2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

gece 3tü,hala donuyordum yatakta

keske kalsaydi canim,tabiki sen daha rahat ederdin ama bosver dusunup de canini sıkma.

Yaparız canım. :) Eğer vakitlerinde gelirse yetişir, sorun yok aslında zamanlama açısından bazen kasılmam oluyor aklıma direk hazırlıkları tamamlamadığım geliyor. Erken olma ihtimaline karşı artık harekete geçmek istiyorum ben de :)

Yanii iste bildigim güvendigim yer yok maalesef:/ nyse yaaa baska biseyle geçiştircem artık..evde yapmayı denedim ama dısardaki gibi olmadı

normal zamanda da yemedigim icin hic yemedim ama canim cekseydi nefsimi koreltmek icin abartmadan tabiki yerdim ben.onun hayaliyle yasamak daha fena.

Bilemedim cnm:) evde yapmayı denedim dısardaki gibi olmadı,herhalde baska seylerle gecistirmek en saglıklısı:)

inanki hiçbişey yok canım keşke olsa okadar çok isteirmki bişeyleri feda edip bu durumu düzeltmeyi ama elimden hiçbişey gelmiyo çaresiz kalmak çok zormuş hayatımda ilk defa böyle çaresiz kalıyorum inanki nefes almak bile zor.

yok canım alamıyolar çünkü doğduktan sonrada yaşama şansı yok diyolar bende araştırdım biraz hererde aynı şekilde birde bizimki çok şüçük 7 hafta geride ve şuan 835 gram sadece hiçbişekilde umut vermiyolar bende zamanını bekliyorum nezaman gelirse rabbim neyi uygun görürse artık okadar kötü durumdayımki insan dahi görmek istemiyorum o dereceye geldim.

inşallah tek duamız o inanki çok sağolun başkasının duası daha çok geçermiş unutmayın bizi ne olur.

la rosa canım kaburgası ağrıyan sen miydin. Benimki azaldı sanki bazı kişiler de bana karnın inmiş falan demeye başladı acaba psikolojik olarak mı ağrıyı hissetmiyorum yoksa gerçekten indi mi karnım merak ediyorum

Canım benim allahtan ümit kesilmez, dualarım hep seninle ve bebeğinle. O kadar zor birşey yaşıyorsun ki, Allah yanında olsun. Nolur dua et, elimizden başka birşey gelmez.

gerçekten hiçbirşey yok bunca yaşımdayım imtihan olduğumu ilk defa bukadar dibine kadar hissediyorum gerçekten.

Çokk güzel:)
Saglıklı günlerde büyüsün insallah...

daha 2 ay var ama aklimda duracagina,gozumun onunde hazir dursun degil mi

amin amin inşallah hepimizinkini canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…