2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Yaklaşık 1 haftadır tahammülsüzlük bende de var. Çabuk sinirleniyorum sonra da üzülüyorum ben de bugün daha sakin kalmaya calismaliyim diye düşündüm. Sıcak uykusuzluk wc doğum yaklaşıyor derken daha stresli oluyoruz sanki ama daha sakin kalmaya çalışalım canım

Güzel günlerde kullansın:)

Evet ya,, ben de kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli. Mıymıy olma, sinirlenme, sızlanma vs diye... iyiydim de hep zaten.. aynen son bir haftada başladı bende de.. o yüZden havadan gibi geliyor zaten bir de tuvalet işte.. o gerçekten aşırı zorluyor gece, tam uyuyorum bi daha... su içmeden de durulmuyo... az kaldı şükür,,, sabır diyorum :))

doktorlar böyle durumlar da gerçekçi maleseff evet biz anneler babalar için çok zor suu arkadaşımiz icin çok zor özellikle Allah yardımcısı olsun ama bebeğin hastalığı nedeniyle böyle bir durumla karsilasma riskini de bilmeli diye düşünüyorlar ben rahmetli babacigimi en son hastaneye goturdugumde doktor boşuna dolaştırıp yorma babanı hastalığı ilerlemiş olucek dedi maalesef onlar için rutin olmuş artık kurtulma şansı olan hasta için elinden geleni yapıyorlar tabi bazı insan dışı yaratıklar hariç doktor olmuş ama insan olamamış öylesine de denk geldik

Kızlar kasilmalariniz oluyormu oluyorsa günde kaç defa oluyor ben bugün 4 kere filan yaşadım karnımın bir tarafı sertleşiyor ben önce bebek sandım ama o sertleşme olduğunda ateş basıyor beni kalp atisim hızlanıyor kasılma.oldugu sonradan aklıma geldi cuma günü kontrol.doktora sorucam ama merak ettim

Hadi sizin haftaniz ilerledi ben bugün resmen yuruyemedim ya eşim kizim benden önde gidiyorlar ben arkada ağır vasıta gibi bekliyorlar beni :)) yürümek oturmak yatmak çok zorlaştı biraz fazla otursam popom açıyor ayaklarım.sismeye başlıyor biraz yurusem yoruluyorum bir kısır döngü ye girdik sanki

Bugün bende de başladı o cnm... ilkinde hiç yaşamamıştım. O yüzden herhangi bi anlam veremiyorum. Benim de 6'sında randevum ve artık bi an önce gitmek istiyorum

Çok normal cnm, paytak paytak yürünüyor zaten,,, dümdüz ileri adım atmak çok zor... ben bu hamileliği çok hareketli geçirdim, o yüzden ona katlanıyorum da benim ızdırabım da yatarken resmen batıyor yatak, yuvarlanıp duruyorum. Sonra wc, sonra dilim damağım kuruyor su içiyorum, haliyle bi daha wc... dediğin gibi tam kısır döngü.. hamileliğin ne rahat geçti, ay ne çabuk bitirdin, ay maşallah çok iyisin diyen eşe dosta, konu komşuya da selamlar olsun; resmen çıkıp "rahatladınız mı" diye seslenesim var :))))

Ben bugün daha fazla dayanamadım gittim saçlarımj kestirdim hamilelik boyunca bu ikinci saç kestirişim ne çabuk uzuyor yahu

normalde daha cabuk sinirlenen ben,suan daha sakinim,sasiyorun kendine:))
belki benim de 2.cocugum olsaydi ve daha cok yorulsaydim daha farkli olabilirdi bilemiyorum. neyseki az kaldi canim:)

eslerimizden allah bin kere razi olsun. her konuda yardimcilar valla. benimki de fazlasiyla yardimci her konuda sagolsun.
bir de bebislerimizi kucaklayalim,mutlu mesut yasayalim:)

evet canim cok kolay kapatip acmasi. tek hareketle hallediyorsun ve agir degil.
hem kullanisli hem goruntusu hosuma gitti. bakalim karar verecegiz birinde:)

araba kullaniyorsaniz dedigin otomobil mi?

Ben kundak almadım cnm, küçük küçük örtüler aldım müslinden. Zaten çok sıcak, beline kadar örtsem yeter. Gece için de pamuklu battaniyeleri var zaten. Oy battaniye derken bile yanıyom ben ya :)))

müslin battaniye yaziyordu pakette ama acmadim. disindan ince bir ortu gibi duruyordu. eylulde hava birden sogumuyor. 1 tane alayim ben de dursun.

Amin cnm, inşallah beni biraz da bakıcının gitmesi zorluyor sanırım. 3 gün oyun ablası geliyor ama yeterli değil... düşündükçe hala sinirleniyorum kadına... hiç olmazsa iki ay daha idare etmedi diye... pof yine uyuyamıyorum zaten, saat iki oldu

Ben de öyleyim aynen. Adam normal bişey desede pislik yapasım geliyo, arkasından hareket yapmaya söylenmeye falan başladım :)) ama sorunun bende olduğunu biliyorum:) ne kadar anlayışlı ilgili olursa olsun hep yetersiz geliyo bana.
Bi de ben yatak istirahatindeyim Ya evden hiç çıkmıyorum. adam izninde sadece 1 saat ailesiyle bayramlaştı koşa koşa eve geldi. Onun dışında benimle evde oturdu. Sonra bi arkadaşı parmağını koparmış motorunu yağlarken. Dedi ki 1 saat bakıp geleyim, gitti saat sayıyorum. 2 saat falan oldu gelmedi. Hemen aradım sohbet sardı heralde canım ben de evde sıkılıyorum işte napayım dedim :)) yazık kalktı geldi o da :) gözümün önünde otursun istiyorum hep taktım adama. Oda değiştirse hır çıkartıyorum. Gerçi evlendiğinizden beri var bende bu psikopatlık. Wc de biraz fazla dursa kapıya dayanıyordum hadi çık diye. Duş alıyo hadiii çık diyorum. Ayı kocasını severek öldürürmüş ne yapayım sevgiden hep :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…