3 tane daha alsan yeter cnmkızlar bu arada ben bebeğe sadece iki tane yenidoğan alt almışım. Hep body ve kısa/uzun tulum! Ayşe'den kalanlar da nispeten kalın. Aklım nerdeydi alışveriş yaparken acaba.. hazır Avm'deyken alayım diyorum da kaç tane alsam acaba ya?
İnşallah cnm :)) biz kızdan dolayı suit tutmak zorunda olduğumuz için erkenden hallettik. Çünkü bu durumda eşim annem ben ve Ayşe beraber kalıcaz. Tek odada mahvoluruzBen daha oda ayırtma isine girmedim,daha dogrusu aklına gelmedi:/
Bi ptesi olsun da,ondan sonra ayırtırım artık.
Herhalde senle aynı gün olabilir:)
Ayy hayırlısıyla kucagımıza alalım sağsalim insallah
MasaAllah kucuk beyecok sukur bosver o karindaki qeriliqi falan qelisimi suruyoya problem yok demekki yapisal bisey canim hadi bakalim az kaldi walla heycan dorukta benimde suyumda qerilikte duzeldi cok sukur 1 haftadir bayaqi hareketliyiz bizde kiz bebesi olduqundan mi ne cok narin yalniz bisey dikkatimi cekiyo artik qeceleri pek hareketi yok qunduzleri daha fazla oylemi sendede ?
Cnm her bebegin kuveze girme ihtimali vardir 42. Haftada bile... bu tamamen cocugun yapisina bagli ama 36 arti sifirdan itibaren yani 37. Haftadan itibaren bu oran yuzde 2 3 e iner... sen 36 artilari sayerken oh diyebilirsin...Peki canim 37den sonra kuveze qirme ihtimali varmi yinede ? Mesela biz hanqi haftayi qectiqimizde ohhh icimiz rahat doqabilir diyelim
Kız hiç durmadı, dönüş yolunda da uyudu zaten,,, bakamadım fazla cnm. Yarın hallederiz dedi eşim. 2'li veya 3'lü satılanlar var, onlardan alsam yeter bu durumda. Hemen yıkar ütülerim. Aslında bi kere daha gelmişti aklıma sanırım,, nasıl unuttum tekrar bilmiyorum :) sadece body giyer daha çok ama gece serin olduğunda da lazım sonuçta... İrem nasıl bu arada cnm? Huyu suyu? :) beğendi mi dünyamızı :)3 tane daha alsan yeter cnm
Cnm benim dogum yaptigim hastane yeni yenilendi ama soyle bir durum vardi hastane hizmet vermeye devam ettiginden yarısı yeni yarısi eski... ben de yeni bolum odalardan suit tutarız diyordum yani benim de oyle hayallerim vardi suit oda moda diye hayal kurarken eski bolumdem buyuk bir odaya denk düstüm... ama size sart benimki tamamen luks sevdasindandi bir heves... dogum oldu aaa biz hani yeni bolumden suit tutuyorduk diye dalga gectik esimle... dedigim gibi size suit gercekten sart insallah tahmin ettigin sekilde olur da tutarsinizİnşallah cnm :)) biz kızdan dolayı suit tutmak zorunda olduğumuz için erkenden hallettik. Çünkü bu durumda eşim annem ben ve Ayşe beraber kalıcaz. Tek odada mahvoluruzgeçen sefer normal beklediğimiz için son haftaya kalmıştık da yok demişlerdi,, şans eseri son gün ayarladılar. Bu sefer riske giremedim :)
Cnm simdilik acikinca miyakliyoruz ama 40 ı cikmadan birsey diyemeyecegim :) ben de esim de usluymusuz insallah bize cekmistir.Kız hiç durmadı, dönüş yolunda da uyudu zaten,,, bakamadım fazla cnm. Yarın hallederiz dedi eşim. 2'li veya 3'lü satılanlar var, onlardan alsam yeter bu durumda. Hemen yıkar ütülerim. Aslında bi kere daha gelmişti aklıma sanırım,, nasıl unuttum tekrar bilmiyorum :) sadece body giyer daha çok ama gece serin olduğunda da lazım sonuçta... İrem nasıl bu arada cnm? Huyu suyu? :) beğendi mi dünyamızı :)
Nst de sancı fazla görünmediği için gerek görmedi galiba ..olası sancılara karsı isteseydim yatrcakti ama ben istemedim cünkü bu sıcakta hastanede kalmayı hiç göze alamadim ev kadarvrahat olmyor en ufak sancıda gel dedi sadece1 parmak hemen hemen 1 cm demek... 40 a kadar duradabilir ama sancin olursa acilma devam eder ve dogum olur... bu sebeple sanci durdurucu birsey vermedi mi?
Hmm anladim yani 42 de bile doqsa sknti olursa qirme ihtinali varCnm her bebegin kuveze girme ihtimali vardir 42. Haftada bile... bu tamamen cocugun yapisina bagli ama 36 arti sifirdan itibaren yani 37. Haftadan itibaren bu oran yuzde 2 3 e iner... sen 36 artilari sayerken oh diyebilirsin...
Sancı oldukça açılır canım rahim.tabi kimisinde yavaş yavaş kimisinde hızlı açılır doktor bir daha kontrol.icin cagirdimi[/
Evet haftada bir cagırdi iki hafta sonrada dogum hastanesine gidicem
İnşallah cnm :) o kadar mıyaklıcak tabi,, krize girmiyosa şükret sen :) yalnız 40 gerçekten sihirli o anlamda. Uyku için de 3 ayCnm simdilik acikinca miyakliyoruz ama 40 ı cikmadan birsey diyemeyecegim :) ben de esim de usluymusuz insallah bize cekmistir.
İnşallah cnm,, Ayşe'yi uyutmaz bebek aynı odada çünkü. Ama doktor da ben de kalması taraftarıyız. Hem de haliyle birinin ben ve bebekle, birinin de onunla ilgilenmesi lazım. Dediğin gibi lüksü geçtik artık,,, tamamen ihtiyaç :))))Cnm benim dogum yaptigim hastane yeni yenilendi ama soyle bir durum vardi hastane hizmet vermeye devam ettiginden yarısı yeni yarısi eski... ben de yeni bolum odalardan suit tutarız diyordum yani benim de oyle hayallerim vardi suit oda moda diye hayal kurarken eski bolumdem buyuk bir odaya denk düstüm... ama size sart benimki tamamen luks sevdasindandi bir heves... dogum oldu aaa biz hani yeni bolumden suit tutuyorduk diye dalga gectik esimle... dedigim gibi size suit gercekten sart insallah tahmin ettigin sekilde olur da tutarsiniz
Aynı haftalarda değiliz ama ben 36 bitince başladım, doktor da özellikle 36'dan önce başlama dedi.
MasaAllah kucuk beyecok sukur bosver o karindaki qeriliqi falan qelisimi suruyoya problem yok demekki yapisal bisey canim hadi bakalim az kaldi walla heycan dorukta benimde suyumda qerilikte duzeldi cok sukur 1 haftadir bayaqi hareketliyiz bizde kiz bebesi olduqundan mi ne cok narin yalniz bisey dikkatimi cekiyo artik qeceleri pek hareketi yok qunduzleri daha fazla oylemi sendede ?
Aynı haftalarda değiliz ama ben 36 bitince başladım, doktor da özellikle 36'dan önce başlama dedi.
Belki gece o hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur. Ben hiç hissetmiyorum ama eşim gece hiç durmadığını söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?