2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Carsmaba kontrolum var doktoruma sorayım bakalım gogse kreme ihtiyaç var mi diye. Kizim da hiç surmedim. Bebeği emzirmeyi öğrenene kadar, bebekte tutmayı öğrenene kadar bir süre ağrı çektim. Lansinoh kullandım ama etki etti mi tam bilemedim.göğüs ucuyla alakalı sanırım. O konuda sıkıntı yok da çok afedersiniz benim üst bedenim hiç değişmedi. Kizimdada boyleydim 75 hiç degismedi. Umraim bu kez sutum olur.

Bana da doğumdan sonra pek etki etmedi krem cnm. Bence de 1.acemilik 2.ilkinde sütün hemen bollaşmaması 3.göğüs ucu yapısı olay :) bir de daha önce de yazmıştım ama tekrar yazayım,, hiç gitmediğim halde sürekli arayan sağlık ocağının hemşiresinin bana tek hayrı şunu söylemek oldu : emzirdikten sonra göğsünüzü sıkın,, gelen sütü krem gibi ucuna etrafına vs sürün bırakın dedi. 2-3 gün sonra yara falan kalmadı.

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi bizim de 3100 gr olmus ama bence enfazla 2750 flndir toplamda 15 kilo aldim ya ve zaten 7 kilo fazlayla baslamistim cok sinir oldum sezaryen tarihimizi ve seklimizi belirledik anestistle de gorusup 24unde saat 10da genel olucak ins. 8 gunum kaldi saka gibi:)ve hic hazir diilim cuma izne ciktim zaten evde de bi suru is var tansiyonum yine 14 e 9 bu tansiyonla 31ine falan kalamazsin dogurursun dedi

Bilmiyorumki canim ole qece uyanip tuvalete kalktiqimda bkiyorum hareket yok onceden her saqa sola donduqumde bile hissederdim belkide denk qelmiyoruz :)

Offf aksam aksam qunes yokken az temizlik yaoim dedim daha bi odayi supurmeden karnim tas qibi oluyo ya

Aynen katılıyorum canm. Sanırım yine sürmeyeceğim. Ama çarşamba dr a soracağım insallah ona güveniyorum. O ne derse bakalım ona göre hareket ederim gibi.umarım bu kez yara olmayiz

Ay çok az kalmiss. Rabbim sağlıkla aldirsin kucağına. İşi yardımcı olacak birileriyle kendini yormadan yap cnn. Tansiyon bu sicak larda çok tehlikeli Allah korusun. Bir tanıdık da böyle yüksek tansiyondan acil sezeryane alindi

Alt karın kaslarının çalışması için arada süpürge yapmanın faydalı olduğunu duymuştum. Tabi kendini perişan etmeden. Çok yormadan yap canm birşey olmaz insallah.
Canim ben anlamiyorumki okadar karnimda yok kilomda yok ama resmen sirtimdan ter bosaliyo zaten ewde halida yok yikattim sermedim doquma yakin sereyim diye ole parkeleri falan ustunden bi suoureyim dedim ama yok hemen bel aqrisi hemen bi sertlik korkuyorum biraktim napim suan Allah korusun koti bisey olmasinda ew daqinik kalsin napiyim :)

Aynen katılıyorum canm. Sanırım yine sürmeyeceğim. Ama çarşamba dr a soracağım insallah ona güveniyorum. O ne derse bakalım ona göre hareket ederim gibi.umarım bu kez yara olmayiz
Ben epey umutluyum cnm,, daha kolay emziricez bence :) benim de zaten bi buçuk sene oldu emzirmeyi bırakalı,,, o da nasıl geçti anlamadım :) bebek kaynaklı bi sıkıntı da olmazsa kolay atlatırım gibi geliyo.. olmayalım valla, bi kere yetti :))

bence de bir daha olmasın tattık yeter
İnsallah canm bana da öyle geliyor. Ve nasıl bir tecrubesizlikse çocuğu doğar doğmaz emzirmedim ben. Bana emzir diyen de olmadı çok sinir oldum. Meğer dikiş yapılırken falan ilk yarım saatte emzirmek çok büyük etki ediyormuss. Bu kez yikatmadan verin yavrumu dicem
Ben daha emzirmeyj birakali 4 ay olmamis,ama çok özledim.

Bunaltıcı sıcak var valla canm. Esiyor ankara ama sıcak sıcak. Dinlene dinlene yap. Halıları sermemekle iyi yapmışsın ya. Bana da serme doğumda serersin dediler ama kizim var. O da yere oturuyor oynuyor falan kiyamam ki. Varsın kirlensin. Doğumdan sonra yine veririm napayim

Emirciğimin çantasını hazırladım hem de kv le onu koyma niye koyuyosun bunu koy şunu koyma şunu koy ay bana bişeyler oluyo diyorum bak hemşire isteyince bunu vericeksin tamam da buna iç zıbın o mavi aldığımızdan koy diyo anne zaten bunun kendisinin var niye onu koyıyım yok o daha güzel diyo (kendi aldığını koydurmak istiyor) he bi de hahahah bak yazarken gülüyorum bi iki şey fazla fazla olsun nolucak sanki diyorum alırlar bunları vermezlerse bize diyo kayıp olursa diyo malımız kıymetli bizim anne olur mu öyle şey nerde görülmüş diyorum anlamıyo yoksa olur mu öyle şey? Bak benimde içime kurt düşürdü hay allahım zaten her şeyden kıllanıyorum aklıma neler sokuyo

En iyisini yapmıssın ,sende bir de ayse faktörü var tabii.
Bu arada ptesi operasyon olacaktı degil mi?
Kendisi biliyor mu?

Hahahaha ilahi kayınvalide:))) beni de güldürdü valla hepsinin ayrı ayrı huyu var iste...

Peki canim 37den sonra kuveze qirme ihtimali varmi yinede ? Mesela biz hanqi haftayi qectiqimizde ohhh icimiz rahat doqabilir diyelim

Benim bir ark dogum yaptı 2 gün once 37+3 te erkekti bebegi,küvezde kalcakmış 1 hafta.gelişimiyle de alakalı bir durum sanırım... tek kıstas haftası deil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…