2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende tek bende var sanırdım bu takıntıyı
Bende icimden diyorum 24-26 ya da 28 olur ins diorum...
Ben kızımda da doktorla pazarlık etmiştim. Bir kac gün daha erken sezeryan yapmak istedi ben de 26 olsun dedim kabul etmişti bakalım bunda nasıl olucak :)

Canım bendim evet. 2-3 gün baya bir ağrıdı, sonra azaldı ve tamamen geçti çok şükür. Bu arada ben de 2-3 gündür karnıma bakıyorum benim de aşağı inmiş gibi geliyor. O da normal bir şey mi onu da bilmiyorum aslında :)

Offff 1 saattir acayip aqrim var ya sicaklarmi bunaltti strestenmi bilmiyorum ama kivrandiriyo yani dun piknikte yerler islakti cimenlerin ustune oturdum ondan mi oldu bilemedim karnim sert falan deil ama sadece kasik aqrisi

Anlıyorum cnm... Allah yardım etsin,, yine de biliyorsun, binlerce benzer hikaye var, doğduktan sonra bile yaşamaz dedikleri ve yaşayan bebekler... ki ben tesadüfen biriyle tanışmıştım, gazetelere falan çıkmıştı kız doğduğunda... ben gördüğümdeyse dört beş yaşında ve sapasağlamdı... sakın inanmaktan vazgeçme sen, çünkü işte o zaman Allah "kulum benden umudunu kesti" dermiş... umudunu kesme ki o da çaresini versin...

Amin cnm,,, başederiz bi şekilde inşallah. Doğduktan sonra sıcak dışında pek sıkıntı kalmaz zaten, şu an çok ağırlaştılar, taşımak da sıkıntı... o zaman en azından kendimiz fiziksel olarak daha rahat olucaz :)

ay aynen senin gbiyim bende hala yüzünü göremedim ama siyah beyazda göremiyorum artık hep sırtı dönük sırt kemiklerini sayıyorum bolca yüzünü dönecek gibi olduğunda da hep eliyle kapatıyor , doktorda baya uğraşıyor yüzünü göstersin diye ama yok hanımefendi göstermiyor hamileliğimin en başında biz eşimle ciddi bi ayrılıktan dönmüştük annemde diyor ki size küs o yüzden işin şakası tabiki ama haftaya kontrolüm var bakalım bu sfer neresini gösterecek :)

bende 32 de gittiğimde dönmemiş gibi hissediyordum ama doktor dönmüş dedi.sanırım o hissettiğimiz kafa değil popo
Yok canim ben hep burda ayni seyi hissediyodum domtora bana qosterdi bak kafasi burda hissediyomusun dedi doqru hissediyomusum halada oyle yani :):) bakalim ne olacak :)

bende 21 temmuzda izne ayrılıyorum ama benim kafamı karışttıran birşey var ya sana sorayım çalışabilir raporu almışsın sende.Ben normalde her kontrole gittiğimde doğum tarihi 8 ağustos dedi doktor hatta ultrson kağıtlarında 8 ağustos yazıyor hep ama raporda doktor tahmini doğum tarihine 14 ağustos yazmış sende de var mı böyle bi farklılık ?

Canım evet var. Bana da ilk başlarda 10 Ağustos diyordu, sonra 12 Ağustos olarak değiştirdi. Rapora da doğum tarihi olarak 12 Ağustos yazmış. 22'sinde süreç doluyor ama cts iş olmadığı için 21'i çalışacağım son gün olucak inşallah.

Kızlar yaa,fast food yediniz mi hiç hamileliginizde burger ,mc fln :/ canım cekiyor benim yaa

Yanii iste bildigim güvendigim yer yok maalesef:/ nyse yaaa baska biseyle geçiştircem artık..evde yapmayı denedim ama dısardaki gibi olmadı
Ben de çok istediğimde hazır köfte hazır ekmek alıp evde yapmıştım. Burger King ve türevlerine uzun zamandır gitmiyorum hoşuma gitmeyen bir sürü şeyden dolayı o yüzden lezzetli bir hamburgere hasret kaldım. Çok da severdim pisliklerin hamburgerini, bu ara canım tekrar çekiyor artık temiz bir yer bulursam orada yerim, evdekinden değil disaridakinden istiyor çünkü canım, aç gözlü çocuklar gibi oldum bir annemin "evde mis gibi meyve var ondan yersin" demesi eksik

Benim de ağrıyordu, nedeni ortaya çıktı arada ayağını oraya dayandığı için rahatsız ediyormuş. Yine arada yapıyor ama artık sebebi bildiğim için masajla ve telkinle yerini değiştirmeye çalışıyorum, çok müdahale edince sıkılıp bırakıyor ve karnım da daha aşağıda artık nefes almak falan da daha kolaylaştı o sayede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…