Ben kızımda da doktorla pazarlık etmiştim. Bir kac gün daha erken sezeryan yapmak istedi ben de 26 olsun dedim kabul etmişti bakalım bunda nasıl olucak :)Bende tek bende var sanırdım bu takıntıyı
Bende icimden diyorum 24-26 ya da 28 olur ins diorum...
la rosa canım kaburgası ağrıyan sen miydin. Benimki azaldı sanki bazı kişiler de bana karnın inmiş falan demeye başladı acaba psikolojik olarak mı ağrıyı hissetmiyorum yoksa gerçekten indi mi karnım merak ediyorum
Yok ilk cocugum olcak hayırlısıyla,oncekini maalesef 3,5 aylık hamileyken kaybettik.
daha 2 ay var ama aklimda duracagina,gozumun onunde hazir dursun degil mi
bende 32 de gittiğimde dönmemiş gibi hissediyordum ama doktor dönmüş dedi.sanırım o hissettiğimiz kafa değil popoOoo seninkide erken donmus canim ben suan 31+3 teyim hala ters bakalim 32 de kontrol var donmusmu qorecez ama donmedi ben hissediyorum kafasini yukarda hep :):)
inanki hiçbişey yok canım keşke olsa okadar çok isteirmki bişeyleri feda edip bu durumu düzeltmeyi ama elimden hiçbişey gelmiyo çaresiz kalmak çok zormuş hayatımda ilk defa böyle çaresiz kalıyorum inanki nefes almak bile zor.
gece 3tü,hala donuyordum yatakta
keske kalsaydi canim,tabiki sen daha rahat ederdin ama bosver dusunup de canini sıkma.
Bende 27 Ağustos doğumluyum kızımı 17 Şubat'ta aldım.kucagima hava buz gibiydi tek derdimiz bebek usurmuydu şimdide sıcaktan kavruluyoruz şöyle Mayıs gibi doğurmak vardı aslında :)))) neyse sağlıkla gelsinler de dayanicaz napalim
ay aynen senin gbiyim bende hala yüzünü göremedim ama siyah beyazda göremiyorum artık hep sırtı dönük sırt kemiklerini sayıyorum bolcaAma işte 36. Haftada düzgün bir poz yakalabilirmiyiz onu bilmiyorum canım. Sanırım bunun işin biraz geciktim ben. Sekreteri de emin olamadı. Olmadı hem medicana hem Ferhat beye gelebilirim. :)
Çok şanslısın ben aylardır siyah beyaz karıncalanmış görüntüler arasından bebeğimi sevmeye çalıştım. Doktorun ve cihazın iyi olması mütiş olmalı.
Yok canim ben hep burda ayni seyi hissediyodum domtora bana qosterdi bak kafasi burda hissediyomusun dedi doqru hissediyomusum halada oyle yani :):) bakalim ne olacak :)bende 32 de gittiğimde dönmemiş gibi hissediyordum ama doktor dönmüş dedi.sanırım o hissettiğimiz kafa değil popo
Evet öyleymiş,, şu an daha sıcağını tahayyül edemiyorum ben :)))))Bir de simdi tv de ctesi den sonra sıcaklar daha da artacak diyorlar,oyyy allahımmmm diyorun sadeceeee:/
bende 21 temmuzda izne ayrılıyorum ama benim kafamı karışttıran birşey var ya sana sorayım çalışabilir raporu almışsın sende.Ben normalde her kontrole gittiğimde doğum tarihi 8 ağustos dedi doktor hatta ultrson kağıtlarında 8 ağustos yazıyor hep ama raporda doktor tahmini doğum tarihine 14 ağustos yazmış sende de var mı böyle bi farklılık ?Günaydın kızlar :)
Tatil bitti bugün, yine iş başı. 21 Temmuz'u iple çekiyorum valla, artık şu izne girsem de rahatlasam. Bayramda biz yine bol bol alışveriş yaptık, ama hala eksikler var :) Onları da tamamlıcaz inşallah. Bugün evde derin temizlik var, bir bayanla anlaştık duvarları silip, tülleri, genel temizliği falan halletmesi için ondan sonra mobilyalar gelicek. En son olarak da çamaşırları yıkayıp, dolabına yerleştiricez. Sanırım aranızda bu işleri en sona bırakan ben kaldım :) Ben de 15 güne her şeyi tamamlamak istiyorum inşallah.
Kısaca geçmişi okudum, sezeryan günü alanlar olmuş. Hayırlısı olsun kızlar. Vakit baya yaklaştı artık :) İnşallah minikler vakitlerinde sağlıkla gelir. Hepinize güzel bir gün diliyorum
allahim insallah saglikla kucagina alirsin ve gecmis uzuntunu unutursun.
Offff 1 saattir acayip aqrim var ya sicaklarmi bunaltti strestenmi bilmiyorum ama kivrandiriyo yani dun piknikte yerler islakti cimenlerin ustune oturdum ondan mi oldu bilemedim karnim sert falan deil ama sadece kasik aqrisi
Canim suan sicak kelimesi bile beni boquyo yaniyorummmmmmcanim ayaklarini sicak tut,corap falan giy.
bende 21 temmuzda izne ayrılıyorum ama benim kafamı karışttıran birşey var ya sana sorayım çalışabilir raporu almışsın sende.Ben normalde her kontrole gittiğimde doğum tarihi 8 ağustos dedi doktor hatta ultrson kağıtlarında 8 ağustos yazıyor hep ama raporda doktor tahmini doğum tarihine 14 ağustos yazmış sende de var mı böyle bi farklılık ?
Kızlar yaa,fast food yediniz mi hiç hamileliginizde burger ,mc fln :/ canım cekiyor benim yaa
Ben de çok istediğimde hazır köfte hazır ekmek alıp evde yapmıştım. Burger King ve türevlerine uzun zamandır gitmiyorum hoşuma gitmeyen bir sürü şeyden dolayı o yüzden lezzetli bir hamburgere hasret kaldım. Çok da severdim pisliklerin hamburgerini, bu ara canım tekrar çekiyor artık temiz bir yer bulursam orada yerim, evdekinden değil disaridakinden istiyor çünkü canım, aç gözlü çocuklar gibi oldum bir annemin "evde mis gibi meyve var ondan yersin" demesi eksikYanii iste bildigim güvendigim yer yok maalesef:/ nyse yaaa baska biseyle geçiştircem artık..evde yapmayı denedim ama dısardaki gibi olmadı
Benim de ağrıyordu, nedeni ortaya çıktı arada ayağını oraya dayandığı için rahatsız ediyormuş. Yine arada yapıyor ama artık sebebi bildiğim için masajla ve telkinle yerini değiştirmeye çalışıyorum, çok müdahale edince sıkılıp bırakıyorla rosa canım kaburgası ağrıyan sen miydin. Benimki azaldı sanki bazı kişiler de bana karnın inmiş falan demeye başladı acaba psikolojik olarak mı ağrıyı hissetmiyorum yoksa gerçekten indi mi karnım merak ediyorum
Hiç sorma gece artık orda uyuyakalcam diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?