2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
3 tane daha alsan yeter cnm

Ben daha oda ayırtma isine girmedim,daha dogrusu aklına gelmedi:/
Bi ptesi olsun da,ondan sonra ayırtırım artık.
Herhalde senle aynı gün olabilir:)
Ayy hayırlısıyla kucagımıza alalım sağsalim insallah
İnşallah cnm :)) biz kızdan dolayı suit tutmak zorunda olduğumuz için erkenden hallettik. Çünkü bu durumda eşim annem ben ve Ayşe beraber kalıcaz. Tek odada mahvoluruz geçen sefer normal beklediğimiz için son haftaya kalmıştık da yok demişlerdi,, şans eseri son gün ayarladılar. Bu sefer riske giremedim :)

sagol canim,allahim saglikla gelmelerini nasip etsin vakti saatinde insallah:)
ben 12 gibi yataga giriyorum,baya hareketli oluyor o zaman da. gece 3 gibi uyaniyorum mutlaka uyandigimda o da uyanik oluyor genelde ama gunduz daha hareketli. belki gece ben uyurken de hareketlidir ama hic uyanmadim ben hareketlerinden dolayi:)

bugun tam 7 cumartesi kaldi:) heyecan dorukta hakkaten

Peki canim 37den sonra kuveze qirme ihtimali varmi yinede ? Mesela biz hanqi haftayi qectiqimizde ohhh icimiz rahat doqabilir diyelim
Cnm her bebegin kuveze girme ihtimali vardir 42. Haftada bile... bu tamamen cocugun yapisina bagli ama 36 arti sifirdan itibaren yani 37. Haftadan itibaren bu oran yuzde 2 3 e iner... sen 36 artilari sayerken oh diyebilirsin...

3 tane daha alsan yeter cnm
Kız hiç durmadı, dönüş yolunda da uyudu zaten,,, bakamadım fazla cnm. Yarın hallederiz dedi eşim. 2'li veya 3'lü satılanlar var, onlardan alsam yeter bu durumda. Hemen yıkar ütülerim. Aslında bi kere daha gelmişti aklıma sanırım,, nasıl unuttum tekrar bilmiyorum :) sadece body giyer daha çok ama gece serin olduğunda da lazım sonuçta... İrem nasıl bu arada cnm? Huyu suyu? :) beğendi mi dünyamızı :)

Cnm benim dogum yaptigim hastane yeni yenilendi ama soyle bir durum vardi hastane hizmet vermeye devam ettiginden yarısı yeni yarısi eski... ben de yeni bolum odalardan suit tutarız diyordum yani benim de oyle hayallerim vardi suit oda moda diye hayal kurarken eski bolumdem buyuk bir odaya denk düstüm... ama size sart benimki tamamen luks sevdasindandi bir heves... dogum oldu aaa biz hani yeni bolumden suit tutuyorduk diye dalga gectik esimle... dedigim gibi size suit gercekten sart insallah tahmin ettigin sekilde olur da tutarsiniz

Cnm simdilik acikinca miyakliyoruz ama 40 ı cikmadan birsey diyemeyecegim :) ben de esim de usluymusuz insallah bize cekmistir.

Bu arada Biev'e uğradım kızlar,, eşim sebil gördüm orada, 150 lira ama senin baktığından güzel demişti; gidip alayım da hem çıksın aradan hem de onun beğendiği olsun dedim. Yüzde 50 indirime girmiş mutfak grubu. 75 liraya düşmüş bunlar da. Almak isteyenler vardı, aklınızda olsun. Ayşe de oyuncakçıda yüz tane başka bebek gösterdikleri halde ısrarla resimdeki bebeği aldı. Ben de hiç beğenmedim nedense... Meğer çocuğum adını Duru koyup biberon içiricekmiş, oymuş derdi. Yolda kucağında Duru'suyla uyudu kaldı. Allah gerçek Duru'yu da böyle sevmesini nasip etsin inşalllllaaaahhh :))))

Eklentiler

• IMG_4937.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_4939.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 74
1 parmak hemen hemen 1 cm demek... 40 a kadar duradabilir ama sancin olursa acilma devam eder ve dogum olur... bu sebeple sanci durdurucu birsey vermedi mi?
Nst de sancı fazla görünmediği için gerek görmedi galiba ..olası sancılara karsı isteseydim yatrcakti ama ben istemedim cünkü bu sıcakta hastanede kalmayı hiç göze alamadim ev kadarvrahat olmyor en ufak sancıda gel dedi sadece

Cnm her bebegin kuveze girme ihtimali vardir 42. Haftada bile... bu tamamen cocugun yapisina bagli ama 36 arti sifirdan itibaren yani 37. Haftadan itibaren bu oran yuzde 2 3 e iner... sen 36 artilari sayerken oh diyebilirsin...
Hmm anladim yani 42 de bile doqsa sknti olursa qirme ihtinali var insaAllah saqlikli olsunlarda yinede 36 dan sonra icimiz birazda olsa rahatlar bari

İnşallah cnm,, Ayşe'yi uyutmaz bebek aynı odada çünkü. Ama doktor da ben de kalması taraftarıyız. Hem de haliyle birinin ben ve bebekle, birinin de onunla ilgilenmesi lazım. Dediğin gibi lüksü geçtik artık,,, tamamen ihtiyaç :))))

Evininhatunu
@garipkedi
kızlar gogus ucu kremine basladiniz mi?
Aynı haftalarda değiliz ama ben 36 bitince başladım, doktor da özellikle 36'dan önce başlama dedi.

Belki gece o hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur. Ben hiç hissetmiyorum ama eşim gece hiç durmadığını söylüyor.

bana gazli bezi islatip onunla nemlendir dedi ama bilmiyorum yapip yapmayacagimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…