2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

sagol canim,sana da afiyet bal olsun:))
valla ben de kendimi bildigim icin cok yapmiyorum,yoksa yiyorum. ama arada da boyle kacamaklar oluyor tabi,hamileyiz biz demi
ben de aynen senin gibi yapiyorum,komsuya veriyorum,boylece abartmadan yeyip nefsimi köreltmis oluyorum

Ben hala bavul yapmadım desem inanır misiniz herşeyde tamam halbuki. Neyi bekliyorum bilmiyorum. Ama sanırım temizlik enerjimi çekti. Akşam olup kizim uyudugunda tek derdim uyumak . Kaç gecedir deliksiz uykuya hasretim yine

yalniz degilsin canim,ben de yapmadim daha ki benim eksikler de var,sen daha iyisin yani benden:)
yikadin mi peki?

Yok canim ben kullanmayacam.Oqun qirdim dedimya emzirme eqitimine en quzel tedavi anne sutunu surup kurumasini beklemektir dedi zaten doqru emzirme seklini bildikten sonra yara falan olmaz dedi oyuzden kullanmayi dusunmuyorum :)

anladim canim:)
kontroller 15e dustu mu?
her kontrolde nst ye girecek misin?

Benim de salıydı ama pazartesiye alındı cnm. Heralde son sözü söyler bizimki de bu defa :) tedbir amaçlı 27'sine oda ayırttık zaten ama her an herşeyi duymak mümkün artık :))

Ben daha oda ayırtma isine girmedim,daha dogrusu aklına gelmedi:/
Bi ptesi olsun da,ondan sonra ayırtırım artık.
Herhalde senle aynı gün olabilir:)
Ayy hayırlısıyla kucagımıza alalım sağsalim insallah

Benimkinin ayakları balerin gibi surekli hareket ediyordu şimdi de öyle eller ayaklar hic durmuyor

Valla canım sen tecrubelisin bize göre ama herhalde 2-3 tane daha olsa yetmez mi?

1 parmak hemen hemen 1 cm demek... 40 a kadar duradabilir ama sancin olursa acilma devam eder ve dogum olur... bu sebeple sanci durdurucu birsey vermedi mi?

Ilk nstye 33+0 da qirdim bundan sonra 2 haftada bir kontrol dedi nstyede her qittiqimde qiricem sanirim :) sen naptin nasil oqlusun :) qirdinmi nstye hic ?

ben ilk 30+5 te girmistim. sanci varla yok arasi,hareketleri de gayet iyi demisti doktor,cok sukur.
dunku kontrolde yine 15 gun sonra cagirdi,bundan sonra her gittigimde girecekmisim. 1700 gr. olmus dedi dun. suyu iyi dedi. karindaki gerilik devam ama hareketleri iyi cok sukur:)

Tabiki anne karnindaki 1 qun kuvezdeki 15 qun demekmis oyuzden ne akdar durursa okadar iyi walla canim hep dua ederken diyorum Rabbim en hayirli zamanda kucaqima almayi nasip et diye bakalim ne zaman qelecekler
Yok kuvezde 15 gun degil cnm sadece 3 gün :) ama 37 den sonraki her dogum term kabul ediliyor onlar hazir hissettiklerinde gelmeye niyetleniyorlar

MasaAllah kucuk beye cok sukur bosver o karindaki qeriliqi falan qelisimi suruyoya problem yok demekki yapisal bisey canim hadi bakalim az kaldi walla heycan dorukta benimde suyumda qerilikte duzeldi cok sukur 1 haftadir bayaqi hareketliyiz bizde kiz bebesi olduqundan mi ne cok narin yalniz bisey dikkatimi cekiyo artik qeceleri pek hareketi yok qunduzleri daha fazla oylemi sendede ?

Maşallah canım çok güzel bir kavuşma hikayesi allah uzun ömür versin kızına

Yok kuvezde 15 gun degil cnm sadece 3 gün :) ama 37 den sonraki her dogum term kabul ediliyor onlar hazir hissettiklerinde gelmeye niyetleniyorlar
Peki canim 37den sonra kuveze qirme ihtimali varmi yinede ? Mesela biz hanqi haftayi qectiqimizde ohhh icimiz rahat doqabilir diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…