim
Hadi sizin haftaniz ilerledi ben bugün resmen yuruyemedim ya eşim kizim benden önde gidiyorlar ben arkada ağır vasıta gibi bekliyorlar beni :)) yürümek oturmak yatmak çok zorlaştı biraz fazla otursam popom açıyor ayaklarım.sismeye başlıyor biraz yurusem yoruluyorum bir kısır döngü ye girdik sanki
Amin cnm :) Baya bitti gibi gerçekten :) aslında genel halim ne çok heyecanlı ne çok stresli ne çok rahat vs... hepsi mevcut, arada bi gidip geliyolar :))) ama tabi kızımdan kaynaklı, çoğu zaman kendimi dinlemeye fırsatım kalmıyor :)) yalnız eşimden yana çok memnunum bu hamileliğimde, yani ilkinde de memnundum ama bu sefer genel olarak çok daha fazla mutlu ve rahat ettirdi beni... o yüzden doğuma kadar ve özellikle de sonrasındaki bir, bir buçuk ay boyunca sakin kalabilmek ve gereksiz kalbini kırmamak istiyorum... aynı şey kızım için de geçerli... çünkü sıcak ve uykusuzlukla beraber saçma bi tahammülsüzlük başladı bende, dışarı fazla yansıtmayıp normal davranmaya çalışmak da biraz yorucu oluyor... sizde de var mı acaba ya,, kendime kızıyorum böyle hissedince ama bir tarafım da sanki herkes böyleymiş gibi hissediyor aynı zamanda
Cnm ben şöyle düşünüyorum hep. araba kullanmıyorsanız baston al. Kullanıyorsanız travel sistem. Bunu hafif olduğu için ve kolay açılıp kapandığı için almıştı yanlış hatırlamıyosam benim arkadaşım. Evde falan da arabada uyutuyodu o hep ,, bebek için de rahattı demek ki çünkü çocuk hep arabadaydı uzun süre :)) bunların totosu kıymetli oluyo, rahat etmese uyumazdı o kadar :)))
Ben kundak almadım cnm, küçük küçük örtüler aldım müslinden. Zaten çok sıcak, beline kadar örtsem yeter. Gece için de pamuklu battaniyeleri var zaten. Oy battaniye derken bile yanıyom ben ya :)))
Amin cnm, inşallahnormalde daha cabuk sinirlenen ben,suan daha sakinim,sasiyorun kendine:))
belki benim de 2.cocugum olsaydi ve daha cok yorulsaydim daha farkli olabilirdi bilemiyorum. neyseki az kaldi canim:)
eslerimizden allah bin kere razi olsun. her konuda yardimcilar valla. benimki de fazlasiyla yardimci her konuda sagolsun.
bir de bebislerimizi kucaklayalim,mutlu mesut yasayalim:)
Odur cnm, bence de al bir tane, rahat edersin sıcaklarda... dışarı çıkardığında da lazım oluyor çünkü...müslin battaniye yaziyordu pakette ama acmadim. disindan ince bir ortu gibi duruyordu. eylulde hava birden sogumuyor. 1 tane alayim ben de dursun.
Evet cnm. Araba olunca anakucağı şart, haliyle mecburen travel sistem gerekiyor.evet canim cok kolay kapatip acmasi. tek hareketle hallediyorsun ve agir degil.
hem kullanisli hem goruntusu hosuma gitti. bakalim karar verecegiz birinde:)
araba kullaniyorsaniz dedigin otomobil mi?
Yaaa o benim doktorum olmalı :)))Bizim de doktor uyumlu tarihleri seviyor,, önce 17.07.2017 demişti, sonra da 27.07.2017 dedi :)))
Ben de öyleyim aynen. Adam normal bişey desede pislik yapasım geliyo, arkasından hareket yapmaya söylenmeye falan başladım :)) ama sorunun bende olduğunu biliyorum:) ne kadar anlayışlı ilgili olursa olsun hep yetersiz geliyo bana.Amin cnm :) Baya bitti gibi gerçekten :) aslında genel halim ne çok heyecanlı ne çok stresli ne çok rahat vs... hepsi mevcut, arada bi gidip geliyolar :))) ama tabi kızımdan kaynaklı, çoğu zaman kendimi dinlemeye fırsatım kalmıyor :)) yalnız eşimden yana çok memnunum bu hamileliğimde, yani ilkinde de memnundum ama bu sefer genel olarak çok daha fazla mutlu ve rahat ettirdi beni... o yüzden doğuma kadar ve özellikle de sonrasındaki bir, bir buçuk ay boyunca sakin kalabilmek ve gereksiz kalbini kırmamak istiyorum... aynı şey kızım için de geçerli... çünkü sıcak ve uykusuzlukla beraber saçma bi tahammülsüzlük başladı bende, dışarı fazla yansıtmayıp normal davranmaya çalışmak da biraz yorucu oluyor... sizde de var mı acaba ya,, kendime kızıyorum böyle hissedince ama bir tarafım da sanki herkes böyleymiş gibi hissediyor aynı zamanda
Cnm emzirmek cok guzel bir duygu Allah ım hepinize nasip etsinMaşallah kuzuya yaa... insallah bol bol gelir sütün ,irem kızımıza da yarar:) aradaki farkı da kapatır gider...
ahh ahhh o emzirmeler darısı basımıza,ne güzel duygulardır yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?