2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
En iyisini yaptık valla dünya varmışş

canım çok haklısın Allah yardımcın olsun. Ben 21. haftadan beri erken doğum riskim var ama 600-700 grlık bebekler bile var küvözde yaşayan belki senin durumun özeldir canım doktorlar mantıklı konusacam derken lap lap insana söylüyorlar hiç insanı rahatlatmıyolar

En iyisini yaptık valla dünya varmışş
Ne sacma hurafeler war yaaa walla bende kestirdim kurtuldum cokta rahatladim hele yaz qunu surekli dus aliniyo sac sknti oluyodu qecen qun mezar ziyaretine qittim herkes ayyy sen niye qittinki dediler aa nolacakki dedim cocuk dilsiz olurmus falan tovbe tovbe

Cnm doktoru referansla seçmek çok önemli. Ben ilk hamileliğimde uzun süre karşıdan geldim doktora hatta. İyi olsun da uzak olsun diye :) sana da ikinci için fikir olmuş oldu,, bi dahakine direk başlarsın inşallah. Resimden çok cd leri seviyoruz biz. Ayşe hala açıp izliyo :)))) tabi bunlar işin ekstrası, bebek sağlıkla doğduktan sonra asgari önem taşıyolar. Önceden siyah beyaz bile görmediklerini düşününce cinsiyetini bilmek dahi çok büyük lüks aslında :)

Yuh niye öyle fiyatlar?
Ben de Konya Medicana hastanesine gidiyorum 15 tl verdim geçen nst'ye, demek ilden ile fark ediyor çakallar.
Aynen canım, avcılar medicana da ücretsiz yapmışlardı nst yi bana. Her şube farklı tarife uyguluyor sanırım

Amin cnm :) kesinlikle Temmuz'un etkileri.. ilk bir iki ay çok göstermedi kendini, ama Ekimden itibaren cirolarımız müthiş düştü. Avm'de de sürekli aynı cümlelerle konuşuluyor. Herkes kötü durumda, her gün yeni bir mağaza kapanıyor, akla gelmeyecek markalar çekildi falan... ihracat ve çalıştığımız film, dizi vs olayları olmasa tekstil ayağımız da bitikti yani kısmet.. bebişlerimiz daha ferah, daha önü açık yıllarda büyürler inşallah. Bizim neslimiz de payını aldı çünkü dünyanın bitmek bilmeyen kara zamanlarından...

Ay valla saçmalık, bebek dediğin doğana kadar belirsizliklerle dolu bir şey ya alıyor yürüyor hurafeler saçmalıklar, herkes yeni bir şey söylüyor. Sonra söyledikleri tutmazsa ağızlarını bıçak açmaz eskaza tutarsa ben demiştim, bak filancagil de yapmıştı onda da böyle oldu vesaire vesaire bir sürü çene. En güzel cevap dini ve bilimsel bir dayanağı yok, ben inanmıyorum deyip her fırsatta dile getirmek. Artık sana söylemezler hiç olmazsa birkaç seferden sonra.

Kızlar merak ediyorum şu an bu sicaklarda çatlak olmasın diye yaglanan veya kremlenen var mı
Ben kremleniyorum her gün. Ya banyodan sonra ya yatmadan hemen önce, kesinlikle ihmal etmiyorum. Geçen haftaya kadar birkaç kez üşenmiştim de kalçamda küçük bir çatlak olduğunu söyledi eşim var gücümle kremlere sarıldım tekrar. Bir daha bırakmam kolay kolay :)

Walla ole diyenlere he deyip qeciyorum her konuda evham yaparim az cok tanidiniz beni ama nedense bu hurafelere hic ama hic inanmiyorum hersey Allah'tan

E siz baya büyük aşk yaşıyosunuz o zaman cnm :)))) maşallah diyelim :)))) böyle gülün bu kadar da dikeni olucak, katlanıcak o da artık, yapıcak bişey yok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…