En iyisini yaptık valla dünya varmışşGeçen hafta ben de kestirdim ve camı açıp "OHH BEEE" diye bağırasım var resmen, o kadar rahatladım ki. Saçım uzunken kurutmak ve taramak çok zor ve yorucu olduğundan banyodan kaçıyordum resmen, her şeyi banyoma göre ayarlıyordum uzun zaman aldığı için, şimdi günde iki kez giriyorum güle oynaya :)
yok canım alamıyolar çünkü doğduktan sonrada yaşama şansı yok diyolar bende araştırdım biraz hererde aynı şekilde birde bizimki çok şüçük 7 hafta geride ve şuan 835 gram sadece hiçbişekilde umut vermiyolar bende zamanını bekliyorum nezaman gelirse rabbim neyi uygun görürse artık okadar kötü durumdayımki insan dahi görmek istemiyorum o dereceye geldim.
Ne sacma hurafeler war yaaa walla bende kestirdim kurtuldum cokta rahatladim hele yaz qunu surekli dus aliniyo sac sknti oluyoduEn iyisini yaptık valla dünya varmışş
Ben ben benKızlar merak ediyorum şu an bu sicaklarda çatlak olmasın diye yaglanan veya kremlenen var mı
Bravo ben yapmıyorum bu süredir yaş çatlar mi bilmiyorum da ama sıcak zaten üzerine yaglaninca eziyet gibi geliyorBen ben ben
Ben de çok istediğimde hazır köfte hazır ekmek alıp evde yapmıştım. Burger King ve türevlerine uzun zamandır gitmiyorum hoşuma gitmeyen bir sürü şeyden dolayı o yüzden lezzetli bir hamburgere hasret kaldım. Çok da severdim pisliklerin hamburgerini, bu ara canım tekrar çekiyor artık temiz bir yer bulursam orada yerim, evdekinden değil disaridakinden istiyor çünkü canım, aç gözlü çocuklar gibi oldum bir annemin "evde mis gibi meyve var ondan yersin" demesi eksik
Hahahaha:)) bnde icimden kendime diorum evde yap , miss gibi ye:) ama iste pislik bu ya insanın canı cekiyor evde yaptıklarım da onlar gibi olmuyor,daha faydalı yaneyse oyalıcam kendimi bir sekilde....
Benim de ağrıyordu, nedeni ortaya çıktı arada ayağını oraya dayandığı için rahatsız ediyormuş. Yine arada yapıyor ama artık sebebi bildiğim için masajla ve telkinle yerini değiştirmeye çalışıyorum, çok müdahale edince sıkılıp bırakıyorve karnım da daha aşağıda artık nefes almak falan da daha kolaylaştı o sayede.
Ama işte 36. Haftada düzgün bir poz yakalabilirmiyiz onu bilmiyorum canım. Sanırım bunun işin biraz geciktim ben. Sekreteri de emin olamadı. Olmadı hem medicana hem Ferhat beye gelebilirim. :)
Çok şanslısın ben aylardır siyah beyaz karıncalanmış görüntüler arasından bebeğimi sevmeye çalıştım. Doktorun ve cihazın iyi olması mütiş olmalı.
Aynen canım, avcılar medicana da ücretsiz yapmışlardı nst yi bana. Her şube farklı tarife uyguluyor sanırımYuh niye öyle fiyatlar?
Ben de Konya Medicana hastanesine gidiyorum 15 tl verdim geçen nst'ye, demek ilden ile fark ediyor çakallar.
Amin cnm :) kesinlikle Temmuz'un etkileri.. ilk bir iki ay çok göstermedi kendini, ama Ekimden itibaren cirolarımız müthiş düştü. Avm'de de sürekli aynı cümlelerle konuşuluyor. Herkes kötü durumda, her gün yeni bir mağaza kapanıyor, akla gelmeyecek markalar çekildi falan... ihracat ve çalıştığımız film, dizi vs olayları olmasa tekstil ayağımız da bitikti yaniEvt cnm aslinda bu tur kriz durumlarinda maasli calisanlar cok daha sansli oluyorlar. Isveren olmak uzaktan gorundugu gibi degil. Rabbim eşine ve tüm darda olanlara iş acikligi versin. Bizde de durumlar cok farkli degil ülke aslinda gecen yil temmuz ayindan beri krizdekimse dillendirmese de gercek bu....
Ay valla saçmalık, bebek dediğin doğana kadar belirsizliklerle dolu bir şey ya alıyor yürüyor hurafeler saçmalıklar, herkes yeni bir şey söylüyor. Sonra söyledikleri tutmazsa ağızlarını bıçak açmaz eskaza tutarsa ben demiştim, bak filancagil de yapmıştı onda da böyle oldu vesaire vesaire bir sürü çene. En güzel cevap dini ve bilimsel bir dayanağı yok, ben inanmıyorum deyip her fırsatta dile getirmek. Artık sana söylemezler hiç olmazsa birkaç seferden sonra.Ne sacma hurafeler war yaaa walla bende kestirdim kurtuldum cokta rahatladim hele yaz qunu surekli dus aliniyo sac sknti oluyoduqecen qun mezar ziyaretine qittim herkes ayyy sen niye qittinki dediler aa nolacakki dedim cocuk dilsiz olurmus falan tovbe tovbe
Ben kremleniyorum her gün. Ya banyodan sonra ya yatmadan hemen önce, kesinlikle ihmal etmiyorum. Geçen haftaya kadar birkaç kez üşenmiştim de kalçamda küçük bir çatlak olduğunu söyledi eşim var gücümle kremlere sarıldım tekrar. Bir daha bırakmam kolay kolay :)Kızlar merak ediyorum şu an bu sicaklarda çatlak olmasın diye yaglanan veya kremlenen var mı
Guya bizim ankaranin ayazi meshurdur ama yaniyoruzzzzÇok boğucu bir hava var ya. İki iş yapayım dedim her yerim sapır sapır terlediErzurum böyleyse sizi dusunemiyorum
Ben canım günde iki kez duş alıyorum ikş kezde hem yağ hem krem sürüyorum çatlamayayım diyeKızlar merak ediyorum şu an bu sicaklarda çatlak olmasın diye yaglanan veya kremlenen var mı
Walla ole diyenlere he deyip qeciyorum her konuda evham yaparim az cok tanidiniz beni ama nedense bu hurafelere hic ama hic inanmiyorum hersey Allah'tanAy valla saçmalık, bebek dediğin doğana kadar belirsizliklerle dolu bir şey ya alıyor yürüyor hurafeler saçmalıklar, herkes yeni bir şey söylüyor. Sonra söyledikleri tutmazsa ağızlarını bıçak açmaz eskaza tutarsa ben demiştim, bak filancagil de yapmıştı onda da böyle oldu vesaire vesaire bir sürü çene. En güzel cevap dini ve bilimsel bir dayanağı yok, ben inanmıyorum deyip her fırsatta dile getirmek. Artık sana söylemezler hiç olmazsa birkaç seferden sonra.
Ben kremleniyorum her gün. Ya banyodan sonra ya yatmadan hemen önce, kesinlikle ihmal etmiyorum. Geçen haftaya kadar birkaç kez üşenmiştim de kalçamda küçük bir çatlak olduğunu söyledi eşim var gücümle kremlere sarıldım tekrar. Bir daha bırakmam kolay kolay :)
:))) zaten normalde de 1'inde doluyor miadı. Epey bi şans vermiş olduk normal doğum için yani :) kızım da 24.01.2014 bu arada :)))Yaaa o benim doktorum olmalı :)))
E siz baya büyük aşk yaşıyosunuz o zaman cnm :)))) maşallah diyelim :)))) böyle gülün bu kadar da dikeni olucak, katlanıcak o da artık, yapıcak bişey yok :))Ben de öyleyim aynen. Adam normal bişey desede pislik yapasım geliyo, arkasından hareket yapmaya söylenmeye falan başladım :)) ama sorunun bende olduğunu biliyorum:) ne kadar anlayışlı ilgili olursa olsun hep yetersiz geliyo bana.
Bi de ben yatak istirahatindeyim Ya evden hiç çıkmıyorum. adam izninde sadece 1 saat ailesiyle bayramlaştı koşa koşa eve geldi. Onun dışında benimle evde oturdu. Sonra bi arkadaşı parmağını koparmış motorunu yağlarken. Dedi ki 1 saat bakıp geleyim, gitti saat sayıyorum. 2 saat falan oldu gelmedi. Hemen aradım sohbet sardı heralde canım ben de evde sıkılıyorum işte napayım dedim :)) yazık kalktı geldi o da :) gözümün önünde otursun istiyorum hep taktım adama. Oda değiştirse hır çıkartıyorum. Gerçi evlendiğinizden beri var bende bu psikopatlık. Wc de biraz fazla dursa kapıya dayanıyordum hadi çık diye. Duş alıyo hadiii çık diyorum. Ayı kocasını severek öldürürmüş ne yapayım sevgiden hep :))))
Maşallah size :) kaç kilo oldu boncuk cnm? Toparladı mı epey?Kızlar biz taburcu olduk evimizde ilk gecemizin sabahi :) darisi hepinizin basina
Yok ya ankara bu mevsimde feci yakar :) allah kolaylık versin. Önceden ankara'da yaşadığımdan iyi bilirim o sıcaklarıGuya bizim ankaranin ayazi meshurdur ama yaniyoruzzzz
Aynen canim walla suan bu sicaklardaki tek mutluluqum bebeqime kavusma animin yaklasmasiYok ya ankara bu mevsimde feci yakar :) allah kolaylık versin. Önceden ankara'da yaşadığımdan iyi bilirim o sıcakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?