2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar bana da hastanede katıldığım doğum eğitiminde bebeğinizi istediğiniz zaman banyo yapabilirsiniz, göbek bağını beklemenize gerek yok dediler. Ben hastaneden geldikten sonra 1-2 gün içinde yıkamayı düşünüyorum, şuanki gibi sıcak olursa onu da beklemem gibi geliyor.

Evet sıcak çok ya, gece rüyamda çocuğu yıkamadığımı görmüştüm
Ben de yıkarım gibi geliyor.

Kızlar göbek bağı düşmeden yıkamak istemiyorsanız bebeği silebilirsiniz hastaneden geldikten sonra. Ben o şekilde yapıldığını okumuştum. Nemli bir bezle kabasini alın:)))))))
Kahkaha attım ya aniden okuyunca, olur o da mantıklı şöyle bir kabasını alırız olmadı, göbek bağı düştükten sonra da dip köşe temizleriz
Ben de istemiyorum onu, eşim de istemiyor hatta. Hastanede o kadar insanın ne işi var. Anneme bunu kardeşim aracılığıyla söylettim de kızmış annem "olur mu öyle şey. Bizi de istemez biz de gitmeyelim o zaman, ben gitmem" falan demiş. Kardeşim de "gitme o zaman, sen böyle yaparsan doğduktan sonra eve çıkınca doğdu bizim kız, eve gelin der görürsün" demiş, ben de aynısını derdim valla. Helal olsun sana dedim
Şimdi doğum yaklaşınca bir de ben konuşacağım, tepkisine göre bir de babamla konuşacağım. Artık bu kadar konuşma da yetmezse ve bir dolu insanı hastaneye taşırsa eşime devredeceğim görevi terslesin ve kızsın gelenlere diye. Laftan anlamıyorsa bir kez gerçekten ayıp nasıl oluyormuş görsün de bir daha üstelemez. Gelecek olanlar da yıllardır konuşmadığım, bayramda elini bile öpmediğim kardeşi ve onun merhaba merhabadan öteye muhabbetim olmayan kızı, hiç sevmediğim boşboğaz yeğeni, çok bilmiş başka yeğeni ve bir sürü gürültüyle birlikte çoluk çocukları. Çekirdek ailelerimiz ve anneannem dışında herkes fazla bana, bunu öyle ya da böyle anlatacağım.

Son düzenleme:
Canım benim 5 parmak bile sığdı :) Şimdi doğum yakın mı, uzak mı?
Neyyyy 5 parmakmiiii qeliyo senin bebis ozaman Walla canim oyle diyolar ama diyorumya doqrumu tesadufmu orasini deneyip qorucez :):)) ama okadar yakin deildir sanmam bosver sen ona bakma ozaman bekle bakalim elbet doqacak biqun

Neyyyy 5 parmakmiiii qeliyo senin bebis ozaman Walla canim oyle diyolar ama diyorumya doqrumu tesadufmu orasini deneyip qorucez :):)) ama okadar yakin deildir sanmam bosver sen ona bakma ozaman bekle bakalim elbet doqacak biqun

Ay canım Allah korusun. Daha çok ufak. Sağlıkla, tam vaktinde gelsin inşallah. Ben muhtemelen yanlış hesaplamışımdır, neyse vazgeçtim ben bu ölçü biriminden :)

Doğum tarihi belli mi peki cnm? Sezeryan normal vs ne diyor doktor?

yok canım çocuğun doğacağına inanmıyolarki hiçbişey bilemiyorum inanki eğer hamileliğim devam ederse son hafta karar vericekler sanırım ama normal doğum yaptırmazlar bebeği riske atmamak için.bende okadar çaresiz kaldımki nasıl bi ruh halindeyim bilmiyorum bebeğe hiçbişey almadık hiçbir hazırlık yapmadık ne yapayım ne edeyim bilemiyorum beynim durdu artık

Kızlar bir de bebeklerin saçı kurutma makinasıyla kurutmuyormuşuz sanırım. Havluyla halledicez, şapka falan takıcaz galiba. O konuda tam net bilgisi olan var mı?

inşallah canım inşallah bu hamileliğimde tedaviyle olmuştu umarım tekrar anne olurum evlatlarımı kucağıma alırım bu evladımda bana mucize gibi sağlıkla gelir inşallah dua ederken dahi korıyorum artık yanlış bişey istiycem isyana giricem diye rabbim korusun

Gretchen-grundler Cnm ben bu son iki aydır haftada bir gidiyorum. doğuma kadar öyle dewam edecek bu arada özür dilemene hiç gerek yok sadece buraya yazınca insan rahatlıyor valla

kızlar göbek bağından bahsedilmiş , göbek bağı oyuntulu hastane çıkışı diye bişe duydunuz mu hiç

Kızlar bir de bebeklerin saçı kurutma makinasıyla kurutmuyormuşuz sanırım. Havluyla halledicez, şapka falan takıcaz galiba. O konuda tam net bilgisi olan var mı?
Ben kendim kurutma makinesini sevmiyorum boğuluyorum da mecburiyetten kullanıyorum, bebeğin yanına yaklaştırmam :)

Havlusuyla yumuş yumuş kuruluyoruz bildiğim kadarıyla. Ama sonrasında şapka gerekiyor mu bilmiyorum. Yazın gerekmez de kışın kullanılır sanırım.

Kızlar sıcaktan vucudum aşırı kaşınıyo hele ki gece uyku da terleyince ne kadar zormuş yaz günü hamile olmak bir daha kışa denk getirmeye çalışıcam bugün bizim de kontrolümüz var ve değişik ağrılarım var tam denk geldi yani

Aynen canım saol. Bana ıslak saç baş ağrısı yaptığı için ben bazen yazın bile 1-2 dakika tutuyorum ama ben de sevmiyorum. O zaman havluyla kurularız yeter. Zaten çok az olucak saçları ilk başta :)

Cnm benimde 38 haftada dolanmıştı. Hemde 5 defa tabii bununla beraber kakasınıda yapmıstı. Yine çok çok şükür rabbim yine yerini doldurdu bi oğlumu aldı .bi oğlumu verdi inş saglıkllada kucagıma alırım. tabii sizlerde

İnşallah her şey yolunda gidecek, korkma Allah içinden geçeni de biliyor ne düşündüğünü de biliyor niyetini de biliyor. İnşallah huzurla biter bu hamilelik de boşuna üzüldüğünüzle kalırsınız.

Gretchen-grundler Cnm ben bu son iki aydır haftada bir gidiyorum. doğuma kadar öyle dewam edecek bu arada özür dilemene hiç gerek yok sadece buraya yazınca insan rahatlıyor valla
Burada hepimizin küçük kafaya takmaları olduğu için insan düşünemiyor tecrübeden kaynaklı olabileceğini. Bak haftada bir gidiyormuşsun ne güzel, Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz. Bu sefer tedbirini de elden bırakmazsın, alırsın kucağına yavrunu sağlıkla.

33 haftalık olmuş, neden doğmasın ki ben hala inanıyorum iyi olacağına

Annem dün mothercare den almıs yeni dogan tulumu,eldiven ayrı değilmiş.badinin kolunu eldiven olarak kullanıyormussun düsme vs olmuyor dolayısıyla tabii bu uzun kollular icin... aklınızda olsun diye yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…