2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
drucilla ruyamda seni qordum buraya yazmissin sancim basladi doquma qidiyorum diye bende qercek qibi uyanir uyanmaz sayfalari qezdim acaba ruya deilmiydi diye ama ruyaymis hayirdir insaAllah
ahahahaha hayir olsun. ben de dogurmusum eve gelmisiz. bebegi yatirmisiz ne emzirmek gelio aklima ne bisey nasilsa uyuyo bu diye ahaha o da garibim hic aglamiyo bana sut verin diye

Tabi cnm,, aslında gerçek yani adamın söylediği :)) düşünsene 41 dolmuş, zerre sancı yok,, bebek ters dönmüş ama inatla yukarıda,,, ne suni sancı ne vakum, hiçbiri işe yaramaz dedi doktor... eskiden olsa yarasa da denicek yaramasa da... e şimdi insanlar diyo ki "amaaan eskiden olsa doğmıcak mıydı, sezeryan mı vardı o zaman"... tamam cicim sezeryan yoktu da bi bak bakalım ölü bebek doğumu,,, kanamadan ölen anne sayısı oranları nasıldı acaba? O yüzden ilaç sektöründen ve tıbbi kurumların ticareleşme boyutlarından nefret etmekle beraber şimdiki gelişmişliğin önünde de saygıyla eğiliyorum :))))

Bende öyle olduğunu düşünüyorum tabi birde nasip işi benim yigenim iki düşükten sonra bu bebeğinde yerinden kalkmadı tabiri caizse bütün gün evdeydi ve normal doğum yaptı :)

Ben bişeyi çok merak ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam senin bebiş çok hareketliydi anne karnındayken. Benimkide en başından bu yana öyle. Şu aralar yeride daralınca isyaaaan moduna giriyorum bazen. Bebekler anne karnındaki hareketleriyle doğduktan sonraki hareketleri benzer olurmuş. Eğer öyleyse yandığımın resmidir. Yani bi bebek anne karnında hiç uyumazmı ya. Çook nadir sakin duruyor. Kısacası :) sakin bi bebek diyosun ya anne karnında nasıldı. Hadi şu tezi çürütte benimde için rahat etsin:)

Anasının kuzusu benim kocam :)
Senin yanında olmak istiyorlar, sen abartıyorsun diyor
Baştan dövmedim diye oldu bunlar
Sen tek olmak istiyorsan onların yanında olmak isteyip istememeleri çok da önemli değil. Ben kontrollere bile tek gidiyorum kimseyi istemiyorum kendi ailem dahil. Eşim musait olsa onu isterdim ama diğer herkes yabancı sayılır doğum vs olayı için. Bence belirt gerildiğini, anlasınlar.

Ayy kötü değil doğum hikaye sadece istediğin gibi gitmemiş. Bebeğin sağ salim doğmuş, sütün hemen gelmiş, bebeğini kucağına hemen vermişler, hatta birkaç gün sonra araba bile sürmüşsün kötü hikaye bu olur mu hiç. Çektiğin sancılar da bebeğini hemen emzirebilmeni sağlamış daha ne olsun. İnşallah ağrın sancın da kalmaz hiç de dönersin normal koşturmana bir an önce. Hayırlı uğurlu olsun Melike Sultan, ailenize neşe huzur mutluluk getirsin :)

Yeni doğum yapan arkadaşı alıntıladım sanıyordum ama yapmamışım, ona da hayırlı olsun. İnşallah alır bir an önce yavrusunu kucağına, giderler evlerine sağlıklı bir şekilde :)

Kızlar nstde bir kere sancım cıktı ama ben sancıları hissetmyordum doktor hemen dogum hastanesine gönderdi ertesi gün gittik ve birkaç defa nst ye baglandim dogumun gercekleseceği kadar sancı görünmediğini fakat bir parmak acılmam oldugunu söyledi...
Henüz 33 haftalıgım sizce bu kadar acılma ile dogum gerceklesirmi?
Sancılar acılmami teyikleyeblirmiş ama ben kasılma dışında birsey hissetmyorum

Cnm o tezi benim ilk kız da doğruluyo... bu da aşırı miskin ona göre,, eğer doğunca da böyle olursa hiç şüphem kalmıcak :))

Ben de o yüzden öyle düşünüyorum :)) ama bak son iki hafta bile gelişmeye devam ediyo bebiş,, öyle deme,, beklemesi gerekiyosa beklesin :))))
Tabiki anne karnindaki 1 qun kuvezdeki 15 qun demekmis oyuzden ne akdar durursa okadar iyi walla canim hep dua ederken diyorum Rabbim en hayirli zamanda kucaqima almayi nasip et diye bakalim ne zaman qelecekler

ahahahaha hayir olsun. ben de dogurmusum eve gelmisiz. bebegi yatirmisiz ne emzirmek gelio aklima ne bisey nasilsa uyuyo bu diye ahaha o da garibim hic aglamiyo bana sut verin diye
Pespese doqumlar olunca ister istemez ruyalarada qiriyo demekki ay bide ruyalar tersine cikiyomus seninki doqunca sut sut diye aqliyomus doymuyomus falan

Ben bunun doqru olduqunu dusunmuyorum benim kardesim acayip hareketliydi hic yerinde durmazdi annem hamileyken ama doqunca okadar sakindiki halada oyle :) qcen qunde arkadasim doqum yapti bebek okadar hareketsizdiki karnindayken 3 qun bile hissetmediqi oluyodu doqdu kiza resmen kök sokturuyo hic durmuyo suanda :):))

Daha kucuk bebeqin canim insaAllah bekler sanci falan cikmaz ya

allahim saglikli mutlu bir omur versin size,aglayarak okudum valla

kızım.cok sakindi arada tekmelerdi doğduğunda da sakin bir bebekti bu minnakta pek haraketli bakalım yaşayıp gorucez eğer kök soktururse tez doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…