2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
canım benim gözün aydın rabbim ikinizede sağlık versin çok sevşndşm seni böyle mutlu gördüğüme inanki inşallah hayatında zorluklarla karşılaşmazsın bundan sonra.
Canım benim sagolasın Rabbim senin de yuzunu guldursun lohusa olarak da duamdasın

Evt cnm aslinda bu tur kriz durumlarinda maasli calisanlar cok daha sansli oluyorlar. Isveren olmak uzaktan gorundugu gibi degil. Rabbim eşine ve tüm darda olanlara iş acikligi versin. Bizde de durumlar cok farkli degil ülke aslinda gecen yil temmuz ayindan beri krizde kimse dillendirmese de gercek bu....

Ben bugün daha fazla dayanamadım gittim saçlarımj kestirdim hamilelik boyunca bu ikinci saç kestirişim ne çabuk uzuyor yahu
Geçen hafta ben de kestirdim ve camı açıp "OHH BEEE" diye bağırasım var resmen, o kadar rahatladım ki. Saçım uzunken kurutmak ve taramak çok zor ve yorucu olduğundan banyodan kaçıyordum resmen, her şeyi banyoma göre ayarlıyordum uzun zaman aldığı için, şimdi günde iki kez giriyorum güle oynaya :)

Ooo seninkide erken donmus canim ben suan 31+3 teyim hala ters bakalim 32 de kontrol var donmusmu qorecez ama donmedi ben hissediyorum kafasini yukarda hep :):)

Canım benim allahtan ümit kesilmez, dualarım hep seninle ve bebeğinle. O kadar zor birşey yaşıyorsun ki, Allah yanında olsun. Nolur dua et, elimizden başka birşey gelmez.

Ama işte 36. Haftada düzgün bir poz yakalabilirmiyiz onu bilmiyorum canım. Sanırım bunun işin biraz geciktim ben. Sekreteri de emin olamadı. Olmadı hem medicana hem Ferhat beye gelebilirim. :)
Çok şanslısın ben aylardır siyah beyaz karıncalanmış görüntüler arasından bebeğimi sevmeye çalıştım. Doktorun ve cihazın iyi olması mütiş olmalı.

Ya onlardan bende istiyorum,ama carpar fln diye emin olamıyordum,klimayı bende sevmiyorum.işyerinde bütün gün onun altındayım zaten burnum fln cok kuruyor ,omuzlarım tutuluyor.en iyisi bende onlardan bakayımmmm

Bir de simdi tv de ctesi den sonra sıcaklar daha da artacak diyorlar,oyyy allahımmmm diyorun sadeceeee:/

Günaydın kızlar :)

Tatil bitti bugün, yine iş başı. 21 Temmuz'u iple çekiyorum valla, artık şu izne girsem de rahatlasam. Bayramda biz yine bol bol alışveriş yaptık, ama hala eksikler var :) Onları da tamamlıcaz inşallah. Bugün evde derin temizlik var, bir bayanla anlaştık duvarları silip, tülleri, genel temizliği falan halletmesi için ondan sonra mobilyalar gelicek. En son olarak da çamaşırları yıkayıp, dolabına yerleştiricez. Sanırım aranızda bu işleri en sona bırakan ben kaldım :) Ben de 15 güne her şeyi tamamlamak istiyorum inşallah.

Kısaca geçmişi okudum, sezeryan günü alanlar olmuş. Hayırlısı olsun kızlar. Vakit baya yaklaştı artık :) İnşallah minikler vakitlerinde sağlıkla gelir. Hepinize güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…