2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    333
Sağ ol, benim de aklıma visneye kayıyor. Pek şeker bi elbise.

Hayallerini biraz yıkacagim ama bu mevsimde Erzinca da aşırı sıcak olur. Yüksek değil ya

Buna göre 30 çıkıyor benim

Benim birebir çıkıyor :)
 

Eklentiler

  • IMG_4542.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 46
Ya bu arada sana bir şey soracağım:) Şimdi bizim günler aynı ya Sat 23 Kasım sanırım Senin de. Bana doktor hep 30 Ağustos değil de 28 Ağustos diyor. Sende de öyle mi merak ettim.
Cnm benim 25 kasım sat, tarih de 1 Ağustos. İki gün fark olduğuna göre 30 oluyor senin gerçekten. Tabi bu zaten çok oynadığı için pek önemli değil sanki.
 
Cnm herşey normal giderken o kadar erken doğması düşük bi ihtimal. Sen fazla takılma o hisse... bi sıkıntı olur da erken almaya karar verirlerse ayrı tabi ama durup dururken öyle bişey olması çok zor. Kötüye şartlanma hiç... ben de herşey bitti şükür diyodum, beşiği almadığımızı hatırladım birkaç gün önce. Eşim de haftasonu al dedi bekliyorum mecbur. İlla ki eksik bişey çıkıyo zaten...
 
Selam hanımlar,
Sağlık ocağından geliyorum, son kontrolmüş bu, ebem baya bi bilgi verdi bu kez, aslında kendi doktoruma daha çok güveniyorum tabi. Bi sonrakinde bebekle gidicem. Kısaca özetleyeyim,

-Bebek doğduktan sonra 3-4-5. günlerden birinde topuk kanı için gitmem lazımmış. Sağlık ocağında tekrar alınacaksa hastanede almasınlar o zaman dedim, ilk 24 saatte aldıklarında tekrar alma ihtimali oluyormuş hem.

-Gittiğimde bebek tok olmalıymış. Emzir gel dedi, İnşallah dedim

-Bebeğin tc'si lazımmış gittiğimde, nüfus cüzdanını doğumdan sonra çıkarmalıyız o yüzden hemen.

-Göğüs ucu masajını gösterdi, çıkık aslında ama süt dolunca biraz içe çöker dedi.

-Emzirme olayını söyledi, işte koyu renkli kısmın tamamını alacak ağzına, yutkunduğunu duyacaksın falan.

-Aldığım 10 kiloya taktı Çok almışsın falan dedi. Yoo dedim iyi aslında Bayramda çok mu yedin dedi, tamam dedim uzatma kes demedim tabi ama meğer kaslar yağlanmasın doğumda zorlanırsın demek istemiş.

-Sancı nasıl gelir, nefes egzersizi, sancıyı ayakta savuştur kasların bebeğe yol açsın, bel boşluğundan kuyruk sokumuna doğru yuvarlak hareketlerle avuç içiyle masaj yapsın biri sancı geldiğinde, gibi bilgiler verdi.

-Nişanın geldikten sonra en erken 6 saat sürer doğum yapman, panikleme, 6 dakikaya kadar düşsün sancıların öyle git hastaneye dedi.

-Suyun gelirse o kadar bekleme ufak ufak git ama dedi.

-Bebek uyanıksa 1,5 saatte bir, uyuyorsa gece en fazla 2 saatte bir emzir saat kur, aç kalırsa şekeri düşmesin sarılığı yükselmesin dedi.

-Olur da sezaryen olursa sütün gelmezse mama ver 3-4 gün dedi. İstemiyorum dedim. Alışmaz korkma dedi. Yine de biberonla vermem mamayı (Allaaam inşallah sütümüz olur hepimizin)

-Kalbini dinledik ve kapanış.

Bu arada her gittiğimde kan ve idrar testi yapıyor, kanda bişeylere bakıyor işte, idrarda da proteine bakıyor.
 
Az önce eşime aynısını söyledim kışın yaz gelsin demeyecem artk diye çok bunaldım ya evde de değiliz rahatça şort vs gezerim evde olsam neyse az kaldı kışa :)


nerde kaliyorsunuz canim?
bu sicakta baska yerde kalmak zordur,haklisin. evde rahat rahat giyinirsin.
 
Düzeltilmiş sat falan filan diyolar ya, onunla ilgilidir belki :) benim buradaki takvim de doşru gösteriyor. Üçü de aynı yani :)
Olabilir belki hiç sormadım doktora bunu aslında ama merak ettim

Cnm benim 25 kasım sat, tarih de 1 Ağustos. İki gün fark olduğuna göre 30 oluyor senin gerçekten. Tabi bu zaten çok oynadığı için pek önemli değil sanki.
25 Kasım mi? Doğum tarihin benden önce ya 25 Eylül mu yoksa?
 
Ya o ne hemsireymis öyle valla
 
Aman aman qelmesin daha hazir deilim canim :):) şu alisverisi yapaydim icim rahatlicak ya


valla bir an once gelsin diye diye evrene mesaj gonderiyorsun,ben sana diyeyim

bir an once basla,cunku yorucu oluyor. temizlik falan da yapacaksan anca olur. cunku her gun bir sey yapilmiyor,arada 1 2 gun mola veriliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…