- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Bende 27 Ağustos doğumluyum kızımı 17 Şubat'ta aldım.kucagima hava buz gibiydi tek derdimiz bebek usurmuydu şimdide sıcaktan kavruluyoruz şöyle Mayıs gibi doğurmak vardı aslında :)))) neyse sağlıkla gelsinler de dayanicaz napalimDerken kaldı 28 :) bir daha "yazı seviyorum" gibi bir cümle kurmayacağım sanırım :))) beni 9 Ağustos'da doğuran anneme de sevgiler, bu da burada bulunsun :)))))
Kızlar biz taburcu olduk evimizde ilk gecemizin sabahi :) darisi hepinizin basina
Malesef ben de varımmm daha çocuk odası boşaltılcak ki bir sürü eşya var . Kıyafetler yıkanıp ütülencek çantalarımız hazır değil dün bi anda şu an doğum olsa dedim ve panik sardı beni :)Günaydın kızlar :)
Tatil bitti bugün, yine iş başı. 21 Temmuz'u iple çekiyorum valla, artık şu izne girsem de rahatlasam. Bayramda biz yine bol bol alışveriş yaptık, ama hala eksikler var :) Onları da tamamlıcaz inşallah. Bugün evde derin temizlik var, bir bayanla anlaştık duvarları silip, tülleri, genel temizliği falan halletmesi için ondan sonra mobilyalar gelicek. En son olarak da çamaşırları yıkayıp, dolabına yerleştiricez. Sanırım aranızda bu işleri en sona bırakan ben kaldım :) Ben de 15 güne her şeyi tamamlamak istiyorum inşallah.
Kısaca geçmişi okudum, sezeryan günü alanlar olmuş. Hayırlısı olsun kızlar. Vakit baya yaklaştı artık :) İnşallah minikler vakitlerinde sağlıkla gelir. Hepinize güzel bir gün diliyorum
Çook güldüm :)Ben de öyleyim aynen. Adam normal bişey desede pislik yapasım geliyo, arkasından hareket yapmaya söylenmeye falan başladım :)) ama sorunun bende olduğunu biliyorum:) ne kadar anlayışlı ilgili olursa olsun hep yetersiz geliyo bana.
Bi de ben yatak istirahatindeyim Ya evden hiç çıkmıyorum. adam izninde sadece 1 saat ailesiyle bayramlaştı koşa koşa eve geldi. Onun dışında benimle evde oturdu. Sonra bi arkadaşı parmağını koparmış motorunu yağlarken. Dedi ki 1 saat bakıp geleyim, gitti saat sayıyorum. 2 saat falan oldu gelmedi. Hemen aradım sohbet sardı heralde canım ben de evde sıkılıyorum işte napayım dedim :)) yazık kalktı geldi o da :) gözümün önünde otursun istiyorum hep taktım adama. Oda değiştirse hır çıkartıyorum. Gerçi evlendiğinizden beri var bende bu psikopatlık. Wc de biraz fazla dursa kapıya dayanıyordum hadi çık diye. Duş alıyo hadiii çık diyorum. Ayı kocasını severek öldürürmüş ne yapayım sevgiden hep :))))
Ben de normalde ne klima severim ne de vantilatör ama dayanamadığım için tüm gün vantilatörle duruyorum. Nereye gitsem yanımda götürüyorum serum şişesi gibiYa onlardan bende istiyorum,ama carpar fln diye emin olamıyordum,klimayı bende sevmiyorum.işyerinde bütün gün onun altındayım zaten burnum fln cok kuruyor ,omuzlarım tutuluyor.en iyisi bende onlardan bakayımmmm
Bence kışın daha zordur hamilelik, ben kendi göbeğimi zor taşıyorum bir de mont, bot, atkı falan düşünemiyorum. Hele o montun içinde o bol ipli botları bağlamak... 3 aylıkken bile zor geliyordu 8-9 aylıkken hiç çekilmez. Bir de kar var ki hiç sorma tehlikesi ayrı, yürüme zorluğu ayrı dert. Elbise ideal bence, tabi ne giysen terletir ama en azından rüzgar falan eserse püfür püfür hissediliyor :)Sicaklarda hamile olmanın en büyük zorluğu ne giyicem diye dusunmekmis ne giysem rahat değil.
Günaydın bu arada bugün çok isim var kac gündür evle hiç ilgilenemedim yavaş yavaş toparlamam lazim
Malesef ben de varımmm daha çocuk odası boşaltılcak ki bir sürü eşya var . Kıyafetler yıkanıp ütülencek çantalarımız hazır değil dün bi anda şu an doğum olsa dedim ve panik sardı beni :)
Bende de oluyor herhalde :) yani daha once yasamadıgım icin kasılma mı bilemiyorum,gerilme gibi oluyor.sertleşme vs ama düzenli deil ve uzanıp dinlenince geciyor. Gecen doktora anlattım ,muayene etti vajinal muayene de yaptı sorun yok dedi.düzenli olup olmadıgı sıklıgı onemliymisKızlar kasilmalariniz oluyormu oluyorsa günde kaç defa oluyor ben bugün 4 kere filan yaşadım karnımın bir tarafı sertleşiyor ben önce bebek sandım ama o sertleşme olduğunda ateş basıyor beni kalp atisim hızlanıyor kasılma.oldugu sonradan aklıma geldi cuma günü kontrol.doktora sorucam ama merak ettim
bizim durumlar çok iyi değil canım sabah doktora gittim rapor almak için çalışmaya devam etmek için gel bebeğine bakalım dedi cumartesi gitmiştim aslında normal kontrole devlet hastanesi olduğu için hep değişiyor doktorlar buna ilk defa denk geldim bebeğin kalbine felan baktı karnında ölebilir kendine dikkat et biraz dedi bu çocuğun yaşama şansı yok beklentiniz olmasın dedi öyle çıktım geldim aslında bunları defalarca duydum ama sanki ilk defa duyar gibiyim her seferindepsikolojim alt üst olmuş durumda.
Nerdeyse coqu kisinin 33te donmus canim demekki daha 2 haftam var benim donerse tabiBnm 33.hafta da cnm
Aynen cnm,bekle bakalımm az daha :)Nerdeyse coqu kisinin 33te donmus canim demekki daha 2 haftam var benim donerse tabi
Canım düşününce ben de çok stres oluyorum ama bir faydası yok, o yüzden boşver :) Temizlik olmadan, mobilyalar gelmeden çamaşırları yıkamak istemedim. Bugünden sonra yavaş yavaş yapıcam hepsini ben de. Benim çantam bile yok henüz, bırak hazır olmayı. :) Hallederiz hepsini inşallah, sıkıntı yok :)
İnşallah inşallah valla ben dolabı beklersem 2 hafta daha geçecek o yüzden kıyafetleri yıkayıp poşetlemeye karar verdim gelse çok iyi olurdu hem de iki iş olmazdı dolabı beklerken doğurcam diye korkuyorum geç kaldık alırken biraz sanırım. Sen de çanta alarak başla en iyisi işe :)Canım düşününce ben de çok stres oluyorum ama bir faydası yok, o yüzden boşver :) Temizlik olmadan, mobilyalar gelmeden çamaşırları yıkamak istemedim. Bugünden sonra yavaş yavaş yapıcam hepsini ben de. Benim çantam bile yok henüz, bırak hazır olmayı. :) Hallederiz hepsini inşallah, sıkıntı yok :)
Seni anlayabiliyorum,bnmde ilk gebeligimde kac doktora gitmistim her defasında aynı seyleri duyuyordum ama dediğin gibi ilk defa duymuş gibi canımı yakıyordu... Allah kimseye yasatmasın o duyguyu...
Senin yasadıgın büyük bir sınav,Allah sabır versin ve sonunu hayırlı etsin insallah.
Ben yedim hem de ayda 1 kere filan, bazen daha fazlaKızlar yaa,fast food yediniz mi hiç hamileliginizde burger ,mc fln :/ canım cekiyor benim yaa
Kızlar yaa,fast food yediniz mi hiç hamileliginizde burger ,mc fln :/ canım cekiyor benim yaa
Nerdeyse coqu kisinin 33te donmus canim demekki daha 2 haftam var benim donerse tabi
Benim de başlarda canım istemişti yemiştim bi defa . Ama etrafınızda güzel hamburger yapan daha yerel yerler varsa daha güvenli olur bence gönül rahatlığıyla yersiniz . Eti iyi olduktan sonra hamburger sağlıksız bişe değil aslındaKızlar yaa,fast food yediniz mi hiç hamileliginizde burger ,mc fln :/ canım cekiyor benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?