2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar sizce bu düğüne giyilir mi? Kaynimin düğünü var da Temmuz sonunda. Gönlüme göre başka bir şey bulamadım. Bir de vişne mi mavi mi sizce?
Bu arada önerebileceğiniz siteler var mı elbise için?

Eklentiler

• Screenshot_20170629-115544.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_20170629-110245.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 74
Aynen canim walla suan bu sicaklardaki tek mutluluqum bebeqime kavusma animin yaklasmasi
Ya bu arada sana bir şey soracağım:) Şimdi bizim günler aynı ya Sat 23 Kasım sanırım Senin de. Bana doktor hep 30 Ağustos değil de 28 Ağustos diyor. Sende de öyle mi merak ettim.

Ya bu arada sana bir şey soracağım:) Şimdi bizim günler aynı ya Sat 23 Kasım sanırım Senin de. Bana doktor hep 30 Ağustos değil de 28 Ağustos diyor. Sende de öyle mi merak ettim.
Canim benimde sat 22 kasim ayniyiz :) ben daha hc tahmini doqum tarihimi sormadim doktora erken diye ama bu kontrolde soracam 40 haftayi beklerse bizim kiz 29 aqustos qorunuyo qibi seninde 30 olmasi lazim aslinda :) doktorlar farkli hesapliyo heralde :)

Derken kaldı 28 :) bir daha "yazı seviyorum" gibi bir cümle kurmayacağım sanırım :))) beni 9 Ağustos'da doğuran anneme de sevgiler, bu da burada bulunsun :)))))
Az önce eşime aynısını söyledim kışın yaz gelsin demeyecem artk diye çok bunaldım ya evde de değiliz rahatça şort vs gezerim evde olsam neyse az kaldı kışa :)

Çok boğucu bir hava var ya. İki iş yapayım dedim her yerim sapır sapır terledi Erzurum böyleyse sizi dusunemiyorum
Benim de memleket Erzincan,, kalkın gidelim diyorum düşün artık :))) Allahım püfür püfürdür ne güzel yaa,. Ömrüm boyunca 3-4 kez gittiğim yere hasret duyuyorum resmen!

Az önce eşime aynısını söyledim kışın yaz gelsin demeyecem artk diye çok bunaldım ya evde de değiliz rahatça şort vs gezerim evde olsam neyse az kaldı kışa :)

Öyle yapıyoruz biz de cnm ama inan farketmiyo. İstediğin kadar ince giy yine aynı sıcak.. sürekli duş almak lazım

Çok güzel bence cnm. Vişneyi tercih ederim kendim için. Tenine uyuyorsa o bence

Sanirim canim ellerinde kartondan bir şey var ondan hesapliyorlar:)

Çok güzel bence cnm. Vişneyi tercih ederim kendim için. Tenine uyuyorsa o bence
Sağ ol, benim de aklıma visneye kayıyor. Pek şeker bi elbise.
Benim de memleket Erzincan,, kalkın gidelim diyorum düşün artık :))) Allahım püfür püfürdür ne güzel yaa,. Ömrüm boyunca 3-4 kez gittiğim yere hasret duyuyorum resmen!
Hayallerini biraz yıkacagim ama bu mevsimde Erzinca da aşırı sıcak olur. Yüksek değil ya
Buna göre 30 çıkıyor benim

kesmiyoruz hiçbizaman eşimde bende Rabbime sığındık artık bu imtihanın altından kalkabilmek için.

kesinlikle öyle canım rabbim kimseye nasib etmesin o kelimeleri duymayı hiçbirimize

Canim S SUU sen doktorlarinda kimseninde ne dediqine bakma rahmin icindekini hic kimse bilemez...Tamam hadi doqru soyluyo olsunlar saqliksiz olabilir ama sonucta o senin bebeqin ve sen onu bu sekilde kabul ediyosun kimseye laf dusmez.Sen tevekkul ette onun vadesi qelmisse Rabbim karnindaykende alir doquncada alir...sen bu imtihani en quzel sekilde atlatacaksin ve sen boyle sabrettin diye eminim Rabbim sana ikinci kez harika bi hamilelik yasatacak qonulden inaniyorum ben

Canim suan sicak kelimesi bile beni boquyo yaniyorummmmmm ama qiymem laizm sanirsam 2 qundur shortla tsortle qeziyorum walla usudummu ne

ben de elbiseyle sortla geziyorum ama dun bir ara ayaklarim ve karnim usudu hemen atlet ve corap giydim.biliyorum sicakta zor ama araliklarla giyip cikarabilirsin. bir de islak cimlere oturmussun,usumustur ayaklarin karnin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…