İnşallah inşallah valla ben dolabı beklersem 2 hafta daha geçecek o yüzden kıyafetleri yıkayıp poşetlemeye karar verdim gelse çok iyi olurdu hem de iki iş olmazdı dolabı beklerken doğurcam diye korkuyorum geç kaldık alırken biraz sanırım. Sen de çanta alarak başla en iyisi işe :)[/QUO.rE]
Aynen canım, dün gözüme kestirdim bir tane :) Gerçi daha içine koymalık gecelik, pijama falan da eksik ama 15 gün süre verdim kendime hepsi tamamlanacak inşallah. Sen de dediğin gibi yıkayıp poşetlere falan koyarsan güzel hazırlık olur canım. En azından kafan rahat eder. :)
Amin cnm, inşallah beni biraz da bakıcının gitmesi zorluyor sanırım. 3 gün oyun ablası geliyor ama yeterli değil... düşündükçe hala sinirleniyorum kadına... hiç olmazsa iki ay daha idare etmedi diye... pof yine uyuyamıyorum zaten, saat iki oldu
benim de tam degil ama en azindan basladik:))
esim 2 odanin duvarlarini sildi. perdelerini yikadik. yavas yavas kiyafetleri de almaya basladik. aldigim kiyafetleri yikayip katlayip hurca kaldirayim diyorum. ilerleyen zamanlar daha zor olur. annem yanimda,yaptirivereyim:))
benim de daha coooook alacagim sey var:)
Yaparız canım. :) Eğer vakitlerinde gelirse yetişir, sorun yok aslında zamanlama açısından bazen kasılmam oluyor aklıma direk hazırlıkları tamamlamadığım geliyor. Erken olma ihtimaline karşı artık harekete geçmek istiyorum ben de :)
Benim de başlarda canım istemişti yemiştim bi defa . Ama etrafınızda güzel hamburger yapan daha yerel yerler varsa daha güvenli olur bence gönül rahatlığıyla yersiniz . Eti iyi olduktan sonra hamburger sağlıksız bişe değil aslında
Cnm ama neden ? Yani asıl problem neymiş bu kadar emin şekilde yaşama şansı yok demeleri için? Nefret ettim şu an doktorun tarzından ayrıca. Çok kötü kelimeler geliyo aklıma ama kullanmak istemiyorum ne yapabiliriz senin için? Gerçekten çok isterdim yardımcı olabilmeyi,, ne gelir elden seni biraz rahatlatabilmek için bilmiyorum ki (
inanki hiçbişey yok canım keşke olsa okadar çok isteirmki bişeyleri feda edip bu durumu düzeltmeyi ama elimden hiçbişey gelmiyo çaresiz kalmak çok zormuş hayatımda ilk defa böyle çaresiz kalıyorum inanki nefes almak bile zor.
SSUU
ben de merak ettim gerçekten nasıl bir tarzdır o öyle ? kaçıncı haftadasınız? şu an doğuma alma şansı yok mu ? madem karnınızda ölebilir ağustos annesi olacaksanız bayağı büyümüş olmalı belki doğumla şansı artabilir ..
yok canım alamıyolar çünkü doğduktan sonrada yaşama şansı yok diyolar bende araştırdım biraz hererde aynı şekilde birde bizimki çok şüçük 7 hafta geride ve şuan 835 gram sadece hiçbişekilde umut vermiyolar bende zamanını bekliyorum nezaman gelirse rabbim neyi uygun görürse artık okadar kötü durumdayımki insan dahi görmek istemiyorum o dereceye geldim.
Allah yardımcınız olsun zor bir durum ama arkadaşlarin da dediği gibi içeride gerçekte ne oldugunu bilemeyiz bize düsen dua ve tevekkül. Duamızdasın ve inanıyorum Rabbim bebeğini sag saglim kucağına almani nasip edecek insallah.
la rosa
canım kaburgası ağrıyan sen miydin. Benimki azaldı sanki bazı kişiler de bana karnın inmiş falan demeye başladı acaba psikolojik olarak mı ağrıyı hissetmiyorum yoksa gerçekten indi mi karnım merak ediyorum
Canım benim allahtan ümit kesilmez, dualarım hep seninle ve bebeğinle. O kadar zor birşey yaşıyorsun ki, Allah yanında olsun. Nolur dua et, elimizden başka birşey gelmez.
Biz bugün odamızı tamamladık :) kıyafetler yıkandı ütülendi yerleştirildi nevresimi pikesi herşeyi yıkandı ve örtüldü benim tombik kızımın :) Belki erken ama çalıştığım İçin yapayım dedim ne olur ne olmaz bide hevesli
Olunca yapmaya dayanamadım bekleyemedim daha fazla nasıl olmuş kızlar
Yaparız canım. :) Eğer vakitlerinde gelirse yetişir, sorun yok aslında zamanlama açısından bazen kasılmam oluyor aklıma direk hazırlıkları tamamlamadığım geliyor. Erken olma ihtimaline karşı artık harekete geçmek istiyorum ben de :)
Seni anlayabiliyorum,bnmde ilk gebeligimde kac doktora gitmistim her defasında aynı seyleri duyuyordum ama dediğin gibi ilk defa duymuş gibi canımı yakıyordu... Allah kimseye yasatmasın o duyguyu...
Senin yasadıgın büyük bir sınav,Allah sabır versin ve sonunu hayırlı etsin insallah.