2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Derken kaldı 28 :) bir daha "yazı seviyorum" gibi bir cümle kurmayacağım sanırım :))) beni 9 Ağustos'da doğuran anneme de sevgiler, bu da burada bulunsun :)))))
Bende 27 Ağustos doğumluyum kızımı 17 Şubat'ta aldım.kucagima hava buz gibiydi tek derdimiz bebek usurmuydu şimdide sıcaktan kavruluyoruz şöyle Mayıs gibi doğurmak vardı aslında :)))) neyse sağlıkla gelsinler de dayanicaz napalim

Sicaklarda hamile olmanın en büyük zorluğu ne giyicem diye dusunmekmis ne giysem rahat değil.

Günaydın bu arada bugün çok isim var kac gündür evle hiç ilgilenemedim yavaş yavaş toparlamam lazim

Malesef ben de varımmm daha çocuk odası boşaltılcak ki bir sürü eşya var . Kıyafetler yıkanıp ütülencek çantalarımız hazır değil dün bi anda şu an doğum olsa dedim ve panik sardı beni :)

Çook güldüm :)

Ya onlardan bende istiyorum,ama carpar fln diye emin olamıyordum,klimayı bende sevmiyorum.işyerinde bütün gün onun altındayım zaten burnum fln cok kuruyor ,omuzlarım tutuluyor.en iyisi bende onlardan bakayımmmm
Ben de normalde ne klima severim ne de vantilatör ama dayanamadığım için tüm gün vantilatörle duruyorum. Nereye gitsem yanımda götürüyorum serum şişesi gibi Ama dikkat edin en azından yukarıya çevrili olsun da doğrudan üzerine gelmesin hem tutulur belki omzun boynun falan hem de hasta olabilirsin.

Sicaklarda hamile olmanın en büyük zorluğu ne giyicem diye dusunmekmis ne giysem rahat değil.

Günaydın bu arada bugün çok isim var kac gündür evle hiç ilgilenemedim yavaş yavaş toparlamam lazim
Bence kışın daha zordur hamilelik, ben kendi göbeğimi zor taşıyorum bir de mont, bot, atkı falan düşünemiyorum. Hele o montun içinde o bol ipli botları bağlamak... 3 aylıkken bile zor geliyordu 8-9 aylıkken hiç çekilmez. Bir de kar var ki hiç sorma tehlikesi ayrı, yürüme zorluğu ayrı dert. Elbise ideal bence, tabi ne giysen terletir ama en azından rüzgar falan eserse püfür püfür hissediliyor :)

Canım düşününce ben de çok stres oluyorum ama bir faydası yok, o yüzden boşver :) Temizlik olmadan, mobilyalar gelmeden çamaşırları yıkamak istemedim. Bugünden sonra yavaş yavaş yapıcam hepsini ben de. Benim çantam bile yok henüz, bırak hazır olmayı. :) Hallederiz hepsini inşallah, sıkıntı yok :)

Bende de oluyor herhalde :) yani daha once yasamadıgım icin kasılma mı bilemiyorum,gerilme gibi oluyor.sertleşme vs ama düzenli deil ve uzanıp dinlenince geciyor. Gecen doktora anlattım ,muayene etti vajinal muayene de yaptı sorun yok dedi.düzenli olup olmadıgı sıklıgı onemliymis

Seni anlayabiliyorum,bnmde ilk gebeligimde kac doktora gitmistim her defasında aynı seyleri duyuyordum ama dediğin gibi ilk defa duymuş gibi canımı yakıyordu... Allah kimseye yasatmasın o duyguyu...
Senin yasadıgın büyük bir sınav,Allah sabır versin ve sonunu hayırlı etsin insallah.

benim de tam degil ama en azindan basladik:))
esim 2 odanin duvarlarini sildi. perdelerini yikadik. yavas yavas kiyafetleri de almaya basladik. aldigim kiyafetleri yikayip katlayip hurca kaldirayim diyorum. ilerleyen zamanlar daha zor olur. annem yanimda,yaptirivereyim:))
benim de daha coooook alacagim sey var:)

İnşallah inşallah valla ben dolabı beklersem 2 hafta daha geçecek o yüzden kıyafetleri yıkayıp poşetlemeye karar verdim gelse çok iyi olurdu hem de iki iş olmazdı dolabı beklerken doğurcam diye korkuyorum geç kaldık alırken biraz sanırım. Sen de çanta alarak başla en iyisi işe :)

ikinci cocugun mu canim,ben ilk saniyordum.

Kızlar yaa,fast food yediniz mi hiç hamileliginizde burger ,mc fln :/ canım cekiyor benim yaa
Benim de başlarda canım istemişti yemiştim bi defa . Ama etrafınızda güzel hamburger yapan daha yerel yerler varsa daha güvenli olur bence gönül rahatlığıyla yersiniz . Eti iyi olduktan sonra hamburger sağlıksız bişe değil aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…